Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 2014!

Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 2014!Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς  περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.
Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.
Τί σημαίνει αὐτό;
Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.
Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ ποὺ θὰ μᾶς δολοφονῇ ταχύτερα.
Καί μόνον αὐτά;
Γιὰ νὰ δοῦμε καὶ τὸ ζουμάκι…
Ἤδη ἔχουν ἀποφασίσῃ πὼς ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ κατέχουν μὴ «δεδηλωμένους» σπόρους, δῆλα δὴ μὴ ἐγκεκριμένους ἤ ἄλλως, μὴ μεταλλαγμένους, θὰ διώκονται.

Ποιοί εἶναι οἱ ἐγκεκριμένοι σπόροι γιά νά γλυτώσουμε τό πρόστιμο;

Ἄρα; Τό δέσαμε τό γλυκό;

Καλλιεργείς; Θα φορολογείσαι περισσότερο!

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.

Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο συντελεστής χρήσης των αγροτεμαχίων είναι ιδιαίτερα αυξημένος για εκείνα τα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για ελαιοκαλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες. Εν ολίγοις, όποιος έχει αγροκτήματα που καλλιεργεί για δική του προσωπική χρήση θα επιβαρύνεται σχεδόν διπλάσια από εκείνον που έχει αγροτεμάχιο δασικής έκτασης.

Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει η παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.

Η υπερφορολόγηση των ακινήτων έχει ως σκοπό, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, την κατάργηση της περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά.

Μερικοί βέβαια λένε να μην ασχολούμαστε με παγκόσμια σχέδια παρά με τα του οίκου μας. Μα αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει:

«««Συνήθως υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων:

Οι «συνομωσιολόγοι», οι οποίοι αρέσκονται στην μελέτη θεωριών συνομωσίας. Γι’ αυτήν την κατηγορία πολιτών οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας είναι «εύγευστο προιόν» αρκεί, όμως, να παραμείνουν θεωρίες. Κανείς δεν θέλει, ούτε να σκέφτεται, ότι αυτά που λέγονται σε επίπεδο συζήτησης θα εφαρμοστούν στην πράξη. Επιπλέον, επειδή το σύστημα δεν είναι καθόλου «χθεσινό», πλασάρει ψεύτικες συνομωσίες, οι οποίες «απορροφούνται» από διάφορους «συνομωσιολόγους», με συνέπεια η πραγματική σκευωρία να αποκρύπτεται, αφού η αλήθεια διαστρεβλώνεται.

Οι «εσωτερικολόγοι»: Το ίδιο φανατικοί με τους «συνομωσιολόγους», αλλά στο άλλο άκρο. Γι’ αυτούς δεν υφίσταται παγκόσμιο σχέδιο. Η διαφθορά υπάρχει μόνο εντός συνόρων και για όλα φταίει ο διπλανός, ο οποίος πρέπει να νουθετηθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνία. Όποιος μιλάει για παγκόσμια διαπλοκή, παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων, διατροφικό πόλεμο κ.ο.κ. είναι συνομωσιολόγος και όχι πραγματιστής, όπως οι ίδιοι συνήθως αυτοχαρακτηρίζονται.»»»

Ας κατανοήσουν  λοιπόν μερικοί ότι παγκόσμιο σχέδιο υφίσταται και χτυπάει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων. Παράλληλα υπάρχουν και τα δικά μας λάθη, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και μας οδηγούν κατευθείαν στα νύχια των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θέλουν να πάρουν πίσω ότι δόθηκε μέσω δανείων.

Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται, αφού, όπως κάποιος σοφός της εποχής μας είπε, υποσυνείδητα νιώθουν συνεργοί στην οικονομική κατάντια του κράτους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο αργότερα  και υπό άλλες συνθήκες θα τους αφυπνίσει μια και καλή, ειδικά όταν σκόπιμα βεβηλώνεται: Οι αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων!

πυγμή

Τί ἔχουμε λοιπόν νά πράξουμε ἐμεῖς;
Θά σκύψουμε γιά ἀκόμη μία φορά τό κεφάλι; Ἔ;

Φιλονόη

(Visited 597 times, 1 visits today)
20 thoughts on “Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 2014!

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: KefaloniaFocus.gr |

 2. Αγαπητοί Φίλοι,

  σας ζητούμε συγνώμη που τόσο καιρό Που είχαμε αναδημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο, δεν είχαμε ενεργό σύνδεσμο προς εσάς.

  Προς αποκατάσταση, διαγράψαμε το παλιό άρθρο, και το αναδημοσιεύσαμε με ενεργό σύνδεσμο αναφερόμενοι, στο λάθος μας και ζητώντας δημόσια συγνώμη.

  Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεση σας, όπως επίσης και εάν επιθυμείτε να γίνει κάποια διόρθωση ή να διαγράψουμε του άρθρο.

  http://www.simerini.net/2013/11/2014_15.html

  Φιλικά,

  ΣΗΜerini

 3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τί τρῶμε εἴπαμε; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τί τρῶμε εἴπαμε; | Φύτρο

 5. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απαγορεύεται η καλλιέργεια στην χώρα μας απο το 2014! | Ε.ΠΑ.Μ ΞΑΝΘΗΣ

 6. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ γύπας Νικόλαος Γκουνεβένος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἀπὸ τὶς δημοσιεύσεις μας! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 7. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιά τά ξεπατωμένα ἀμπέλια συζητᾶμε; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  • Τὸ γνωρίζουμε καὶ ἔχουμε ἀναδημοσιεύσει τὰ σχετικὰ ἐδῶ: https://filonoi.gr/2014/02/04/f-mia-megalh-nikh-kata-ton-kosmoeksoysiaston/.
   Αὐτὸ ὅμως ποὺ δὲν γνωρίζουν οἱ περισσότεροι εἶναι πὼς ΗΔΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ μεταλλαγμένα ἤ χρησιμοποιοῦνται προϊόντα τους, ὅπως ἡ σόγια καὶ τὸ καλαμπόκι, σὲ τροφές. Ἐπίσης δὲν γνωρίζουν οἱ περισσότεροι τὰ σχετικὰ μὲ τοὺς «ἐγκεκριμένους σπόρους», ποὺ ἀναφέρονται μέσα στὸ κείμενον.
   Συνεπῶς, τὰ ὅσα μᾶς ἀνεκοινωσαν οὐσιαστικῶς εἶναι παράμετρος κι ὄχι ὁριστικὴ ἀπόφασις, ποὺ μᾶς ὁδηγεῖ ἀλλοῦ.

 8. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Καί ποιός θά προστατεύσῃ τήν τελευταία ἐλιά στήν Ἑλλάδα; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

 9. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο. | toufekiastoskotadi

 10. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο. | Gnorizo.gr

 11. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο. | Newsvolos.com - Το Βολιώτικο Blog

 12. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο… | Koutsompolis.gr

 13. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο… « απέραντο γαλάζιο

 14. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο. | Στείριδα – el Steiri – Στείρι Βοιωτίας

 15. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Στο Κολοσσαίο… | ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Leave a Reply