«Συγγνώμη… κάναμε λάθος!!!»

Οι πιο καλά οργανωμένες κομπίνες του πλανήτη, με συνεργούς ολόκληρες κυβερνήσεις και με θύματα εκατομμύρια ανθρώπων, παρουσιάζονται ως …ανθρώπινα λάθη.

«Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»1


Ο μέσος άνθρωπος είναι καλόκαρδος… Μπορείς να του κάψεις το σπίτι κι αν του απλώσεις το χέρι, παριστάνοντας τον μετανοημένο, θα σε συγχωρήσει…

Αυτό κάνουν όλοι οι μαφιόζοι της πολιτικής, γιατί μας ξέρουν πολύ καλά.

«Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»6 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»5 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»4 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»3 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»2 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»10 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»9 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»8 «Συγγνώμη... κάναμε λάθος!!!»7
Μας λήστεψαν, μας σκότωσαν, κατέστρεψαν το κράτος, ξεπούλησαν τον Δημόσιο Πλούτο, έφεραν την δυστυχία σε έναν ολόκληρο λαό και κατεβαίνουν σταθερά, χωρίς την παραμικρή συνέπεια, στον πολιτικό στίβο, ζητώντας απλά μια …συγγνώμη.
Τόσο εύκολα ξεμπερδεύουν με τους χαζούς ψηφοφόρους.

Εμείς αν κάνουμε ένα ασήμαντο λάθος επάνω σε κάποιο κρατικό έντυπο ή μία απόδειξη λιανικής πωλήσεως, πληρώνουμε ακριβά και την πιο μικρή μουτζούρα.
Αυτοί συνωμότησαν με ξένα συμφέροντα, μας λήστεψαν και μας ληστεύουν ασταμάτητα, πλούτισαν όταν οι πολίτες πηδούσαν από τα μπαλκόνια και με δύο λέξεις, σε κάποια δημόσια ομιλία («Κάναμε λάθη»), ξεπλένονται και μας καβαλούν ξανά και ξανά.

Σίγμα

(Visited 63 times, 1 visits today)
Leave a Reply