Γιὰ ἐτοῦτο τὰ ΜΜΕ εἶναι ἐν τελῶς ἐλεγχόμενα;

Τὸ πρωΐ ἐδημοσίευσα τὴν ἀπάντησί μου στὴν ἐπιστολὴ-διαμαρτυρία Δημητροκάλλη.

Ἴσως νὰ φαίνομαι ἐξαιρετικὰ ἀγενῆς σὲ κάποιους, ἰδίως σὲ ὅσους διατηροῦν συμπάθειες ἢ ἐλπίδες πρὸς τὰ πρόσωπα ποὺ συγκροτοῦν αὐτὲς τὶς πολιτικές παρέες. Εἰλικρινῶς, δὲν εἶναι πρόθεσίς μου νὰ ἀποδομήσω οὐδενὸς τὸ ὄνειρο.

Θέτοντας ἁπλᾶ ἐρωτήματα στὸν ἑαύτόν μου, κατέληξα σὲ συγκεκριμένη στάσι. Ἀνερωτήθην πολλὲς φορὲς γιὰ τὸ πῶς θὰ ἤθελα νὰ εἶναι ἡ Πατρίδα μου. Ποιοί νὰ τὴν κυβερνοῦν. Τί ἐπίπεδα ἤθους νὰ ἔχουν. Τί στόχους νὰ θέτουν. Πῶς νὰ ἀντιμετωπίζουν τὸν λαό! Πῶς τὴν παιδεία. Πῶς τὰ σύνορα. Πῶς τὶς μειονότητες. Πῶς τοὺς γείτονες.

Ὅλα αὐτα, καὶ πολλὰ ἄλλα, μὲ ὁδήγησαν σὲ ἁπόλυτες στάσεις πολιτικῆς ὀπτικῆς. Ἐὰν τὸ πρόσωπο ποὺ διεκδικεῖ τὴν στήριξί μας, δὲν εἶναι ἀπολύτως διαφανές, ἠθικὸ καὶ μὲ ὑψηλὴ ἐθνική συνείδησι, δὲν μοῦ κάνει. Ἐςτω κι ἕνα ψεγάδι ἠθικῆς ἐὰν κουβαλᾶ στὴν πλάτη του, εἶναι μόνον δεῖγμα τῆς ἀδυναμίας του. Κι ἐμεῖς χρειαζόμαστε βράχους! Κολῶνες! Ἥρωες. Μὲ ἡμίμετρα καὶ ἡμι-ἠθικοὺς ἢ ἡμί-καλούς ἢ σκέτο μετρίους, φθάσαμε ἐδῶ ποὺ φθάσαμε. Συγχωρῶ ἕνα λᾶθος κι αὐτομάτως ἀνοίγω τὸν δρόμο γιὰ τὴν ἐπανάληψί του.

Ἐὰν τὰ πρόσωπα ποὺ θὰ ξαναεκτεθοῦν γιὰ νὰ διεκδικήσουν τὴν στήριξί μας, ὡςτε  νὰ ἀναλάβουν τὴν διακυβέρνησι τῆς χώρας, δὲν εἶναι ἀπολύτως ἠθικά, δὲν τοὺς ὀφείλουμε δευτέρα εὐκαιρία. Τὴν ἔλαβαν, τὴν ἔκαψαν καὶ πῆγαν τὴν Πατρίδα μας ἕνα βῆμα πιὸ πίσω. Ὅσο περνᾶ ἀπὸ τὸ χέρι μου, δὲν θὰ ξαναλάβουν δευτέρα εὐκαιρία.

Ἐσᾶς σᾶς ἀρέσει αὐτό ποὺ ἔχουμε;

Τέτοια περίπτωσις εἶναι ἡ οἰκογένεια Μητσοτάκη. Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει ἐὰν ἔχῃ μία πολιτικὴ ἱστορία πίσω της. Μὲ ἐνδιαφέρει στὸ σύνολο πῶς παρέλαβε καὶ πῶς ἐπέστρεψε τὶς ἐξουσίες ποὺ ἀνέλαβε κατὰ καιρούς. Κι ὅσοι φυσικὰ τὴν συνοδεύουν.

Ἀπὸ ἐμένα λοιπὸν ἔχει μπεῖ ἢδη τελεία. Γιὰ κάποιους ποὺ χρειάζονται κι ἄλλες ἀποδείξεις, ἂς διαβάσουν τὰ παρακάτω.

Φιλονόη.

Η ΝΤΟΡΑ, ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΔ

Δεν ξεχνώ. Ούτε το ιντερνετ. Σερφάροντας βρίσκει κανείς ξεχασμένες ιστορίες χαμένες κάπου στο matrix, στην μηχανή του χρόνου. Σαν τους σκελετούς στην ντουλάπα. Παραθέτουμε λοιπόν μία συρραφή πληροφοριών απο δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο σχετικές με τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και ειδικά την απολιτική νοοτροπία της ΝΔ σχετικά με τα ΜΜΕ. Απίστευτη έλλειψη πολιτικού επικοινωνιακού σχεδιασμού χαρακτηρίζει την ΝΔ εδώ και δεκαετίες. Ειναι κοινό μυστικό οτι το ΠΑΣΟΚ εχει μακράν καλύτερη σχέση και στρατηγική με τα ΜΜΕ, κι αυτός ειναι ενας ακόμα βασικός λόγος υπεροχής του στην πολιτική σκηνή της χώρας. Διαβάσαμε λοιπόν:

(4/11/95) Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μιλτιάδης Εβερτ και με αιχμηρό σχόλιο απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις του. Βολές κατά του τέως πρωθυπουργού εξαπέλυσαν επίσης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Γεώργιος Ράλλης.
Ο κ. Εβερτ είπε πως τον ρώτησε ο γιος της θυρωρού, εφόσον όλοι όσοι χειρίσθηκαν το Σκοπιανό, λένε ότι δεν φταίνε, τότε θα φταίει η μητέρα μου. Και πρόσθεσε, ο ελληνικός λαός έχει μνήμη πάνω από 10 χρόνια.
Ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στην πρόταση για το θέμα των Σκοπίων, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση για το όνομα δεν αποτελεί και εθνική δέσμευση.
Στο μεταξύ προσκείμενοι προς τον κ. Μητσοτάκη βουλευτές συνεχίζουν την σκληρή κριτική κατά του κ. Εβερτ.
Ο κ. Γιάννης Δημητροκάλης,
μέσω της κίνησης ΠΟΛΙΤΙΖΩ (!!!), που έχει ιδρύσει, αναφέρει ότι ο κ. Εβερτ κατάφερε μέσα στα δύο χρόνια που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος, να τους απογοητεύσει όλους και τον κατηγορεί ότι παραπλανώντας τους εκλέκτορες και με την υποστήριξη απο εκδοτικά συγκροτήματα (!!!), κατάφερε να αναρριχηθεί στην προεδρεία του κόμματος, αλλά η εικόνα του ηγέτη που έχει ειναι τεχνητή και πλασματική.(!!!)

Λιγα χρόνια πριν την επίθεση εναντίον του Εβερτ,την περίοδο 89-93, ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, ο “άνθρωπος της κας Ντόρας ,” γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, έδενε και έλυνε μαζι με τον αδελφό του Ακη απο το αρχηγείο τους στο ρετιρέ του ιστορικού κτιρίου στην Βασιλίσσης Σοφίας λιγα τετράγωνα απο την Ρηγίλλης.
Υπεύθυνος για ολες τις τοπικές οργανώσεις, άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε απο το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πέρασε απο την καμαρίλα της Ντόρας στην ιστορία και τις επιχειρήσεις του. Κατά την ανάληψη της αρχηγίας απο τον Εβερτ, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τον τότε νέο πρόεδρο, με 70,000,000 δραχμές της εποχής που έλειπαν απο το ταμείο του κ.Κώστα Χασάπη, τότε υπεύθυνου λογιστηρίου/ταμείου στα υπόγεια της Ρηγίλλης. Τα χρήματα αυτά αποτελούσαν προιόν πώλησης κουπονιών σε μέλη. Το θέμα διευθετήθηκε -φυσικά- με “σκούπισμα κάτω απο το χαλί”, λογιστικές και παραλογιστικές εγγραφές μέσω εμπλοκής εταιρείας ΜΜΕ της εποχής, την οποία λίγους μήνες αργότερα έκλεισαν αρον-αρον με συνοπτικές διαδικασίες του τύπου “η μας δίνετε τα κλειδιά η έχουμε κι άλλους τρόπους να τα πάρουμε”…
Σιγά μην ίδρωναν. Τίποτα το ιδιαίτερο. Διαβάστε παρακάτω κι άλλα τραγικά του πως αντιλαμβάνονται την σχέση με τα ΜΜΕ οι ανεγκέφαλοι απολιτίκ της Ρηγίλλης απο την εποχή Δημητροκάλλη μέχρι και επι εποχής Ρουσόπουλου…
Το σχέδιο φίμωσης δεκάδων τηλεοπτικών σταθμών μπαίνει σε εφαρμογή για να ολοκληρωθεί αυτό που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ως πρωθυπουργός το 1993 ο επίτιμος σήμερα πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Θυμάμαι κάποια μέρα εκείνης της χρονιάς επισκέφθηκα στο γραφείο του τον τότε γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών Γιάννη Δημητροκάλη, λίγους μήνες πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να του ζητήσω να βοηθήσει την αδειοδότηση του TV MAGIC Πειραιά. Μου είχε πει τότε ότι, η κυβέρνηση επιθυμεί λίγα κανάλια για να μπορεί να τα ελέγχει(!!!). Να ξέρει με ποιους έχει να κάνει. Θυμίζω ότι τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αποφασίσει το κλείσιμο όλων των μικρών καναλιών, του Tv Magic, Blue Sky, High και άλλων για να μην υπάρχουν εναντίον της, ανεξέλεγκτες φωνές. Είχε στείλει σε όλα επιστολές με την εντολή να διακόψουν την εκπομπή των προγραμμάτων τους διαφορετικά τα πρόστιμα που θα καλούνταν να πληρώσουν θα ήταν εξοντωτικά. Θυμάμαι την αναστάτωση που είχε προκληθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους του Tv Magic που ξαφνικά και αναίτια έχαναν τις δουλειές τους. Ευτυχώς τον Σεπτέμβρη του ’93 προκηρύχθηκαν εκλογές, τις κέρδισε ο Ανδρέας Παπανδρέου και αυτοί οι εργαζόμενοι, αλλά και οι επιχειρηματίες που είχαν επενδύσει τα χρήματά τους τη γλίτωσαν.
Δεν τελειώσαμε βέβαια.

Ο κ.Γιάννης Δημητροκάλλης ενεργοποιήθηκε πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναζητεί τον τελευταίο καιρό στηρίγματα σε επίπεδο κορυφαίων στελεχών της παράταξης. Η πόρτα της οικογένειας Μητσοτάκη είναι κλειστή για εκείνον εδώ και πολλά χρόνια (μα πως είναι δυνατόν;;;), με το καραμανλικό στρατόπεδο δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, και έτσι επιχείρησε ανεπιτυχώς να προσεγγίσει το επιτελείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια εκείνο του Αντώνη Σαμαρά.

Για την “σχέση” της κας Μητσοτάκη με τα ΜΜΕ και το ακόλουθο απόσπασμα…

Πάτρονες και πατρονάρισμα

…γύρω απ’ αυτόν τον πυρήνα (της Ντόρας) γυρίζουν αδιάκοπα εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται και επενδύουν στο μέλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, με το αζημίωτο φυσικά.
Δεν είναι λίγοι αυτοί, δημοσιογράφοι για παράδειγμα, που έχουν οικοδομήσει την καριέρα τους υπηρετώντας το στόχο της Ντόρας Μπακογιάννη. Σαν δήμαρχος και υπεύθυνη του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου (Αθήνα 9.84), η Ντόρα Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να διακρίνει «ταλέντα» της δημοσιογραφίας, προσφέροντάς τους το «παντεσπάνι» τους. Οι άψογες σχέσεις που διατηρεί με την ιδιοκτησία των περισσότερων ΜΜΕ επιτρέπει στην (πρώην) υπουργό Εξωτερικών -όπως ακούγεται στην πιάτσα- να «πει μια καλή κουβέντα» για κάποιους «ικανούς» και εξειδικευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι πράγματι της οφείλουν πολλά. Από την άλλη μεριά, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η υπουργός ή στενοί της συνεργάτες «σηκώνουν το τηλέφωνο» και παραπονιούνται σε διευθυντές ή και ιδιοκτήτες ΜΜΕ, για δημοσιογράφους που δεν βλέπουν «σωστά» τα πράγματα.
Όλα αυτά, ωστόσο, μοιάζουν λεπτομέρειες μπροστά στην κολοσσιαία επιχείρηση διείσδυσης του μηχανισμού Μπακογιάννη στο κόμμα της ΝΔ και την κυβέρνηση. Μια ματιά και μόνο στη σύνθεση της νέας, μετά τον ανασχηματισμό, κυβέρνησης, αρκεί για να αντιληφθούν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα τον «επεκτατικό» εντατικό ρυθμό στον οποίο «χορεύει» το σύστημα της υπουργού Εξωτερικών.
Για τα περί της ουσίας της πολιτικής της σκέψης η Ντόρα Μπακογιάννη έχει «καθαρίσει» υιοθετώντας το νεοφιλελεύθερο μοντέλο που συνοψίζεται σε συνθήματα του τύπου: λιγότερο κράτος, αποκρατικοποιήσεις, ελεύθερη αγορά.
Σήμερα, που ο κόσμος ολόκληρος συνταράσσεται από την αποτυχία του μοντέλου της ασυδοσίας, των αγορών, η γυναίκα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, κρύβεται και αναμένει από την αμερικανική μητρόπολη -με την οποία πάντοτε ήταν στενά συνδεδεμένη- τις «οδηγίες πλεύσης».Το πατρονάρισμα άλλωστε, από κάποιον ισχυρό προστάτη, δεν της έλλειψε ούτε στιγμή στην πολιτική της διαδρομή μέχρι και σήμερα….

Η συνέχεια της ιστορίας της μηντιακής τρομοκρατίας-εποχή Ρουσόπουλου στα χνάρια της “λογικής Δημητροκάλλη”…

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, μια άλλη κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον ανηψιό του ιδρυτή της, έρχεται να ολοκληρώσει αυτό το σατανικό και δόλιο σχέδιο κάποιου νοσηρού νου, βάζοντας ταφόπλακα στην ελεύθερη τηλεόραση, στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε τοπικές εφημερίδες, με την κατάρτιση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ. Ενορχηστρωτής στην όλη υπόθεση ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν; Ο κατάλληλος άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού που προέρχεται και από την ιδιωτική τηλεόραση, και γνωρίζει εκ των έσω τα πράγματα ως πρώην δημοσιογράφος. Ξέρει ο κ. Ρουσόπουλος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει ένα περιφερειακό κανάλι να νοικιάσει τη συχνότητα δίνοντας 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Από πού θα βγουν αυτά τα λεφτά για να δώσει το ενοίκιο, να μπορέσει να πληρώσει τους εργαζόμενους, να καλύψει όλα τα λειτουργικά έξοδα και να βγάλει ένα ευρώ και η ιδιοκτησία; Εδώ δύσκολα τα φέρνουν βόλτα για να πληρώσουν το προσωπικό και θα βρουν να πληρώσουν το 1 εκατ. που έχει βάλει ο κ. Ρουσόπουλος στο νομοσχέδιο; Δεν ακούει ο κ. Ρουσόπουλος για τις περικοπές προσωπικού, για τις απολύσεις δημοσιογράφων που γίνονται στα ΜΜΕ λόγω αδυναμίας να καλύψουν τη μισθοδοσία; Ακόμα και με τις συγχωνεύσεις που αναφέρει το νομοσχέδιο, δεν βγαίνουν αυτά τα χρήματα αφού σε μία συχνότητα θα υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες. Θα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ετσι λοιπόν θα οδηγηθούν τα περιφερειακά κανάλια σε λουκέτο και θα υπάρχουν τα λεγόμενα μεγάλα του τάδε κολλητού επιχειρηματία, που έχει και 3 ραδιόφωνα και δύο εφημερίδες, με τον οποίο τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους. Επίσης από τον τηλεοπτικό χάρτη θα εξαφανιστούν και τα τοπικά κανάλια γιατί οι συχνότητες δεν επαρκούν και πρέπει να δοθούν στον κ. Κυριακού, στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Μπόμπολα, στον κ. Τεγόπουλο στον κ. Βαρδινογιάννη και στους άλλους με τους οποίους γίνονται και άλλες μπίζνες. Και οι άλλοι τι θα απογίνουν; Καρφάκι δεν της καίγεται της κυβέρνησης και του κ. Ρουσόπουλου, του γενίτσαρου της δημοσιογραφίας. Εκείνος καλά βολεύτηκε, τώρα οι συνάδελφοί του στα κανάλια που θα κλείσουν ας κόψουν τον λαιμό τους.

Τον άκουσα πριν από λίγες μέρες να λέει σε κάποια εκδήλωση ότι πριν από 6 χρόνια, επί Σημίτη δηλαδή, μπήκε μια τάξη στο ραδιόφωνο και με λόγια μασημένα συμπλήρωσε : «με μία μικρή περιπέτεια στο Επικρατείας». Αυτή η μικρή περιπέτεια ήταν η απάτη που στήθηκε σε βάρος των αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Σημίτη, Ρέππα, Βερελή, Πρωτόπαπα, Αθανασάκη κ.λπ. Τώρα την ευλόγησε ο κ. Ρουσόπουλος. Ενώ τότε αναφερόταν στη φίμωση δεκάδων ραδιοφωνικών σταθμών από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τον μαύρο Μάρτη του 2001. Θιασώτης της επιχείρησης εκκαθάρισης στα ερτζιανά ήταν λοιπόν ο κ. Ρουσόπουλος, αλλά μας το έκρυβε.
Και τώρα ήρθε η Ν.Δ. να συνεχίσει αυτό που άφησαν στη μέση εκείνοι. Άλλα πρόσωπα τώρα, αλλά ίδια και απαράλλαχτη η πολιτική Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Πολιτική υπέρ των «νταβατζήδων». Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και τα μικρά κανάλια θα έχουν εξαφανιστεί από τις οθόνες μας. Αυτές οι μικρές οάσεις ελεύθερης έκφρασης και αχειραγώγητης, μη ελεγχόμενης ενημέρωσης θα έχουν εξαφανιστεί. Τότε οι παραμεθόριοι νομοί μας θα βλέπουν τα κανάλια της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Τουρκίας και οι ηρωικοί Ελληνες ακρίτες θα ενημερώνονται με ότι γουστάρει η Αθήνα, δηλαδή η ελεγχόμενη παρέα των διαπλεκομένων. Αυτή είναι η εξέλιξη του φασισμού από τον γενίτσαρο της δημοσιογραφίας, την κυβέρνηση της Ν.Δ. και η ιστορία θα τους κρίνει αυστηρά.

Υ.Γ. Που ειναι τελικά τα λεφτά απο τα κουπόνια που έψαχνε ο Έβερτ το 94-95…στην Νάξο;;; Στην ντουλάπα με τους σκελετούς;;;Τα πήρε ο άνεμος;;;

Τα σχετικά αρθρα και πληροφορίες απο τα ιστολόγια εδω, εδω,εδω
εδω

Πλοηγός

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Γιὰ ἐτοῦτο τὰ ΜΜΕ εἶναι ἐν τελῶς ἐλεγχόμενα;

  1. Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ : Ο εφοπλιστής αρνείται ότι μπήκε στην εφημερίδα, οι υπόλοιποι διαδίδουν το αντίθετο με κάθε τρόπο και το χρέος πάει από το κακό στο χειρότερο. Το γνωρίζουν, άραγε, οι εργαζόμενοι;
    @ Ποιοι εργαζόμενοι, θα μου πείτε, αυτοί έχουν μετατραπεί σε αναλώσιμο υλικό, καύσιμο στο φιλόδοξο και αδηφάγο μοτέρ του εκδότη…
    @ Ο κυρ Σταύρος, εν τω μεταξύ, έκοψε ξαφνικά τις κόντρες με τον κομιστή από τις ανώνυμες στήλες και πήρε πίσω όλα τα υπονοούμενα. Ποιος ξέρει γιατί…
    @ Να ‘ναι, άραγε, οι πολεοδομικές αδυναμίες του εξοχικού του -αυτές κοπανάει ο κομιστής, όταν θέλει να τον φοβερίσει – ή κάτι άλλο, το οποίο έπεσε στην αντίληψη του αντίπαλου στρατοπέδου;
    @ Όπως κι εάν έχουν τα πράγματα, η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθ’ όσον δύο κατά γενική ομολογία εν δυνάμει πελάτες των δικαστικών αιθουσών διαπληκτίζονται δημοσίως κάτω από τα όμματα της κατά τα άλλα τυφλής Δικαιοσύνης…
    @ Αναλογίζονται, άραγε, οι κυβερνώντες πόσο πολλαπλασιάζει η ένοχη σιωπή τους μπροστά στα κατορθώματα των εκδοτών την οργή του κόσμου;
    @ Σήμερα, ένα πουλάκι μού διαμήνυσε ότι θα μου φέρει ντοκουμέντα για τις δραστηριότητες off-shore εταιρείας υπό την επωνυμία «white mast» γνωστού εκδότη, μέσω της οποίας δανειοδοτείτο από ελληνική τράπεζα στην Κύπρο, για να μην γίνεται θέμα στη… μικρή και κουτσομπόλα Ελλάδα…
    @ Έχει γούστο να πέσουμε σε γνωστό ψάρι…
    @ Δεν μου είπε για ποιον πρόκειται, γι’ αυτό και δεν τον φωτογραφίζω, εκτός και αν πάει ο νους μου στο κακό, αλλά δεν θέλω να το παραδεχθώ…
    @ Τραγική η οικονομική κατάσταση πρώην μεγαλοκαναλάρχη, ο οποίος, όπως έμαθα, δυσκολεύεται να πληρώσει το προσωπικό των εταιρειών του εδώ και δύο μήνες…
    @ Έχουν, τελικά, οι καιροί γυρίσματα…
    @ Κράτησε τον κομιστή στο κανάλι του, επιλέγοντας την εύκολη λύση. Τώρα που θα αρχίσουν τα δύσκολα, ελπίζω να μην τον σουτάρει, γιατί θα δώσει ρεσιτάλ αχαριστίας, μετά τις υπηρεσίες που του προσέφερε όλο αυτό το διάστημα…
    @ Ε, ρε κόσμος που θα πάει φυλακή, εάν εφαρμοστούν οι κανόνες για την προστασία των παικτών του Χρηματιστηρίου…
    @ Λίγο να πιεστούν ακόμα από την οργή του κόσμου, θα χρειαστούν ειδική αίθουσα VIP ο Κορυδαλλός και τα υπόλοιπα σωφρονιστικά ιδρύματα … http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5289

  2. ΣΟΚ! Μόνταραν στο Mega DVD των Καμμένου -Βενιζέλου, όπως το Μαξίμου το DVD του Ζαχόπουλου! Εντέλει το Mega φαίνεται ότι πασχίζει να ξεπεράσει τις καταγγελίες του διαδικτύου περί φιλοκυβερνητικής στάσης. Αυτό που είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης είναι δύσκολο να το χωνέψει και ο χειρότερος πολέμιος του καναλιού.

    Όλα ξεκίνησαν χθες μετά το σφυροκόπημα Καμμένου εις βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου με τις απίστευτες καταγγελίες. Αναρτήσαμε λοιπόν τα πρακτικά της συζήτησης χωρίς περικοπές που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Διαβάστε τα εδώ: Σφυροκόπημα Καμμένου σε Βενιζέλο: Είσαι υφιστάμενος του Πάγκαλου!

    Ενώ λοιπόν οι καταγγελίες Καμμένου θα έφταναν για 10 πρωτοσέλιδα, ξαφνικά οι τηλεθεατές και πολλοί αναγνώστες μας ειδοποίησαν ότι η ΝΕΤ αλλά και το newsbeast έπαιξαν ένα βιντεάκι δύο λεπτών, που μάλιστα περιείχε μόλις 10” από την ομιλία Καμμένου! (και βέβαια, άφθονο Βενιζέλο).

    Ψάξαμε να βρούμε ολόκληρο το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα ή αλλού, όμως δεν υπήρχε πουθενά αναρτημένο. Έτσι επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή για να του ζητήσουμε να μας στείλει ολόκληρο το υλικό. Εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου!

    Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να πάρει το DVD της συνεδρίασης. Εκεί ενημερώθηκε ότι το υλικό είχε δοθεί σε συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου και ότι ο υπολογιστής “είχε πρόβλημα”, άρα θα ήταν αδύνατον να του το δώσουν επί τόπου. Όπως ήταν επόμενο, ο βουλευτής σκέφτηκε πως οι άνθρωποι του Βενιζέλου πήραν το βίντεο, το έκοψαν στα μέτρα τους και το μοίρασαν. Τα περί βλάβης προφανώς ήταν κατενάτσιο για να φύγει το θέμα από την επικαιρότητα ως είχε.

    Έξω φρενών ο βουλευτής, ανέφερε το θέμα παρουσία δημοσιογράφων, στηλιτεύοντας αυτές τις προπαγανδιστικές πρακτικές (όπως πίστευε) του Βενιζέλου που μόνταρε βίντεο για να τα δώσει όπως τον εξυπηρετούσαν επικοινωνιακά.

    Εκεί λοιπόν, σε μία απίστευτη κρίση ειλικρίνειας, σηκώνεται ο συμπαθής δημοσιογράφος του Mega, Δημήτρης Τάκης και λέει το απίστευτο: “Όχι, δεν το μόνταρε ο κύριος Βενιζέλος. Το έστειλε σε εμάς το MEGA και το μοντάραμε. Εμείς το δώσαμε στη ΝΕΤ και το Newsbeast σε αυτή την μορφή!!!”

    Mas Ekanan Georgalades Aderfia!!!! http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5281

Leave a Reply