Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν…

Καὶ τὸ ὄνομά τους «Combat 18».Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...4

Διάβασα τὴν εἴδησιν καὶ γέλασα.
Νεοναζιστικὴ ὀργάνωσις, μπλᾶ, μπλᾶ, μπλᾶ…
Ὅταν πρωτοεῖδα τὴν φωτογραφία, μὲ τὸ βεβηλωμένο μνημεῖον τοῦ Φύσσα, καὶ πολὺ πρὶν διαβάσῳ τὴν εἴδησιν, συνειδητοποίησα πὼς πρόκειται γιὰ προβοκάτσια.
Ποιός θά μποροῦσε νά εἶναι τόσο, μὰ τόσο, ἠλίθιος, γιά νά …καρφωθῇ  μέ κάτι τόσο γελοῖο;
Ἐκτός, σκέφθηκα, ἐκτὸς ἐὰν εἶναι ξένος δάκτυλος.

Καὶ ναί… Ἰδοῦ…
Μᾶς τὸν παρουσιάζουν, τὸν ξένο δάκτυλο, ποὺ ὅμως ἔχει τὰ ἴδια συμφέροντα μὲ τοὺς προηγουμένους δακτύλους…
Ποιοί μᾶς τόν παρουσιάζουν;
Μὰ τὰ δικά τους παιδιὰ φυσικά!!!
Αὐτὰ ποὺ ἔως ἐχθὲς …ἀγνοοῦσαν ἀκόμη καὶ τὴν λέξιν ἐλευθερία (κι ἀκόμη τὴν ἀγνοοῦν φυσικά!).
Αὐτὰ τὰ πιντιὰ ποὺ ἔχουν καλλίτερα νὰ μᾶς δουλοποιήσουν ὅλους, πρὸ κειμένου νὰ παραμένουν αὐτὰ στὸν ἀφρὸ (μὲ τὰ σκατά!) καὶ νὰ …ξεχωρίζουν!

Αυτή είναι η νεοναζιστική οργάνωση που ανέλαβε ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείο του Παύλου Φύσσα [εικόνες]

Το τμήμα της νεοναζιστικής οργανώσεως «Combat 18» στην Ελλάδα, ανέλαβε την ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείου του νεκρού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Με ανακοίνωση της η οργάνωση τονίζει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείου του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα αλλά και την εμπρηστική επίθεση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Πασαμοντάνια» στον Κορυδαλλό». Μάλιστα, παραθέτει και φωτογραφίες μαζί με την ανακοίνωση.

«Είναι αστείο πραγματικά να νομίζουν οι ακροαριστεροί και αναρχικοί κατσαπλιάδες ότι θα τους αφήσουμε να νομίζουν ότι τους ανήκει έστω και ένα κομμάτι γης. Οι αντιφασίστες λένε ότι τα μνημεία είναι για να τα βεβυλώνουν και εμείς αυτό κάναμε. Αυτή είναι η απάντησή μας σε όλα τα Εθνικά μνημεία που καθημερινά βεβηλώνουν οι νεοταξικοί κοπρίτες και κανένα κανάλι δεν έδειξε, κανένας δημοσιογράφος δεν «βγήκε εκτός ρούχων» και αυτό διότι όλες οι αντιεθνικές μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν πολύ καλά», αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη και προσθέτουν: «Αναλαμβάνουμε την Ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε ο αυτοδιαχειριζόμενος Αντιφασιστικός / Αναρχικός Κοινωνικός Χώρος Πασαμοντάνια. Σε αυτό τον συγκεκριμένο χώρο, που λειτουργεί από το 2010 στον Κορυδαλλό, είναι ορμητήριο Αναρχοαντιφασιστικών παρακρατικών, που ξυλοκοπούν νεαρούς Εθνικοσοσιαλιστές – Εθνικιστές και σαν αστυνομία σκέψεως τραμπουκίζουν ότι δεν τους κάνει στο «Αναρχικό» γούστο τους. Μας τάζουν κρεμάλες και ούτε σπιθαμή γης σε εμάς τους «Ναζί» όμως δεν μας είπαν τι θέλουν να πουν «Μαχητικό Αντιφασιστικό Μέτωπο»; και άλλη Μ.Κ.Ο να τα παίρνουν και επίσημα από το αδερφικό κράτος τους; Έτσι λοιπόν μετα από μια φλογερή συζήτηση που είχαμε αφήσαμε και ΜΕΓΑΛΗ την υπογραφή της οργανώσεώς μας (COMBAT 18) ώστε τα Αναρχοκομμουνιστικά καθίκια να την βλέπουν και να κλαίνε.. Η δικιά μας υπόσχεση σε αυτά τα υπολείμματα της Ιστορίας είναι ότι δεν τελειώσαμε είμαστε στην αρχή».

Παράλληλα, ο συντάκτης του κειμένου δεν παραλείπει να αυτοσυστηθεί. «Είμαστε η Combat 18 πολιτικοί στρατιώτες δεν είχαμε – έχουμε και ούτε θέλουμε να έχουμε καμμία σχέση με κανέναν κομματικό ή οπαδικό σωλήνα και πριν ο αξιοθρήνητος «χώρος» μας κρίνει, μας πουν προβοκάτορες και όλα αυτα τα αστεία που κάθε φορά προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εμετική αναμονή τους λέμε να το ξανασκεφτούν ποιος είναι ο προβοκάτορας».

Τέλος η νεοναζιστική οργάνωση δεν διστάζει να εξαπολύσει και απειλές για νέες επιθέσεις: «Ανάρχες – αντιφασίστες τα πατριωτικά ή εθνικιστικά κόμματα θα είναι το λιγότερο που θα σας απασχολούν από εδώ και πέρα εκεί στο στέκι «Δίστομο» να το καταλάβετε αυτό», ενώ το κείμενο καταλήγει με το γνωστό σύνθημα του Γκέμπελς: «θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει».

Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...4Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...5Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...6Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...3Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...2Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...1

Γιατί εἶναι πράκτορες;
Πρῶτα πρῶτα γιατὶ τοὺς διαφημίζουν οἱ …πράκτορες.
Δεύτερον, καὶ πολὺ σημαντικότερον, διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ἕλληνες πατριῶτες θὰ ἐπέλεξαν κάποιο τέτοιο σύμβολο. Διότι οἱ Ἕλληνες πατριῶτες, οἱ πραγματικοὶ Ἕλληνες πατριῶτες, γνωρίζουν τὸ τὶ σημαίνει αὐτὸ τὸ σύμβολον. Καὶ γνωρίζουν ἐπίσης πὼς ἡ χρῆσις τους, ἰδίως αὐτὲς τὶς …«γκαστρωμένες ἡμέρες» εἶναι ἐπικίνδυνη καὶ ἀνόητη.
Τρίτον διότι στὴν Ἑλλάδα οἱ μόνοι πραγματικοὶ ναζί, (ὄχι γιαλαντζὶ σὰν τοὺς χρυσαυγῖτες) εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἐξουσιάζουν.
Τέταρτον διότι στόχος δὲν εἶναι μόνον ἡ δημιουργία ἀναταραχῶν ἀλλὰ καὶ ἡ ταὔτισις τῆς Ἑλληνικῆς σημαίας, καθὼς καὶ κάθε πατριωτικοῦ συναισθήματος, μὲ κάτι ἀκραῖον καὶ μισητό.
Πέμπτον διότι ἀκόμη καὶ οἱ ἄλλοι ξεφτιλοπράκτορες, τῆς ἀριστερᾶς, τῆς ἀναρχίας ἤ τέλος πάντων τοῦ κακοῦ τους τοῦ καιροῦ, ἐπιλέγουν ἑλληνικὰ ὀνόματα, ἄν καὶ ΜΙΣΟΥΝ κάθε τὶ ἑλληνικό. Οἱ …«πατριῶτες» ξέχασαν τήν γλῶσσα τους;
Ἕκτον διότι ὁ Ἕλλην, ὁ πραγματικὸς Ἕλλην, ἀναγνωρίζει πὼς ὁ ὑπαίτιος ΔΕΝ εἶναι ὁ κάθε βλάξ, ποὺ λειτουργεῖ ὡς πιστὸς στρατιώτης τοῦ Soros, ἀλλὰ ὁ Soros  καὶ τὸ ὁ,τιδήποτε αὐτὸς πρεσβεύει…
Κι εὐτυχῶς, ὁ κατάλογος εἶναι μακρύς…
Ἀσχοληθῇτε ἐσεῖς μὲ τὸ νέο φροῦτο ποὺ μᾶς φόρτωσαν, πρὸ κειμένου νὰ ἀφήσετε τὴν κυβέρνησιν νὰ ἁλωνίζῃ κατὰ πῶς τῆς ἀρέσει. Ἐπίσης ξεχᾶστε τὰ πραγματικά μας προβλήματα, ποὺ ἀφοροῦν στὴν ΚΑΤΟΧΗ μας ἀπὸ τὰ κατακάθια τοῦ πλανήτου καὶ νὰ βλέπετε μόνον τὸν τεχνητὸ πόλεμο ποὺ μᾶς ἑτοίμασαν.
Καὶ φυσικά, νὰ μὴν ἀποροῦμε ἐὰν ἐδῶ γύρω ἐμφανισθῇ κάποιο μόρφωμα ἀντίστοιχο μὲ αὐτὸ τῆς Λιβύης ἤ τῆς Οὐκρανίας.
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς τοὺς ἰδίους σχεδιαστὲς ἔχουν.
Υ.Γ. Πολὺ καραγκιόζηδες τελικῶς οἱ «κρατοῦντες». Ἀκόμη καὶ στὴν σκηνοθεσία ἐπαναλαμβάνονται. Πόσο πιό γελοῖοι πιά;
Υ.Γ. 2. Τώρα ἐμέναν αὐτό:Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...1
γιατί μοῦ θυμίζει αὐτό:Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...9
πού εἶναι αὐτό;;;; Νέα πρακτόρια μᾶς κουβάλησαν...8
Υ.Γ.3. Εἴπαμε πὼς οἱ Ἕλληνες ἀντιλαμβάνονται ὅλο καὶ περισσότερο τὸ τὶ σημαίνουν κάποια σύμβολα. Οἱ πράκτορες ὄχι.
(Visited 109 times, 1 visits today)
Leave a Reply