Ἀλέξη, μήπως εἶσαι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ στό ἔγκλημα κατά τῆς Πατρίδος;

Ἀλέξη, μήπως εἶσαι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ στό ἔγκλημα κατά τῆς Πατρῖδος;Axelάκο Εύρηκα.

Αν θέλεις να σταματήσουν να σε λένε συνυπεύθυνο στο έγκλημα κατά της Πατρίδας, αντί να πηγαίνεις νομοσχέδια, που ξέρεις ότι θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι, καλό θα ήταν αύριο να μπεις προσθέτως παρεμβαίνων στην μήνυση κατά του Εισαγγελέα που θα καταθέσει η κυρία Καμμένου.

Και μάλιστα αντί να πας στην Βουλή να πάρεις τα Βολευτάκια σου και τις Δικηγοράρες σου και να πάτε όλοι μαζί στα Δικαστήρια προκειμένου να ανοίξουν τα τηλεφωνικά αρχεία, ώστε να μάθει ο λαός ποιοι συγκαλύπτουν την μιζέρια του.

Έτσι θα κόψω και το Μαλάκας

Και έτσι θα αναγκαστεί να σε ακολουθήσει και η υπόλοιπη Δήθεν αντιμνημονιακή αντιπολίτευση.

Διάφορος

Υ.Γ. Ενστάσεις;;;;;;;; Τι είναι αυτό;;;;;;;; Κάτι σαν ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τους βάλουμε φυλακή όταν μας μας εκλέξουν;;;;;;;;;;

Ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αρχειοθέτηση της υποθέσεως Χαϊκάλη

Ενστάσεις, για την απόφαση του Εισαγγελέα να θέσει την «υπόθεση Χαϊκάλη» στο αρχείο διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο κύκλων του κόμματος.

Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «παρά την ομολογημένη απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, η παραπομπή στο αρχείο της υποθέσεως χωρίς προηγουμένως να έχει διαταχθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων των εμπλεκομένων, γεννάει εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την ορθότητα και την σκοπιμότητα της αποφάσεως».

πηγή

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply