Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στό κέντρο τῆς Ἀθήνας

Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στό κέντρο τῆς ἈθήναςΔέν τούς ἀρέσουμε, κιόλας; Δέν φταῖνε αὐτοί. Μετά παραπονούμεθα πού ἡ Χ.Α. ἀνεβάζει τά ποσοστά της. Ἑλλάς, Ἀλλοδαπῶν, Μουσουλμάνων θά γίνουμε, νά μοῦ τό θυμηθῇτε. Κατά τό Ἑλλάς, Ἑλλήνων, Χριστιανῶν. 

Θά ἔλεγα: Ἄν δέν τούς ἀρέσει, καλά ξεκουμπίδια, ἀλλά πῶς νά φύγουν; Ἔχουν νά ἐπιτελέσουν ἕνα ἔργο τό ὁποῖο ἀκόμα δέν ἄρχισε……..Ἔχουμε μέλλον μπροστά μας.

Μόνο πού τό Ἰσλάμ, δέν εἶναι ἁπλῶς θρησκεία. Εἶναι τρόπος ζωῆς.

Οἱ «ἄνθρωποι» ἄρχισαν κιόλας, νά ἑτοιμάζουν τό ἔδαφος γιά τήν κατάκτησι καί τήν ἐπιβολή τοῦ τρόπου ζωῆς των.

Τέτοια περιστατικά, σάν τό παρακάτω, ἔχουν καταγραφεῖ πολλά τά τελευταῖα χρόνια. Εἴχαμε ξαναγράψει….

Μινώταυρος

Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στό κέντρο τῆς Ἀθήνας;

Αν γινόταν μία φορά δεν θα το λαμβάναμε υπ’ όψιν μας. Αν γινόταν δεύτερη φορά, θα μπορούσαμε να μιλάμε για σύμπτωση. Όταν όμως περιστατικά σαν και αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω, γίνονται σε συχνότατο ρυθμό δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς για το τι συμβαίνει.

Χτες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, ένας ανήλικος, 17 ετών, δέχθηκε επίθεση. Ο τόπος ανάμεσα στην Αχαρνών και στην Μ. Βόδα. Δράστες, μία ομάδα Αράβων. Αιτία; Η μπλούζα την οποία φόραγε. Επρόκειτο για μια μπλούζα μάρκας pitbull, την οποία φορούν τόσο άτομα που συχνάζουν στο γήπεδο, όσο και εθνικιστές. Καθώς ο νεαρός περπατούσε, πηγαίνοντας σπίτι του – καθώς μένει λίγο πιο πάνω – δέχτηκε την επίθεση της ομάδας των Αράβων, οι οποίοι προσπάθησαν μάλιστα να του βγάλουν και την μπλούζα. Και δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Και στο παρελθόν Άραβες, επιτέθηκαν και χτύπησαν νεαρά άτομα, επειδή φορούσαν … μαύρα μπλουζάκια και είχαν κοντό μαλλί, ενώ κάποιοι ίσως θυμούνται και το περιστατικό στην “αντιρατσιστική” πορεία, όπου έδειραν νεαρούς αντιεξουσιαστές, για τον ίδιο λόγο.

Όταν αυτά τα περιστατικά πυκνώνουν, μπορεί κανείς να θεωρήσει, ότι οι μουσουλμάνοι έχουν οργανωθεί σε μορφές πολιτοφυλακής και επιτίθονται σε όποιον δεν τους … ταιριάζει. Από εκεί και πέρα τι άλλο να περιμένουμε; Επιθέσεις σε γυναίκες επειδή δεν φοράνε μαντίλες;

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετά καταστήματα – ίντερνετ καφέ, στα οποία συχνάζουν όλη μέρα, μουσουλμάνοι και κάποιοι πιστεύουν ότι χρησιμεύουν ως … ορμητήρια. (πηγή)

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
One thought on “Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στό κέντρο τῆς Ἀθήνας

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πολιτοφυλακές μουσουλμάνων στό κέντρο τῆς Ἀθήνας « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply