Μά ἀκόμη τόν Πάγκαλο πληρώνουμε;

Μά ἀκόμη τόν Πάγκαλο πληρώνουμε;Πολλὰ λεφτά…
Πολλὰ λεφτὰ κερδίζει ὁ Ἕλλην τελικῶς…
Πάρα πολλά…
Τόσα ποὺ κάποιοι τεμπέληδες, ἄχρηστοι, σιχαμερὰ ὑπανθρωπάρια, μὲ τὸ ἔτσι θέλω, ἀπεφάσισαν νὰ βροῦν τρόπους γιὰ νὰ τὰ ἁρπάξουν. Μὲ κάθε τρόπο.
Ἕνας τέτοιος τρόπος εἶναι τὸ νὰ πληρώνουμε τὸν Πάγκαλο. Εἶτε εἶναι βο(υ)λευτής, εἶτε ὑπουργός, εἶτε σκέτο τίποτα. Ἐμεῖς πρέπει νὰ πληρώνουμε. 
Ἄλλως τέ,  ἔχουμε διαπιστώσῃ πὼς κάθε κατεργάρης πῆγε στὸν πᾶγκο του ἀλλὰ ὁ Πάγκαλος παραμένει στὴν σελίδα τῆς τωρινῆς κυβερνήσεως ἀντιπρόεδρος. 

Πληρωμένα τα έξοδα του Πάγκαλου

Πρόκληση για εκατομμύρια φορολογούμενους αποτελεί το καθεστώς φύλαξης του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου, καθώς το κόστος του ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, σε μια εποχή μάλιστα που οι περικοπές μισθών και συντάξεων διαδέχονται η μία την άλλη.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο κ. Πάγκαλος αν και από τον Απρίλιο του 2012 δεν είναι πια βουλευτής, εξακολουθεί να διατηρεί τέσσερις αστυνομικούς στην προσωπική του ασφάλεια και δύο αυτοκίνητα της Ελληνικής Αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες για τις μετακινήσεις του. Και φυσικά η βενζίνη για όλες τις διαδρομές είναι πληρωμένη από τον κρατικό προϋπολογισμό.

 Χάρρυ Κλῦνν

(Visited 17 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μά ἀκόμη τόν Πάγκαλο πληρώνουμε;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μά ἀκόμη τόν Πάγκαλο πληρώνουμε; | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μά ἀκόμη τόν Πάγκαλο πληρώνουμε; | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply