«Φιλανθρωπικὲς» χρηματοδοτήσεις ΟΠΑΠ;


Πάλι ὁ Γερουλᾶνος;

Ἀγανάκτησιν προκαλεῖ τὸ γεγονὸς πὼς πίσω ἀπὸ κάθε ἐπιχορήγησι εἶναι ἕνας …. Γερουλᾶνος!!! Τί στὰ κομμάτια; Ὁ «ὑψηλότατος» ἔχει «ὑψηλότατα» κατάλοιπα καὶ δὲν μπορεῖ δίχως «φιλανθρωπίες; Καὶ τὶς φιλανθρωπίες πρὸς τὸν Ἑλληνικὸ λαό ποιὸς θὰ τὶς κάνει; Ὁ ΟΠΑΠ τῆς Τουρκίας ἢ οἱ ΜΚΟ τοῦ Σόρος; Διότι τὸ  μόνον ποὺ ἀντιλαμβάνομαι ἐγὼ εἶναι ἡ δολία  κατασπατάλησις δημοσίου χρήματος, μὲ στόχο τὴν πλήρη οἰκονομική μας ἀφαίμαξι! Κι ὅλα αὐτὰ διὰ τῆς γερουλανείου ὑπογραφῆς! Ἢ ἔςτω τὴν «ἄτυπη» ἀνοχή του… (Τὸ τελευταῖο πλέον, μετὰ ἀπὸ τόσες χορηγεῖες δὲν τὸ πιστεύω!)

Φιλονόη

ΤΣΕΕ Επιστολή 238 / 20.4.2011 προς ΟΠΑΠ

Προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Ιωάννη Σπανουδάκη Λεωφόρος Κηφισσού 62 – 64,

ΤΚ 12132, Περιστέρι, Αθήνα

Κύριε Πρόεδρε,

με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το υμέτερο Δελτίο Τύπου της 19ης Απριλίου 2011 ότι ο Οργανισμός τον οποίο διευθύνετε χρηματοδοτεί τα υποκριτικά «γεύματα αγάπης» της ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της ψευτο-φιλανθρωπικής οργάνωσής της «Αποστολή», της διαδόχου δηλαδή της αμαρτωλής «Αλληλεγγύης» που διασπάθισε στο πρόσφατο παρελθόν κολοσσιαία ποσά σε βάρος ημών των Eλλήνων φορολογουμένων.

Τώρα, σε έναν νέο γύρο εκκλησιαστικής λεηλασίας του κρατικού χρήματος, εσείς επίσημα στηρίζετε το υποκριτικό πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους» (ωραίος τίτλος!), με το οποίο οι θεοκράτες κάνουν για μία ακόμη φορά το «κομμάτι» τους στο φιλανθρωπικό πεδίο, με δωρεάν γεύματα προς περιθωριοποιημένους συνανθρώπους μας. Και λέμε το «κομμάτι» τους, γιατί ξανά καταφεύγουν στο χρεωκοπημένο κράτος για να στηρίξει τις επιδείξεις τους, αντί να βάλουν επιτέλους το χέρι τους στα βαθιά θησαυροφυλάκιά τους ή να επαναπατρίσουν μερικά από τα πολλά δισεκατομμύρια που έχουν σωρεύσει στις τράπεζες της Ελβετίας.

Σε δήλωσή σας ευχαριστείτε κι από πάνω αυτούς που τους χαρίζετε λεφτά με την εξωφρενική δικαιολογία ότι… «σας έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσετε και εσείς στην προσπάθειά τους»! Σας πληροφορούμε ότι αυτήν ακριβώς την ευκαιρία σάς την δίνει απλόχερα και η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, της οποίας είμαστε ο φορέας, όπως και προφανώς όλες οι υπόλοιπες θρησκείες και δόγματα που υπάρχουν στην χώρα μας. Γιατί λοιπόν δεν τις βοηθάτε και αυτές να επιδείξουν έργο στο φιλανθρωπικό πεδίο με τα χρήματα του κρατικού Οργανισμού σας;

Προφανώς θεωρείτε ότι οι ορθόδοξοι θεοκράτες είναι οι μόνοι φιλάνθρωποι στην χώρα μας (ούτε καν εσείς ο ίδιος, γιατί τότε την φιλανθρωπία θα είχε αναλάβει αυτόνομα ο Οργανισμός σας) ή οι μόνοι που δικαιούνται οικονομικής υποστήριξης. Από την άλλη, υπάρχει και το ενδεχόμενο η επιλογή σας αυτή να ήταν απλώς αναγκαστική, κάτω από έναν «δεσπότη» μηχανισμό που κατατρώει την Ελλάδα και διατάσσει κυβερνήσεις, ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, βιομηχάνους, τραπεζίτες, πολιτικά κόμματα, πόσω μάλλον διοικητές δημοσίων οργανισμών.

Εν πάση περιπτώσει, η κάθε είδους κρατική ενίσχυση, ακόμα και στοιχειώδης διευκόλυνση προς την βαθύπλουτη ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί σκάνδαλο ολκής. Ιδίως σε αυτές τις υπερβολικά δύσκολες για τον Ελληνικό λαό ημέρες, που τα παγκόσμια αφεντικά τον απειλούν απροκάλυπτα με εξαθλίωση διαρκείας και ουσιαστική υποδούλωση.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας,

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Ἀπὸ τὸ ἱστολόγιον τοῦ Λυκόφρωνος

Σχετικὰ θέματα:

Οἱ ἐπιλεκτικὲς ἐπιχορηγήσεις τοῦ Γερουλάνου! 

Ἰσλαμιστὲς κατὰ  gay; 

Τραγικῶν συμπεριφορῶν συνέπειες! 

Πλήρης καταστροφὴ τοῦ πολιτισμοῦ ἀπὸ Γερουλᾶνο!  

Μεθοδεύεται ἡ καταστροφὴ καὶ ἡ ἐκποίησις τοῦ ΟΔΙΕ; 

Ὁ «ὑψηλότατος» Γερουλᾶνος!

Καὶ διορισμοὺς ὁ Γερουλᾶνος; 

Σκοπιανὴ προπαγάνδρα μὲ ἄδεια ἀπὸ τὸ δικό μας ὑπουργεῖο; 

Πρὸς Καμίνη καὶ Γερουλᾶνο! 

Βιάζεσθε νὰ τελειώνετε μὲ τὸ Καστελλόριζο;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply