Ἐὰν οἱ χρυσαυγῖτες πηγαίνουν σὲ ἐστιατόρια εἶναι ..ἔνοχοι!!!

O βασικός μάρτυρας κατηγορίας του κράτους εναντίον της Χρυσής Αυγής έκανε την παρακάτω βαρυσήμαντη αποκάλυψη:

«Η Χρυσή Αυγή είναι συστημικό κόμμα. Πήγαιναν στα εστιατόρια και ξόδευαν εκατοντάδες ευρώ…»

Ο ίδιος άνθρωπος έκανε μήνυση σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη γιατί η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής τον θεωρεί «ψυχανώμαλο» και «ψυχικά άρρωστο».
Είναι φανερό ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής …δεν πέφτουν και κυρίως δεν επιστρέφουν στα κόμματα εξουσίας και «αξιοπιστίας».

Σίγμα

Μήνυση κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α.

Μήνυση για την διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφημίσεως κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Σταύρου σε βάρος του αρχηγού της οργανώσεως, Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και των διαχειριστών της επίσημης διαδικτυακής σελίδας της Χρυσής Αυγής.

Η μήνυση του άλλοτε στελέχους του κόμματος αφορά σε αναρτήσεις στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής πριν από λίγο καιρό, με αφορμή την κατάθεση που έδωσε ο μηνυτής στις ανακρίτριες που χειρίστηκαν την έρευνα, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργανώσεως», Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου.

Ο κ. Σταύρου, ο οποίος αυτοβούλως είχε ζητήσει να καταθέσει στις δικαστικές λειτουργούς, φέρεται να είχε εισφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για την παράνομη δράση της οργανωσεως και είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν απειλές από την στιγμή που απομακρύνθηκε από το κόμμα.

Σύμφωνα με την μήνυση, μετά την επίμαχη κατάθεση του κ. Σταύρου αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής κείμενα στα οποία ο μηνυτής χαρακτηρίζεται, όπως αναφέρει, «ψυχανώμαλος» και «ψυχικά άρρωστος».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, έπειτα από την υποβολή της μηνύσεως, το άλλοτε στέλεχος της Χρυσής Αυγής υπεστήριξε ότι κατέθεσε την πλήρη αλήθεια στις ανακρίτριες και πρόσθεσε πως η ηγεσία και τα μέλη της οργανώσεως «είναι εντελώς ανίκανοι να αποδομήσουν όσα έχω καταγγείλει».

Ο κ. Σταύρου επανέλαβε επίσης πως δεχόταν απειλές μέχρι την κατάθεσή του στο Εφετείο και τόνισε: «Επιμένω στις καταγγελίες μου και ευθυγραμμίζομαι με τα πορίσματα της Δικαιοσύνης. Δεχόμουν απειλές μέχρι την κατάθεσή μου, κυρίως έμμεσες. Όχι τώρα πια. Εγώ όμως δεν βιντεοσκοπούσα, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν, χρησιμοποιώντας μαφιόζικες μεθόδους. Η Χρυσή Αυγή είναι συστημικό κόμμα. Πήγαιναν στα εστιατόρια και ξόδευαν εκατοντάδες ευρώ…».

κόντρα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἐὰν οἱ χρυσαυγῖτες πηγαίνουν σὲ ἐστιατόρια εἶναι ..ἔνοχοι!!!

 1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
  O-Taste Zeuge der Anklage gegen die Regel des Golden Dawn die folgende bedeutsame Offenbarung

  ‘Der Golden Dawn Partei ist systemisch.

  Geh schlafen und verbringen Hunderte von Dollar … ‘

  Der gleiche Mann in Michaloliakos Kasidiari verklagt und warum der Website des Golden Dawn hält ihn für ‘psychanomalo’ und ‘psychisch krank.’

  Es ist offensichtlich, dass die Prozentsätze des Golden Dawn … nicht fallen, und vor allem nicht die Parteien an der Macht und zurück ‘Zuverlässigkeit.’

Leave a Reply