Ὁποῖον θρᾶσος!!!

Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση πλέον.
Στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις τους, εμείς απαντάμε με ηττοπαθή σιωπή,ούτε καν περιφρόνησης σιωπή.
Οπότε θα δούμε κι άλλα στο μέλλον.
Ο θυμόσοφος λαός,είχε προνοήσει να πει σοφά λόγια για τέτοιες περιπτώσεις..
”Δώσε θάρρος στον χωριάτη….’

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ενωση Αλεξάνταρ Νικολόβσκι απηύθυνε κάλεσμα στην πλειοψηφία του Στρασβούργου για να ξεκινήσει διάλογος με την Ελλάδα σχετικά με το αν εξακολουθεί να πληροί τις προϋποθέσεις που απορρέουν του να είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου! 
Ο Νικολόβσκι σύμφωνα με το δικό του σκεπτικό τόνισε πως: «Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, το αν οι χώρες που δεν είναι πλέον υπό παρακολούθηση αν πληρούν τους όρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πρέπει να σέβονται ή, όχι τα καθορισμένα στάνταρντ». Ο Σλάβος παράγοντας συνέχισε τις προκλήσεις αναφέροντας πως η Ελλάδα έχει αποτύχει στο να γίνουν σεβαστές οι υφιστάμενες στην πατρίδα μας μειονότητες, στερώντας τους το δικαίωμα να μαθαίνουν τη γλώσσα τους, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους. 

Ο Σκοπιανός πολιτικός, μάλιστα, χρησιμοποίησε χαλκευμένη την έκθεση του Τόμας Χάμαμπεργκ, επίτροπός της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για να πει πως σε αυτή την έκθεση αναφέρεται πως η Ελλάδα δεν σέβεται τα δικαιώματα της αλβανικής, της τουρκικής και της σκοπιανής μειονότητας και δεν τους επιτρέπει να προοδεύσουν εντός της χώρας.
Ο Νικολόβσκι με αυτή την κίνηση θέλει να εγείρει θέμα ελέγχου της Ελλάδας για το αν σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων και αν εξ αυτού προκύπτει θέμα παραμονής της στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply