Μπουρδέλο καὶ μὲ τὴν βούλα…

Μπουρδέλο καὶ μὲ τὴν βούλα...Μόνον εἰσιτήριο δὲν ἔχουν κόψῃ ἐκεῖ μέσα… Διότι ἀπὸ ἄρτο καλὰ πηγαίνουν… Ἔχουν φάῃ τὸν ἄμπακο!!! (Κι ὄχι μόνον ἄρτο… Καὶ σουβλάκια, καὶ πίτσες, καὶ γεμιστά, καὶ παστίτσια καὶ μουσακάδες… Ὄρεξι μεγάλη τὴν ἔχουν…)
Στὰ θεάματα ὅμως μᾶς τὰ χαλοῦσαν λίγο, τώρα τελευταῖα…
Ὅλο «ΝΑΙ» καὶ «ΝΑΙ» ἦσαν ἐκεῖ μέσα… Βαρεθήκαμε νὰ τοὺς ἀκοῦμε καὶ νὰ τοὺς ξανακοῦμε…
Τί; Δέν καταλάβατε σέ ποιούς ἀναφέρομαι;
Μὰ στὰ πιντιὰ τὰ δικά μας… Τὰ κουδουνισμένα μας!

Πάντως τὰ πιντιὰ ἀπεφάσισαν νὰ τὸ ῥίξουν λίγο στὴν διασκέδασι… Ὁ Καπερνάρος θὰ γ@μ@ῃ ὅπου πετύχῃ τὸν Μαρκόπουλο. Δῆλα δὴ τὸ μόνον ποὺ μᾶς μένει εἶναι νὰ πάρουμε τὸν πασατέμπο μας καὶ νὰ στηθοῦμε στὶς ὀθόνες μας… Δὲν γίνεται… Θὰ τὸ δοῦμε τὸ …καλλίτερο!!!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…. ΤΙ ΗΘΟΣ, ΤΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ…. ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ!!!!

Ἀθηνᾶ

Καπερνάρος σε Μαρκόπουλο μέσα στη Βουλή: Θα σε γαμ… όπου σε βρίσκω

Άγριο επεισόδιο με εκφράσεις πεζοδρομίου εκτυλίχθηκε στο περιστύλιο του κοινοβουλίου ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μαρκόπουλο και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρο.

Αφορμή για το σοβαρό περιστατικό έξω από την αίθουσα της Βουλής ήταν οι αφίσες που έχουν τοποθετήσει στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Εύβοια στις οποίες αποκαλούν τον κ. Μαρκόπουλο “προδότη” μιας και αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ και επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία. 

Για αυτές τις αφίσες ο κ. Μαρκόπουλος έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις κατά στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην περιοχή. 

Έτσι μόλις οι δύο άντρες βρέθηκαν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καπερνάρος φέρεται να είπε στον κ. Μαρκόπουλο: “θα σε γαμή… όπου σε βρίσκω θα σε γαμ….!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος δεν απάντησε και αρκέστηκε να του πει πως αυτές δεν είναι εκφράσεις που ταιριάζουν στο κοινοβούλιο και τον προέτρεψε να μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας και να τα πει όλα αυτά.

πηγή

Τί; Ἔχει δίκαιον;
Ἴσως νὰ εἶναι καὶ βουνὸ τὸ δίκαιόν του.
Ἀλλοῦ εἶναι τὸ πρόβλημα.
Ἐμεῖς γιατί ἀκόμη ἀσχολούμαστε μέ τίς πουτάνες;

Φιλονόη

(Visited 29 times, 1 visits today)
Leave a Reply