Ἡ συνέπεια τῶν Σαμαρᾶ καὶ Βενιζέλου καὶ ἡ φαυλότης τῆς ΔΗΜΑΡ.

 Συνεχίζεται με συνέπεια προς την Τρόϊκα η προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων. Πλήρης είναι και απογοήτευση των ψηφοφόρων των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Στην νέα Κυβέρνηση βλέπουν το είδωλο της προηγούμενης κυβέρνησης Παπαδήμου! Με επικοινωνιακούς  ακροβατισμούς προσπαθεί να δικαιολογήσει τις καταστροφικές αποφάσεις και την παράδοση της ζωής και της χώρας των Ελλήνων στους νοσηρούς εγκέφαλους της νέας τάξης πραγμάτων. Οι ελπίδες των πολιτών που εντέχνως καλλιεργήθηκαν προεκλογικά, προδόθηκαν για ακόμη μία φορά.

Είναι πράγματι λυπηρό το ότι στην νέα καταλήστευση του εισοδήματος των αδυνάμων,  μέχρις στιγμής, δεν αντιδρούν ούτε οι νέοι Βουλευτές. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις καιροσκόπων βουλευτών οι οποίοι επέλεξαν μικρά κόμματα μόνον για να εξασφαλίσουν άνετη ζωή στους εαυτούς τους και στις οικογένειές τους.

Εξάλλου, ακόμη και πολίτες με αντίθετες απόψεις από αυτές της ΔΗΜΑΡ είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον «ρυθμιστή» Κουβέλη και στις…κόκκινες γραμμές του, οι οποίες δυστυχώς “εκποιήθηκαν”!

Προφανώς έχει προχωρήσει το ειδύλλιο ΠΑΣοΚ-ΔΗΜΑΡ, έχει ήδη γεννηθεί το «εξώγαμο» και μένει μόνον η επισημοποίηση της σχέσης. Άραγε συμφωνούν σε αυτόν τον «γάμο» οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι των δύο «εραστών»;

Η Τροϊκανική Κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης και της «αριστερής» της πτέρυγας, δεν τολμά να αγγίξει τα καρτέλ, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλοτραπεζίτες και τους μεγάλους των ΜΜΕ και ξεσπάει με μένος κατά του εισοδήματος των μικρομεσαίων αλλά και κατά της ίδιας της χώρας.

Παράλληλα προστατεύει ημέτερους σε αριστοκρατικές ΔΕΚΟ και άεργα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αλλά και σε κυβερνητικές θέσεις ή πέριξ αυτών οι οποίοι εισπράττουν υπέρογκες αμοιβές.  

Όσο για τις δήθεν διαβεβαιώσεις περί «τελευταίων τέτοιων  μέτρων που λαμβάνονται» πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης των Ελληνίδων και των Ελλήνων, αφού τον Απρίλιο του 2013 θα κληθούμε να πληρώσουμε το νέο έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Η αξία των διαβεβαιώσεων των αρχηγών των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι αντίστοιχη των προεκλογικών τους δεσμεύσεων και υποδεέστερη ακόμη και εκείνων του ΓΑΠ, όταν έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν».

Πλέον ξεκινά ένας νέος γύρος σκληρής αντιπαράθεσης των πολιτών με τους κρατούντες, οι οποίοι για ακόμη μία φορά αποδεικνύονται παντελώς αναξιόπιστοι και πρωταθλητές της κυβίστησης.

Οι πολίτες αναμένουν  ότι μερικοί από τους νέους Βουλευτές θα αντιδράσουν και δεν θα υποταχθούν, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν,  ως άβουλα όντα στις εντολές της Τρόϊκας και των υποτακτικών της!

Ας μην ξεχνούν ότι τα μέτρα κοστίζουν ανθρώπινες ζωές αλλά και αυτήν την ύπαρξη της χώρας και του Ελληνικού Έθνους.

Τα περί «ευρώ» και «δραχμής» έως την παρούσα στιγμή, αποτελούν σενάριο νοσηράς φαντασίας!

Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Παπαδήμος και Παπανδρέου και υπουργοί σε καίρια υπουργία, αποδεικνύεται ότι συμμερίζονται ακριβώς τα ίδια πιστεύω και ακολουθούν τις ίδιες καταστροφικές για την χώρα πρακτικές.

Οι τραπεζίτες και τα άλλα διεθνή πιράνχας, προφανώς διέθεταν και ίσως διαθέτουν και άλλα παρένθετα πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα συνεχίσουν το σχέδιο άλωσης της χώρας.

Δυστυχώς με ευθύνη των συγκυβερνούντων, επιστρέφει στην  Ελλάδα η εκρηκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε κατά την διακυβέρνηση Παπαδήμου. Επανέρχονται οι ίδιοι συνειρμοί.

Οι πολίτες θα αντιδράσουν με όπλα την γνώση, την αποφασιστικότητα, τους νόμους και το Σύνταγμα.

Ἰωάννης Δέμος

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply