Χημικὴ οὐσία ποὺ προκαλεῖ στειρότητα καὶ ἀποβολὲς ἀνευρέθη σὲ ἐμβόλια τετάνου!

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια νομίζω ότι σαν ανθρώπινη οικογένεια και κάτοικοι του πλανήτη Γη θα πρέπει να αλλάξουμε αντιλήψεις και νοοτροπία για να επιβιώσουμε, δεν τίθεται θέμα πλέον αναπτύξεως ή ευημερίας ολόκληρου του πλανήτη, αλλά τίθεται θέμα επιβιώσεως.

(Ευχαριστώ την Natural News για αυτήν την σημαντική ιστορία.)

Oνομάστε την Εποχή της Διαφανείας, αν το επιθυμείτε, αλλά τα σκοτεινά μυστικά πίσω από κάθε σχεδόν παλαιό ποτέ αξιόπιστο ίδρυμα είναι πλέον εκτεθειμένα στην θέα όλων. Η εμπιστοσύνη του κοινού έχει ήδη χαθεί στο προδοτικό FBI, το διεφθαρμένο CDC, τα μέσα ενημερώσεως «ψεύτικα νέα» και την φάρσα της συμβατικής ιατρικής. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, μαθαίνουμε τώρα ένα δημοσιευμένο επιστημονικό έντυπο έχει προσδιορίσει και ονομάσει την χημική ουσία γενοκτονίας υπογονιμότητος που προστέθηκε κρυφά στα εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας εμβόλια που χορηγούνται αποκλειστικά σε έγχρωμες γυναίκες στην Αφρική.

Τα ευρήματα hCG  στα εμβόλια τετάνου του ΠΟΥ στην Κένυα προκαλούν ανησυχίες στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Oller, J.W., Shaw, C.A., Tomljenovic, L., Karanja, S.K., Ngare, W., Clement, F.M. and Pillette, J.R. (2017),  Open Access Library Journal, 4: e3937.
https://doi.org/10.4236/oalib.1103937

Το έγγραφο επιβεβαιώνει με ακρίβεια αυτό που ανέφερε η Natural News την προηγουμένη εβδομάδα: ότι ένα πρόγραμμα κρυφού αποπληθυσμού εκτελείται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και στοχεύει τους Αφρικανούς για εξόντωσή τους μέσω χημικών ουσιών υπογονιμότητος που χορηγούνται με το πρόσχημα των «εμβολίων», που χορηγούνται χωρίς την συναινετική συγκατάθεση των γυναικών που τα λαμβάνουν. Στην πραγματικότητα, σε αυτές τις γυναίκες ψεύδονται σκοπίμως λέγοντας τους  ότι οι ενέσεις προορίζονται να «προστατεύσουν την υγεία τους». Αλλά ο πραγματικός λόγος των εμβολίων είναι να εξοντώσουν τους Αφρικανούς στο όνομα της «επιστήμης» και της «ιατρικής».

Η μελέτη όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι μια χημική ουσία αποπληθυσμού εσκεμμένα εγχύθηκε σε εμβόλια που χορηγήθηκαν σε Αφρικανές γυναίκες στην Κένυα, ονομάζει επίσης την χημική ουσία υπογονιμότητος που χρησιμοποιήθηκε. (Παρακάτω εξηγώ πώς η χημική ουσία «οπλοποιεί τις μήτρες» των εγχρώμων γυναικών, μετατρέποντας τα σώματα των μητέρων σε βιολογικά όπλα κατά των δικών τους αγέννητων παιδιών …)

Ἰατρικοί ὀργανισμοί φαρμάκων ἤ παραρτήματα φαρμακοβιομηχανιῶν;

Ακολουθεί η πλήρης περίληψη της μελέτης, λέξη προς λέξη (απλώς υπογραμιζομένη εμφατικά):

«Το 1993, η ΠΟΥ ανακοίνωσε ένα «εμβόλιο ελέγχου των γεννήσεων» για τον «οικογενειακό προγραμματισμό». Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι μέχρι το 1976 οι ερευνητές του ΠΟΥ είχαν συζεύξει τοξίνη τετάνου (TT) με ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG)  παράγοντας το εμβόλιο «ελέγχου γεννήσεως». Η σύζευξη του ΤΤ με hCG προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στις ορμόνες εγκυμοσύνης. Αναμενόμενα αποτελέσματα είναι οι αποβολές σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή / και στειρότητα σε παραλήπτες που δεν έχουν ακόμη εγκυμονήσει.

Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί παρατείνουν την στειρότητα. Σήμερα οι ερευνητές του ΠΟΥ εργάζονται σε πολύ πιο ισχυρά εμβόλια κατά της γονιμότητος χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένο DNA. Οι δημοσιεύσεις της ΠΟΥ δείχνουν ότι πρόκειται για ένα στόχο μεγάλης εμβέλειας για την μείωση της πληθυσμιακής αναπτύξεως σε ασταθείς «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες».

Ἐμβόλια Γενετικῆς Τεχνολογίας πίσω ἀπὸ τὸν Ἔμπολα…

Το Νοέμβριο του 1993 εμφανίσθηκαν  δημοσιεύσεις από την Καθολική Εκκλησία λέγοντας ότι ένα εμβόλιο αμβλώσεως χρησιμοποιήθηκε ως προφυλακτικό εναντίον του τετάνου. Τον Νοέμβριο του 2014, η Καθολική Εκκλησία υπεστήριξε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα ευρίσκεται σε εξέλιξη στην Κένυα.

Τρία ανεξάρτητα εργαστήρια βιοχημικών εργαστηρίων στο Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου του τετάνου του ΠΟΥ που χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2014 και βρήκαν hCG όπου κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τον Οκτώβριο του 2014, 6 πρόσθετα φιαλίδια ελήφθησαν από Καθολικούς ιατρούς και εξατάσθηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια.

Και πάλι, η hCG ανευρέθη στα μισά δείγματα. Στην συνέχεια, το εργαστήριο AgriQ Quest του Ναϊρόμπι, σε δύο σειρές αναλύσεων, βρήκε και πάλι hCG στα ίδια φιαλίδια εμβολίων που εξετάσθηκαν θετικά νωρίτερα, αλλά δεν ευρέθη hCG σε 52 δείγματα φερόμενα από τον ΠΟΥ ως φιαλίδια του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια της Κένυας 40 με τους ιδίους αριθμούς αναγνωρίσεως παρτίδων όπως τα φιαλίδια που εξετάσθηκαν θετικά στην hCG. Δεδομένου ότι η hCG ανευρεθη σε τουλάχιστον από τα μισά των δειγμάτων των εμβολίων της ΠΟΥ που είναι γνωστά από τους ιατρούς που συμμετείχαν στην χορήγηση των εμβολίων που χρησιμοποιήθηκαν στην Κένυα, η άποψή μας είναι ότι η καμπάνια «αντι-τετάνου» της Κένυας εύλογα τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους Καθολικούς Ιατρούς  της Κένυας ως μέτωπο για την μείωση της αυξήσεως του πληθυσμού.

Τα εμβόλια είναι «ένα μέτωπο για την μείωση της αυξήσεως του πληθυσμού»

Ας μην ξεχνάμε το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι συντάκτες αυτού του δημοσιευμένου επιστημονικού εγγράφου. Έχουν αποκαλύψει όλες τις ακόλουθες συγκλονιστικές αλήθειες που τα μέσα μαζικής ενημερώσεως αρνούνται απολύτως να δημοσιεύσουν:

1) Τα εμβόλια τετάνου χρησιμοποιούνται ως «ιατρικό μέτωπο» για τα εμβόλια αποπληθυσμού.

2) Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες της «δημόσιας υγείας» .

3) Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι ο αποπληθυσμός των Αφρικανών στην Αφρική.

4) Η χημική ουσία hCG υπογονιμότητος που χρησιμοποιείται σε αυτήν την γενοκτονική «βία των εμβολίων» κατά των εγχρώμων  γυναικών αναγκάζει το σώμα της γυναίκας να στραφεί εναντίον του ίδιου του αγέννητου παιδιού της, προσβάλλοντας το ως ξένο εισβολέα, προκαλώντας αυθόρμητη έκτρωση και στειρότητα.

Αυτές οι συγκλονιστικές αλλά αληθινές αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν αυτό που  έχει αναφέρει με ακρίβεια η Natural News εδώ και χρόνια: Συγκεκριμένα, ότι τα εμβόλια έχουν οπλισθεί ενάντια στην ανθρωπότητα και εσκεμμένα εφοδιάζονται με χημικές ουσίες αποπληθυσμού πριν εγχυθούν στις νεαρές γυναίκες εθνικών ομάδων που προορίζονται για εξόντωση. Ακούγεται σαν μυστικό σενάριο του James Bond για την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά είναι εντελώς η  πραγματικότητα. Και αυτό συμβαίνει τώρα, σε όλον τον πλανήτη, κάτω από την «αρχή» της αποκαλουμένης Παγκοσμίου Οργανώσεως Υγείας.

Ἡ φαρμακευτικὴ ἀπάτη τῶν ἐμβολίων

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Η Ατζέντα Επιστήμης για την Εξόντωση των Αφρικανών

Παρακολουθήστε την σοκαριστική απεικόνιση της επιστήμης και της ιατρικής για μια ώρα, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες αποδείξεις για το συγκεκαλυμμένο αυτό πρόγραμμα εξολοθρεύσεως που πραγματοποιήθηκε στο όνομα των εμβολίων. Η διάλεξή μου ονομάζεται Η Επιστημονική Ατζέντα για την Εξόντωση των Αφρικανών.

Έχω αναλύσει όλα αυτά σε αυτήν την δυνατή διάλεξη που ήδη παίρνει εγκωμιαστικές κριτικές σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Παρακολουθήστε την πλήρη διάλεξη που ακολουθεί και επισκεφθείτε το Eugenics.news για περισσότερη κάλυψη των προσπαθειών εξολοθρεύσεως που στοχεύουν σε φυλές που διεξάγονται σήμερα κάτω από τα πανό της «επιστήμης» και της «ιατρικής».

Το GreenMedInfo  εκθέτει την ιστορία από τον Jafferey Jaxen

Μια δυνατή ανάλυση όλων αυτών προέρχεται από τον Jafferey Jaxen για το GreenMedInfo. Αυτή η ιστορία, που αναδημοσιεύθηκε εδώ  «CAUGHT: WHO’s Anti-fertility Vaccination Program Chronicled In New Paper.

Έχει σκοπίμως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ)  παραπλανήσει τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες με το σκεπτικό ότι προστατεύουν τους εαυτούς τους και τα μελλοντικά τους παιδιά από τον τετάνο ενώ στην πραγματικότητα ληστεύουν τις γυναίκες από την γονιμότητά τους και από τα ίδια τα παιδιά που θέλουν να προστατεύσουν;

Ένα εξαιρετικά καινούργιο έγγραφο έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό The Open Access Library με τίτλο «Η hCG που βρέθηκε στο εμβόλιο τετάνου της ΠΟΥ στην Κένυα εγείρει ανησυχίες στον αναπτυσσόμενο κόσμο.» Οι συνέπειες των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν έγγραφο, αν είναι αληθινές, έχουν την δυνατότητα να απειλήσουν την ηγεμονία των παγκοσμίων οργανώσεων που φαινομενικά ανησυχούν για την υγεία και την ευημερία των πληθυσμών του πλανήτη. Ποια ευρήματα μπορεί  να κάνουν κάτι τέτοιο;

Για να γίνει κατανοητό το πλήρες εύρος των ευρημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πρώτα μερικά βασικά ιστορικά γεγονότα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ιδρύθηκε το 1945 και αμέσως αγκάλιασε το δόγμα του οικογενειακού προγραμματισμού, το οποίο αργότερα αναφερόταν ως «προγραμματισμένη γονική μέριμνα ως αναγκαιότητα για την παγκόσμια υγεία«.

Περίπου το 1972, το ερευνητικό πρόγραμμα της ΠΟΥ για την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον έλεγχο των γεννήσεων άρχισε. Το εμβόλιο ελέγχου γεννήσεως του ΠΟΥ περιελάμβανε την σύνδεση της τετανικής τοξίνης  (TT) με την βήτα ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη  (hCG) ορμόνη εγκυμοσύνης. Αυτός ο συνδυασμός κατευθύνει το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παράγει αντισώματα όχι μόνον έναντι της ΤΤ αλλά και έναντι της hCG, προκαλώντας αποβολές σε ήδη εγκύους γυναίκες και στειρότητα σε εκείνες που δεν είναι ακόμη έγκυοι. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν και εορτάσθηκαν από τους ερευνητές του ΠΟΥ ως το πρώτο εμβόλιο κατά της γονιμότητος το 1976 κατά την διάρκεια συναντήσεως της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των Η.Π.Α.

Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, the US National Security Study Memorandum 200, γνωστό και ως Έκθεση Kissinger, έγινε επίσημη αμερικανική πολιτική το 1975, ζητώντας την μείωση του πληθυσμού που αναπτύσσεται στις «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες» στο σχεδόν μηδέν μέσω της «μειώσεως της γονιμότητος».

Το 2010, όταν ο Bill Gates, ο πατέρας του οποίου ήταν επικεφαλής της Προγραμματισμένης Γονιμότητος μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα ανελάμβαναν να δώσουν  10 δισεκατομμύρια δολλάρια για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μειώσεως του πληθυσμού της ΠΟΥ με «νέα εμβόλια» αργότερα, ο Γκέιτς εμφανίσθηκε στην πλέον αχρεία ομιλία του Innovating to Zero TED talk όπου έκανε την δήλωση:

Ο Bill Gates εξηγεί πώς τα εμβόλια θα μπορούσαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό

«Ο κόσμος σήμερα έχει 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Θα φτάσει σε ύψος περίπου 9 δισεκατομμυρίων. Τώρα, εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά για νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε ίσως με 10 ή 15 τοις εκατό».

Η ανθρωπότητα δέχεται επίθεση, μια επίθεση χημικού πολέμου ακριβώς αυτό το λεπτό. Ο πόλεμος, ωστόσο, είναι σιωπηλός, ύπουλος και μάλιστα περιγραφόμενος ως μια μορφή «φαρμάκου» για την βελτίωση της δημοσίου υγείας. Ωστόσο, στην κορυφή της πλανητικής πυραμίδος, οι ισχυρότερες φωνές υπέρ των εμβολίων όπως ο Bill Gates γνωρίζουν από καιρό τι ακριβώς συμβαίνει.

Ἐμβόλιο γιὰ τὸν καρκίνο τοῦ τραχήλου τῆς μήτρας.

Γρήγορα ξανά το 2014,  η Συνδιάσκεψη των Επισκόπων (KCCB) της Κένυας εξέδωσε ένα δελτίο τύπου με σημαντικές ειδήσεις, υποστηρίζοντας ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε κρυφά το εμβόλιο ελέγχου των γεννήσεων κατά την διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του τετάνου στην Κένυα από το 2013 έως το 2015.

Υπάρχουν αποδείξεις πέραν από την μακρά ιστορία αμφισβητήσιμων πολιτικών, δηλώσεων και ενεργειών από την ΠΟΥ και τον χρηματοδότη της;

Η νέα δημοσίευση στο The Open Access Library Journal από συγγραφείς από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Κένυα δείχνει αρκετά όπλα που καπνίζουν για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες του KCCB από το 2014.

Το πρώτο από τα πολλά όπλα που καπνίζουν που εμπλέκει τον ΠΟΥ σε ένα πρόγραμμα μαζικής στειρώσεως ευρέθη από τους επαγγελματίες της υγείας που εργάζονται σε συνεννόηση με ανεξάρτητα εργαστήρια. Οι συγγραφείς του εγγράφου γράφουν:

«Τρία ανεξάρτητα εργαστήρια βιοχημείας στο Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου τετάνου του ΠΟΥ που χρησιμοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2014 και ευρέθη hCG όπου δεν θα έπρεπε να είναι παρούσα. Τον Οκτώβριο του 2014, 6 πρόσθετα φιαλίδια ελήφθησαν από Καθολικούς ιατρούς και δοκιμάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια. Και πάλι, η hCG ευρέθη στα μισά δείγματα.»

Ένα άλλο  όπλο που καπνίζει ήταν ότι το υπουργείο Υγείας της Κένυας και αξιωματούχοι που μιλούσαν για λογαριασμό του ΠΟΥ ήταν ότι προσπάθησαν να «εξαλείψουν μόνο τον μητρικό και νεογνικό τετάνο». Δεν εμβολιάσθηκαν άρενες στην εκστρατεία του ΠΟΥ, και στόχος ήταν μόνο γυναίκες ηλικίας 12 έως 49 ετών και νεογνά. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία στο γιατί να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον τετάνο μόνο σε θηλυκά σε αναπαραγωγική ηλικία, επειδή τα αρσενικά και τα παλαιότερα θηλυκά μπορούν επίσης να αναπτύξουν τέτανο από μολυσμένες πληγές διατρήσεως. Επιπλέον, ο μητρικός και νεογνικός τέτανος μετά τον τοκετό μπορεί να προληφθεί με υγιεινές μαιευτικές πρακτικές.

Στην συνέχεια, οι συγγραφείς της δημοσιεύσεως αναφέρουν  το τρίτο όπλο που καπνίζει:

«Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το πρόγραμμα δοσολογίας για την εκστρατεία τετάνου» στην Κένυα 2013-2015 ήταν ακριβώς αυτό που είχε καθορισθεί για το συζευγμένο εμβόλιο του  ελέγχου γεννήσεων της  ΠΟΥ που περιέχει TT / βhCG. Αν ήταν για την πρόληψη του νεογνικού τετάνου η δοσολογία θα ήταν διαφορετική.

 

Στους Καθολικούς ιατρούς (Whistleblowers associated with the Catholic Church and pro-life groups)  είχε προκαλέσει  πολλές υποψίες, τουλάχιστον από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο ΠΟΥ πραγματοποιούσε εκστρατείες κατά της γονιμότητος με το πρόσχημα των παγκοσμίων σχεδίων τους για την «εξάλειψη του τετάνου της μητέρας και του νεογνού». Εάν οι υποψίες αυτές είναι επίσης αλήθεια, έχει ο ΠΟΥ διαπράξει την ίδια απάτη πολλές φορές; Έχει ο ΠΟΥ σκόπιμα παραπλανήσει τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες;

Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη εδώ: www.oalib.com/paper/pdf/5290033

Συνέντευξη του Kihura Nkuba για τους εμβολιασμούς κατά της πολιομυελίτιδας σημειωτέον ότι δεν υπήρχαν κρούσματα αυτής της ασθενείας στην Αφρική.

Ολόκληρο το χρονικό για την Κένυα

COMBATTING ANTIVACCINATION RUMOURS:
LESSONS LEARNED FROM CASE STUDIES
IN EAST AFRICA

http://vaccineresources.org/files/Combatting_Antivac_Rumors_UNICEF.pdf

Δήλωση από την Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας

Η ανακάλυψη αυτής της γενοκτονίας, χημικού αποπληθυσμού με εμβόλια ρουτίνας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους Καθολικούς Επισκόπους της Κένυας, οι οποίοι οι ίδιοι είναι υπέρμαχοι του εμβολίου. Σε μια εκπληκτική ομολογία της αλήθειας που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των Καθολικών Επισκόπων, δηλώνουν τα εξής:

Αγαπητοί Κενυάτες, λόγω της κατευθύνσεως που ακολουθεί ο διάλογος για την τρέχουσα εκστρατεία για το εμβόλιο του τετάνου στην Κένυα, εμείς, οι καθολικοί επίσκοποι, για την εκπλήρωση του προφητικού μας ρόλου, επιθυμούμε να επαναλάβουμε την θέση μας ως εξής:

1. Η Καθολική Εκκλησία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντίθετη με τα τακτικά εμβόλια που χορηγούνται στην Κένυα, τόσο στις ίδιες τις ιατρικές εγκαταστάσεις της Εκκλησίας μας όσο και στα δημόσια ιδρύματα υγείας.
2. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσεως της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του τετάνου τον Μάρτιο του 2014, η οποία χρηματοδοτείται από την ΠΟΥ / UNICEF, η Καθολική Εκκλησία αμφισβήτησε το απόρρητο των εμβολιασμών. Εμείς θέσαμε ερωτήματα σχετικά με το εάν το εμβόλιο του τετάνου συνδέθηκε με ένα πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού που έχει αναφερθεί σε ορισμένες χώρες, όπου παρόμοιο εμβόλιο εφοδιάζεται με ορμόνη Beta-hCG που προκαλεί στειρότητα και πολλαπλές αποβολές στις γυναίκες.
3. Στις 26 Μαρτίου 2014 και στις 13 Οκτωβρίου 2014 συναντηθήκαμε με τον υπουργό Υγείας του Υπουργείου Υγείας και τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών, μεταξύ άλλων, και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με το εμβόλιο και συμφωνήσαμε να εξετάσουμε από κοινού το εμβόλιο. Ωστόσο, το υπουργείο δεν συνεργάσθηκε και οι κοινές δοκιμές δεν έγιναν.
4. Η Καθολική Εκκλησία αγωνίσθηκε και απέκτησε αρκετά φιαλίδια του εμβολίου, τα οποία στείλαμε σε τέσσερα  ανεξάρτητα  κυβερνητικά και ιδιωτικά εργαστήρια στην Κένυα και στο εξωτερικό.
5. Θέλουμε να ανακοινώσουμε εδώ ότι όλες οι δοκιμές έδειξαν ότι το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε στην Κένυα τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2014 ήταν πράγματι αναμεμειγμένο με την ορμόνη Beta-hCG.
6. Στις 13 Οκτωβρίου 2014, η Καθολική Εκκλησία έδωσε αντίγραφα των αποτελεσμάτων στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου και στον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών. Το ίδιο έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών στις 17 Οκτωβρίου 2014.

Με βάση τους παραπάνω λόγους, εμείς οι Καθολικοί Επισκόποι στην Κένυα επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Ότι είμαστε συγκλονισμένοι από το επίπεδο της ατιμωρίας και του περιστασιακού τρόπου με τον οποίο χειρίζεται η Κυβέρνηση το σοβαρό αυτό ζήτημα.
2. Ότι μια έκθεση που υποβλήθηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας στις 4 Νοεμβρίου 2014 από το Υπουργείο Υγείας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση είχε εξετάσει το εμβόλιο και το βρήκε καθαρό από την ορμόνη Beta-hCG, είναι ψευδής και μια σκόπιμη προσπάθεια να παραμορφώσει την αλήθεια και να παραπλανήσει 42 εκατομμύρια Κενυάτες.
3. Εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας από τις προσπάθειες εκφοβισμού και εκβιασμού ιατρικών επαγγελματιών που έχουν επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο, με απειλές πειθαρχικών ενεργειών. Επικροτούμε και υποστηρίζουμε όλους τους επαγγελματίες που έχουν παραμείνει δίπλα στην αλήθεια.
4. Ότι δεν θα  διστάσουμε να καλέσουμε  όλους τους Κενυάτες  να αποφύγουν την εκστρατεία εμβολιασμού με το εμβόλιο τετάνου που συνδέεται με το Beta-hCG, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται πράγματι για ένα συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού.

Ἐμβόλια. Ὅλοι μας εἴμαστε πειραματόζωα, μόνον ποὺ ὁ κάθε ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς συμμετέχει σὲ διαφορετικὸ πείραμα!!!

Σημειώστε προσεκτικά ότι αυτή η επιστολή αναφέρεται σε «προσπάθειες εκφοβισμού και εκβιασμού ιατρικών επαγγελματιών«. Ακούγεται οικείο; Αυτό είναι το βαθύ κράτος των εμβολίων στο έργο του, κάνοντας στην Αφρική ακριβώς αυτό που κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και παντού αλλού: απειλώντας, εκφοβίζοντας, εκβιάζοντας, συκοφαντώντας ή εκφοβίζοντας όποιον τολμά να πει δημόσια την αλήθεια για τα τοξικά εμβόλια. (Διαβάστε το Vaccines.news για καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με την κακή, καταστροφική βιομηχανία εμβολίων και τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.)

Ναι, υπάρχει ένα συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα γενοκτονίας για την μείωση του πληθυσμού που διεξάγεται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και χρησιμοποιεί τα ΕΜΒΟΛΙΑ ως το μέτωπό του

Καθώς και οι δύο, η επιστημονική δημοσίευση  (παραπάνω) και η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει πράγματι ένα πρόγραμμα συγκεκαλυμμένου ανθρωπίνου αποπληθυσμού που ευρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή και το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τα «εμβόλια» ως μέτωπο για την απόπειρα εξολοθρεύσεως των στοχευμένων ομάδων, με προκαλούμενες ιατρικώς αυτόματες αποβολές και χημικώς προκαλούμενη στειρότητα. Όπως συμβαίνει με πολλά ιατρικά πειράματα, το πρόγραμμα αναπτύσσεται και δοκιμάζεται πρώτα στην Αφρική. (Αυτό έγινε και από την Pfizer, στης οποίας  στα στελέχη της εδόθησαν  εντάλματα συλλήψεως για τον θάνατο ενός παιδιού από τη Νιγηρία από εμβολιαστικά ιατρικά πειράματα.)

Ἡ Ἀμερικανικὴ ἱστορία τῶν πειραματισμῶν σὲ ἀνθρώπους

Μόλις τελειοποιηθεί η χημική επίθεση στην Αφρική, τότε αναπτύσσεται αλλού. (Σημειώστε ότι ο Ebola είχε πρώτα επιτραπεί να εξαπλωθεί στην Αφρική, έπειτα εσκεμμένα ήλθε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απρόσεκτα επιτρέπεται να εξαπλωθεί σε ένα νοσοκομείο του Τέξας… είναι το ίδιο μοτίβο για πολλούς οπλικούς μολυσματικούς παράγοντες).

Το πιο σημαντικό, είναι ότι αυτό το πρόγραμμα γενοκτονίας για τον αποπληθυσμό μετατρέπει το σώμα μιας γυναίκας σε όπλο ενάντια στο δικό της αγέννητο παιδί, πράγμα που μετατρέπει την μήτρα σε όπλο κατά της ανθρωπότητας. Σαν αποτέλεσμα, το εμβόλιο μετατρέπει τις μητέρες σε δολοφόνους των δικών τους αγέννητων μωρών. Αυτό, βεβαίως, ονομάζεται ιατρική «δημόσιας υγείας», ίσως με τον ίδιο τρόπο που οι μαζικές αμβλώσεις ονομάζονται «υγεία των γυναικών» από την βιομηχανία αμβλώσεων.

Vaccines — Are they still contributing to the greater good?

Το να διατυπώνεις ότι το πρόγραμμα αυτό αποτελεί παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας και της ενημερώσεως και συγκαταθέσεως δεν αρχίζει καν να περιγράφει το βάθος των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που πραγματοποιούνται σήμερα μέσω των εμβολίων και της  πρωτοβουλίες του ΠΟΥ στον τομέα της δημόσιας υγείας. Αποδεικνύει, πέραν από κάθε αμφιβολία, την ύπαρξη ενός σκιώδους οργανισμού, εμβολιο-ωθουμένου οργανισμού που μεταγλωτισμένος θα έπρεπε να λέγεται «βαθύ κράτος των εμβολίων» που επιδιώκει να αναπτύξει εμβόλια ως συγκεκαλυμμένα χημικά όπλα κατά της ανθρωπότητας.

Ἐμβόλια καὶ αὐταπάτες

Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Δεν είναι η φαντασία κάποιου πράκτορα James Bond. Αυτό συμβαίνει τώρα, ακριβώς κάτω από τις μύτες μας, και σχεδόν κάθε μεμονωμένος επιστήμονας, γιατρός και δημοσιογράφος πιεζόμενος απο το βαθύ κράτος των εμβολίων συμμετέχει εν γνώσει ή εν αγνοία του σε μια χημική επίθεση κατά της  ανθρωπότητας στο όνομα των «εμβολιασμών».

Όπως σωστά συμπέρανε σε άρθρο η Natural News που δημοσιεύτηκε πριν από οκτώ χρόνια:

Μπορούν να μειώσουν την γονιμότητα και επομένως να μειώσουν δραματικά τα ποσοστά γεννήσεων σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας έτσι τον παγκόσμιο πληθυσμό σε διαδοχικές γενεές. Αυτή η μέθοδος «ηπίας θανατώσεως» μπορεί να φαίνεται πιο αποδεκτή από τους επιστήμονες που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό αλλά δεν έχουν το θάρρος να σκοτώνουν τους ανθρώπους με την συμβατική ιατρική. Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι τα εμβόλια μπορεί να προωθήσουν αποβολές …

Λάβετε υπ΄ όψιν ότι από τότε έχουμε δει επιστημονικές αποδείξεις από μια μελέτη εμβολιασμού που χρηματοδοτείται από το CDC, σύμφωνα με την οποία τα εμβόλια προκαλούν αυθόρμητες αμβλώσεις, σκοτώνοντας τα αγέννητα παιδιά. Ο επικεφαλής του CDC αναγκάσθηκε επίσης πρόσφατα να παραιτηθεί από ένα σκάνδαλο μεγάλης διαφθοράς που μόλις εκτέθηκε. Αποδεικνύεται ότι ο διευθυντής του CDC αγόραζε μετοχές της Merck, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων παγκοσμίως, έτσι ώστε να μπορεί να επωφεληθεί προσωπικά από τις πωλήσεις εμβολίων που προωθούντο από το ίδιο το CDC (χρησιμοποιώντας τον φόβο μέσω των μέσων μαζικής ενημερώσεως την εποχή της γρίπης, φυσικά).

CDC emails reveal culture of deep corruption and scientific dishonesty

Η μετατροπή των εμβολίων σε φάρμακα συγκεκαλυμμένης στειρότητας είναι μόνο η αρχή… αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια πορεία σε μια σκόπιμη, θανατηφόρα πανδημία που θα μειώσει σημαντικά τον ανθρώπινο πληθυσμό στον πλανήτη Γη

Μέχρι τώρα, πιθανότατα έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Natural News είναι σταθερά αρκετά χρόνια μπροστά στην καμπύλη αποκαλύπτωντας  τις συγκλονιστικές αλήθειες σχετικά με την ιατρική, τα εμβόλια, την σκιώδη κυβέρνηση και την δόλια επιστήμη. Θα σημειώσετε επίσης ότι όλα όσα έχουν αναφερθεί  σε αυτό το άρθρο  συνδέονται εξαντλητικά, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων των Καθολικών Επισκόπων, του επιστημονικού εγγράφου, του σκανδάλου του CDC / Merck και του ιατρικού ιστορικού που αφορά την Ναζιστική Γερμανία και την IG Farben. Όλα όσα διαβάζετε εδώ έχουν ρίζες στην πραγματική αλήθεια. Γι ‘αυτό και σας παρακαλώ να λάβετε σοβαρά υπ όψιν τα ακόλουθα.

Στο άρθρο του 2010 που προαναφέρθηκε, περιέγραψα πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια για  μιαν πανδημική εξολόθρευση του πληθυσμού μέσω ιατρικά επαγομένης ευπαθείας στις λοιμώξεις (που προκαλούνται από τα εμβόλια):

Μπορεί να αυξήσουν το ποσοστό θνησιμότητας σε μια μελλοντική πανδημία. Θεωρητικά, οι εκτεταμένες προσπάθειες εμβολιασμού θα μπορούσαν να ακολουθηθούν από μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός εξαιρετικά λοιμογόνου στελέχους γρίπης με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Αυτή η προσέγγιση βιολογικού όπλου «bioweapon» θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδυναμωθεί από τους προηγουμένους εμβολιασμούς.

CONTAGION. Ὁ ΠΟΥ προετοιμάζεται γιά trH3N2 πανδημία;

Προς στήριξη αυτού του γεγονότος, έχουμε πλέον επιβεβαιωτικά στοιχεία ότι τα εμβόλια γρίπης καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στην γρίπη τα επόμενα χρόνια.

BOMBSHELL: Τα εμβόλια  της γρίπης έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αποδυναμώνουν την ανοσολογική απόκριση τα επόμενα χρόνια:

Μια ιατρική μελέτη που διεξήχθη στο ιατρικό κέντρο Wexner του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο διεπίστωσε ότι οι γυναίκες που έκαναν εμβόλια γρίπης είχαν αποδυναμωμένη απόκριση ανοσοποιητικού συστήματος τα επόμενα χρόνια.

Η Lisa Christian, PhD, επικεφαλής ερευνητής στην μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Τα αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν ότι όσοι έκαναν εμβόλιο κατά της γρίπης κατά το προηγούμενο έτος έχουν χαμηλότερες αντιδράσεις αντισωμάτων κατά το τρέχον έτος».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια

Η μελέτη αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι επίσημες ρητορείες της βιομηχανίας των εμβολίων κατά της γρίπης – και των συνεργατών της. τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης – είναι ψευδείς και σκόπιμα παραπλανητικές. Αντί να προσφέρουν προστασία και θωράκιση, τα εμβόλια της γρίπης καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στις λοιμώξεις της γρίπης, γεγονός που φυσικά συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που κολάνε τη γρίπη και στη συνέχεια εσφαλμένα σκέφτονται ότι χρειάζονται περισσότερα εμβόλια γρίπης για «περισσότερη προστασία».

CDC-funded study confirms flu shots linked to spontaneous abortions… vaccine experts rush to explain away the findings

Ἡ στατιστικὴ τοῦ Big Business

Έχει  ήδη απελευθερωθεί η «οπλοποιημένη» γρίπη για τον αποπληθυσμό;

Κοιτάξτε γύρω σας τώρα. Τι βλέπετε στα νέα σχετικά με τους θανάτους από την γρίπη; Εάν προσέχετε, πιθανότατα να ακούτε ότι οι θάνατοι από την γρίπη eφέτος είναι οι περισσότεροι απο ποτέ. Η εποχή της γρίπης είναι «η χειρότερη σχεδόν σε μια δεκαετία», λέει ένα άρθρο των USA Today που εισάγει με δόλιο τρόπο τα περισσότερα εμβόλια ως απάντηση. Μια ημέρα αργότερα, το κουρέλι της προπαγάνδας δεν μπορεί παρά να ρωτήσει «Εποχή της γρίπης: Γιατί [υγιείς] άνθρωποι πεθαίνουν από την γρίππη;»

Η USA Today σήμερα, βλέπετε, είναι εντελώς απορημένη στο γιατί οι υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν από την γρίπη. Η επιστημονικά αναλφάβητη εφημερίδα δεν μπορεί επίσης να καταλάβει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι από αυτούς που πεθαίνουν είναι αυτοί που έχουν εμβολιασθεί για την γρίππη. (Βλέπε το σχετικό άρθρο μου σχετικά με την βιομηχανία εμβολίων στο πρόγραμμα PANIC MODE πως τα  * εμβολιασμένα * παιδιά πεθαίνουν από την γρίπη … Vaccine industry in PANIC MODE as *vaccinated* children keep dying from the flu…)

Αυτό που παραλείπουν να αναφέρουν, φυσικά, είναι ότι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι απο τους θανάτους συμβαίνουν στους εμβολιασμένους. Τα εμβόλια, βλέπετε, σκόπιμα οπλοποιούν το το σώμα ενός ατόμου εναντίον του ίδιου του εαυτού του  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η χημική ουσία hCG αναγκάζει το σώμα της αφρικανής γυναίκας να «οπλοποιηθεί» ενάντια στο δικό της παιδί.

Η χρήση των εμβολίων ως φορέως αποπληθυσμού  δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, είναι ένα καθιερωμένο, δημοσιευμένο επιστημονικό γεγονός το οποίο έχει επαληθευθεί από πολλά εργαστήρια χημικής αναλύσεως. Εάν πιστεύετε στην επιστήμη, πρέπει να ακολουθήσετε τις πραγματικές αποδείξεις, ακόμα κι αν σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα που φαίνονται επιθετικά για την ελλειπή κοσμοθεωρία σας.

Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ ἀναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νὰ ψεύδεσθε μὲ στατιστικὰ στοιχεία

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ενεργές προσπάθειες αποπληθυσμού που ευρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή και τα εμβόλια είναι ο ιδανικός φορέας για την έκχυση ενέσιμων κοκτέιλ θραυσμάτων RNA και χημικών ενώσεων στους ανθρώπους που μπορεί να επιτύχουν στειρότητα, αυτόματες αποβολές, πρόωρο θάνατο ή οποιονδήποτε αριθμό στόχων που στοχεύουν οι παγκόσμιοι αποπληθωριστές  όπως ο Bill Gates. (Διαβάστε Depopulation.news για περισσότερη κάλυψη.)

Ὑλικὰ ἐμβολίων

Ἐμβόλια καὶ τὰ τοξικὰ συστατικά τους

Σημειώστε ότι κανένας δεν φαίνεται να ρωτά ποια συστατικά προστίθενται στα εμβόλια και δεν έχω ακόμα συναντήσει ούτε ένα συμβατικό γιατρό που να έχει ιδέα τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια, εκτός από εξασθενημένα ιικά θραύσματα. (Το CDC δηλώνει ανοικτά επίσημα ότι τα εμβόλια περιέχουν μια ποικιλία νευροτοξικών χημικών ουσιών όπως MSG, φορμαλδεΰδη, υδράργυρο, αντιβιοτικά και ούτω καθ’ εξής.)

Ο ναζιστικός σύνδεσμος: Zyklon-B, Bayer, IG Farben, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (α’)

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (β’)

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (γ’)

Πριν από μερικά χρόνια, κάποτε αστειευόμουν ότι τα εμβόλια γρίπης ήταν μια «δοκιμή IQ σε εθνικό επίπεδο» για να εξαλείψουν τους ηλιθίους ανθρώπους από την ανθρώπινη γονιδιακή δεξαμενή. Αν και αυτό που έλεγα ήταν ένα κακόγουστο  αστείο, αποδεικνύεται προφητικό. Οι άνθρωποι που συμφωνούν να εμβολιασθούν, κυριολεκτικά, υποβάλλονται σε χημική επίθεση από οποιονδήποτε αριθμό συγκεκαλυμμένων χημικών ουσιών οι οποίες είναι κρυμμένες μέσα στα  εμβόλια για κακοήθης σκοπούς.

Στην ουσία, η βιομηχανία εμβολίων προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, εκτός από το γεγονός ότι το κάνουν με χημικά εμβόλια αντί του Zyklon-B. Δεν είναι τυχαίο, παρεμπιπτόντως, ότι ο ίδιος χημικός όμιλος, που κάποτε ανέπτυξε και κατεσκεύασε το Zyklon B – είναι πλέον παγκόσμιος κατασκευαστής εμβολίων. Η εταιρεία είναι γνωστή ως Bayer και, όπως αναφέρθηκε σε αυτό το άρθρο των Natural News που εκθέτει την ναζιστική ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων, είναι βαθειά εμπλεκομένη σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος:

«Ἐπιδημία» ἐπιστημονικῆς ἀπάτης

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεκάδες ύποπτοι ναζιστές εγκληματίες πολέμου διώχθησαν από τους Συμμάχους στο Παλάτι της Δικαιοσύνης στην πόλη της Νυρεμβέργης, την γενέτειρα του Ναζιστικού Κόμματος. Μεταξύ των βιομηχανικών κρατουμένων που κατηγορούντο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος ήταν 24 διευθυντές της IG Farben, ενός ομίλου χωρίς τον οποίο, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ Telford Taylor, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα ήταν εφικτός.

Το 1925, η IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Ένωση κοινών συμφερόντων), έγινε ισχυρός όμιλος γερμανικών χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών όπως η Bayer (κατασκευαστής πρώτα ηρωίνης και αργότερα ασπιρίνης), η BASF, η AGFA και η Hoechst (γνωστή ως Aventis.), ο όμιλος IG Farben είχε γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο. Και ακόμη και σήμερα, αν και δεν χρησιμοποιεί το όνομα IG Farben, οι εταιρείες της παραμένουν οι πιο ισχυρές διακρατικές εταιρείες στον πλανήτη σε φαρμακευτικά προϊόντα, χημικά προϊόντα και αγροχημικά προϊόντα.

Η σύμπραξη της IG Farben ήταν ζωτικής σημασίας για την πολεμική προσπάθεια των Ναζί με την προμήθεια συνθετικών καυσίμων, καουτσούκ και άλλων χημικών ουσιών. Κατασκεύασαν επίσης το Zyklon-B, το νευρικό αέριο που χρησιμοποιείται για να σκοτώσει εκατομμύρια στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του Άουσβιτς, του Birkenau και αλλού. Η σύμπραξη, γνωστή αργότερα και ως οι χημικοί του διαβόλου, χρησιμοποίησε απρόθυμους κρατουμένους των στρατοπέδων συγκέντρωσης ως εργάτες σκλάβους και ινδικά χοιρίδια για τη δοκιμή χημικών, φαρμακευτικών και εμβολίων. Δεκάδες χιλιάδες πέθαναν, και εκείνοι που ήταν πλέον πολύ άρρωστοι για να έχουν οποιαδήποτε χρήση δολοφονήθηκαν στους θαλάμους αερίων.

Ο Δρ Fritz ter Meer, διευθυντής της IG Farben, ο οποίος ασχολήθηκε άμεσα με την ανάπτυξη του νευρικού αερίου Zyklon-B, ο οποίος σκότωσε εκατομμύρια Εβραίους και μη, καταδικάσθηκε σε επτά χρόνια φυλακίσεως, αλλά απελευθερώθηκε μετά από τέσσερα χρόνια με την παρέμβαση του Rockefeller JJ McCloy, και στην συνέχεια της Υπάτης Αρμοστείας των ΗΠΑ για την Γερμανία. Ένας αμετανόητος Fritz ter Meer, ένοχος γενοκτονίας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος, επέστρεψε στην δουλειά του στην Bayer, όπου διετέλεσε πρόεδρος για περισσότερα από 10 χρόνια, μέχρι το 1961.

Ναι, η ίδια εταιρεία, που τώρα παρασκευάζει τα εμβόλια, διαχειριζόταν κάποτε από έναν πραγματικό ναζί εγκληματία εγκλημάτων πολέμου που χρησιμοποίησε χημικές ουσίες για να διαπράξει γενοκτονία.

Και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι. Εκτός από το γεγονός ότι σήμερα, αντί να προωθούν την γενοκτονία για τα ναζιστικά κρατικά μέσα ενημερώσεως, σήμερα το σύνολο των μέσων μαζικής ενημερώσεως που ελέγχονται από τον όμιλο πιέζει με το  γενοκτονικό φάρμακο στο όνομα της «δημόσιας υγείας».

Τώρα γνωρίζετε την αλήθεια που το βαθύ κράτος των εμβολίων προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκρύψει. Γνωρίζετε επίσης γιατί καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να δυσφημισθεί δημόσια η φήμη μου, η επιστημονική μου έρευνα και η δημοσιογραφία μου, προκειμένου να εμποδίσουμε το κοινό να μάθει την αλήθεια σχετικά με την οπλοποίηση των εμβολίων και την συνεχιζόμενη παγκόσμια ατζέντα αποπληθυσμού.

Μοιρασθείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε. Ανοίξτε τα μάτια των άλλων και  θα μπορέσετε να σώσετε τις ζωές των συνανθρώπων σας που έχουν ήδη στοχοποιηθεί στην εξολόθρευσή τους από την βιομηχανία αποπληθυσμού μέσω των  εμβολίων.

* Το άρθρο αρχικά εμφανίστηκε στο Natural News. Επαναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Ο Mike Adams, ο «Υπεύθυνος Υγείας», είναι ένας ειλικρινής υπερασπιστής της υγείας των καταναλωτών, βραβευμένος ερευνητικός δημοσιογράφος, ακτιβιστής του διαδικτύου και επιστήμονας εργαστηρίου.

Είναι ο ιδρυτής και συντάκτης του NaturalNews.com, του πιο δημοφιλούς και αξιόπιστου  ιστοτόπου ειδήσεων για τις ειδήσεις περί της φυσικής υγείας στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης ο δημιουργός του CounterThink.comFoodInvestigations.comHealingFoodReference.com

Ο Adams έχει λάβει διακρίσεις και μαρτυρίες από διαφόρους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον φυσικό χώρο υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Michael T. Murray και του πρώην πρωτοπόρου τροφίμων David Wolfe (βλ. Μαρτυρίες παρακάτω).

Ο Mike Adams αναγνωρίζεται ευρέως ότι έχει μια ισχυρή τεχνική ικανότητα που επέτρεψε στους ιστοτόπους του να επιτύχουν πολύ υψηλό βαθμό επιτυχίας στο διαδίκτυο. Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι είναι ένας πολύ σημαντικός συγγραφέας και παρουσιαστής.

Μετάφρασις ἐπιμέλεια:
Μαριάννα Εὐαγγέλου – Μπλάνα
Βιοχημικὸς ΜSc

φύτρο

πηγές

https://www.healthnutnews.com/bombshell-science-paper-documents-the-depopulation-chemical-covertly-spiked-into-vaccines/

https://www.healthnutnews.com/proof-that-vaccines-target-blacks-for-depopulation-published-science-paper-identifies-infertility-chemical-secretly-spiked-into-vaccines-for-african-women/

http://www.greenmedinfo.com/blog/caught-whos-anti-fertility-vaccination-program-chronicled-new-paper

http://www.scirp.org/Journal/PaperInformation.aspx?PaperID=81838

https://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/10/depopulation-vaccine-in-kenya-and-beyond/

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply