Σοβαρὲς …π@ύτσες ἐντὸς κι ἐκτὸς βουλῆς

Σοβαρὲς ...π@ύτσες ἐντὸς κι ἐκτὸς βουλῆς2Λοιπόν, για να τελειώνουμε…
Καθόσον, όσον και σπινθηροβόλο και ζωντανό να είναι το πνεύμα μου, κουράζεται.
Αυτοί οι βουλευτές του Σύριζα, που επιλέχθηκαν με βάση τον σεβασμό, την δουλικότητα και την υποταγή τους στα κελεύσματα του …Μπάμια, να μιλήσουν εχθές στην Βουλή, είπαν άκρες-μέσες τα ίδια
Δηλαδή, π@ύτσες.!

Οι άλλοι, πάλι, οι …Κούληδες, σύμφωνα με την γραμμή που είχε δώσει ο γιός του Μητσοτάκη (λες και αυτό δεν λέει τίποτε), επιτέθηκαν εν χορώ στους Συριζόκαυλους, κατηγορώντας τους για καταστροφή της χώρας, χωρίς όμως, με περισσή διακριτικότητα, να αναφερθούν στις δικές τους ευθύνες και κυρίως, δίχως να μιλήσουν για την δυνατότητα εναλλακτικής λύσεως.
Δηλαδή, π@ύτσες.!

Οι βουλευτες του ΚΚΕ, μη έχοντας κάποια προοπτική να δώσουν και να υποστηρίξουν, περιορίσθηκαν ως συνήθως, σε επικρίσεις εναντίον κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως και βέβαια κατηγόρησαν την ΕΕ, από την οποία τα παίρνουν ακόμη και για τις διαδηλώσεις που κάνουν.
Δηλαδή, π@ύτσες.!

Οι ποταμίσιοι και οι φώφηδες, συνέχισαν το καλαμπουράκι τους, περί του ότι αποτελούν τις ανεξάρτητες πολιτικές δυνάμεις του τόπου και αυτοί οι βουλευτές του Λεβέντη, κινήθηκαν στο γνωστό μότο, να γίνει Οικουμενική, μπας και πάρουν καποιο υπουργείο.
Δηλαδή, π@ύτσες!

Οι συντεχνίες (Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, Φοροτεχνικοί και Δημοσιογράφοι) τους απείλησαν όλους, να αποσύρουν το νομοσχεδιο για το ασφαλιστικό, γιατί, λέει, θα τους …διαγράψουν απο τα μητρώα των οικείων σωματείων τους.
Δηλαδή, π@ύτσες!

Παρόλη αυτή την ενορχηστρωμένη και από κοινού κοροϊδία, η πλατεία Συντάγματος δεν έχει πάρει φωτιά, το κτίριο της Βουλής παραμένει αλώβητο και προστατευμένο από κάγκελα και ένα σωρό κωλόμπατσους, οι Ρουβίκωνες δέν έκαναν κατάληψη ούτε στα περίπτερα ή τα καφέ της πλατείας Συντάγματος και οι «Πυρήνες της Κλανιάς», που μας υποσχέθηκαν Μαύρο Μάιο, δίνουν το χαρτζηλίκι του μπαμπά τους, να πάρουν ….στρακατρούκες.
Δηλαδή, π@ύτσες!

Δηλαδή, τώρα, τι θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για …π@ύτσες;

Ῥούσσης Νῖκος

Διευκρινήσεις:

Πληροφορήθηκα, με καθυστέρηση είναι η αλήθεια, ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και το Οικονομικό Επιμελητήριο θα διαγράψουν από μέλη τους όσους από τους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.
Έμαθα, επίσης, ότι ο ιατρικός και δικηγορικός σύλλογος, προτίθενται να διαγράψουν επίσης, από τις τάξεις τους, όσους βουλευτές γιατρούς και δικηγόρους υπερψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο.
…και ως ο τελευταίος μαλάκας σε αυτή την χώρα αναρωτιέμαι:
Ρε λέτε σε αυτή την Βουλή, να πλειοψηφούν δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι και να μην υπάρχει ένας εργάτης βουλευτής, που θα ψήφισει το νομοσχέδιο, να τον διαγράψει η ….ΓΣΕΕ;

Άκουγα αυτήν την υπερήφανη κομμουνίστρια και πειραιώτισα Διαμάντω Μανωλάκου, να υπερασπίζεται στους μικρομεσαίους αγρότες στην συζήτηση της Βουλής για το ασφαλιστικό.

Σοβαρὲς ...π@ύτσες ἐντὸς κι ἐκτὸς βουλῆς3
Και αναζητώντας το χου ιζ χου της, βλέπω ότι είχε ως επάγγελμα .
«Γεωπόνος στο Υπουργείο Γεωργίας Ελλάδας (1984-2004).» (δημοσιουπαλληλάρα του κερατά δηλαδή) και ότι, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες της στην Βουλή, η ίδια η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ και ο σύζυγος της Δ. Γόντικας, για 34 χρόνια συνταξιούχος βουλευτής, έχουν οικογενειακό εισόδημα 164.800 ευρώ τον χρόνο αφορολόγητο. Το σύνολο των καταθέσεών τους σε ελληνικές τράπεζες είναι μόνο 6.900 ευρώ αλλά έχουν 10 διαφόρων τύπου ακίνητα, και υπάρχει προσφυγή στην δικαιοσύνη για αναδρομική σύνταξη.
Ψάξτε λιγάκι ρε μουνόχαυλοι, έτσι για να ξέρετε ποιοί και ποιές είναι αυτοί που σας φλομώνουν με επαναστατικές κορώνες.

Σοβαρὲς ...π@ύτσες ἐντὸς κι ἐκτὸς βουλῆς4

Μιλούσε στην Βουλή ένας Δημήτριος Δημητριάδης, που δείχνει πιο κοντός από τον Κατρούγκαλο, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην μαρτυρική Κοζάνη και σκίζεται να υπερασπισθεί το ασφαλιστικό και φορολογικό έκτρωμα, με ακλόνητη επιστημονική επιχειρηματολογία
Και κοιτάω και τι να δώ
Γεννήθηκε το 1961.Σοβαρὲς ...π@ύτσες ἐντὸς κι ἐκτὸς βουλῆς1

Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαίδα, ως κατασκευαστής στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένος και έχει δυό παιδιά. Είναι απόφοιτος της σχολής Λογιστών του Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης.

Συμμετέχει στο Αυτοδιοικητικό κίνημα ως μέλος του «Ρεύματος πολιτών» και στο Αναπηρικό κίνημα, ως πρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής «Ορίζων». Συντονιστής της Περιφεριακής Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μακεδονίας .

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015.

Δηλαδή ο …κοντοστούπης ένα ΤΕΙ λογιστών κατάφερε να τελειώσει και οι κωλόβλαχοι της Κοζάνης, τον έστειλαν στην Βουλή να μας κάνει τον κάργα.

Μωρέ δεν διέκρινα καλά…
Μιλούσε ένας Νίκος Ξυδάκης, που γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά, κατάγεται από την Μύκονο (όπως η συγχωρεμένη η γιαγιά μου)., ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές στον Πειραιά και την Ερμούπολη Σύρου., σπούδασε γραφικές τέχνες (ΤΕΙ Αθήνας, 1976-77), χωρίς να τις …ολοκληρώσει, πήρε πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1984), έκανε μεταπτυχιακές σπουδές ιστορίας τέχνης στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1999-2004) και διετέλεσε μέχρι και αρχισυντάκης στην Καθημερινή του …διαπλεκόμενου Αλαφούζου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως, με όλα αυτά τα ετερόκλητα προσόντα, κατάντησε Αναπληρωτής Υπουργών Εξωτερικών και μάλιστα ειδικός επί Ευρωπαϊκών Θεμάτων.
Τι να σας πώ
Όσο ζεί κανείς μαθαίνει…

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply