Μήπως τό ἐπόμενον κτύπημα θά εἶναι κατά μουσουλμάνου καί σέ κεντρικό σημεῖο;

Μήπως τό ἐπόμενον κτύπημα θά εἶναι κατά μουσουλμάνου καί σέ κεντρικό σημεῖο;Διάβαζα σήμερα καὶ ξαναδιάβαζα καὶ ξαναδιάβαζα…
Καὶ στὸ πίσω μέρος τοῦ μυαλοῦ μου παραμένουν ἀνοικτὰ ἐρωτήματα, ποὺ ἀν τὶ νὰ συναντοῦν τὶς ἀπαντήσεις τους, γιὰ νὰ μειωθοῦν, τελικῶς αὐξάνονται.
Κάτι σὰν τὸ «ἡ κότα ἔκανε τό αὐγό ἤ τό αὐγό τήν κότα;»… καὶ πάει λέγοντας…

Πρὸ ὁλίγου λοιπὸν διάβαζα τὶς σκέψεις τοῦ Ἀναπτῆρος στὴν «ξύστρα»…
Μὲ προβλημάτισε…
Ναί, πάντα ὑπάρχει ἡ πιθανότης τὸ ἐπόμενον κτύπημα νὰ εἶναι σὲ κεντρικὸ σημεῖο κατὰ μουσουλμάνου… Κι ὁ δράστης θὰ φορᾷ μπλουζάκι τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ἀπὸ ἐκεῖνα ποὺ ἐκλάπησαν τόσες καὶ τόσες φορές…
Λέτε νά μήν ξέρουν νά τό στήσουν σωστά; Ἔ;

Φιλονόη

ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ;

Κάποιες σκέψεις του φίλου τής ξύστρας Κώστα, με προβλημάτισαν… Είχαν σαν αφορμή την τελευταία τρομοκρατική(;) -κατ’ άλλους προβοκατόρικη- επίθεση στα γραφεία της Χ.Α, την εν ψυχρώ δολοφονία 2 νέων παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου. Πριν το διαβάσετε θα πρέπει να θυμηθείτε το αξίωμα «αν θες να βρεις έναν δολοφόνο, δεν έχεις παρά να ψάξεις για το ποιος ευνοείται από αυτό το έγκλημα»
Ακόμα κι έτσι, είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα αν αυτός που ευνοείται δεν είναι ένας, αλλά πολλοί! Επίσης όσον αφορά τα περί “φίλων & συμμάχων” σκεφτείτε και κάτι που είχε πει κάποτε ο Ντε Γκωλ σε μια κρίση ειλικρίνειας «Δεν υπάρχουν φίλοι. Υπάρχουν μόνο συμφέροντα»… Διαβάστε λοιπόν:

Σήμερα μιλώντας με ένα φίλο, που ξέρει να αναλύει σωστά τα γεγονότα – όπως μου έχει αποδείξει μέχρι στιγμής – μπήκαμε στην σκέψη μιας διαφορετικής θεωρίας που έχει βάση και βέβαια μένει να αποδειχθεί. Και θα σας πω πως… Είναι απλό… Αν επιβεβαιωθεί η σκέψη μας… Εν πρώτοις, ξέρουμε ότι το Σύστημα (εντός) όποτε στριμώχνεται με κάποιο τρόπο πετάει την μπάλα στην εξέδρα! Αποσπά δια γεγονότων αντιπερισπασμού την προσοχή της κοινής γνώμης από αυτά που “δεν πρέπει να μάθει” σε προσχεδιασμένα “άλλα γεγονότα”… συνεπικουρούμενο από τα πληρωμένα και προδοτικά ΜΜΕ τα γνωστά τουρκο-τσοντο-κάναλα! Από την άλλη πλευρά, είναι πολλοί αυτοί (εκτός Ελλάδος) που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα που με βάση τους σχεδιασμούς τους θα τους έβγαζε πολλαπλά κερδισμένους. Ας κάνουμε μια μικρή υπόθεση… Δίνουμε μια δολοφονία τύπου Φύσσα με φυσικό αυτουργό ώστε να στοχοποιηθεί άμεσα ένας ανερχόμενος πολιτικός χώρος, απειλή για το καθεστώς και κατά συνέπεια το Σύστημα εντός και εκτός. Τα απόνερα αυτής της δολοφονίας από ένα αμφιλεγόμενο άτομο, ο οποίος την εξετέλεσε «φάτσα-κάρτα» όχι μόνο των μαρτύρων αλλά και της ίδιας της Αστυνομίας, προκαλεί τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών του πολιτικού αυτού χώρου, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει ένα πογκρόμ εναντίον όχι μόνο των στελεχών του αλλά και μελών του ή ακόμα και συμπαθούντων.
Αυτό υπό άλλες περιστάσεις σαν «δράση» θα προκαλούσε «αντίδραση» ήτοι ξεσηκωμό του πολιτικού χώρου που άνηκε το θύμα εναντίον του πολιτικού χώρου που όλα «δείχνουν»μ ότι ανήκε ο θύτης με καθαρά αποσταθεροποιητικά στοιχεία ενεργειών. Όμως αυτό δεν έγινε. Τότε προχωρούμε σε μια δολοφονία μαφιόζικου στυλ, με εκτελεστές, ομάδα κάλυψης κλπ εναντίον 2-3 ατόμων απλών μελών του πολιτικού σχηματισμού στον οποίο φέρεται να ανήκει ο θύτης. Άμεσα όλοι αναφέρονται σε βεντέτα του πολιτικού χώρου του θύματος, μια εκδικητική πράξη δηλαδή, η οποία όμως έχει τα χαρακτηριστικά τής εκτέλεσης «συμβολαίου θανάτου» (βλ. χαριστικές βολές) από επαγγελματίες! Και βέβαια δεν αρκεί να είσαι εκπαιδευμένος στα όπλα για να το πράξεις με την ψυχραιμία και την ψυχρότητα με την οποία έγινε αυτή η εκτέλεση. Πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί να το κάνεις κατά συρροήν.
Συνεχίζω…
Τα πράγματα οξύνονται και παρόλα ταύτα το Σύστημα δεν παίρνει αυτό που επιδιώκει, δηλαδή την αποσταθεροποίηση μέσω ενός μακελειού ανάμεσα στις αντίθετες παρατάξεις, κύρια εξ αιτίας της αυτοσυγκράτησης των ηγετικών στελεχών του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκαν τα θύματα. Το επόμενο βήμα, γιατί σίγουρα θα υπάρξει επόμενο βήμα αν δεν καταφέρουν να μας κάνουν να αιματοκυλιστούμε μεταξύ μας τώρα μετά τα χθεσινά, ποιό θα είναι;


Η εκτέλεση μέρα μεσημέρι πχ στο κέντρο της Αθήνας ενός λαθρομετανάστη από κάποιον με μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι παραλλαγής μπροστά σε περαστικούς και αυτόπτες μάρτυρες έτσι ώστε να ξεσηκωθούν οι ομοεθνείς του αδίκως δολοφονηθέντα; Δηλαδή το Σύστημα που θέλει την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα -για λόγους που επαναλαμβάνω δεν μπορώ να γνωρίζω- θα πει: «Δεν ξεσηκώνεστε εσείς μ@@@ες είτε οι μεν είτε οι δε; Κάτσε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεσηκωθούν πχ οι Πακιστανοί για την άδικη δολοφονία τού ομοεθνούς τους από τους ρατσιστές». Και εκεί θα γίνει το έλα να δεις. Θυμάστε τι είχε γίνει τότε με το Κοράνι που είχε πάρει ένας αστυνομικός και τον κατηγόρησαν παρόλο που ήταν ήδη κουρελόχαρτο, ότι το …έσκισε; Δεν είναι και αυτό ένα σενάριο; Θα μου πείτε τελικά γιατί το Σύστημα να θέλει την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα; Αφού κάνουμε ότι μας ζητούν! Και μνημόνια και εκχωρήσεις Εθνικής Κυριαρχίας και… και… και… Ναι, έχετε δίκιο, διότι ομιλείτε περί του Συστήματος της ΕΕ, των Γερμανών δηλαδή… Και αν το Σύστημα για το οποίο μιλάω δεν είναι των Γερμανών αλλά αντιπάλων τους; Πχ των Αμερικανών; ‘Η σε ακόμα πιο διεστραμμένη άποψη και σκέψη των εχθρών των Αμερικανών και φίλων (λυκοφιλία) των Γερμανών ήτοι των Ρώσσων; Γιαυτό ας μη είμαστε βιαστικοί να βγάλουμε συμπεράσματα και να στοχοποιήσουμε. Μην ξεχνάτε τα “ορφανά” χτυπήματα των μελών της 17Ν, τα οποία ουδέποτε εξιχνιάστηκαν ενώ οι Ξηροί και ο Κουφοντίνας δεν είχαν κανένα λόγο να μην τα παραδεχθούν αν τα είχαν διαπράξει. Ίσως όλα τα ανωτέρω να είναι απλές ασυναρτησίες μεταξύ εμού και του φίλου μου και να απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Δεν είναι όμως μια παράμετρος που θα πρέπει να σκεφθούμε; Διότι κάτι δεν μας κολλάει από τη χθεσινή εγκληματική ενέργεια… Πολύς επαγγελματισμός και κυνισμός ρε αδελφέ! Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά…. 


Όσο για τον προβληματισμό σου, σε κατανοώ πλήρως… πίστεψέ με! Ο Κώστας λέει πράγματα που ίσως μερικά από αυτά να έχουν περάσει απ’ όλων μας το μυαλό. Τα βάζει όμως σε κάποια σειρά που διαβάζοντας τα κάποιος, ίσως σταματήσει να «βελάζει» και αρχίσει να σκέφτεται…


Και επειδή τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν, αναζητήστε και διαβάστε σύντομα στην Ξύστρα:

-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-17 Νοέμβρη 73
-Το Αντάρτικο Πόλης

Λύκος ἀπὸ ξύστρα

(Visited 12 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Μήπως τό ἐπόμενον κτύπημα θά εἶναι κατά μουσουλμάνου καί σέ κεντρικό σημεῖο;

  1. Τα γραφόμενά σου Φιλονόη μου δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Γιά την εν γένει κατάσταση που θα δημιουργηθεί ας ερωτηθεί αυτός που παριστάνει τον πρόεδρο της “Δημοκρατίας” ο οποίος όντας υπουργός των εξωτερικών υπέγραψε τα σχἐδια του ΝΑΤΟ [Φαιδώρα και Όβερκιλ] εκπορευόμενα από το Δόγμα Κίσινγκερ. Επιχειρήσεις που έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν η μεν επιχείρηση Φαιδώρα την εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, η δε επιχείρηση Όβερκιλ έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης, διά τρομοκρατικών ενεργειών, επέλαση λαθρομεταναστών, επιδρομή κουκουλοφόρων και «διαδηλώσεων», μετατρέποντας την χώρα σε διακεκαυμένη ζώνη ακόμη και με αντάρτικο πόλεων. Νομίζω όμως ότι δεν θα τους βγεί τελικά γιατί υπάρχουν και κάποιοι που ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ. Ας το λάβουν υπ’ όψιν τους οι σκηνοθέτες του κακού.
    Χαιρετώ
    Οδυσσέας

  2. Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό και απευκτέο αν και καταλαβαίνω το λόγο που φαντάζει ελκυστικό σε ορισμένους: Όσο δίκιο κι αν έχεις, το χάνεις αν προσφύγεις στη βία.
    Όμως στους Έλληνες έχω εμπιστοσύνη, Ο Γκάντι είπε πως η μη-βία προϋποθέτει διπλή πίστη: στο Θεό και στον άνθρωπο. Οι Έλληνες, λοιπόν, έχουν βαθειά πίστη και στα δυο.

Leave a Reply