Ὁ Καμμένος προλαβαίνει …ἀσθμαίνοντας τὶς ὀρέξεις τῶν τοκογλύφων!!!

Όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση ιδιωτών παρατηρεί κάποιος ότι προϋπάρχει άριστος σχεδιασμός.
Ενώ για ό,τι αφορά σε κοινωνικές παροχές, έχουν …ξεμείνει από ιδέες.

Την σύνδεση του Πειραιά με τις χώρες τις Ευρώπης, μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου της Ελλάδας, που είναι μονοπωλιακό προνόμιο των Ελλήνων, για το οποίο και μάτωσαν για να φτιαχτεί, ανακοίνωσε ο Καμμένος.
Θα διατεθεί μας λέει σε ..ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία. Ὁ Καμμένος προλαβαίνει ...ἀσθμαίνοντας τὶς ὀρέξεις τῶν τοκογλύφων!!!

Για πολλοστή φορά ο Καμμένος προβαίνει σε ανακοινώσεις που δεν αφορούν σε καμμία περίπτωση στο Υπουργείο του, προσπαθώντας να οδηγήσει τις εξελίξεις.
Χωρίς να είναι Υπουργός Ενεργείας, μοίρασε τα πετρέλαια του Αιγαίου με τις ΗΠΑ  και χωρίς να είναι Υπουργός Μεταφορών ή Εμπορίου, παρέδωσε σε ιδιώτες την μεταφορά εμπορευμάτων, μέσω σιδηροδρόμων και κάνει ανακοινώσεις για τον ΟΛΠ.

Σίγμα

(Visited 45 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ὁ Καμμένος προλαβαίνει …ἀσθμαίνοντας τὶς ὀρέξεις τῶν τοκογλύφων!!!

  1. ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ . ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ … ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ … ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ … ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ . ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ … ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, Μ Η Δ Ε Ν ΕΙΣ ΤΟ Π Η Λ Ι Κ Ο Ν .

Leave a Reply