Ὁ Τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη ἐκταμιεύει εὐκολότερα γιὰ ἐξοπλιστικά!!!

Ασθενοφόρο γεμάτο εκρηκτικά έξω από στάδιο στην Γερμανία.
Αυτοί οι κακοί «μουσουλμάνοι» δεν πήραν το μάθημά τους από τους πολέμους που ακολούθησαν την 11η Σεπτεμβρίου.
Κλιμακώνουν την τρομοκρατική απειλή,  θέλοντας να προκαλέσουν τον πλήρη αφανισμό τους, από μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία εναντίον τους.

Ὁ Τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη ἐκταμιεύει εὐκολότερα γιὰ ἐξοπλιστικά!!!2

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ούτε που θέλουν να μας βάλουν σε …έξοδα.
Δεν αντέχουν ξανά διαδικασίες εξπρές εγκρίσεως μαϊμού-δαπανών, ξανά μίζες σε offshore, ξανά εικονικές αγορές εξοπλιστικών…
Θα τους βάλουμε σε μεγάλο κόπο για να μας …σώσουν από τους τρομοκράτες που οι …ίδιοι εξοπλίζουν!!!

Κι αυτοί οι …κακοί «μουσουλμάνοι» ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να βάλουν το γεμάτο εκρηκτικά ασθενοφόρο έξω από το σπίτι κάποιου αμαρτωλού, κατά την ISIS, Υπουργού όπως του …ντιντή Βεστερβέλε και θέλησαν να σκοτώσουν πάλι απλούς πολίτες.
Δεν ξέρουν ότι αυτό θα αναγκάσει τους Ευρωπαίους να τους αφανίσουν ;
Δεν ξέρουν ότι αυτό θα κάνει το Ισλάμ μισητό και τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη  και οι οποίοι θα υποφέρουν;
Και φυσικά το ξέρουν αυτοί που κινούν τα νήματα της τρομοκρατίας, γιατί απλά αυτοί ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ μουσουλμάνοι, ούτε θα βρίσκονται στις περιοχές που θα ισοπεδωθούν από τους Ευρωπαίους.
Ο τρόμος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει σωστά και γρήγορα μία μεγάλη μπίζνα (βλέπε Ίμια).
Ο τρόμος φέρνει την συναίνεση στο έγκλημα και την ληστεία.

Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στις αγορές όπλων και ανυπάρκτων υποβρυχίων μετά τα Ίμια που θα μας …έσωζαν από τους ΤΡΟΜερούς Τούρκους ;
Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στην αγορά και την πληρωμή του ανύπαρκτου C4I που θα μας έσωζε από τους ΤΡΟΜερούς …ΤΡΟΜΟ-κράτες;
Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στην γενοκτονία 1.500.000 Ιρακινών, υπό την απειλή της ΤΡΟΜακτικής πυρηνικής βόμβας, που ποτέ δεν υπήρξε στο ΙΡΑΚ;

Και για να πάμε σε γρήγορες αποφάσεις και γρήγορες εκταμιεύσεις, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ο τρόμος πρέπει να εξαπλωθεί ο τρόμος γρήγορα στα πλήθη των χωρών που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις.  Εννοείται χωρίς να κινδυνέψει ούτε τρίχα από τους ανθρώπους της Ελίτ και τους συνεργούς τους.

Δημοσιογράφοι, Τραπεζίτες και Βιομηχανίες Όπλων  θα αρχίσουν να παραληρούν, θα τους τρέχουν τα σάλια…
Αρχίζει το μεγαλοπρεπές show του τρόμου και πείτε καληνύκτα στις συντάξεις, εσείς που παίρνετε περισσότερα από 600 ευρώ. Κάποιος πρέπει να πληρώσει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Θα γλυτώσουμε όμως από τα γιαταγάνια και τις ορδές του Μωάμεθ.

Ὁ Τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη ἐκταμιεύει εὐκολότερα γιὰ ἐξοπλιστικά!!!1

Σίγμα

Πόλεμος στο κέντρο του Παρισιού κατά της ISIS – Τρεις νεκροί τρομοκράτες από έκρηξη γυναίκας «καμικάζι» – Πέντε συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με διασταυρούμενα πυρά στο Σεν Ντενί – Τραυματισμούς αστυνομικών αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο – Μετρό και λεωφορεία δεν κινούνται – Κλειστά τα σχολεία – Η τοπική αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους να μην βγουν στο δρόμο

Έξι υπόπτους πολιόρκησε η γαλλική αστυνομία σε διαμέρισμα στο Σαν Ντενί του βόρειου Παρισιού, με κατάληξη της πολύωρης επιχειρήσεως τον θάνατο ορισμένων από τους υπόπτους, μεταξύ τους γυναίκα καμικάζι που ανατινάχθηκε, και την σύλληψη των υπολοίπων. Πυροβολισμοί και εκρήξεις κατά την πολιορκία. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στόχος της επιχείρησης που οδήγησε στο διαμέρισμα ήταν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο «εγκέφαλος» που πιστευόταν ότι βρίσκεται στην Συρία -ασαφές ακόμη αν βρίσκεται στο σημείο.

Στο γραφείο του προέδρου Φρανσουά Ολάντ στα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται ο πρωθυπουργός της χώρας Μανουέλ Βαλς και ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρντ Καζενέβ σύμφωνα με τον Monde.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εισαγγελίας, μία γυναίκα καμικάζι σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της επιχειρήσεως, ανατινάζοντας τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί.
ΒΗΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply