Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ …«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!

Οι επικυρίαρχοι έχουν συγκεκριμένη ατζέντα, η οποία προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο, με το «έτσι θέλω».
Δηλαδή προσπαθούν να την επιβάλλουν δημιουργώντας την πεποίθηση στα πρόβατα, ότι αποφασίζουν αυθόρμητα.
Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!1
Για να καταλάβετε πόσο κορυφαίας σημασίας είναι η ατζέντα για τους επικυριάρχους, αρκεί να δείτε ΠΟΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΑ» θέματα απασχόλησαν το ΠΟΤΑΜΙ, μετά από 6000 αυτοκτονίες και εφόσον τουλάχιστον 2.500.000 Έλληνες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους ή αρνούνται να κάνουν φορολογική δήλωση. 

  1. Αποποινικοποίηση μαριχουάνας(κάνναβης)
  2. Γάμοι ομοφυλοφίλων
  3. Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους! (Για να περισσεύουν χρήματα να πληρώνονται τα ανύπαρκτα υποβρύχια!!!!!!!!)
  4. Ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων, που θα σημάνει παροχή εντόκων ΔΑΝΕΙΩΝ στους φοιτητές (όλοι έχουν καταπιεί μπόλικο σπέρμα των Rothschild και ο ΤΟΚΟΣ πρέπει να σκλαβώσει τους ανθρώπους από την εφηβεία!)
  5. Ιδιωτικό σώμα κυνηγών καταχραστών του Δημοσίου! (Σκεφτείτε πρόταση που βγήκε από το στόμα ενός που δουλεύει για τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη, που είναι γνωστοί για τους αγώνες τους …«ενάντια» στην σπατάλη του Δημοσίου Χρήματος! Από χιούμορ δεν πιάνονται!!!)
  6. Το όνομα των Σκοπίων (μαγαζί του Soros κι αυτό) και τέλος….
  7. Καθιέρωση Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών για τις εκλογές! Επειδή κουράζονται να νοθεύουν με πραγματικά ψηφοδέλτια, θέλουν να γίνει πιο εύκολη η νοθεία και να αλλάζουν τα αποτελέσματα με 5 κλικ. Κι αν ποτέ ανακαλυφθεί η απάτη, θα ζητήσουν …συγγνώμη και θα μας πουν ότι δήθεν ένας «Τούρκος» Χάκερ μπήκε στο σύστημα.Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!2Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!3


Μετά διαβάστε τις απίστευτες …«συμπτώσεις» στις προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του Βαλλιανάτου Soros, που ενώθηκαν με την ΔΡΑΣΗ Soros,  με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, τους Οικολόγους.
Και όλα αυτά τα κομματίδια, που έχουν ΤΑΥΤΙΣΗ ατζέντας, αλλά διαφορετικά λογότυπα, για να τραβήξουν πελάτες κάθε είδους στο …ίδιο μαγαζί.

Ἴδια ἀτζέντα ἀπὸ τὸν Soros ἔως τὸ ...«Ποτάμι» τοῦ Μπόμπολα!!!4
Η ατζέντα του Economist που ανήκει στους Rothschild …«συμπτωματικά» είναι υπέρ του γάμου των gay, της αποποινικοποιήσεως των ναρκωτικών, κατά του καπνίσματος, υπόστηρίζει την σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Συρίων, γαι να πέσει ο Άσαντ, αλλά είναι κατά του να χτυπάμε τα μωρά στον ποπό τους…!!!
Και οπωσδήποτε υπέρ της παιδοφιλίας!!!

 

(Visited 139 times, 1 visits today)
Leave a Reply