Τόσες ἀλλαγὲς ἔκανε ὁ Βαρουφάκης γιὰ νὰ καταφέρῃ νὰ τὸν …ἀλλάξουν!!!

Ο Βαρουφάκης άλλαξε την ορθογραφία στο όνομά του, άλλαξε το όνομα της Τρόικας, άλλαξε το Styling στα Eurogroup και ζήτησε να βγει η Γερμανία από το Ευρώ.
Κι ενώ είναι απόλυτα ορθολογική η πρότασή του, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί η Νέα Τάξη,  είναι ότι πιο …βλακώδες θα μπορούσαν ν’ ακούσουν οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.

Τελικά η Ευρώπη κατάφερε να αλλάξει τον Βαρουφάκη με τον Τσακαλώτο της Black Rock και πάμε βήμα-βήμα για την κωλοτούμπα. 

Δεν αρκεί να ξέρεις τι θέλεις…
…πρέπει να ξέρεις και πώς θα το πάρεις.
Δεν αρκεί να έχεις άποψη ή καλές προθέσεις…
…πρέπει να έχεις εμπειρία και βαθιά γνώση του εχθρού.
Πρέπει να έχεις κάνει προετοιμασία ετών, να έχεις κρυφούς άσους στο μανίκι, να μπορείς να αντέξεις στους εκβιασμούς και να μπορείς ομοίως να εκβιάσεις τον εκβιαστή σου.
Να έχεις ήδη εξασφαλίσει υποστηρικτές εντός κι εκτός Ελλάδος και να ξέρεις τα νούμερα και τα μεγέθη απ’ έξω κι ανακατωτά.

Όταν τίποτα από τα παραπάνω δεν συντρέχει, δεν πολιτεύεσαι, δεν αναλαμβάνεις Υπουργός, δεν παίρνεις τέτοια μεγάλη ευθύνη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Τόσες ἀλλαγὲς ἔκανε ὁ Βαρουφάκης γιὰ νὰ καταφέρῃ νὰ τὸν …ἀλλάξουν!!!

Leave a Reply