Καὶ ὁ Ἱερώνυμος θέλει τὸν …Δῆμα (του)!

Ο Ιερώνυμος που έχει φίλο τον Λαυρεντιάδη, ο οποίος εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας και  μας φόρτωσε 1 ΔΙΣ χρέος, με την κρατικοποίηση της PROTON…

Ο Ιερώνυμος που θεωρεί το Μακεδονικό υπόθεση του Υπουργείου Εξωτερικών…
Ο Ιερώνυμος που είπε ότι η συγκεκριμενοποίηση των εθνικών θεμάτων είναι αίρεση (!)
…ξύπνησε και προτείνει στο ποίμνιο τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Άνθρωπος της Νέας Τάξεως δεν μπορεί να μην στηρίξει την επιλογή των ξένων τοκογλύφων.
Τρέμουν στο γεγονός ότι μπορεί να πάμε σε εκλογές χωρίς το σύστημα να έχει «μαγειρέψει» την «αυθόρμητη ανατροπή» και το «τυχαίο» αποτέλεσμα.
Κι επειδή θέλουν να παραμείνει ο Σαμαράς μέχρι το τέλος της τετραετίας, άρχισαν να επιτίθενται επικοινωνιακά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Αλχημιστές κανονίζουν μέσω των ΜΜΕ τους «καταλληλότερους».
Εμείς αποφασίζουμε βάσει της προπαγάνδας χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα παρασκήνια.
Αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ  ελέγχουν και τις επιλογές μας.
Με τον ίδιο τρόπο που μας επιβάλλουν να επιλέγουμε συγκεκριμένα προϊόντα στα Super Market, μας επιβάλλουν και να επιλέγουμε αυτούς που θα μας καταστρέψουν.

Σίγμα

Υ.Γ. Μα ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΝ ο Ιερώνυμος, που επιστρατεύθηκε, για την εκλογή Δήμα… Έχει πολύ βρώμα από πίσω ακόμη.

«Θολό ποτάμι» για τον Κούλογλου ο ΣΥΡΙΖΑ – Οδεύει προς τον Θεοδωράκη

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Αθήνα 9,84, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την -συγκλίνουσα με του Ποταμιού- άποψή του ότι πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. «Φουντώνουν» τα σενάρια για διαγραφή του από το κόμμα.

Ο πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου τοποθετήθηκε σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία μάλιστα συγκλίνει και με την πρόταση του Ποταμιού.

Βέβαια, η επιλογή του Στέλιου Κούλογλου να «ευθυγραμμιστεί» με την πρόταση του «Ποταμιού» προκάλεσε αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου, γεγονός το οποίο φουντώνει τα σενάρια για την διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα ο κ. Κούλογλου έκανε την εξής δήλωση: «Αυτή την στιγμή, είναι καλό να δοθεί ένα μήνυμα συναινέσεως και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό ακριβώς, νομίζω ότι η πρόταση να πάμε σε εκλογές τον Φεβρουάριο και να ψηφιστεί ο Στ. Δήμας είναι μια πολύ καλή λύση. Θα βοηθηθεί και η οικονομία και, επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ. θα μπορεί μετά τις εκλογές -που πιστεύω ότι θα κερδίσει με σημαντική διαφορά-, να ασχοληθεί όχι με το να εκλέξει Πρόεδρο, αλλά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, την διακυβέρνηση, την διαπραγμάτευση κ.λπ.

Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς θα προσπαθήσει στις εκλογές να πολώσει τα πράγματα στα άκρα, για να συσπειρώσει την Νέα Δημοκρατία. Θα ζήσουμε κι άλλη λάσπη. Μια συναινετική πρόταση θα του αφαιρούσε κυριολεκτικά το τελευταίο όπλο που διαθέτει, για να διασωθεί κάπως εκλογικά, να μην καταποντιστεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούλογλου δημοσίευσε άρθρο στο tvxs.gr με το οποίο κάλεσε το κόμμα του να αποδεχθεί την πρόταση του «Ποταμιού», ενώ επέμεινε στην θέση του να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

καρφί

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply