Πρέπει νὰ μᾶς φέρουν τὸ σκατομπίφτεκο!!! Εἶναι ἀνάγκη!!!

Διότι πῶς θά ἐπιβιώσουμε;
Γιά τήν ἀκρίβεια, πῶς θά ἐπιβιώσουμε ὅλοι ἐμεῖς, μαζύ μέ τά βο(υ)λευτάκια μας;
Δὲν ὑπάρχει ἄλλη λύσις παρὰ μόνον νὰ μᾶς φέρουν τὸ σκατομπίφτεκο, μὲ τὸ ὁποῖον θὰ μποροῦμε τοὐλάχιστον νὰ ἀνακυκλώνουμε τὸ σκατὸ καὶ νὰ τὸ ξανὰ τρῶμε…
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς αὐτὰ ποὺ μᾶς ταΐζουν, ἐδῶ καὶ χρόνια, δὲν διαφέρουν σὲ πολὺ ἀπὸ τὸ σκατομπίφτεκο.

Γιὰ ἀρχὴ ὅμως, πρὸ κειμένου νὰ λυθοῦν τὰ προβλήματα τῶν βο(υ)λευτῶν μας, ἄς τοὺς στέλνουμε ὅ,τι σκατὸ μᾶς περισσεύει, πρὸ κειμένου νὰ βοηθήσουμε στὴν δημιουργία τοῦ …παξιμαδιοῦ τους.

EΠΕΙΓΟΝ: Στείλτε στους βουλευτές το σκατό σας για να τους βοηθήσετε οικονομικά!

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη είπε ότι παίρνει στο χέρι 5.450 το μήνα και… δεν του φτάνουν. 

Ο κ. Τζαμτζής, σε τηλεφωνική του παρέμβαση χρησιμοποίησε το γνωστό επιχείρημα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται βουλευτές μόνο οι πλούσιοι (αλλά και οι φτωχοί που θέλουν να γίνουν πιο πλούσιοι; Δεν το διευκρίνισε αυτό…)

Ο βουλευτής Πέλλας είπε ότι με 2.000 μισθό δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος και είπε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν βουλευτές που “ξεραίνουν το σκατό” για να ζήσουν.

Η AllNewz, θέλοντας να βοηθήσει την ευπαθή αυτή τάξη των βουλευτών, ξεκινάει petition μέσω της ελεγχόμενης από τον Σόρος Avaaz, ώστε να πιέσει τον Ιάπωνα επιστήμονα να επισπεύσει τη δημιουργία του σκατομπίφτεκου που παλεύει εδώ και δυο χρόνια.

Ο λαμπρός επιστήμονας της Ιαπωνίας, Mitsuyuki, είναι στη διαδικασία παραγωγής του “Shit Burger” πιστεύοντας ότι οι πρωτεΐνης από το σκατό δεν πρέπει να πάνε χαμένες αλλά κάποιος πρέπει να τις φάει. Με λίγα λόγια: Η ελίτ θα τρώει και θα χέζει κι εμείς θα παίρνουμε συστατικά από δεύτερο χέρι. 

Αλλά αφού οι βουλευτές μας έχουν τόση ανάγκη πρωτεΐνης και δεν μπορούν να περιοριστούν στη φακή και στο φασόλι και στο ξερό ψωμί, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες, γιατί πως να το κάνουμε… είναι κι εξαντλημένοι από τα τόσα μέτρα που μας παίρνουν, για μια ακόμα φορά ο Ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί, θα βάλει πλάτη και πλατιά την υπογραφή του για να ετοιμαστεί το γρηγορότερο το σκατομπιφτέκι.

Κρατάτε γερά για λίγο ακόμα ανδρείοι μας 300 και μην μας πεθάνετε της πείνας!! Ερχόμαστε με την υπερ-τροφή!!!

-allnewz-ὅλα τὰ νέα

Πάντως αὐτὰ τὰ δύο χιλιάρικα τὸν μήνα, ποὺ θὰ ἔπρεπε νὰ εἰσπράττουν, ὑπὸ συνθῆκες δικαίου φυσικά, καὶ πάλι πολλὰ εἶναι.
Θεωρητικῶς θὰ ἔπρεπε νὰ μᾶς πληρώνουν…
Μὰ δὲν βιαρέσθε…
Σέ ποιό κράτος ἀναφερόμεθα εἴπαμε;

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply