Ἡ Ἑλλάς βαρβαροκρατεῖται

   Μιά λεπτομέρεια πού δέν τήν παρετήρησα μόνον ἐγώ. Δέν εἶναι εὐρέως γνωστό ἀλλά μπορεῖ νά κατοχυρωθῆ ὀνομασία ἰστοσελίδας μέ Ἑλληνικούς χαρακτῆρες. Αὐτά γιά ἐκείνους πού νομίζουν ἤ διαδίδουν ὅτι λόγω Internet πρέπει νά ξεχάσουμε τήν Ἑλληνική ἀλφάβητο καί σιγά-σιγά τήν γλῶσσα μας, τήν παιδεία, τήν κουλτούρα, τίς παραδόσεις μας….Ἤ γιά τούς Ἀμερικανοτραφεῖς πρωθυπουργούς καί ὑπουργούς πού ἀτυχῶς μᾶς κυβερνοῦν. Νά ἀφελληνιστοῦμε μέ λίγα λόγια. Ε, ὄχι…..Δέν θά σᾶς περάση. Ἔχουν καί γνῶσιν καί θέλησιν καί ἀντίστασιν οἱ φύλακες!

Πως μπορεί κάποιος να κοιμηθεί ήσυχος και ήρεμος στην Ελλάδα;

Κάθε στιγμή που περνάει βρίσκεται και κάποιος ΠΟΥΣΤΗΣ να βάζει νάρκες στην Ελληνική γλώσσα, παράδοση και γενικότερα σε οτιδήποτε Ελληνικό.

Το ΠΟΥΣΤΗΣ  μην το παρεξηγείται, δεν είναι βρισιά. Είναι τα αρχικά των λέξεων: Πανελλήνια Ομάδα Υποβολής και Σταδιακής Ηλιθιοποίησης Συμπατριωτών

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;

Σας κάνουμε τόση πλάκα όση πλάκα κάνει και η οργάνωση ΓΟΝΙΣ που δεν της έφτανε η ιστοσελίδα goneas.gr αλλά κατοχύρωσε και το gonis.gr για να γνωστοποιήσει το έργο της. Εξάλλου κανένας οργανισμός ή οργάνωση δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να κατοχυρώσει ονομασία ιστοσελίδας με Ελληνικούς χαρακτήρες. Ναι, αυτό δεν το λέει κανένας ωστόσο ισχύει, μπορούν να υπάρχουν και Ελληνικά γράμματα στην γραμμή διευθύνσεων του περιηγητή μας.

Εάν δεν το έχετε παρατηρήσει, το ΓΟΝΙΣ είναι εσκεμμένα ανορθόγραφο καθώς γράφεται “ γονείς”. Όμως πως γίνεται κάποιες οργανώσεις για το γενικό καλό να κάνουν ταυτοχρόνως κακιά προπαγάνδα; Διότι στην προκειμένη περίπτωση η προπαγάνδα είναι αυτή της απλοποιήσεως της Ελληνικής γραφής.

Όχι λοιπόν κύριοι, δεν θα σας περάσει. Η Ελληνική γλώσσα θα παραμείνει Ελληνική όσο κι αν προσπαθείτε να την διαβρώσετε. Είτε από σκοπιμότητα είτε από βλακεία, είτε και από τα δύο, η ουσία είναι ότι επιχειρείται ποικιλοτρόπως ο περιορισμός την Ελληνικής γλώσσας σε μία διάσταση, ώστε σε δεύτερο στάδιο να είναι πιο εύκολη η εφαρμογή και υιοθέτηση του λατινικού αλφαβήτου.

Εγώ προσωπικά, με την απειροελάχιστη δύναμη μου έχω, καλώ όλους τους Έλληνες να ξαναζωντανέψουν το κρυφό σχολειό. Πλέον το Ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης αλλά και το κοινωνικό περιβάλλον είναι λίαν ανθελληνικά, δεν υπάρχει άλλη λύση. Η λύση είναι ο γλωσσικός αγώνας και η παράλληλη εκπαίδευση. Τα νέα Ελληνόπουλα θα γίνουν τρίγλωσσα. Θα ομιλούν την Αγγλική, ικανοποιώντας το βίτσιο της κας Διαμαντοπούλου, την “ Ελληνική” της προπαγάνδας αλλά και την πραγματική Ελληνική που πλέον είναι ζήτημα γονέων να διδαχθούν τα παιδιά.

Πλέον η Ελλάς βαρβαροκρατείται. Η παράλληλη Ελληνική εκπαίδευση δεν είναι πολυτέλεια αλλά ιστορική αναγκαιότητα.

Στράβων Ἀμασεύς

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply