Μετανοοῦσες ΣΥΡΙΖΑϊκὲς …σαῦρες

«Με κείμενο-γροθιά για την κυβέρνηση
Συνεργάτες της Αυγής αποχωρούν και καταγγέλλουν: Δεν νοιώθουμε πολιτική εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Με κλωτσιά στ’ αρχίδι@ και άγριο γιαούρτωμα, θα πρέπει να απαντήσουμε στους συνεργάτες του δημοσιογραφικού οργάνου της ντεμέκ Αριστεράς, καταγγέλουν οι ….νοήμονες.»

Καθόσον, συμπληρώνω εγώ, τόσο καιρό που μας τα είχαν πρήξει στην προπαγάνδα, είχαν πολιτική εμπιστοσύνη στον Σύριζα;
Να πέσουνε τώρα στην ανεργία, να ψωμολυσσάξουν και να πάθουν κι ένα …βέρτικο από πείνα, για να στρώσουν.

«Ντροπή σου! Έχουμε οικογένειες και παιδιά και μας αφήνεται να ζήσουμε με 100 ευρώ τον μήνα. Μας προδώσατε. Εμείς σας ψηφίσαμε και εσείς μας προδώσατε όπως κάνατε με όλους τους ψηφοφόρους σας. Την Κυριακή όμως που θα ψηφίζετε το νομοσχέδιο θα δείτε τι θα γίνει έξω από την Βουλή».

Απειλητικές ιαχές από ομάδα δικηγόρων που μπήκε λάθρα στο εντευκτήριο της Βουλής, για να τα ψάλει σε βουλευτές του Σύριζα.

«Ντροπή σας που το λέτε κιόλας, ρε ξευτιλισμένοι χασοδίκες, ότι τους ψηφίσατε κι αυτοί σας πρόδωσαν. Με τέτοια μυαλά και τέτοιο πολιτικό κριτήριο βρε γ@μημένοι, ούτε τα 100 ευρώ δεν θα πρέπει να πάρετε. Να μας δώσετε θα πρέπει, γιατί με την ψήφο σας μας καταδικάσατε. Παγαίνετε και ξεσκισθείτε με την …ζυγαριά της Θέμιδος τώρα»

Μετανοοῦσες ΣΥΡΙΖΑϊκὲς ...σαῦρες

* Μόνιμη επωδός: Κανένα έλεος σε κανένα πούστη που ψήφισε και στήριξε τον Σύριζα. Κανένα έλεος στους δήθεν μετανοημένους και όψιμα αφυπνισθέντες. Ανήφορο, στενό παπουτσάκι, γ@μήσι και στρατιωτικό περίπατο.

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply