Λοβέρδε, δὲν σώζεσαι οὔτε μὲ κόμματα οὔτε μὲ ἀποκόμματα!

Λοβέρδε, δὲν σώζεσαι οὔτε μὲ κόμματα οὔτε μὲ ἀποκόμματα!

πίστευτος Λοβέρδος κατάλαβε νωρς πς τ μΠΑτΣΟΚ χει τελειώσει δ κα καιρό, καπως γνωρίζουμε, προχώρησε στν δημιουργία πολιτικς κινήσεως τέτοιας, πο οσιαστικς στοχεύει στ ν περιμαντρώσ τ διαφεύγοντα κουδουνισμένα κ το μΠΑτΣΟΚ. 
λλος, κόμη πιπίστευτος Μπένυ, νέχθηκε, λέει, τν κίνησι το Λοβέρδου, διότι ταν μεγαλόκαρδος (καμμίαν σχέσι μ τν ιχάρδο) λλ τώρα πι μς τελείωσε μεγαλοκαρδία του…
Οσιαστικς μς δουλεύουν! λοι τους!
Ατ βέβαια τχουμε ντιληφθ
λλ γι τν ρα τος φήνουμε ν παίζουν τς κουμπάρες…. 
Ατο νομίζουν πς μς δουλεύουν…
μες διασκεδάζουμε πάντως… Γι τν ρα τολάχιστον… 

Φιλονόη.

 Υ.Γ Γιατί παρακαλ «νεχόταν» τόσους μνες Μπένυ τίς φιλοδοξίες καί τίς προσπάθειες νατροπς του πό τόν Λοβέρδο; Τί ξυπηρετοσε ατό; Μήπως τσι πρεπε νά τό «παίξ»;

Ρήξη μετά την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ

Διαγραφή Λοβέρδου από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Βενιζέλος

Αθήνα: Τη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες ώρες μετά τη δημιουργία της νέας πολιτικής κίνησης από τον πρώην υπουργό. 

«Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν» αναφέρεται- μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του προέδρου.

Όλη η δήλωση του κ. Βενιζέλου:

«Tην επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο Συντακτικό Συνέδριο της Παράταξης, το Φεβρουάριο και την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή να ιδρύσει την κίνησή του. Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος.

» Για λόγους εθνικού συμφέροντος, προκειμένου δηλαδή να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και να τελειώσει ομαλά η δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και πιστωτές μας, ανέχθηκα επί μήνες συμπεριφορές βλαπτικές για την Παράταξη. Επίμονα και οργανωμένα βλαπτικές.
Είχα την ελπίδα, ότι μετά την απόφαση του Eurogroup και την επανεμφάνιση του στα κομματικά όργανα, ο κ. Λοβέρδος θα έκλεινε τον κύκλο της αβεβαιότητάς του και θα επανεντασσόταν στις συλλογικές λειτουργίες της Παράταξης. 

» Δυστυχώς αυτό διήρκεσε μόλις λίγες ημέρες. Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει, με κόπο και δυσκολίες, ένα νέο ‘εμείς’, κάποιος διάλεξε το «εγώ». Κρίμα. Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Και είναι ανοικτό στο διάλογο και τη συμπόρευση με όλους εκείνους που πιστεύουν στις αξίες των Ευρωπαίων δημοκρατών και σοσιαλιστών.

» Εφόσον ο κ. Λοβέρδος αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και αναζητά άλλο κόμμα, ενημέρωσα με επιστολή μου τον κ. πρόεδρο της Βουλής ότι δεν ανήκει πλέον ούτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.»

φιλελεύθερος

(Visited 13 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Λοβέρδε, δὲν σώζεσαι οὔτε μὲ κόμματα οὔτε μὲ ἀποκόμματα!

Leave a Reply