Ὥρα νὰ ἐξαφανίσῃ ὁ ΟΗΕ τὴν Εὐρώπη!!!

…μὲ τὶς εὐλογίες ὅλων τῶν σοσιαληστῶν κυβερνώντων της.

Γράφει ἡ Κωνσταντῖνα Λαπαθιώτου

 • Ἀληθεύει πώς στήν Σύνοδο τοῦ ΟΗΕ στίς 10 καὶ 11 Δεκεμβρίου, στὸ Μαρόκο, θὰ ἀποφασίσουν νά πνίξουν τήν Εὐρώπη μὲ ἑκατομμύρια Ἀσιατῶν;
 • Ἀληθεύει ὅτι προβλέπεται ἡ Αὐστρία τῶν 10 ἑκατομμυρίων Αὐστριακῶν νά δεχθῇ 65 ἑκατομμύρια Ἀφροασιάτες;
 • Ἀληθεύει ὅτι ἀντίστοιχο νούμερο καὶ μεγαλύτερο προβλέπεται γιὰ τὴν Ἑλλάδα  (120.000 ἑκατομμύρια!!!);

Μπορεῖ κάποιος νὰ κάνῃ τὸν κόπο νὰ μεταφράσῃ ἀπό τήν σχετική σελίδα τοῦ ΟΗΕ, τὴν ἀπόφαση ποὺ καλοῦνται νὰ ψηφίσουν οἱ Εὐρωπαῖοι καὶ τήν ὁποίαν θά ψηφίση τό Οὖγκ πού πρωθυπουργεύει στήν Ἑλλάδα;

Ἡ Γενοκτονία τῶν Λαῶν τῆς Εὐρώπης. Σχέδιο Coudenhove – Kalergi

Τὸ σχέδιο Coudenhove – Kalergi (Β΄ μέρος)

Ὁ ΟΗΕ τῶν Ρόθτσιλντ ὑλοποιεῖ τὴν Τελικὴ Ἐπίθεση ἐναντίον τῶν Εὐρωπαικῶν Ἐθνῶν!

Γιὰ νὰ …«σώσουν» τὸν λεγόμενο 3ο κόσμο λέν, θὰ ὀργανώσουν τὴν μετακίνηση ἀπὸ τὰ ἐδάφη τους, στὶς ἀνεπτυγμένες χῶρες τῆς Δύσεως!!!

Ὑπελόγισαν λοιπόν, βάσει ἐκτάσεως ἐπιφανείας ἐδάφους, πὼς στὴν Εὐρώπη χωροῦν ἀκόμη 2,5 δισεκατομμύρια  Ἀφροασιατῶν!!!

Το αμφιλεγόμενο διεθνές «Σύμφωνο» για το Μεταναστευτικό

του Βασίλη Στοϊλόπουλου από την Ρήξη φ. 148

Μια πρόσφατη έκθεση για την δημογραφική εξέλιξη του πλανήτη δείχνει μια τέτοιου μεγέθους αυξητική τάση στον παγκόσμιο πληθυσμό, που ντε φάκτο μπορεί να θεωρηθεί, χωρίς ενδοιασμούς, εκρηκτική. Ιδιαίτερα όσον αφορά στην Αφρική, ο πληθυσμός της οποίας πρόκειται μέχρι το 2050 να διπλασιασθεί, φτάνοντας στα 2,5 δισεκατομμύρια. Μάλιστα, το 40% του φτωχότερου τμήματος του παγκοσμίου πληθυσμού θα κατοικεί σε δύο μόνο αφρικανικές χώρες, την Νιγηρία και την Δημοκρατία του Κονγκό. Επιπλέον, κάθε χρόνο, σχεδόν 20 εκατομμύρια νεαροί Αφρικανοί θα εισέρχονται στην εργασιακή ηλικία, όταν διαθέσιμες θα είναι μόνο 3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Ήδη, σήμερα, σχεδόν το 50% των νεαρών Αφρικανών επιθυμεί να εγκαταλείψει για οικονομικούς λόγους την Αφρική, με τον πιο προσφιλή τελικό προορισμό την Ευρώπη.

Με αυτά τα δυσοίωνα δημογραφικά, κοινωνικά και εργασιακά δεδομένα, που εκ των πραγμάτων προκαλούν γεωπολιτικές αστάθειες, ακόμη και πολεμικές συγκρούσεις, είναι σαφές ότι πρακτικά ο ΟΗΕ και η παγκόσμια κοινότητα ευρίσκονται απέναντι σε προβλήματα που είναι πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να επιλυθούν ικανοποιητικά. Άλλωστε και οι σημερινές μετακινήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων μπορεί μέχρι τώρα να είχαν την οικονομική στήριξη του ΟΗΕ και διαφόρων άλλων φορέων και οργανισμών, όμως ουσιαστικά ήταν ανεξέλεγκτες και προβληματικές, με πολλές χιλιάδες θύματα στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο.
Κατά συνέπεια, η «μοναδική», χωρίς «εναλλακτική» λύση, σύμφωνα με την άποψη των τεχνοκρατών του ΟΗΕ, είναι η οργανωμένη και ασφαλής μαζική μετακίνηση ανθρώπων από υποβαθμισμένες περιοχές μεγάλης φτώχειας προς τα εκεί όπου υπάρχει ευημερία, ανεπτυγμένα κοινωνικά και ασφαλιστικά συστήματα, κράτος δικαίου και οικονομική ανάπτυξη, αλλά και δημογραφική υποχώρηση, έλλειψη εργατικού δυναμικού και γήρανση του πληθυσμού, όπως είναι η Ευρώπη. Παράλληλα, όλες οι έρευνες δείχνουν ότι βασική απαίτηση κάθε μετανάστη παραμένει η με κάθε τρόπο οργανωμένη βελτίωση της προσωπικής του καταστάσεως, γεγονός που κάνει ορισμένους κοινωνιολόγους να μιλούν για «μετανάστες της ευημερίας». Αναμφίβολα, η μετανάστευση όπως πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τεράστια και ποικίλα προβλήματα γι’ αυτό και η σκέψη να οργανωθεί στο πλαίσιο του ΟΗΕ ένα πρόγραμμα μαζικής και οργανωμένης μετακινήσεως οικονομικών μεταναστών με ενιαίες αρχές υπήρχε ήδη από το 2006. Το 2009 εκπονήθηκε ένα πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο, η επεξεργασμένη τελική μορφή του οποίου πρόκειται να υπογραφεί στην πανηγυρική συνεδρίαση του ΟΗΕ στο Μαρακές του Μαρόκου στις έντεκα του ερχομένου μηνός.
Το λεγόμενο «Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration»1 του ΟΗΕ θα περνούσε απαρατήρητο, μακρυά από κοινοβούλια και χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, αν δεν υπήρχε η πρόσφατη δημόσια άρνηση των ΗΠΑ –και κατόπιν της Ουγγαρίας και Αυστραλίας– να υπογράψει το «Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ για το Μεταναστευτικό» (Global Compact for Migration). Γεγονός που συνετέλεσε το επίμαχο αυτό θέμα να έρθει δυναμικά στην επικαιρότητα και να προκαλέσει, στο παραπέντε, την έναρξη ενός εντόνου, κυρίως ευρωπαϊκού, διαλόγου. Ήδη, εκτός από την Ουγγαρία και άλλες χώρες της ΕΕ (Αυστρία, Κροατία, Τσεχία και Βουλγαρία) ανακοίνωσαν ότι δεν θα το υπογράψουν, καθώς θίγεται η εθνική κυριαρχία και ουσιαστικά θεσπίζεται ένα διεθνές εθιμικό δίκαιο που στην πράξη αναγορεύει την παράνομη μετανάστευση σε καθολικό «ανθρώπινο δικαίωμα» και την εξισώνει με την νόμιμη. Αρνητική στάση αναμένεται να έχουν επίσης η Δανία, η Ιταλία, Σλοβενία, η Πολωνία κ.α., ενώ σε πολλές άλλες χώρες ο διάλογος συνεχίζεται και προσλαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά έντονης πολιτικής αντιπαραθέσεως, όπως στην Γερμανία και την Ελβετία.

Σε γενικές γραμμές, τα σημεία κριτικής εντοπίζονται στο γεγονός ότι οι χώρες που θα υπογράψουν το Σύμφωνο του ΟΗΕ δεσμεύονται με διαφόρους τρόπους ότι:

θα ευνοούν την ελεύθερη, ασφαλή, μαζική και απρόσκοπτη διακίνηση και εγκατάσταση μεταναστών και δεν θα επαναπροωθούν μετανάστες πίσω στις χώρες προελεύσεως,
θα επιτρέψουν σε όλους τους μετανάστες να έχουν πρόσβαση στο βασικό εθνικό σύστημα υγείας, ασφαλίσεως και εκπαιδεύσεως,
θα διευκολύνουν την χωρίς όρους επανένωση των οικογενειών των μεταναστών στην χώρα υποδοχής,
θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
θα προωθούν «φιλομεταναστευτικές» νομοθετικές ρυθμίσεις, όπως π.χ. λήψη μέτρων για την άμβλυνση της κριτικής απέναντι στις αρνητικές επιπτώσεις του μεταναστευτικού,
θα μεριμνούν ώστε ο δημόσιος διάλογος για τον μεταναστευτικό να είναι «ανοικτός, βασισμένος σε στοιχεία» και η κατανόηση του Συμφώνου «ρεαλιστικότερη, πιο ανθρώπινη και πιο εποικοδομητική»,
τα ΜΜΕ θα πρέπει να «ενσωματωθούν στον μηχανισμό ρυθμίσεως της μεταναστεύσεως» με έναν κατευθυνόμενο και μονοδιάστατο «φιλομεταναστευτικό» τρόπο, που ουσιαστικά θα περιορίζει την ελευθερία της γνώμης.
Η μόνιμη επωδός των υποστηρικτών του Συμφώνου για την Μετανάστευση είναι πως πρόκειται για μια «απλή δήλωση προθέσεων», νομικά μη δεσμευτική. Αυτό όμως, όπως ισχυρίζονται πολλοί επικριτές του Συμφώνου, μπορεί να ισχύει τυπικά, στην πράξη οι πάμπολλες «νουθεσίες» του Συμφώνου «επιβάλλονται» και γίνονται «υποχρεωτικές», τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά και μπορεί ακόμα, υπό ορισμένες συνθήκες, να παράγουν νομικό αποτέλεσμα και να μετατραπούν σε εθιμικό δίκαιο το οποίο θα μπορεί να επικαλεσθεί ο κάθε μετανάστης. Οι προτροπές και η πίεση για ανάληψη κρατικής ευθύνης συναντώνται τόσο συχνά στο Σύμφωνο του ΟΗΕ που τελικά το εθνικό δίκαιο, με την συμβολή και των γνωστών «προοδευτικών» πολιτικών δυνάμεων, δεν θ’ αργήσει να προσαρμοσθεί στις «προτροπές» του ΟΗΕ.

Είναι σαφές ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ, οι ακτιβιστές του «δικαιωματισμού» και οι πολυπληθείς παράγοντες που συγκροτούν ή υποβοηθούν την «βιομηχανία της μεταναστεύσεως» γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι η ελεύθερη μαζική μετανάστευση εντός των επόμενων λίγων δεκαετιών θ’ αλλάξει ριζικά τα πληθυσμιακά, εργασιακά, κοινωνικά και πολιτισμικά δεδομένα της Ευρώπης, που εν κατακλείδι μπορεί να σηματοδοτήσουν και το τέλος του γνωστού μας δυτικού πολιτισμού. Γίνεται επίσης αντιληπτό ότι για τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση η εργασιακή – οικονομική παράμετρος της μεταναστεύσεως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ενώ οι πολιτισμικές και θρησκευτικές ταυτότητες και ιδιαιτερότητες των ευρωπαϊκών λαών και εθνών δεν αποτελούν σημείο αναφοράς.
Γεγονός που αποτελεί βεβαίως ένα πρώτης τάξεως πολιτικό δώρο για τις «λαϊκιστικές» δυνάμεις της Ευρώπης προκειμένου ν’ αυξήσουν κι άλλο την δημοφιλία τους, όπως κατέδειξε πρόσφατα η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση για το θέμα αυτό στην γερμανική βουλή. Εντυπωσιακή είναι πάντως και η άγνοια για το Σύμφωνο του ΟΗΕ και η εν γένει η «νηφαλιότητα» της ελληνικής κοινής γνώμης για το θέμα της μεταναστεύσεως, που εκ των πραγμάτων λειτουργεί υποστηρικτικά στις καταστροφικές θέσεις για το μεταναστευτικό της κυβερνήσεως Τσίπρα.

πηγὴ

Οἱ χῶρες ποὺ θὰ ὑπογράψουν τὴν συμφωνία, δεσμεύονται πὼς καταργοῦν οὐσιατικῶς τὰ σύνορά τους, οὐδέποτε θὰ ἀπελάσουν κάποιον καί, ἐπὶ πλέον, πὼς θὰ φτιάξουν σκληρὸ Νομικὸ πλαίσιο γιὰ τοὺς αὐτόχθονες μὲ ποινικοποίηση τῆς διαμαρτυρίας καὶ τῆς ἀντιστάσεως!!!
Ἐπίσης, καλῶνται τὰ ΜΜΕ, νὰ προπαγανδίσουν τὴν συνύπαρξη!!!

Αὐτὸ λοιπὸν εἶναι τὸ Σύμφωνον γιὰ τὴν Μετανάστευση, ποὺ θὰ ὑπογράψη ὁ Τσίπρας, ἡ Μέρκελ, ὁ Μακρόν, ὁ Ραχόι κλπ…

Μόνον μὲ τὴν ὑπογραφὴ τῶν πρωθυπουργῶν, καταλύονται τὰ Ἔθνη τῆς Εὐρώπης.
Φυσικὰ ἡ ἐν λόγῳ συμφωνία δὲν περνᾶ ἀπὸ τὰ κοινοβούλια, ἀλλὰ ἀγωνίζονται ἐπὶ πλέον νὰ κρατήσουν τοὺς λαοὺς σὲ πλήρη ἄγνοια γιὰ τὸ θέμα!!!

Ἐὰν δὲν τὸ εἶχε βγάλη στὴν ἐπιφάνεια ὁ Τρᾶμπ, μὲ τὴν ἄρνησή του νὰ τὸ ὑπογράψῃ, ἀλλὰ καὶ μὲ τὶς δηλώσεις περὶ καταστροφῆς τῆς Εὐρώπης, σήμερα δὲν θὰ γνωρίζαμε κάτι!!!

Ὁ ΟΗΕ ἐσχεδίασε τὴν ὁλοκληρωτικὴ ἐξαφάνιση τῶν Εὐρωπαϊκῶν Ἐθνῶν καὶ καλεῖ τὶς κυβερνήσεις νὰ τὸ ὑπογράψουν!!!

Ἀπεφάσισαν λοιπὸν πὼς:

 • Ἡ Αὐστρία τῶν 10 ἑκατομμυρίων, μπορεῖ νὰ δεχθῇ 65 ἑκατομμύρια μετανάστες!!!
 • Ἡ Γαλλία τῶν 67 ἑκατομμυρίως, μπορεῖ νὰ δεχθῇ 450 ἑκατομμύρια μετανάστες!!!
 • Ἡ Γερμανία τῶν 70 ἑκατομμυρίων, μπορεῖ νὰ δεχθῇ 240 ἑκατομμύρια μετανάστες!!!
 • Καί, φυσικά, ἡ Ἑλλάς, τῶν 10 ἑκατομμυρίων, μπορεῖ νὰ δεχθῇ 120 ἑκατομμύρια μετανάστες!!! 

Συνολικὰ ἡ Εὐρώπη μπορεῖ νὰ δεχθῇ, βάσει τῶν ὅσων ἔχουν γίνη γνωστά, 2,5 δισεκατομμύρια ἀνθρώπους ἀπὸ τὴν Ἀσία, στὰ ἑπόμενα χρόνια σύμφωνα μὲ τὸ Παγκόσμιον Σύμφωνον τοῦ ΟΗΕ, ποὺ ἑτοιμάζονται ὅλοι αὐτοὶ οἱ πρωθυπουργοί, δίχως νὰ ἐρωτήσουν τοὺς λαοὺς τοὺς ἢ τὰ κοινοβούλιά τους, στὶς 11 τοῦ Δεκεμβρίου, στὸ Μαρόκο.

13 χῶρες μέχρι τώρα ἐδήλωσαν πὼς ἀρνῶνται, ὅπως οἱ ΗΠΑ, τὸ Ἰσραήλ, ἡ Αὐστραλία, ἡ Αὐστρία, ἡ Τσεχία, ἡ Πολωνία, ἡ Ἐλβετία, ἡ Σλοβακία κὰ.

H Σλοβακία η 12η χώρα που δεν θα υπογράψει το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Μετανάστευση

Το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Μετανάστευση που εγκρίθηκε από όλα τα κράτη-μέλη του Οργανισμού, εξαιρουμένων των ΗΠΑ, τον Ιούλιο, πρόκειται να υπογραφεί σε μια ειδική συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών την 10η και την 11η Δεκεμβρίου στο Μαρακές, στο Μαρόκο, έχει σκοπό την ρύθμιση των παγκοσμίων μεταναστευτικών ροών.

Ωστόσο, πολλές κυβερνήσεις έχουν ανακοινώσει ότι δεν σκοπεύουν να το υπογράψουν, με τελευταία αυτή της Μπρατισλάβα.

Ο επικεφαλής της κυβερνήσεως της Σλοβακίας επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι η χώρα του δεν θα υπογράψει το Σύμφωνο.  «Ως πρωθυπουργός, απορρίπτω το κείμενο του Συμφώνου για την Μετανάστευση και απορρίπτω κάθε ενδεχόμενο να ισχύσει στην Σλοβακία», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης Πέτερ Πελεγκρίνι στην εφημερίδα Sme.

Την Παρασκευή, ο Σλοβάκος υπουργός Εξωτερικών Μίροσλαβ Λάιτσακ – ο οποίος ήταν ακόμη πρόεδρος της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ όταν εγκρίθηκε το κείμενο – απείλησε να παραιτηθεί εάν η κυβέρνηση απόσχει από την επικύρωση του Συμφώνου του ΟΗΕ, τονίζοντας ότι δεν θα αποδεχθεί η κυβέρνηση να υποκύψει στις πιέσεις ακροδεξιών λαϊκιστών.

Οι άλλες χώρες που έχουν αναγγείλει ότι δεν θα υπογράψουν το Σύμφωνο είναι –  μέχρι στιγμής- η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Ελβετία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία.

Εμπόδια και στην Γερμανία 

Η προσπάθεια της Γερμανίας να προωθήσει το σύμφωνο συναντά εξάλλου αντίσταση, με τον υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας να δέχεται επικρίσεις περί του ότι η κυβέρνηση ενημέρωσε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για το Σύμφωνο τα μέλη της Μπούντεσταγκ, της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής κι επέτρεψε έτσι να αποκτήσει ορμή η εκστρατεία εναντίον του.

Ο Μάας πάντως κατά την διάρκεια συνεντεύξεώς του την Κυριακή στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD αντέτεινε ότι μέλη της Μπούντεσταγκ προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις στην Γενεύη και στην Νέα Υόρκη. «Προσκαλέσαμε ακόμη και ένα στέλεχος της AfD στο υπουργείο Εξωτερικών για να το ενημερώσουμε. Προφανώς χωρίς επιτυχία», τόνισε, αναφερόμενος στο ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία, το οποίο εναντιώνεται στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση του ΟΗΕ.

ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΟΗΕ (ἀγγλική)

Πηγὴ

Γιὰ νὰ συνοψίσουμε λοιπόν.
Δυόμιση δισεκατομμύρια Ἀφροασιάτες σχεδιάζεται ἀπὸ τὸν ΟΗΕ νὰ ἐγκατασταθοῦν στὴν Εὐρώπη. Ἀπὸ αὐτοὺς τὰ 120 ἑκατομμύρια θὰ ἐγκατασταθοῦν στὴν Ἑλλάδα!!!
Ἐάν αὐτό δέν λέγεται γενοκτονία, τότε τί εἶναι ἡ γενοκτονία;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ὥρα νὰ ἐξαφανίσῃ ὁ ΟΗΕ τὴν Εὐρώπη!!!

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὥρα νὰ ἐξαφανίσῃ ὁ ΟΗΕ τὴν Εὐρώπη!!! (β) | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 2. Να δεις οτι θα συμβιβαστουμε με μονον 15 εκατομμύρια !!!
  …χαλαρά.. !!!
  (( γεια σου φιλονοη !! …εισαι απο τους λιγους που βγαζουν σημαντικες και τεκμηριωμένες αναρτησεις. νασαι λακα, και να εισαι δυνατη !! ))

  • Θές νά σοῦ πῶ τί πιστεύω; Δημιουργοῦν «ἀντίβαῤῤον» στὴν Κίνα, διότι ἐμεῖς, οἱ Εὐρωπαῖοι, ἀρνούμεθα νὰ παίξουμε στὰ παιχνίδια τους. Αὐτό, σὲ βάθος χρόνου, δὲν εἶναι ἀπαραιτήτως κακό, ἀλλὰ σίγουρα, στὰ πρῶτα του στάδια (ὅπως τώρα) εἶναι γιὰ ἐμᾶς ἰδιαιτέρως ὀδυνηρόν.
   Τί θά ἐπικρατήση τελικῶς; Μόνον ἕνα τμῆμα τῶν σχεδιασμῶν τους καὶ αὐτό, ἔτσι γιὰ νὰ ἀντιλαμβανόμεθα τὸ «ἐπιτρεπτόν», γιὰ αὐτούς, πλαίσιον, ποὺ φθάνει ἔως ἑνὸς συγκεκριμένου σημείου. Τὸ «σημεῖον – κλειδί», ποὺ νομίζω πὼς ἔχει πολλάκις ἀναφερθῆ ἐδῶ μέσα, εἶναι ἡ μία φυλή. Δὲς λοιπὸν τὸ ποῦ ξεκινοῦν οἱ (ἐκ Φύσεως) ἀπαγορευτικὲς γραμμές, γιὰ νὰ μπορέσῃς νὰ ξεκινήσῃς νὰ παρατηρῇς τὸ πότε θὰ συμβῇ (ἐὰν δὲν ἔχῃ ἤδη συμβῆ) ἡ …«στραβή», ποὺ θὰ ἀνακόψη τὶς παπάτζες τους, κατακρημνίζοντάς τους, γιὰ μίαν ἀκόμη φορά, ἐκεῖ ποὺ τοὺς πρέπει: στὰ Τάρταρα!!! (Κυριολεκτικῶς ὅμως τώρα πιά! Ὄχι στὸ ὀλίγον καὶ στὸ παρ’ ὀλίγον…!!!)

Leave a Reply