«Μεγάλε» Γιακουμᾶτε! Μίλησες καί τί εἶπες;

Εσαι «μεγάλος» Γιακουμτε! Πολ μεγάλος! (Τί μεγάλος εσαι, τφήνω στν στορία ν τ κρίν!)

Να βρέ, κα τν κρόπολη, κα τν Κνωσσό, καμς τος ἰδίους νὰ ἐνοικιάσετε!!! υς! 

ντί ν κάτσς κα ν σκεφθς τρόπους ν πολεμήσουμε κατὰ τῶν τοκογλύφων, σ μιλς γι πλήρη παράδοσι!

Εσαι «μεγάλος» Γιακουμτε! Πάρα πολ «μεγάλος»!

π κάτι τέτοιους, σν κι σένα, φθάσαμε δ πο φθάσαμε!

ν τί νά καταθέσς λα σα σ πληρώσαμε τόσους χρόνους, ν ζητήσς συγγνώμη κα ν δουλεύς πδ κα πέρα νευ μοιβς, ζητς κι λλο προσκύνημα!

Τί νά π; τσι μαθες, τσι λές…  Τν ράπη κι ἐὰν τν πλένς… Ξέρεις σύ… Τζμπα σαπούνι χαλς…

λλ δν μ προβληματίζει λόγος σου… Τ Τέλος μ προβληματίζει, ποχουμε κόμη δρόμο γι ν τ φθάσουμε κι ως τότε κάτι τύποι σν κι σένα θλωνίζουν….

Φιλονόη.

Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες προτείνει ο Γ.Γιακουμάτος

Ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα

Σε μια πρόταση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ζητώντας να παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε ιδιώτες η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι, προκειμένου να αξιοποιηθούν καλύτερα και να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία. 

 O Γ.Γιακουμάτος στον ΒΗΜΑ 99,5

Ερωτηθείς από τον ΒΗΜΑ 99,5 εάν αυτό δεν είναι ταπεινωτικό για την Ελλάδα, ο κ. Γιακουμάτος δήλωσε ότι ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό ή να έρχεται ο Κινέζος να δει την Ακρόπολη και να την βρίσκει κλειστή.

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους» σημείωσε και απαντώντας στις πιθανές επικρίσεις, ανέφερε: «Να αφήσουν οι ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας». (in.gr)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “«Μεγάλε» Γιακουμᾶτε! Μίλησες καί τί εἶπες;

Leave a Reply