Τρόφιμα, τὸ νέο μέσον ἀποπληθυσμοῦ!

Η Μάχη για την ανθρωπότητα έχει σχεδόν χαθεί:
ο παγκόσμιος εφοδιασμός σε τρόφιμα σκόπιμα ἐχει σχεδιαστεί για να τερματίσει τη ζωή και όχι για να την θρέψει.

 

Eχουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων, για  βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες, σε πάνω από 1.000 τρόφιμα, σούπερτροφιμα, βιταμίνες, πρόχειρο φαγητό και δημοφιλή ποτά στα Natural News εγκληματολογικά εργαστήρια τροφίμων  και  έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο ανησυχητικό και επείγον, που  μπορεί να αναφερθεί μόνο ωμά.

Με βάση αυτά που βλέπω, μέσω των αναλύσεων, στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας, όλων των   διατροφικών ουσιών, που  καταναλώνουν οι άνθρωποι,  σε καθημερινή βάση, θα πρέπει τώρα να σας ανακοινώσω ότι η μάχη για την ανθρωπότητα έχει σχεδόν χαθεί.

Η προμήθεια τροφίμων φαίνεται να έχει σκόπιμα σχεδιαστεί για να τελειώσει την ανθρώπινη ζωή, αντί να την θρέψει.

Οι καταστρεπτικές τοξίνες, σκόπιμα, έχουν σχεδιαστεί και «τυποποιηθεί» στην αλυσίδα διατροφής.

Το Εργαστήριό μου έχει αποκαλύψει με επιστημονικές  αποδείξεις ότι ουσίες που σκόπιμα μπαίνουν σε διαιτητικά προϊόντα,  οδηγούν τους καταναλωτές σε νοητική παραφροσύνη,  προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες των οργάνων, στειρότητα, και απώλεια κάθε δυνατότητας να συμμετάσχουν σε ορθολογική, συνειδητή σκέψη.

Αυτές οι τοξικές ουσίες που βρέθηκαν σε όλη την αλυσίδα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών τροφίμων, βιολογικών τροφίμων «φυσικών» προϊόντων και συμπληρώματων διατροφής.

Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την απλή μόλυνση των τροφίμων με βαρέα μέταλλα, ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά σοβαρό από μόνο του.

Μάλλον, αυτό πρόκειται για για σκόπιμη τυποποίηση  των τοξικών ουσιών σε προϊόντα που καταναλώνονται από τις μάζες σε τακτική βάση.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε γύρω σας να εξελίσσεται αυτή τη στιγμή:
μαζική παραφροσύνη, απίστευτες κλιμακώσεις της εγκληματικότητας μεταξύ των πολιτικών, κλινική παραφροσύνη μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού  συγγραφέων και δημοσιογράφων στα μέσα ενημέρωσης, ευρεία στειρότητα σε νεαρά ζευγάρια, στα ύψη τα ποσοστά των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια και αιμοκάθαρση, καθώς και μια σχεδόν ολική απώλεια της ορθολογικής σκέψεωςς μεταξύ των ψηφοφόρων.

Οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό: την κατάρρευση ενός ικανού εργατικού δυναμικού, την αύξηση των μαζών που εξαρτώνται από την κυβέρνηση για την επιβίωση, την κατάρρευση των ελευθέρων δημοκρατιών, που οφείλεται  στη γνωστική καθυστέρηση των μαζών, των ψηφοφόρων, μια έκρηξη του πληθυσμού των φυλακισμένων και την άνοδο των κερδοσκοπικών εταιρειών σε  συστήματα φυλακών, ακόμη και την σχεδόν πλήρη κατάρρευση της  ικανότητας να διατηρήσουν οι άνθρωποι την βιωσιμότητα τους, μην μπορώντας να κατανοήσουν, να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αναλύσουν  ακόμη και τις πιο βασικές πληροφορίες, όπως τα εθνικά αριθμητικά στοιχεία του χρέους.

Τρῶμε …ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτού του φαινομένου, της ευρείας δηλητηρίασης των  τροφίμων, θα είναι η απόλυτη πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού για πολλούς λόγους που κυμαίνονται από την οικονομική μη βιωσιμότητα, την καταστροφή του περιβάλλοντος και την παγκόσμια αύξηση της πολιτικής βίας, όπως βλέπουμε τώρα στο Κίεβο.

Καθώς όλο και περισσότερο, από τα εργαστηριακά αποτελέσματα,που  έχουν τεκμηριωθεί εδώ στο Natural News Forensic Food Lab, έχει γίνει όλο και πιο προφανές για μένα ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιβιώσει απο τη μαζική  μηχανική δηλητηρίαση των τροφίμων.

Σου αποσπούν βέβαια, πολύ επιδέξια, την  προσοχή από  όλα αυτά, με διάφορες  ειδήσεις των διασημοτήτων, με τα  πολιτικά δράματα και φυσικά με το αγαπημένο θέμα αποσπάσεως της προσοχής, της  κάθε καταρρέουσας αυτοκρατορίας: τα βίαια αθλήματα.

Τι μαθαίνουμε  για τα τρόφιμα, βιταμίνες και συμπληρώματα;

Αυτό που έχω μέχρι τώρα δημοσιεύσει μόλις μετά βίας ακουμπάει   την επιφάνεια του τι βρίσκουμε.

Εδώ είναι μια επισκόπηση μερικών από τα απίστευτα συγκλονιστικά ευρήματα που έχουμε εως τώρα τεκμηριωσει:

 •  Το διαβόητο «χημικό χαλάκι γιόγκας »:  αζωδικαρβοναμίδιο (χημική ουσία που  χρησιμοποιείται για την παραγωγή  ελαστικών προϊόντων, όπως τα χαλάκια  γιόγκας και τις σόλες παπουτσιών, που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ψωμιά, επίσης χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία fast-food. McDonald ‘s, Chik-Fil-A, της Wendy, Arby και πολλά άλλα εστιατόρια, συνδέεται με τον καρκίνοΤο σημαντικότερο, είναι ότι αυτό δεν είναι μια πρόσμειξη. Αυτό είναι ένα συστατικό που προστίθεται σκόπιμα τις συνταγές, προκειμένου να καταναλωθεί από τις μάζες.
 • Δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος χημικές ουσίες όπως η αζοδικαρβοναμίδη, να  πρέπει να προστεθούν στις συνταγές των fast food, στα  ψωμιά και ψωμάκια.
  Η χημική ουσία αυτή δεν εξυπηρετεί κανένα απαραίτητα λειτουργικό ή θρεπτικό σκοπό. Φαίνεται να υπάρχει αποκλειστικά για το σκοπό της παράδοσης στα χημικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια των καταναλωτών με την κατανάλωση των  δημοφιλών fast foods.

Τεχνητὰ φυτικὰ αυγά, τὰ νέα ζόμπι αὐγά.

 • Τα σάντουιτς στα οποία βρίσκεται αυτή η χημική ουσία είναι απλώς ένας μηχανισμός υλοποιήσεως τοξικών ουσιών που βλάπτουν την ανθρώπινη βιολογία.
 • Πολλά δημοφιλή εμπορικά σήματα βιταμινών σκόπιμα τις εμπλούτισαν  με  υψηλά επίπεδα χαλκού που αν ληφθούν σε καθημερινή βάση, θα προκαλέσουν ψυχική τρέλλα και ψυχώσεις.
   Μερικά από αυτά τα εμπορικά σήματα των βιταμινών  συνήθως διαφημίζονται στην τηλεόραση, ενθαρρύνοντας τους θεατές της, να καταναλώνουν τις βιταμίνες, πολλές από τα οποίες έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες, που όμως ανήκουν εξ ολοκλήρου, ή εν μέρει, σε εταιρείες φαρμακευτικών συμφερόντων.
 •  Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα, ένα βότανο, που έχει  σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του εγκεφάλου, περιέχει πραγματικά πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου, στα περισσότερα προϊόντα που δοκιμάσαμε (τα οποία προέρχονταν από την Κίνα).
  Ο μόλυβδος είναι ένα τοξικό βαρύ μέταλλο που δημιουργεί  βλάβες του εγκεφάλου. Με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι που πάσχουν από πρόωρη άνοια  ή Αλτσχάιμερ, στην πραγματικότητα τους βοηθάει στην επιτάχυνση της καταστροφής του εγκεφάλου μέσω ορισμένων φυτικών συμπληρωμάτων τα οποία στην ουσία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τοξικά βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο.
  Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό για μένα να ανακαλύψω ότι «τα βότανα του εγκεφάλου» συμβάλλουν στην πραγματικότητα στὴν δημιουργία εγκεφαλικών βλαβών.
 • Ταυτόχρονα, διαπιστώσαμε ότι το ίδιο «βότανο του εγκεφάλου», όταν καλλιεργείται στις ΗΠΑ, δεν περιέχει σχεδόν καθόλου βαρέα μέταλλα. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το βότανο δεν απορροφά «φυσικά» τα βαρέα μέταλλα, ως διά μαγείας.
  Είναι ενδιαφέρον επίσης, ότι τα υψηλότερα επίπεδα των βαρέων μετάλλων, που βλάπτουν σοβαρά τον εγκεφάλο,  βρίσκονται σταθερά στα βότανα που εισάγονται από την Κίνα.

Ευλογη ερώτηση και την κάνω δημόσια:

Είναι ένας  συγκεκαλυμμένος πόλεμος  βαρέων μετάλλων που διεξάγεται εναντίον της Αμερικής από την Κίνα;

Δηλητηριάζοντας τον πληθυσμό με βαρέα μέταλλα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καταρρεύσει ένα έθνος, καταστρέφοντας την λογική και την υγεία των κατοίκων της. Περισσότερα για το θέμα αυτό αργότερα …

Βιταμίνες  δημοφιλείς σε  παιδιά, πωλούνται σχεδόν σε κάθε παντοπωλείο και φαρμακείο, σε ολόκληρη την Αμερική και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να είναι απίστευτα τοξικές για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος.

Ο αριθμός των συνθετικών, τοξικών χημικών ουσιών που προστίθενται σε σχεδόν κάθε δημοφιλές εμπορικό σκεύασμα των βιταμινών για  παιδιά,  είναι πραγματικά εντυπωσιακός, και πολλές από αυτές φαίνεται να έχουν επιλεγεί για την ικανότητά τους να στοχεύσουν και να διαταράξουν την νευρολογική λειτουργία τους.

Από καθαρά επιστημονική άποψη, αυτές οι «βιταμίνες» θα πρέπει ειλικρινά να ονομάζονται «δηλητηριώδη χάπια», αλλά οι γονείς ενθαρρύνονται να τις δίνουν  στα παιδιά τους, κάθε ημέρα, ως μέρος ενός σύγχρονου τελετουργικού για την υγεία, που προκαλεί φυσικά πραγματικά μεγάλη βλάβη διαρκείας.

 • Στο εργαστήριο ατομικής φασματοσκοπίας, έχουμε επιβεβαιώσει ίχνη του αλουμινίου στον ατμοσφαιρικό αέρα, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όλα τα γεωργικά εδάφη πλημμυρίζουν με αλουμίνιο το οποίο  κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό.

Ἡ Ἀμερικανικὴ ἱστορία τῶν πειραματισμῶν σὲ ἀνθρώπους!

Ἀποσμητικὰ καὶ ἀνθιδρωτικά.

Το αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι τα επίπεδα αλουμινίου αυξάνονται σχεδόν σε όλα τα εδάφη που διατηρούνται καλλιέργειες, από τις οποίες προέρχεται καθημερινώς η τροφή μας. Ενώ το αλουμίνιο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από τον μόλυβδο, το κάδμιο και τον υδράργυρο, η επαναλαμβανόμενη συσσώρευση αλουμινίου πιστεύεται να συνδέεται με εκφυλιστικές διαταραχές του εγκεφάλου σε όλον τον πληθυσμό.

Ἀλουμίνιο. Ὁ κρυμμένος φονιάς!

 •  Όπως οι αναγνώστες του Natural News γνωρίζουν ήδη, το Γενετικώς Τροποποιημένο καλαμπόκι είναι κατασκευασμένο για να αναπτύσει μια θανατηφόρα τοξίνη, μέσα σε κάθε  κόκκο του αραβοσίτου. Αυτή η θανατηφόρα τοξίνη, στην συνέχεια καταναλώνεται από όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι εν αγνοία τους τρώνε τις γενετικά τροποποιημένες συγκομιδές, μέσω των δημητριακών πρωινού, tortillas καλαμπόκι, τσιπς σνακ, κλπ.

Bt-τοξίνη ποῦ βρίσκεται στὰ γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα.

Αυτή η μαζική δηλητηρίαση του πληθυσμού είναι σαφώς συνειδητή, καθώς μπαίνει σκοπίμως στις καλλιέργειες που καλλιεργούνται για τον αποκλειστικό σκοπό της κατανάλωσης του ανθρώπου και των ζώων.

Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα, αυτή η μαζική δηλητηρίαση δεν είναι τυχαία, αν  και η τεχνολογία προωθείται υπό την δικαιολογία ότι θα «θρέψουν τον κόσμο.» Πράγματι, θα τρέφουν  τον κόσμο με … δηλητήρια.

Τοξικὸν γονίδιον στὶς γενετικὰ τροποποιημένες καλλιέργειες.

Τα τρόφιμα  έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητος!!!!!

Όπως μπορείτε να δείτε, από αυτά τα παραδείγματα, τα τρόφιμα έχουν γίνει ένα όπλο κατά της ανθρωπότητας. Είναι ο νέος φορέας για  παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας – έναν πόλεμο που γίνεται αθόρυβα και διεξάγεται αυτή τη στιγμή με τα όπλα που θα βρειτε  κατά πάσα πιθανότητα στο δικό σας ντουλάπι.

Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμος  αντιμετώπισαν κατά κύριο λόγο στα χαρακώματα, μαζί με τους στρατιώτες, ρίχνοντας κομμάτια μολύβδου, ο ένας στον άλλον και τη χρήση χημικών όπλων, όπως το αέριο της μουστάρδας.

Στον Β΄ Παγκοσμίο Πολέμο πολέμησαν με την πρόθεση,  γενοκτονίας χρησιμοποιώντας πιο προηγμένα κινητικά και χημικά  όπλα, που κατασκευάζονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ὁ Codex allimentarius, τὸ φθόριον, τὸ Ἄουσβιτς καὶ ἡ σύνδεσίς τους μὲ τὴν Μονσάντο.

Με τον Β ‘Παγκοσμίο Πολέμου και τη ναζιστική εποχή ήρθε και η IG Farben, ο όμιλος χημικο-φαρμακευτικών, η οποία αργότερα χωρίζεται σε τρεις εταιρείες, μία εκ των οποίων είναι η πλέον γνωστή ως η Bayer.
Είναι η ίδια εταιρεία που κατασκευάζει την ασπιρίνη των παιδιών και διάφορες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη την τροφική αλυσίδα . (Δείτε την ιστορία. Αυτή είναι πραγματική και αληθινή.)

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (α’)

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (β’)

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (γ’)

Ο Γ΄ Παγκόσμιος  Πόλεμος  φαίνεται να είναι ήδη σε εξέλιξη, και έχει κηρυχτεί ως μυστικός πολέμος μέσω των τροφίμων.

Οι χημικές ουσίες που είναι πολύ παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την διαφορά ότι αντί να αναπτυχθούν στο πεδίο της μάχης, αυτά τα χημικά όπλα του σήμερα ήδη διοχετεύονται μέσω των τροφίμων και συχνά παρατηρούμε πώς ούτε  να ακούσουν ενδιαφέρονται, για  το δικαίωμά μας να αναγράφονται αυτά  τα συστατικά στις  ετικέτες.

Τα τοξικά συστατικά, όπως το νιτρώδες νάτριο και η ασπαρτάμη, είναι  σχεδιασμένα  να λειτουργόυν σε υπο-οξεία επίπεδα, ώστε να μην προκαλούν ακαριαίο θάνατο στους  ανθρώπους.

Αντ΄ αυτού,  προκαλούν  χρόνια, μακροπρόθεσμη εκφυλιστική κατάρρευση του σώματος και του νου, αφήνοντας πίσω τους έναν παγκόσμιο απόηχο  καρκίνου, νεφρικής ανεπάρκεια και ακραίων ψυχικών διαταραχών όπως οι ψυχώσεις.

Αυτή η ζημιά στο σώμα και στο μυαλό, με την σειρά της, καταστρέφει τις οικονομίες, τα εκπαιδευτικά συστήματα, την επιστημονική πρόοδο, τις φιλελεύθερες δημοκρατίες, ακόμη και τη πολιτιστική ακεραιότητα.

Ο σιωπηλός βομβαρδισμός  της ανθρωπότητας με τα τρόφιμα.

Σήμερα ζούμε σε αυτόν τον πόλεμο, που δεν υπάρχουν βόμβες να πέφτουν από τον ουρανό και σαν βεγγαλικά να  φωτίζουν το αστικό τοπίο τη νύχτα.

Αντ΄ αυτού,  σιωπηλά, οι αδαείς μάζες απλά βάδιζουν στον θάνατο, με ένα γεύμα της στιγμής, σχεδόν όπως παλιά, ένα φορτηγό τραίνο, γεμάτο από «άχρηστα παράσιτα» τα ξεφόρτωνε στο Άουσβιτς.

Στον δρόμο για τον θάνατό τους, φυσικά, πληρώνουν τα διόδια υποχρεωτικάν προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, τα νοσοκομεία, τις κλινικές του καρκίνου, τους  γιατρούς στην ασφάλισης υγείας.

Μοιάζει πολύ με τα θύματα της ναζιστικής γενοκτονίαςν που τους έβγαζαν  από τα στόματά τους, τα  χρυσά σφραγίσματα,  πριν τους δηλητηριάσουν με τα αέρια  θανάτου.
Οι σημερινοί καταναλωτές γενικά αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους πριν τελικά να διαγραφούν από το σύστημα.

Υπάρχουν τεράστια κέρδη που πρέπει να σημειωθούν…
Βλέπετε, από την μία  δηλητηριάζουν τις μάζες και στην συνέχεια, τοτε δίνουν την «θεραπεία» τους για τις παρενέργειες της δηλητηριάσεως. Αυτή η πεποίθηση είναι τόσο τεράστια και τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα τους, με γνώμονα την απληστία του πολιτισμού μας, που πολύ λίγοι άνθρωποι την αναγνωρίζουν ακόμη και αν αυτό συμβαίνει σε αυτούς.

Αλλά μην κάνετε κάποιο λάθος:

Δεν εκτιμάστε από το σύστημα για την ανθρωπιά  σας, το πνεύμα σας, την καινοτομία σας ή από την φαντασία σας.

Εκτιμάστε κατά πρώτον απο την   φορολογικής σας δήλωση, και στη συνέχεια, τελικά απο «τα κέρδη της διαχειρίσεως της νόσου»  σας, που φυσικά πλουτίζουν τις παγκόσμιες εταιρείες, ενώ σας σπρώχνουν σιγά σιγά, και υπό την επήρεια ναρκωτικών, στον θάνατο, ενώ τα νοσοκομεία γεμἰζουν απο  ράφια, από σελίδες  ιατρικής διαδικασίας χρεώσεων και από κωδικούς, που θα πρέπει να καλύπτονται από το Medicare …ή το Obamacare.

Εδώ είναι η διέξοδος: καλλιεργήστε  το δικό σας φαγητό

Ακούγεται πολύ ζοφερό για να είναι αληθινό;

Ας δούμε κάποιες λύσεις απο τη θετική τους πλευρά.

Η διέξοδος από όλο αυτό είναι να αυξηθεί η κατανάλωση απο το δικό σας φαγητό ή τουλάχιστον να αγοράζετε όσο μπορείτε από τοπικούς αγρότες.

Όλα τα τρόφιμα που αποκτώνται μέσω πηγών από γενικές  εταιρείες,  είναι πιθανό να είναι σκόπιμα σχεδιασμένα και να συσκευάζονται με απίστευτα τοξικά δηλητήρια, σε  δοχεία συσκευασίας που περιέχουν πολλά δηλητήρια, τα οποία κυμαίνονται από  βαρέα μέταλλα έως και ορμόνες. Αλλά τα τρόφιμα που καλλιεργούνται από εντίμους αγρότες παρέχουν πραγματική τροφή, όχι  θανάτο.

Στην πραγματικότητα, το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που είτε καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα είτε βοηθούν  άλλους για να καλλιεργήσουν για αυτούς.

Τα εργοστάσια κατασκευής των τροφίμων, που καταναλώνονται από τις μάζες είναι πραγματικά, ένα σύστημα παροχής δηλητηρίων που δεν έχει άλλο σκοπό από την ασθένεια, το θάνατο και το κέρδος.

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα αυτού του συστήματος, θα πρέπει να αποφύγετε τα προϊόντα του.

Σταματήστε  να αγοράζετε συσκευασμένα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Τὰ ἀναψυκτικὰ συμβάλλουν στὴν ἠλιθιοποίησι τῶν παιδιῶν!

Αποφύγετε εντελώς  όλα τα επεξεργασμένα κρέατα που περιέχουν νιτρώδες νάτριο, συμπεριλαμβανομένων των: μπέικον,  χοτ ντογκ, λουκάνικα, ζαμπόν, αλλαντικά, πίτσα και ακόμη το βόειο κρέας .

Σταματήστε προφανώς να πίνετε όλα τα αναψυκτικά.

Η ασπαρτάμη είναι τοξική για τη βιολογία.

Καταναλῶστε ἄφοβα ἀσπαρτάμη…

Όλες οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες έχουν επιβλαβείς παρενέργειες, αν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες.

Τεχνητὲς γλυκαντικὲς ουσίες. Tὸ FDA εἶπε ναὶ στὰ Δηλητήρια!

Να είστε δύσπιστοι στα «φυσικά»  προϊόντα που είναι σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένα και εξευγενισμένα με κάποιο τρόπο. Ρωτήστε για τις χώρες προεκεύσεως.

Σταματῆστε νὰ χρησιμοποιεῖτε Splenda

Ἡ φρουκτόζη τρέφει τόν καρκίνο καί ἰδίως τόν καρκίνο τοῦ παγκρέατος;

Ελέγξτε τα αποτελέσματα για βαρέα μέταλλα από το εργαστήριο, για να είστε ενημερωμένοι.
Εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις,  σταματήστε να αγοράζετε υπέρ τροφές, Superfoods και συμπληρωμάτα που κατασκευάζονται στην Κίνα.
Είναι η πιο μολυσμένη παραγωγός τροφίμων στον κόσμο.
 Η αμερικανική βιομηχανία φυσικών προϊόντων έχει  σχεδόν καταληφθεί  από την Κίνα, κατά την τελευταία δεκαετία, και πολλά από αυτά, που νομίζετε ότι είναι ασφαλή και οργανικά, έχουν στην πραγματικότητα βαριά ρύπανση, είτε τυχαία είτε σκόπιμα, απο την ηπειρωτική Κίνα.

Κοιτάξτε γύρω σας τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ΟΛΑ μπροστά στα μάτια σας

Ή μήπως νομίζετε ότι εγώ είμαι ο τρελλός που σας παραπέμπει  σε κάποια από αυτά;

Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, σας ενθαρρύνουμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε τα αποτελέσματα από το  τι συμβαίνει στους ανθρώπους όταν τρώνε χημικά, ασπαρτάμη στα αναψυκτικά, συνθετικά συντηρητικά τροφίμων και φτηνές  βιταμίνες μολυσμένες με βαρέα μέταλλα. Εκτός αν ζείτε σε μια κατάσταση πλήρους αρνήσεω.
Δεν μπορείτε να μην  παρατηρείτε ότι η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να μεταλλάσεται και της έχει μείνει μόλις  ένα ίχνος  υγείας και λογικής.

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχονται ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα

Ένα σύγχρονος νεαρός άνδρας, που μεγαλώνει σήμερα στην Αμερική και ζεί με τα επεξεργασμένα τρόφιμα, είναι μόνον η σκιά των ισχυρών, ζωντανών νέων ανδρών, που εργάζονταν στα αγροκτήματα μόλις τρεις γενιές πριν.

Η σημερινή γενιά των νέων είναι αξιολύπητη, αδύναμη, ανίκανη και ακαδημαϊκά ανίδεη, κολλημένη  στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, στα Ritalin φάρμακα αλλά με κλιματιζόμενα σχολεία και με αποδυναμωμένο πρόγραμμα σπουδών.

Έχουν, απογυμνωθεί από τα θρεπτικά συστατικά και παίρνουν τόσα πολλά φάρμακα, που έχουν φθάσει σε σημείο όπου γίνονται κυριολεκτικά ζόμπι, τα οποία πια κυκλοφορούν  ανάμεσά μας.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι γύρω σας είναι υπερκαταναλωτές φαρμάκων, υπερ καταναλωτές τροφής και ταυτόχρονα εξωφρενικά υποσιτισμένοι.

Φαρμαγεδών. Ἡ Νέα Ἐπιδημία ποὺ σαρώνει ὁλόκληρη τὴν Ἀμερική καὶ ὄχι μόνον.

Ο Εγκέφαλος και το σώμα τους είναι σε μεγάλο βαθμό μολυσμένα με καταστρεπτικές χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και συνθετικά υλικά.

Έχουν χάσει σχεδόν όλες τις υψηλά γνωστικές λειτουργίες και τώρα επιβιώνουν με χαμηλότερες  λειτουργίες του  στέλεχους του εγκεφάλου που εξηγεί την ριζική αύξηση των σεξουαλικών  εγκλήματων, της συμπεριφοράς εθισμού, καταχρήσεως ουσιών και τα βίαια εγκλήματα,  σε ολόκληρη την κοινωνία σήμερα.

Στην πραγματικότητα, η ημερήσια κατανάλωση των μεταποιημένων τροφίμων έχει γίνει μια τελετουργική αργή αυτοκτονία, που ασυνείδητα επαναλαμβάνεται παντού, όπου τα εργοστασιακά τρόφιμα έχουν εισβάλει στις  κάποτε υγιής κοινωνίες.

Ενώ οι Ρεπουμπλικανοί κατηγορούν τους Δημοκρατικούς και οι Δημοκρατικοί κατηγορούν τους Ρεμπουπλικάνους, η αλήθεια είναι ότι όλοι συστηματικά δηλητηριάζονται  και αυτό οδηγεί  με ακρίβεια στο είδος της παράνοιας που βλέπουμε να παίζεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των δελτίων ειδήσεων.

Έχουμε ξεπεράσει το όριο της λογικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο, και  δεν θα επιβιώσουμε αποό  αυτόν τον σιωπηλό   πόλεμο, που απελευθερώνει τα διατροφικά όπλα μαζικής καταστροφής, με κάθε δελεαστικό δάγκωμα των σαγηνευτικών τροφίμων, που όμως είναι σχεδιασμένα για τον θάνατο αντί της ζωής.

Αυτό είναι πέρα ​​από κάθε μεμονωμένο θέμα, για την  επισήμανση των Γενετικώς Τροποποιημένων Τροφίμων, ή το να αγοράζουμε βιολογικά τρόφιμα ή να κάνουμε δοκιμές για τα βαρέα μέταλλα.

Αυτό είναι για το πώς ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι θα  γονατίσει κάτω  από το πιο ύπουλο σιωπηλό  όπλο, που έχουμε βιώσει ποτέ στη συλλογική μας ανθρώπινη ιστορία: τα επεξεργασμένα τρόφιμα, σχεδιασμένα και  γεμάτα  με τοξικές ουσίες.

Λάβετε υπόψη σας αυτές τις λέξεις, αλλοιώς θα πέσετε και εσείς  ένα θύμα αυτού του σκόπιμα ύπουλου πολέμου κατά της ζωής, της υγείας και της λογικής.

Επιμέλεια μεταφράσεως

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

πηγή

φύτρο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply