Κράτος ἤ Τράπεζες μᾶς κυβερνοῦν;

Με το ζόρι παρεμβάλλουν ιδιωτικά τοκογλυφικά μαγαζιά μεταξύ πολίτη και κράτους.
Άλλωστε το κράτος το έχουν ήδη διαλύσει οι τοκογλύφοι, που ανέλαβαν την διακυβέρνηση.

Δηλαδή η σφραγίδα μίας ιδιωτικής τράπεζας θα είναι ισότιμη και ισοδύναμη με μία κρατική σφραγίδα σε τριπλότυπο εισπράξεως.
Και μην ξεχνάτε το ότι στο …Σύνταγμα δεν αναφέρεται ποτέ και πουθενά η λέξη Τράπεζα και η λέξη Τόκος…
Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Άλλωστε….
Για τους τοκογλύφους δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ συνταγματικό άρθρο που να τους περιορίζει στο παραμικρό.
Ούτε οι χειρότεροι δικτάτορες δεν απολάμβαναν τόση ελευθερία…

Το Σύνταγμα φτάνει στο σημείο να υπαγορεύει πότε θα βγαίνουν σύνταξη οι συμβολαιογράφοι και οι άμισθοι φύλακες υποθηκών και μεταγραφών και δεν αναφέρει το παραμικρό για την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και την έκδοση νομίσματος.

«5. Οι συμβολαιογράφοι και οι άμισθοι φύλακες υποθηκών και μεταγραφών αποχωρούν υποχρεωτικά από την υπηρεσία μόλις συμπληρώσουν το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους και οι λοιποί μόλις συμπληρώσουν το όριο που προβλέπει ο νόμος»

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σίγμα

Σε τράπεζες και ΕΛΤΑ θα εξοφλούν οι φορολογούμενοι τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τις ΔΟΥ υποχρεωτικά από 1 Ιουνίου 2013

Στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ θα εξοφλούν οι φορολογούμενοι τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τις ΔΟΥ υποχρεωτικά από 1 Ιουνίου 2013.  Μέχρι τότε η καταβολή των φόρων και άλλων οφειλών θα γίνεται… εναλλακτικά στις ΔΟΥ ή στις τράπεζες και τα ΕΛΤΑ. 

Αυτό προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι εφορίες από την πληρωμή των φόρων, να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στις συναλλαγές τους και να περιοριστεί η γραφειοκρατία.

Η απόφαση αυτή, όπως ορίζεται, ισχύει από την ημέρα δημοσίευσής της στο ΦΕΚ.
express.gr

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply