Λάκης ὁ Μπουχός ἔγινε ὁ Μάκης;

Λάκης ὁ Μπουχός ἔγινε ὁ Μάκης;Μπᾶααα… Πολύδωρος ποὺ εἶναι στὰ πόδια γρήγορος ἔγινε.
Καὶ μᾶλλον ἔριξε πολὺ μεγάλη τρεχάλα…
Ἀφῆστε τὰ αὐγὰ καὶ τὶς καρέκλες ποὺ ἔπεσαν!!!
Αὐτὸς οὔτε ποὺ τόλμησε νὰ ἐμφανισθῇ!!!

Τί ἔγινε Μάκη; Μπουχός; 
Ποῦ πῆγε τό ὑφάκι σου; Ποῦ πῆγε ὁ κυνισμός σου; Ποῦ πῆγε τό μεγάλο σου θράσος νά φεύγῃς μόνος σου, δίχως συνοδεῖες;  Τώρα Μάκη τί ἔγινε; Φοβήθηκες; 
Ἄ ῥὲ χέστη Μάκη… 
Μόλις πέφτουν οἱ μάσκες εἴστε ὅλοι γιὰ …
Οὔτε γιὰ φτύσιμο Μάκη…

Καί ξέρεις γιατί ἀσχολοῦμε μαζύ σου ἀκόμη Μάκη; Ὄχι διότι ἔχεις κάτι ποὺ νὰ ἀξίζῃ ἀλλὰ διότι ἔχεις πολὺ πλάκα Μάκη. Ἐσύ, ὁ μπουμποῦκος καὶ κάτι ὅμοιοί σας εἶστε τὸ καθημερινό μας ἀστεῖο. Δίχως σας δὲν βγαίνει ἡ ἡμέρα. Σᾶς βλέπουμε καὶ γελᾶμε. Κι ἔτσι παίρνουμε καὶ δύναμι καὶ ὄρεξι καὶ κουράγιο…
Θὰ σᾶς λειώσουμε Μάκη… Νὰ τὸ θυμᾶσαι!!!
Θὰ σᾶς ἐξαφανίσουμε ἀπὸ προσώπου Γῆς. Διότι ἐὰν περιμέναμε στὴν τσίπα νὰ συναπαντηθῇ μαζύ σας…
Ἄσε καλλίτερα…

Φιλονόη.

Πέταξαν αυγά, καρέκλες και μπογιές στο Βορίδη (video)

Εργαζόμενοι Kavala Oil προς Μάκη Βορίδη: «Πάρε το μνημόνιο και φύγε από εδώ…ουστ!» Οι εξελίξεις σχετικά με την κύρωση της σύμβασης της Kavala Oil και της Ενεργειακής Αιγαίου είχαν ως αποτέλεσμα να τύχει «θερμής» υποδοχής από τους εργαζόμενους στα πετρέλαια.

Έτσι όταν ο κ. Βορίδης έφτασε γύρω στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» όπου είχε προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, οι εργαζόμενοι της «Kavala Oil» τον γιουχάισαν και στη συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό. Προηγήθηκαν φραστικές επιθέσεις κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.
Τα αυγά, οι καρέκλες, τα τραπέζια, και οι μπογιές που εκτοξεύτηκαν προς κάθε κατεύθυνση ήτανε αρκετά για να ματαιωθεί η συνέντευξη τύπου.
Ο κ. Βορίδης φυγαδεύτηκε άρον – άρον σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και φυσικά ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη και η εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα γινόταν στην συνέχεια.
Οι διαμαρτυρόμενοι στην συνέχεια απομακρύνθηκαν από την αίθουσα, αλλά παρέμειναν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των βουλευτών της Καβάλας.
Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των εργαζομένων και του Μ. Βορίδη, ο οποίος φυγαδεύτηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Ο κ. Βορίδης πρότεινε να συναντηθεί με αντιπροσωπία του σωματείου, αλλά οι εργαζόμενοι απέρριψαν την πρόταση ζητώντας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να κατεβεί από το δωμάτιο και να συναντηθεί ο ίδιος με όλους τους εργαζόμενους.Υπέρ των απολύσεωνΥπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τάχθηκε χθες ο Μάκης Βορίδης, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
«Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχολίασε ότι εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

πηγή

(Visited 31 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Λάκης ὁ Μπουχός ἔγινε ὁ Μάκης;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Λάκης ὁ Μπουχός ἔγινε ὁ Μάκης; | Φιλονόη καὶ φίλοι......

Leave a Reply