Ἄστυνομικός Κάλαχαν ἐν δράσει…

Πολύς λόγος έγινε σήμερα, για την αντίδραση του αστυνομικού διοικητή Χ.Τετράδη,κατά την εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι.
Μόλις κατέφθασε για να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της ΧΑ. Ευστάθιος Μπούκουρας, προκλήθηκαν …«αυθόρμητα» επεισόδια από ομάδα πολιτών (και πάω στοίχημα τι χρώμα…εσώρουχα φορούσαν οι αυθόρμητοι), με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο!

Και επειδή προστατεύτηκε ο βουλευτής, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του εν λόγω διοικητή, που κατέληξε να πετάξει το στεφάνι και να δημιουργήσει επεισόδιο φωνάζοντας και βρίζοντας!

Κι όλα αυτά εν ώρα υπηρεσίας! Μιλάμε για τον αστυνομικό διοικητή κι όχι για απλό πολίτη!

Πέταξε το στεφάνι σαν κ..λοχαρτο, λές και όσοι βρίσκονταν εκεί ήσαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους εκάστοτε πολιτικούς κι όχι σε αυτούς που δεν πρόκειται ούτε στο μικρό μας δακτυλάκι να φτάσουμε ποτέ!

Δεν αγανάκτισε 3 ολόκληρα χρόνια για τίποτε άλλο ο διοικητής!
Δεν αγανάκτισε για το γεγονός ότι έχουν καταντήσει για 800€ το σώμα που υπηρετεί, σε πραιτωριανούς των συμφερόντων των τοκογλύφων που σπαράζουν το σώμα της Ελλάδος και τους Ἐλληνες!
Δεν αγανάκτισε για τους 4.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ συμπολίτες του, από την κάστα που υπηρετεί!
Για τα παιδιά που λιποθυμούν..
Για την χώρα που έγινε προτεκτοράτο των τοκογλυφικών τραπεζών!

Αγανάκτισε γιατί θα κατέθετε στεφάνι,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ βουλευτής, από τον λαό που, υποτἰθεται, υπηρετεί !! Τόσο δημοκράτης!
 Ντροπή λοιπόν σε σένα κ.διοικητά!!!

Σεμέλη

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply