Βενιζέλος: Ποτὲ δὲν μίλησα γιὰ ἀποχώρηση ἀπὸ τὴν κυβέρνηση.

Ποτέ ή αλλιώς jamais- όπως λέει και ο φίλος του, ο σοσιαληστής Φρανσουά- δεν μίλησε για αποχώρηση από την κυβέρνηση ο Ευάγγελος.
Ακούτε δημιοσιοκάφροι, που ζηλεύετε το εύπλαστο αγόρι και παραποιείτε τα λόγια του; Ποτέ! Jamais των ζαμπόν- αυτών που καταναλώνει.
Απλά το εύπλαστο αγόρι είπε να κάνει ένα αστειάκι. «Δεν υπάρχει το σενάριο το αστείο της απόσυρσης υπουργών»τόνισε χθες ο Ευάγγελος στη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Και πήγε η καρδιά των μνημονιακών στη θέση της.Οι πυκνοί καπνοί που είχαν μαζευτεί πάνω από το Μαξίμου εξαφανίστηκαν και ο Χρύσανθος έβγαλε νέες κόλλες Α4 καθώς έπρεπε να επεξεργαστεί νέο σενάριο.

Ακούτε εγκάθετοι!!!!!!!!
Ποτέ δεν είπε ο Ευάγγελος ότι φεύγει. Εγκάθετοι, ζηλιάρηδες δημοσιοκάφροι. Μα είναι δυνατόν να φύγει ο πυλώνας της σταθερότητας από την κυβέρνηση;; Μην λέτε,λοιπόν, τέτοια πράγματα γιατί δακρύζει η αγία εικόνα της Τρέμη- ευλόγησον- και χάνει τα λόγια του κατά την ανάγνωση του Ευαγγελίου του Μπόμπολα ο Ζαν λε Πρεντεντέρ. Τι θέλετε δηλαδή αχάριστοι,να σιγήσουν τα σήμαντρα του Mega;;

Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα φύγει ο Ευάγγελος, ο τρια σε ένα (αναπληρωτής, υπουργός εξωτερικών, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ ούτε στα χαρτιά υγείας τέτοια προσφορά) από την κυβέρνηση; Και πώς θα πορευτεί, βρε ανόητοι, η κυβέρνηση χωρίς Ευάγγελο; Πώς θα δώσει free wifi ο Αντώνης; Πως θα μπορεί ο Αντώνης να βγαίνει βόλτα και να τον κερνάνε παγωτό(το χρυσοπλήρωσε ο Χρύσανθος αυτό το παγωτό, αλλά ας μην το κάνω θέμα) …..
Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς Ευάγγελο…το καταλάβατε αχάριστοι;;
Και γω η ταπεινή και πτωχή (όχι τω πνεύματι αλλά τη τσέπη, ελέω Θεοχάρη) δημιογράφος τους πίστεψα Βαγγέλη μου.Υπόσχομαι να μην τον ξανακάνω. Θα υπογράψω γονυπετής αίτηση μεταμέλειας :”Δεν θα αμφισβητήσω ξανά τον πυλώνα σταθερότητας Βαγγέλη” ( το πυλώνας τώρα γιατί μου θυμίζει τυφώνας;)
Ό,τι λες Βαγγέλη μου θα το αναμεταδίδω με προσοχή.Κι αν στη συνέχεια το ξελές,πάλι το ίδιο θα κάνω. Εξ΄άλλου αέρας είναι τα λόγια σου Βαγγέλη μου… αέρας κοπανιστός!
Εμπρός όλοι με μια φωνή να δώσουμε στήριξη στο Βαγγέλη. Πασόκοι πού είστε;;; Φανερωθείτε να στηρίξετε τον αρχηγό. Τον μέγιστο, τον τιτανοτεράστιο Ευάγγελο.
Φτου σου Ευάγγελε, μην σε ματιάσω βρε! Φτου σου αγόρι μου!
Γιῶτα Χουλιάρα

Υ.Γ. Ανδρέα, σε βλέπω ,μην κρύβεσαι πίσω από τον Βαγγέλη……. ναι σε σένα μιλάω Ανδρέα, πρώην υπουργέ, που ψήφισες χθες το Μεσοπρόθεσμο και είσαι έτοιμος να μπεις ξανά στη κυβέρνηση. Άλλη μέρα θα σε φτύσω κι εσένα, μην σε ματιάσω…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply