Εἶναι πολύ ἀπατεών ὁ Σῶῤῥας;

Ἤ λίγο;
Τί νά σᾶς πῶ;
Μετὰ ἀπὸ τὶς ἰδέες ποὺ τοῦ δώσαμε ἀπὸ τὸ ἱστολόγιόν μας, ἔπιασε δουλειά. Καὶ τὶ δουλειά… Σπουδαία δουλειά…
Πῆγε σὲ Δήμους καὶ χρηματοδοτεῖ. Μὲ τὶ χρῆμα δὲν γνωρίζω, ἀλλὰ χρηματοδοτεῖ… Καὶ φυσικὰ προωθεῖται, ἄγνωστον ἀπὸ ποιὲς «δυνάμεις» ἡ αὐτονόμησις αὐτῶν τῶν Δήμων. Κάτι σὰν ἀπόσχισις, ἀπὸ τὸν Ἑλλαδικὸ κορμό…
Στὸ μεταξὺ ὁ Λαμπράκης, ὁ Σῶρρας καὶ οἱ λοιποὶ ἀναφέρονται πλέον ξεκάθαρα σὲ ἐξωγηΐνους, σὲ ἐπαφὲς «τρίτου τύπου» ἀλλὰ κυρίως στὰ νομοθετήματα τῆς Νέας (καὶ παλαιᾶς) Τάξεως Πραγμάτων ποὺ ἀποκαλεῖται NESARA.
Τελικῶς σὲ αὐτὴν τὴν χώρα μποροῦν νὰ δροῦν κάθε λογῆς ἀπατεῶνες, μὲ κάθε μορφῆς ἀσυλία…
Αὐτὸ ποὺ δὲν σκέφθηκαν, οἱ «σωτῆρες» αὐτοῦ τοῦ εἴδους, εἶναι πὼς ναὶ μὲν θὰ ἔχουμε χρεωκοπία συντόμως, ἀλλὰ παραλλήλως ὁ χρόνος τρέχει… Νοέμβριο τοῦ 2013 ἔχουμε. Πόσοι μῆνες ἀπέμειναν γιά νά δοῦμε ἐπί τέλους τό «ζεστό χρῆμα τοῦ Σῶῤῥα»; Νά τούς μετρήσουμε;
Κοντὰ εἶναι ὁ Αὔγουστος… Πιὸ κοντὰ ἀπὸ κάθε ἄλλην φορά…
Ἄρα.. Λίγη ὑπομονὴ καὶ θὰ τὸν δοῦμε στὴν πράξι…
Ἐκτὸς φυσικὰ ἐὰν ἔως τότε δοθοῦν νέες …παρατάσεις!!!
Ἔ, ἐκεῖ πιὰ οὔτε στοὺς χειροτἐρους ἐφιάλτες τους  δὲν θὰ μποροῦν νὰ ἀντικρύσουν τὰ ὅσα ἔπονται…
Πρόκειται μήπως νά βροῦν τόπο γιά νά σταθοῦν;
Μπᾶ… Μαζὺ μὲ τὸ μπιμπίκι τοὺς βλέπω…
Παρεούλα…

Σημείωσις, στὴν αὐστηρὴ προειδοποίησιν Μπαρμπανίκου:
Ὄχι, ἡ σελὶς «Τράπεζα Ἀνατολῆς» ἀνήκει σὲ μετόχους τῆς τραπέζης Ἀνατολῆς. Ἡ συμμορία τῶν σωῤῥολαμπράκηδων οὐδεμία σχέσιν ἔχει.
Τὸ βεβαιώνω προσωπικῶς!

Ἐπίσης…
Οἱ ἄνθρωποι ποὺ ἔχουν τὴν ἐν λόγῳ ἱστοσελίδα εἶναι σοβαροὶ καὶ ὄχι ἀπατεῶνες ἤ καραγκιόζηδες.
ΔΕΝ χρησιμοποιοῦν τὴν ἐκτίμησιν μοῦφα τοῦ Καρυώτου καὶ τοῦ Γεωργαντζᾶ.
Οὐσιαστικῶς ΔΕΝ χρησιμοποιοῦν ἐκτίμησιν. Ἀκόμη προσπαθοῦν νὰ πείσουν τὰ δικαστήρια νὰ τοὺς …ἀκούσουν!!!

Τέλος δὲν συζητᾶμε γιὰ ΜΚΟ, ὅπως ἀναφέρει στὰ σχετικὰ του σχόλια, στὴν ἀναδήμοσιευσιν τοῦ παρακάτω, ἀλλὰ γιὰ κάποιους ἀνθρώπους ποὺ ἔχουν τὶς ἐργασίες τους, τὸν καθημερινό τους ἀγῶνα ἀλλὰ παραλλήλως ἔχουν ἀνακαλύψει μίαν τεραστία ἀπάτη τῆς «Ἐθνικῆς Τραπέζης» καὶ πασχίζουν νὰ τὴν ξεσκεπάσουν!
Κανονικὰ θὰ ἔπρεπε νὰ εἴμαστε ὅλοι στὸ πλευρό τους καὶ νὰ κυνηγᾶμε τοὺς σωῤῥοπληγμένους, ποὺ ἐκτὸς ὅλων τῶν ἄλλων, μολύνουν καὶ δυσφημοῦν τὴν προσπάθεια.
Κατὰ τὰ ἄλλα ἡ ἔρευνα τοῦ Μπαρμπανίκου εἶναι ἐξαιρετική!!!

Μαζέψτε τους τύπους με τα «ομόλογα» (μέρος Α’)

Συγκεντρώνοντας στοιχεία εδώ και αρκετούς μήνες για τα περιβόητα «ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου» δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα παρακολουθούσαμε μια αήθη προσωπική επίθεση εναντίον κάποιου, και μάλιστα με την βοήθεια και συνδρομή ενός δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Πιερίας. Ο δημοσιογράφος Άκης Ρούσος όχι μόνο επέτρεψε, αλλά και υποβολιμαία προκάλεσε απρεπή σχόλια για την οικογένεια ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζει.

Ο δημοσιογράφος Άκης Ρούσος του ΣΚΑΙ Πιερίας

Φορέας της συγκεκριμένης επιθέσεως ήταν ο εβδομαδιαίος καλεσμένος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Πιερίας, ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, γνωστός στα ποινικά δικαστήρια για τις πάμπολλες καταδίκες του, μεταξύ των οποίων για απάτες, απάτη σε βαθμό κακουργήματος, πλαστογραφία (μαζί με την σύζυγό του) και αρχαιοκαπηλία, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν επιβληθεί και από το εφετείο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Λαμπράκης, πρόεδρος της οργανώσεως End National Dept, και συνέχισε την επίθεση προς τον κ. Γεώργιο Γιαλτουρίδη, έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει μήνες στην συγκέντρωση στοιχείων για την απάτη των «αμερικανικών ομολόγων» και προφανώς ενοχλεί με τα ευρήματα του.

Στην συνέντευξη-παρωδία που στήνεται κάθε εβδομάδα στο συγκεκριμένο περιφερειακό ραδιόφωνο, χρησιμοποιώντας το λογότυπο και το όνομα του ΣΚΑΙ, έγιναν προσωπικοί χαρακτηρισμοί που ξεπερνούν τα όρια της δια τύπου εξυβρίσεως, με παραβίαση κάθε ίχνους δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Το banquedorient.org είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί με την υπόθεση των παρανόμων «ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου», ωστόσο μετά τις πρόσφατες ανοησίες που διαβάζουμε και ακούμε, δεν μπορούμε να μην αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΟΜΟΛΟΓΑ» ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ – ΛΑΜΠΡΑΚΗ

 Τα «ομόλογα» του αμερικανικού δημοσίου είναι στην πραγματικότητα διεθνείς συναλλαγματικές (ΙΒΟΕ = International Bills of Exchange)  τα οποία έχει εκδώσει μια ομάδα απατεώνων στον απλό εκτυπωτή του σπιτιού τους. Η ομάδα των πλαστογράφων και απατεώνων αποτελείται από τους Stephen Louis Wozny, Jonathan Todd Clinard και James Salmon, οι οποίοι αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και εικάζεται ότι έχουν βρει καταφύγιο σε χώρες τις Ασίας και της Αφρικής.

Το κόλπο βασίζεται στην χρησιμοποίηση της διαδικασίας fast track δήλωσης συναλλαγματικών που ισχύει σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής. Ο S. L. Wozny είναι πρώην δικηγόρος και κάτοικος της πολιτείας της Washington. Μόλις το 2003 ο Wozny διεγράφη από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Washington με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας και η απόφαση φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου (http://www.mywsba.org/default.aspx?tabid=180&dID=537).

 Ο πρώην δικηγόρος συντάσσει παράνομες συναλλαγματικές ανάμεσα στο αμερικανικό δημόσιο και μια offshore εταιρεία στις Σεϊχέλες (βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης στην Αφρικανική ήπειρο), την οποία δημιούργησε από απόσταση, και ονομάζεται Red Panther Limited Μονομερώς ο Wozny ισχυρίζεται πως το αμερικανικό δημόσιο χρωστάει σε αυτή την εταιρεία, καθώς και σε άλλες δεκάδες off shore εταιρείες που έχει στήσει, εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια. Το συνολικό ποσό μετά από σχετική έρευνα ακουμπάει τα 100 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το εικονικό χρέος βαραίνει τον Δικηγορικό Σύλλογο της Washington, τον οποίο θέλει να εκδικηθεί ο Wozny, και του καταλογίζει χρέη δισεκατομμυρίων βασισμένα σε μια υποτιθέμενη εξύβριση στο πρόσωπό του για την οποία δεν έχει ασκήσει ποτέ αγωγή.

Το συγκεκριμένο χρέος δεν δηλώνεται ποτέ στο αμερικανικό δημόσιο, αλλά μόνο στην πολιτεία της Washington, μέσω internet με την διαδικασία του fast track και χωρίς η πολιτεία να έχει το δικαίωμα να κρίνει αν η συναλλαγματική είναι νόμιμη ή όχι. Η υποβολή αφορά στην δήλωση του εγγράφου και μόνο, και η διαπίστωση της υποχρεώσεως υποβολής του χρέους αφορά στις δύο πλευρές που αναφέρονται επάνω στις συναλλαγματικές. Κοινώς η πολιτεία της Washington δεν φέρει κάποια ευθύνη για την εγκυρότητα του χρέους και οποιαδήποτε άλλη δήλωση είναι μη αληθής.

Στην συνέχεια η σπείρα των απατεώνων πουλάει τις άχρηστες συναλλαγματικές σε αδαείς ή ηλιθίους απατεώνες, οι οποίοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από ιδιώτες και κυβερνήσεις τριτοκοσμικών χωρών.

O Jonathan Todd Clinard ήταν παρών σε απόπειρα συλλήψεως σπείρας στην Ιταλία, μετά από έρευνα του εισαγγελέως της Ρώμης, όταν αντίστοιχοι μικροαπατεώνες, με διασυνδέσεις με την μαφία, προσπάθησαν να διακινήσουν 400 δισεκατομμύρια ευρώ σε πλαστές συναλλαγματικές που είχαν σαν βάση εικονικό αμερικανικό χρέος. Ο Jonathan Todd Clinard διέφυγε την σύλληψη και αγνοείται η τύχη του.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Το αμερικανικό δημόσιο αρνείται με ανακοινώσεις του το χρέος αυτό. Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του US Treasury φιλοξενείται ανακοίνωση η οποία αναφέρει πως:

With early and vigorous prosecution by the Justice Department on bogus Sight Draft cases, we have begun to see Bills of Exchange taking their place. This change occurred on or around January 2001. All these Bills of Exchange drawn on the U.S. Treasury are worthless. All the same issues and background materials applicable to Sight Drafts also apply to Bills of Exchange. This is the same fraud under another name.
Μετάφραση: Με την έγκαιρη και έντονη δίωξη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για υποθέσεις συναλλαγματικών όψεως, έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις συναλλαγματικές να παίρνουν την θέση τους (στην αγορά). Η αλλαγή αυτή επήλθε γύρω στον Ιανουάριο του 2001.  Όλες αυτές οι συναλλαγματικές (Bills Of Exchange) που αφορούν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ είναι άνευ αξίας.  Τα ίδια θέματα και το υλικό τεκμηριώσεως που εφαρμόζονται στις συναλλαγματικές όψεως ισχύουν και για τις συναλλαγματικές. Πρόκειται για την ίδια απάτη με άλλο όνομα.

(Πηγή)

Συνεπώς, όλες οι συναλλαγματικές οι οποίες βασίζονται σε χρέος του αμερικανικού δημοσίου είναι άκυρες από το 2001, λόγω των περιπτώσεων απάτης που εμφανίστηκαν στο παρελθόν. Οι διεθνείς συναλλαγματικές (IBOE) είναι ένα είδος συναλλαγματικών στις οποίες τα μέρη που τις συντάσσουν βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.

(Πηγή: Ηνωμένα Έθνη, United Nations Convention on International Bills of Exchange and International Promisory Notes)

Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, όλες οι παράνομες, πλαστές συναλλαγματικές που έχει εκδώσει ο κ. S.L. Wozny με την συμμορία του είναι ανυπόστατες και άχρηστες.

Το αμερικανικό δημόσιο αρνείται κάθε συμμετοχή σε συναλλαγματικές που φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών προς τρίτους.

Το US Treasury προχωρά ακόμη ένα βήμα και προειδοποιεί το κοινό ότι για να περιοριστούν οι περιπτώσεις απάτης, όλες αυτές οι συναλλαγματικές (διεθνείς και μη) χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχουν την οποιανδήποτε αξία.

 ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ «ΟΜΟΛΟΓΑ» ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

 Δυστυχώς για μια χώρα σαν την Ελλάδα, βρέθηκαν διεθνείς απατεώνες οι οποίοι συνεργάζονται πλέον με Έλληνες και ομογενείς για να πουλήσουν τα παράνομα χρεόγραφά τους και να απομυζήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα από τους μη έχοντες.

Οι διεθνείς συναλλαγματικές που έχει στην κατοχή του ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχουν εκδοθεί από τον κ. Wozny, μέσω του τρίτου συνεργάτη της διεθνούς συμμορίας James Salmon, και ανήκουν στην off shore εταιρεία Red Panther Limited, την ίδια εταιρεία που εμφανίζεται κάτοχος τρισεκατομμυρίων χρέους της αμερικανικής κυβερνήσεως, του δικηγορικού συλλόγου της Washington και άλλων οργανισμών.

Τα νούμερα των συναλλαγματικών που αυτή την στιγμή έχει στην κατοχή του η ομάδα των Ελλήνων και Αμερικανών συνεργατών των Wozny – Clinard – Salmon είναι:


α) 2012-1000-SLW-0010-0518,
β) 2012-1000-SLW-0010-0519,
γ) 2012-1000-SLW-0010-0520,
δ) 2012-1000-SLW-0010-0541,
ε) 2012-1000-SLW-0010-0542,
στ) 2012-1000-SLW-0010-0543.

Η κάθε παράνομη συναλλαγματική είναι των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε σύνολο 600 δις, ενώ ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει ανακοινώσει ότι κατέχει τέτοιες συναλλαγματικές ύψους 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εκπομπή του κ. Μπεξή “Μυστικά Περάσματα” στο Κανάλι 9

 Οι παραπάνω αριθμοί των ΙΒΟΕ προέρχονται από έγγραφο που επέδειξε ο δικηγόρος κ. Παπαδάκης στην εκπομπή του κ. Μπεξή «Μυστικά Περάσματα» στο Κανάλι 9 και η οποία πλέον έχει διακοπεί. Κατά την επίδειξη του εγγράφου έγινε δυνατή η αποθήκευση της εικόνας, χωρίς καμμία περαιτέρω επεξεργασία. 

 Στο ίδιο έγγραφο, το οποίο μπορείτε να δείτε καθαρά, φαίνεται το όνομα του Stephen Louis Wozny, του James Salmon και της εταιρείας Red Panther Limited στην κάτω δεξιά γωνία. Ακόμη και τα γράμματα στα νούμερα των συναλλαγματικών περιέχουν τα αρχικά SLW, δηλαδή Stephen Louis Wozny. 

Μάλιστα στο τέλος του 2011 ο κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, συνοδευόμενος από τον κ. Αρτέμιο Σώρρα, ενημέρωσαν γνωστούς και φίλους τους, πως ταξίδεψαν στην Ουάσιγκτον, για να επιδείξουν τα ΙΒΟΕ στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Είναι άκρως περίεργο το γεγονός ότι απέφυγαν να πάρουν μαζί τους τον καθηγητή Θ. Καρυώτη, ο οποίος ήταν εκείνη την περίοδο Αντιπρόεδρος της οργανώσεως, οικονομολόγος και κάτοικος της Washington.  Οι εγκέφαλοι της υποθέσεως των «ομολόγων» διατείνονται ότι διαθέτουν έγγραφο του Υπουργού Οικονομικών Timothy Geithner, το οποίο υποστηρίζουν ότι νομιμοποιεί τις συναλλαγματικές και ότι αν ήταν διαφορετικά θα τους είχαν συλλάβει κατά την επίδειξη των εγγράφων.  Δυστυχώς, ο κ. Σώρρας με τον κ. Λαμπράκη δεν είδαν ποτέ τον Υπουργό Οικονομικών της Αμερικής και φυσικά δεν επέδειξαν κάποιο έγγραφο.

Αλλιώς θα είχαν πραγματικά συλληφθεί με τα κακοφτιαγμένα και πλαστά έγγραφα που διαθέτουν.

Γενικά, οι συναλλαγματικές της ντροπής δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε οικονομολόγους ή οποιονδήποτε είχε σχέση με οικονομικά και θα μπορούσε να διαπιστώσει εύκολα την πλαστότητα τους. Είναι “secret secret” και μπορεί «να σας επιτεθούν οι Αμερικανοί», όπως δήλωσε ο κ. Σώρρας στον δημοσιογράφο Παπαδάκη του ΑΝΤ1, στον οποίο απαρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις δηλώσεις του κ. Λαμπράκη στην Λακωνική Αγωγή για την προέλευση των χρημάτων.

Βλέπετε, ακόμη και ο κ. Σώρρας αντιλαμβάνεται ότι κάποια πράγματα ακούγονται εντελώς αφερέγγυα και χαζά στον γενικό πληθυσμό. Ωστόσο, η βάση των ελαχίστων υποστηρικτών του τα πιστεύει άκριτα και αυτές τις πεποιθήσεις εκμεταλλεύεται.

ΤΟ 7ο «ΟΜΟΛΟΓΟ»

Εκτός από τα παραπάνω 6 ομόλογα των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων το καθένα,  ο κ. Σώρρας έχει διακινήσει από το προσωπικό του email [email protected] και ένα έβδομο «ομόλογο»,  το οποίο προσπαθεί να πείσει τις αρχές και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως ότι δεν είναι δικό του, για να αποφύγει την σύνδεση με αυτό. Ουσιαστικά, μέχρι πρόσφατα ήταν το μόνο που είχε διαρρεύσει και μπορούσε να ελεγχθεί, κάτι που ο κ. Αρτέμιος Σώρρας γνώριζε ότι αν γίνει θα φανερώσει την πλαστότητα των συναλλαγματικών εύκολα. Το ό,τι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό είναι σίγουρο, όπως και τα υπόλοιπα 6.

Η συναλλαγματική αυτή έχει εμφανισθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην συνέχεια σε διάφορα blogs και διαδικτυακές ειδησεογραφικές πύλες. Το έγγραφο αυτό απεκαλύφθη  από τον καθηγητή του Πανεπιστημιακού Συστήματος Μέρυλαντ κ. Θ. Καρυώτη, ο οποίος διαπιστώνοντας την πλαστότητα του απεχώρησε από την οργάνωση End National Debt των κ. Σώρρα, Λαμπράκη.

Η αντίδραση του προέδρου της End National Debt κ. Λαμπράκη ήταν να κατηγορήσει τον καθηγητή με όποιον τρόπο μπορούσε για να μειώσει την αξιοπιστία του, μια γκεμπελική τακτική που ακολουθούν κατά κόρον στην οργάνωση αυτή.

 Αυτό που δεν γνωρίζει κάποιος  από την ομάδα που διαθέτει τα πλαστά ομόλογα είναι ότι υπάρχουν στοιχεία που βάζουν τον κ. Αρτέμιο Σώρρα στην θέση του διακινητή της συγκεκριμένης συναλλαγματικής, η οποία έχει ύψος 500 εκατομμύρια δολάρια και αριθμό 2009-0500-SLW-0010-0216. 

Η πλαστή αυτή συναλλαγματική εστάλη από το προσωπικό email του κ. Αρτέμιου Σώρρα σε πρώην μέλος της οργανώσεως End National Debt, εκτός του καθηγητή κ. Καρυώτη, ο οποίος επιβεβαιώνει την παραλαβή της. Μάλιστα και αυτό το μέλος μετά τον έλεγχο της συγκεκριμένης συναλλαγματικής απεχώρησε κατανοώντας ότι πλέον ο κ. Σώρρας μαζί με τον κ. Λαμπράκη ασχολούνται με παράνομα χρεόγραφα και ότι σύντομα, θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ελλάδα.

Ακολουθεί η αλληλογραφία του κ. Αρτέμιου Σώρρα, με το γνωστό ύφος και την αδυναμία χρήσεως σημείων στίξεως:

Απο: COMMERCIAL GATE S.A <[email protected]>
Προς: xxxxxxxxxxxxx (η διεύθυνση είναι στην κατοχή μας)
Στάλθηκε: 11:48 μ.μ. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
Θεμα: Fw: IBOEs ενημερωση us bonds
το ολικο ποσο ειναι περιπου 2.980.000.000.000 δολλαρια με ληξη 2014 μαζι με ολα τα συμβολαια και ολα τα εξιδικευμενα εγγραφα που τα συνοδεβουν και το ιστορικο τους απο το υπουργειο οικονομικων της αμερικης  εχω την αμεση δυνατοτητα να πεισω τον δικαιουχο των πιο πανω ομολογων και να τα καταθεσει  στον υπαρχοντα τραστι λογαριασμο μου η σε αλλον τραστι που θα του υποδειξω για να γινει πρωτον η επιβεβαιωση των ομολογων και ολων των εγγραφων με το υπουργειο οικονομικων με φεντ γουεαρ ισως και ολου του αναφερομενου ποσου με ειδικο συμφωνιτικο συνεργασιας αναμεσα σε μενα και αυτον οπου και θα καθοριζετε η σχεση μας και οι υποχρεωσεις μας αμφοτερα η αρχικη συμφωνια μας που καθομαστε στο τραπεζι ειναι  το μισο ποσο θα το διαχειριστω εγω οπως θελω και οπου θελω χωρις καμια υποχρεωση απεναντι του το υπολοιπο η μονη δεσμευση και υποχρεωση που θα εχω απεναντι του θα ειναι εφοσον βαλουμε ολο το ποσο στον δικο μας τραστι λογαριασμο ισως πρεπει να ανοιχτει και ενας προβαηντερ λογαριασμος για να διαιρει να παραλαμβανει να δεχετε να ακυρωνει και να κανει συναλαγες χωρις να ερεθιζει και δεσμευει τον αρχικο λογαριασμο  με ξεχωριστες υποχρεωσεις και δεσμευσεις το δικο του ποσο και ποτε ολο μαζι αλλα σε τακτα διαστηματα και εφοσον το επιτρεπουν οι συγκιριες σε ποσα που εμεις θα εγκρινουμε κατοπιν συνενοησης με την τραπεζα μας  θα στελνουμε το μεριδιο του τα ομολογα δηλαδη πχ 500.000.000 σε δικια του πλεον τραπεζα που θα μας υποδειξει με τραπεζικη διαδικασια  και στην επιβεβαιωση θα επιβεβαιωσουμε ακριβως οτι θα μας επιβεβαιωθει και εμας απο την αμερικη μονο για 13 μηνες μετα τους 13 μηνες ειναι υποχρεωμενη η τραπεζα του να μας επιτρεψει το ομολογο του σε εμας και να εκτελεσουμε τα συμφωνιμενα με το δικο μας το ποσο εχουμε την δυνατοτητα πλεον με μια τοσο καλη εγγυηση οπως τα αμερικανικα εγγραφα οπου φενομαστε δικαιουχοι να δανειστουμε απο τις αγορες εως το 14 που ληγουν συν το γεγονος οτι το αλλο μερος δεν πιστευω οτι μπορει να καταναλωσει το υπολοιπο ποσο λογο ογκου και λογο οτι τον διαχειριζομαστε εμεις χρονικα μεσα στους 13 μηνες βαζοντας του κολιματα ειτε τραπεζικα ειτε καθηστερισεις με προσυμφωνιμενες επιστροφες τραπεζικες μεγαλο μερος του ποσου του θα το διαχειριστουμε εμεις με τους καλυτερους ορους πως δικο μας οφελος και του κρατους μας για επιτυχουμε το πιο πανω πρεπει να μου ορισετε τις προθεσεις σας και τα σταδια της επαγγελματικη σας υπευθηνοτητας σας να μου ορισετε οχι πανω απο 2 εξυδικευμενα ατομα για να λυθουν τα πρωτα προβληματα τεχνικα και τραπεζικα ακομη και νομικα αν υπαρχουν η υπαρξουν με αψογη συνεργασιας και εμπιστοσυνη και υπακοη στην στρατηγηκη που θα χαραχτει γρηγοροι ευστροφοι με αριστους ελυγμους και τελεια επιχειριματολογια στην οποιες συζητησεις ερωτησεις και απαντησεις που ισως χρειαστει να δωθουν σε δικηγορους ιδιωκτητες οικονομολογους τους αλλα παντα πρεπει να κινουνται στις γραμμες που θα εχω σχεδιασει η θα αυτοσχεδιαζω η θα διορθωνω η θα ασκω βετο η οτιδηποτε το πρωτο σταδιο ειναι το επιπονο να τους βαλουμε να τα καταθεσουν ετσι οπως θελω με τα δικαιωματα που θελω προς εμενα χωρις η τραπεζα να εχεις καμια υποχρεωση προς κανεναν ουτε προς εμενα ουτε προς αυτον παρα μονο χρεωσεις τιμιλογιων και προς εμενα και προς αυτον εχουμε οτι χρειαζομαστε μια καλη και εντιμη συνεργασια μας λειπει και λιγη καλη τυχη ειναι η συνταγη των συνχρονων θαυματων

Στην παραπάνω αλληλογραφία ο κ. Αρτέμιος Σώρρας παραδέχεται την συναλλαγή αγοράς των συναλλαγματικών από τον πωλητή και φυσικά όχι από το αμερικανικό δημόσιο. Μάλιστα στην παραπάνω αλληλογραφία υπάρχει  η παραδοχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες,  μια και ο λογαριασμός που θα δημιουργούσαν θα βρισκόταν στην διάθεση του διεθνούς κυκλώματος για την κυκλοφορία άλλων συναλλαγματικών.

Μάλιστα ο καθηγητής κ. Καρυώτης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έστειλε την συγκεκριμένη συναλλαγματική στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, που με την σειρά του απήντησε διαπιστώνοντας την πλαστότητα.

Ακολουθεί η αλληλογραφία του καθηγητή κ. Καρυώτη προς το Υπουργείο Οικονομικών:

From: Theodore Kariotis
Sent: Thursday, September 27, 2012 5:23 PM
To: Hotline
Subject: IOBE BONDTo whom it may concern,I am attaching a copy of a document that is says that is a US Federal Bond worth 500 million dollars.Can you please tell me if this is a fake?Thanks,
Theodore Kariotis

και η απάντηση καταπέλτης που βεβαιώνει την πλαστότητα της συναλλαγματικής που έστειλε ο κ. Σώρρας και πλέον αρνείται την ύπαρξη της για να αποφύγει τις κυρώσεις. Είναι αργά όμως πια….

From: Hotline <[email protected]>
Subject: RE: IOBE BOND
To: “Theodore Kariotis”
Date: Friday, October 5, 2012, 9:00 AMRE: OIG Complaint Hotline Number ZZZ-13-0004Dear Complainant:This is in response to your request to review and verify documents that you sent to the Department of the Treasury. We have examined the documents you forwarded and are advising you they are NOT valid negotiable financial instrument(s). The documents presented represent a fraudulent scheme which falsely utilizes names of Department of the Treasury officials. The Department of the Treasury recommends that recipients not respond to such correspondences.Securities: The Department of the Treasury is also aware of several fraudulent schemes that involve what are claimed to be securities issued or backed by the Treasury Department or another part of the U.S. Government. These scams have been directed at banks, charities, individuals, and companies, committed by individuals or organizations seeking payment on the fraudulent securities. You may visit the Bureau of the Public Debt’s website for more information on this topic and how to avoid being a victim of this type of fraud: http://www.treasurydirect.gov.If you wish to report this matter locally, we also suggest that you contact your local law enforcement agency.

Regards,

Hotline Staff
Office of the Inspector General
U.S. Department of the Treasury 

Ο «ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΣ» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Επειδή η εμφάνιση των παραπάνω παρανόμων και πλαστών χρεογράφων στην Αμερική θα σήμαινε και την άμεση σύλληψη των κατόχων τους και μετά από υπόδειξη του κυκλώματος των διεθνών απατεώνων,  ο κ. Σώρρας με την ομάδα του χρησιμοποίησε το κόλπο του «κηδεμονευομένου» λογαριασμού για να κρύψει την φύση και την προέλευση των συναλλαγματικών. 

Οι πληροφορίες χρήσεως των συναλλαγματικών συμπεριλαμβάνονται σε έγγραφο που συνέταξε το διεθνές κύκλωμα, με όλες τις απαραίτητες νομικές πληροφορίες που χρειάζεται οποιαδήποτε σπείρα τοπικά, για να προσπαθήσει να παγιδεύσει άτομα, οργανισμούς και κράτη σε συμβόλαια με βάση τις πλαστές συναλλαγματικές. Αφού συναφθεί το συμβόλαιο «ελέγχου» των συναλλαγματικών, στην συνέχεια ο συναλλασσόμενος είναι στο έλεος της σπείρας, η οποία θα καταφύγει στα δικαστήρια ζητώντας αποζημιώσεις στην καλλίτερη περίπτωση. Στην χειρότερη περίπτωση, ως «προσωρινό αντάλλαγμα ασφαλείας» για τις συναλλαγματικές που δίνονται στον οργανισμό (πχ Τράπεζα της Ελλάδος) για έλεγχο, ζητούνται άλλα αξιόγραφα, όπως κρατικά ομόλογα, τα οποία πωλούνται από την σπείρα σε ένα βράδυ.

Στην προκειμένη περίπτωση, ανοίχθηκε ένας λογαριασμός στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας σε ένα εικονικό καταθετήριο με την ονομασία Diamond & Diamond, που ανήκει στον κ. Anthony Diamond (Αντώνης Διαμαντόπουλος), ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ο εκπρόσωπος της End National Debt στον Καναδά, αλλά και εμπλεκόμενος σε απάτες.

Για απάτη που διάπραξε ο κ. Diamond αρνείται να πληρώσει την αποζημίωση που έχει ορίσει το δικαστήριο για την απάτη που διέπραξε, και είναι ένας από τους λίγους πολίτες του Καναδά που η δικαιοσύνη καταδικάζει δύο φορές για το ίδιο αδίκημα της ασέβειας προς το δικαστήριο, μια και αρνείται να προσκομίσει τα οικονομικά του στοιχεία για να προχωρήσει ο εναγόμενος σε είσπραξη της οφειλής, η οποία είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια. (Δημοσίευμα: http://www.wdblaw.ca/wp-content/uploads/2012/10/DOC.pdf)
Η απάτη στην οποία εμπλέκεται αυτή την φορά ο κ. Αντώνης Διαμαντόπουλος αφορά στην δανειοδότηση μίας εταιρείας για την εξαγορά της εταιρείας Dignicare inc. Η πρώτη εταιρεία πλήρωσε το ποσό των 790.000 δολαρίων για να εξασφαλίσει το σχετικό δάνειο, το οποίο όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ γιατί τα χρήματα δεν υπήρχαν ούτε σε εκείνη την περίπτωση. Γενικά, οι «δισεκατομμυριούχοι» αυτού του είδους εμφανίζουν τα χρήματα σε έγγραφα, αλλά έχουν μια δυσκολία να τα εμφανίσουν σε κυκλοφορούντα νομίσματα.

Ο συγκεκριμένος μη αξιόπιστος κηδεμόνας του λογαριασμού υπογράφει μια σειρά από έγγραφα, για να πιστοποιήσει την ύπαρξη των 600 δις, τα οποία είναι τραγελαφικά και γεμάτα λάθη που δεν ταιριάζουν ούτε σε μικροαπατεώνες.

Σε άλλα έγγραφα που πήρε ο Βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τον δικηγόρο του κ. Σώρρα και αφορούν στον κηδεμονευόμενο λογαριασμό γίνεται αναφορά σε μία αμερικανική εταιρεία “END Nationa Debt” με έδρα την Νέα Υόρκη η οποία δεν υπάρχει καν καταγεγραμμένη στο μητρώο εταιρειών της πολιτείας. Μάλιστα έχουν κάνει λάθος και την ονομασία της εταιρείας, και στο έγγραφο των 600 δις η εταιρεία δεν είναι η End National Debt, αλλά η “End Nationa Debt”…. Βέβαια, για τους γνωρίζοντες αυτά τα μικρολάθη μόνο τυχαία δεν είναι, αφού προσφέρουν το άλλοθι της μη-τέλειας πλαστογραφίας στα αμερικανικά δικαστήρια, τα οποία σε περιπτώσεις υψηλής ποιότητας και τελειότητας πλαστών εγγράφων επιβάλουν πολύχρονες φυλακίσεις.

 Το κείμενο έχει συνταχθεί από το Federal Stock Transfer & Custody Agents, μια ανύπαρκτη εταιρεία φάντασμα στον Καναδά, ιδιοκτησίας κάποιου Greg Pappas, που φρόντισε να εξαφανιστεί και δεν υπάρχουν πια ούτε καν τα τηλέφωνα της εταιρείας του.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ Σώρρας δούλευε σε μάντρα αυτοκινήτων (Commercial Gate S.A) και από εκεί έχει κληρονομήσει διάφορες δικαστικές διαμάχες (δείτε εδώ: http://www.vres.gr/company.php?company_id=2117087206). Ανάμεσα στα υπόλοιπα ασχολήθηκε χωρίς επιτυχία με έναν παιδικό σταθμό (στην γωνία Βερμίου και Γεωργίου Παπανδρέου στην Πάτρα), ενώ στο βιογραφικό του δεν έχει κάποιο πτυχίο από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στον κόσμο και φυσικά δεν διαθέτει καμμία ευρεσιτεχνία κατατεθειμένη σε αυτόν τον πλανήτη.

Ωστόσο, κατά δήλωση του προέδρου της End National Debt κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, ο κ. Σώρρας απέκτησε τα 2.85 τρισεκατομμύρια ευρώ ως εξής:

Μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος

Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ίντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.

Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!

Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφθείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στην Μαρία, στον Γιάννη και στον Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.

Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.

Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για τον Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, «εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες», τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.

Μέσα στην συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικανική κυβέρνηση υπάρχει σαφώς ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.

Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά…

Πηγή:

και ολόκληρες οι ομιλίες Σώρρα, Λαμπράκη, Παπαδάκη και Μαρίας Τζάνη στην Λακωνική Αγωγή

Παράλληλα, ο κ. Λαμπράκης επισήμανε ότι στις 4 σελίδες με πατέντες της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας τις οποίες μεταβίβασε ο κ. Σώρρας στην αμερικανική κυβέρνηση, συμπεριλαμβάνεται και συγκεκριμένη τεχνολογία προωθητικών καυσίμων που απαιτεί η Nasa
πηγή:

Οι πατέντες αυτές κατά τον κ. Λαμπράκη πουλήθηκαν στην αμερικανική AEROCON ENGINEERING (http://www.aeroconengineering.com και τηλέφωνο 818-785-2743) για να χρησιμοποιηθούν στο “JSTAR program” για τα διαστημικά ταξίδια της εταιρείας.

Βέβαια, το JSTAR στην πραγματικότητα λέγεται Joint Surveillance and Target Attack Radar System (JSTARS) και δεν έχει κάποια σχέση με διαστημικά ταξίδια και καύσιμα. Μετά από επαφή με την Aerocon Engineering, διαψεύστηκε οποιαδήποτε επαφή με τον κ. Σώρρα και τον κ. Λαμπράκη, τους οποίους δεν γνωρίζουν. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

Η συνέχεια του αφιερώματος του banquedorient.org στην απάτη των «αμερικανικών ομολόγων» θα συνεχιστεί στο επόμενο άρθρο. Περιληπτικά αναφέραμε τα στοιχεία που φανερώνουν ότι η κίνηση του κ. Λαμπράκη και του κ. Σώρρα είναι μια καλοστημένη κομπίνα, στην οποία μπορεί να είναι μέλη του κυκλώματος ή απλά να έχουν πέσει θύματα της διεθνούς σπείρας.

Στο επόμενο άρθρο θα δούμε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τις συναλλαγματικές και θα διαπιστώσουμε με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία την πλαστότητα τους, αλλά και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος τους για την ασφάλεια της χώρας.

Τέλος, θα εξηγήσουμε ποιο σκοπό εξυπηρετεί το αίτημα τους προς την κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος, περί εξέτασης των παράνομων συναλλαγματικών, και πως αυτό θα δημιουργούσε συνθήκες νομιμοποίησης με ιδιαίτερα επικίνδυνες συνέπειες για το ελληνικό δημόσιο.

τράπεζα Ἀνατολῆς

Θὰ ἐπανέλθουμε…
Συντόμως…
Τὸ παραπάνω εἶναι ἀπὸ τὸν Μάρτιο τοῦ 2013 ἀλλὰ ἀκόμη ἁλωνίζουν οἱ τύποι…
Γιὰ νὰ δοῦμε… Γιὰ νὰ δοῦμε… Γιά πόσο ἀκόμη;

Φιλονόη

Υ.Γ. Πολὺ διαστημικὴ τεχνολογία, ποὺ ὅμως δὲν εἶναι διαστημικὴ τεχνολογία, ποὺ τελικῶς ὅμως αὐτὴ ἔδωσε στὸν Σῶῤῥα τὸ χρῆμα καὶ εἶναι ὅμοια μὲ αὐτὴν ποὺ ὁ Ἀλέξανδρος χρησιμοποίησε γιὰ νὰ κατακτήσῃ τὴν Ἀσία. Παρακαλῶ;

Σημείωσις

Δὲν ξέρω λοιπὸν ἐὰν εἶναι ἀπατεώνας… Ξέρω μόνον πὼς ὅπου ἀκοῦμε πολλὰ κεράσια, πρέπει νὰ κρατᾶμε μικρὸ καλάθι. Ξέρω ἐπίσης πὼς ὅλα αὐτὰ ποὺ ἀκούγονται, ἀπὸ τοὺς ἰδίους, τὰ ὁποῖα εἶναι οὔτως ἤ ἄλλως ἀλληλοαναιρούμενα, ἐφ΄ ὅσον μόνοι τους τὰ λὲν καὶ μόνοι τους τὰ καταῤῥίπτουν, καταδεικνύουν πρόσωπα ποὺ ἔχουν μεγάλην περιφρόνησι γιὰ τὴν ἀντίληψί μας. Οὐσιαστικῶς μᾶς συμπεριφέρονται σὰν νὰ εἴμαστε βόιδια…
Γιατί;
Δὲν γνωρίζω…
Οὔτε μὲ ἐνδιαφέρει νὰ τοὺς πείσω γιὰ τὸ ἐὰν εἶμαι ἤ ὄχι βόιδι. Οὔτε μὲ ἐνδιαφέρει νὰ τοὺς πείσω γιὰ τὸ ἐὰν εἶναι, ἤ ὄχι, Ἕλληνες οἱ Βορειοελλαδίτες, κατὰ τὰ πρόσφατα λεγόμενα τοῦ Λαμπράκη. (Ἀλήθεια, γιατί ἡ Κρήτη ἀκόμη καί σήμερα παραμένει μΠατΣοΚική; Γιά νά ἐπιβεβαιώσῃ τόν Λαμπράκη; Δῆλα δή τά μΠατΣοΚια εἶναι περισσότερο Ἕλληνες ἀπό τούς ἄλλους Ἕλληνες;)
Οὔτε μὲ ἐνδιαφέρει νὰ ἀνακαλύψω τὴν ἐξωγήινη ἤ …σεξογήινη τεχνολογία, ποὺ μᾶς διαφημίζουν.
Μὲ ἐνδιαφέρει νὰ μὴν παραπλανοῦν τοὺς Ἕλληνες μὲ ψευδεῖς ἐλπίδες. Μὲ ἐνδιαφέρει νὰ μᾶς παρατήσουν ΜΟΝΟΥΣ μας νὰ βγάλουμε τὸ κάθε φίδι ἀπὸ τὴν τρύπα του. Μὲ ἐνδιαφέρει νὰ ἐξαφανιστοῦν ἀπὸ ἐμπρός μας ὅλα τὰ ἄτομα ποὺ μὲ τὸν Ἄλφα ἤ τὸν Βήτα τρόπο, δὲν μᾶς ἀφήνουν στὴν ἡσυχία μας νὰ δοῦμε τὸ πῶς θὰ σωθοῦμε, ἐὰν δικαιούμαστε φυσικὰ νὰ σωθοῦμε.
Πήξαμε στοὺς σωτῆρες… Δυστυχῶς!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Εἶναι πολύ ἀπατεών ὁ Σῶῤῥας;

  1. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ…ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥς ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    https://www.facebook.com/groups/222889207888715/226208560890113/
    http://justiceforgreece.wordpress.com/%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-2/%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83/

    Δημήτρης Δημητρίου Η ΦΙΛΟΝΟΗ…ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΙΡΕΙ….ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς===> Δὲν ξέρω λοιπὸν ἐὰν εἶναι ἀπατεώνας… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;;; ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΤΙΤΛΟς…ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Η ΠΕΡΙ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΩΣΕΙς ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΑΦΗ…Η ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Η ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΞΕΙ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ. ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;;;; ΑΣ ΕΝΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΑΝΟΥ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ;;; ΕΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΩΣ ΦΙΛΟΝΟΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΛΟΓΙΣΟΥ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΙΩΠΗΡΟΣ Η ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ. ΖΥΓΙΣΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ. Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    • Πρῶτον, ὁ τίτλος εἶναι μὲ ἐρωτηματικό, ὅπως κι ἄλλα πολλὰ ποὺ δὲν ἔχουν ἀποσαφηνισθῇ.
      Δεύτερον, τώρα τελευταία, ἐκτὸς τῶν γνωστῶν ποὺ ἰσχύουν, κι ἔχω καταγράψῃ ἐδῶ:
      filonoi.gr/2012/11/11/f-nea-sklabia-me-thn-end/
      κι ἐδῶ:
      https://filonoi.gr/2012/11/17/f-mister-sorras-na-soy-kano-mia-symferoysa-protasi/ (ἀλλὰ κι ἀλλοῦ, ἀρκετὲς φορές)
      μᾶς προέκυψαν κι ἄλλα θέματα.
      Γιὰ παράδειγμα αὐτό:
      https://filonoi.gr/2013/11/10/f-oi-ellhnes-ths-boreioy-hpeiroy-den-einai-kai-toso-ellhnes/
      κι αὐτό:
      https://filonoi.gr/2013/10/09/f-oxi-kalo-moy-h-nesara-den-einai-gia-emas/
      Εἶναι πολλὰ τὰ «καλάθια» ποὺ μᾶς φέρνει καὶ δὲν ξέρουμε μὲ ποιὸ ἀπὸ ὅλα νὰ καταπιαστοῦμε…

      Τρίτον, ὅταν θὰ εἰπωθῇ ΟΛΗ ἡ ΑΛΗΘΕΙΑ, δίχως φτιασίδια καὶ παπαρολογίες, τότε ἀγαπητοί μου, καὶ μόνον τότε, θὰ ξανακουβεντιάσουμε. Ἔως τότε τὰ πολλὰ νέφη, οἱ πολλὲς ἀσυναρτησίες, οἱ πολλὲς ἀνοησίες, οἱ πολλοὶ ἐξωγήινοι, ἡ πολὺ ΝΑΣΑ καὶ γενικῶς οἱ πολλὲς σάλτσες σὲ ἕνα ἤδη θολὸ τοπίον, καταντοῦν τὸ μοναδικὸν μέσον ἀποκαλύψεως τοῦ εἴδους τοῦ mister Sorras καὶ τῶν δικῶν του.
      Ἐὰν ὁ mister Sorras θέλῃ πράγματι νὰ ἐνώσῃ τοὺς Ἕλληνες, νὰ ἀφήσῃ τὸ ὑφάκι, νὰ ἀφήσῃ τὶς παραπληροφορήσεις, νὰ ἀφήσῃ τὸ «λεφτὰ ὑπάρχουν» καὶ νὰ βοηθήσῃ οὐσιαστικῶς. Ὄχι νὰ τρέχῃ δεξιὰ κι ἀριστερὰ καὶ νὰ μοιράζῃ ὄνειρα καὶ ἀπατηλότητες. Ἐπίσης, νὰ ἀφήσῃ ἡσύχους τοὺς Δήμους, τὰ μυαλά μας καὶ τὴν νοημοσύνη μας καὶ νὰ ἀσχοληθῇ μὲ αὐτὸ ποὺ πράγματι χρειαζόμαστε: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
      Ὅσο θὰ κυκλοφορῇ σκέτο, δίχως οὐσία, δὲν μᾶς χρειάζεται κάποιος σὰν κι αὐτόν. Κακὸ κάνει… καλὸ δὲν κάνει… Κι ἐμεῖς βαρεθήκαμε μὲ τὶς ἀνεμοδοῦρες καὶ τοὺς Δουρείους Ἵππους.
      Κατανοητόν;

      • ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥς ΤΑ ΑΡΘΡΑ…ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;;;; ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΑ. ΣΩΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕς ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΑΝΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΑΡΘΡΩΝ…ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ?!…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς. ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

      • Ὡραῖα…Δὲν εἶναι ἀπατεῶνες… Ἄς συμφωνήσω.
        Τήν νομολογία τῆς NESARA ἀπό ποῦ τήν ἀνέσυραν; Καί ποιόν ἐξυπηρετεῖ; Ἐμᾶς; Τούς παγκοσμιοποιητές; Ποιόν; Θά μπορούσαμε νά μάθουμε;
        Ἐὰν δὲν γνωρίζῃς, διάβασε αὐτό: https://filonoi.gr/2013/10/09/f-oxi-kalo-moy-h-nesara-den-einai-gia-emas/
        Σοῦ τὸ ὑπέδειξα καὶ πρίν. Ἔχω κι ἄλλα, ποὺ ἀφοροῦν στὴν NESARA καὶ στὰ ὅσα πράγματι πρεσβεύει. Αὐτὰ ποὺ γράφω ἐγὼ εἶναι ἁπλῶς περίληψις.
        Αὐτές τίς θεωρίες γιά ἐξωγηΐνους ἀπό ποῦ τίς ψάρεψαν; Δῆλα δή πρέπει ΟΛΟΙ μας νά πιστέψουμε στήν ὕπαρξίν τους; Γιατί; Γιά νά μᾶς φορτώσουν πιό εὔκολα τήν πανθρησκεία; Διότι, ἐὰν δὲν τὸ γνωρίζῃς, ἕνα μεγάλο τμῆμα τῶν μεθοδεύσεων τῆς Νέας (καὶ παλαιᾶς) Τἀξεως πραγμάτων ἀφορᾷ στὸν τρόπο μὲ τὸν ὁποῖον θὰ μᾶς «πείσουν» γιὰ τὴν ἀνάγκη τῆς πανθρησκείας. Κι ἐπεὶ δὴ ὅλο αὐτὸ περνᾶ μέσα ἀπὸ τὴν «ὕπαρξιν ἐξωγηΐνων», δυστυχῶς, ναὶ δυστυχῶς, ὅλοι αὐτοὶ οὐσιαστικῶς λειτουργοῦν σὰν φερέφωνα τῶν κατακτητῶν.
        Τά ὅσα τώρα τελευταία διακινοῦν, ἰδίως μέ τούς Δήμους, μέ ποιάν λογική τά διακινοῦν; Ἤ μήπως εἶναι τυχαῖον πού φθάσαμε στά σχέδια Καλλικράτης καί Καποδίστριας, μέ τά ὁποῖα διαμελίζεται ἡ Πατρίδα μας; Ποιούς ἐξυπηρετεῖ ὁ διαμελισμός; Γιατί, γιὰ παράδειγμα, ἡ Θράκη ἤ ἡ Μακεδονία ἤ ἡ Κρήτη θά πρέπῃ νά εἶναι διαφορετικά κράτη; Γιά νά μποροῦν ὅλοι αὐτοί πού θά τίς ὀρέγονται νά τίς ἁρπάζουν κατά τό δοκοῦν; Καί ποῦ κολλᾶ τώρα ὅλο αὐτό τό κόψιμο μέ τούς Δήμους; Μήπως ἐνισχύει καί πάλι τά σχέδια τῶν παγκοσμιοποιητῶν; Δὲν ξέρω…Ἐρωτῶ… Καὶ καλὸ θὰ ἦταν κάποιαν στιγμὴ νὰ λάβουμε καθαρὲς ἀπαντήσεις, διότι οἱ πολλὲς ἀσάφειες μᾶλλον δὲν βοηθοῦν…

        Γιὰ νὰ βάζουμε λοιπὸν τὰ πράγματα στὴν θέσιν τους, ἰδίως μὲ τὰ ἑλληνικά μας, σοῦ μεταφέρω τὸ τὶ γράφει ὁ Δημητράκος:
        ἀπάτη: τέχνασμα, στρατήγημα, πανουργία, ἡ διὰ ψευδῶν ἰδιοποίησις ξένου περιουσιακοῦ στοιχείου, ἡ πλάνη.
        ἀπατεών: ὁ κατὰ σύστημα ἀπατών, ὡς ἐπίθετον ὁ ἀπατηλός.

        Βλέπεις λοιπόν νά μᾶς διαφωτίζουν ἤ νά μᾶς ἀποκοιμίζουν αὐτοί πού ὑπερασπίζεσαι; Διότι σαφῶς δὲν ἔχω εὐθεῖς κατηγορίες, ἐφ΄ ὅσον δὲν ἔχω ἀκόμη ὅλα τὰ στοιχεῖα. (Μὰ κάθε φορὰ ποὺ κάποιο ἀπὸ αὐτὰ ἐμφανίζεται τὸ δημοσιεύω…!!!).
        Ἀλλά μήπως δέν εἶναι ἀπάτη τό νά μᾶς ἀποκοιμίζουν μέ τήν ἐξαγορά τοῦ χρέους τήν στιγμή πού τό χρέος εἶναι ἐπαχθές καί ὁπωσδήποτε κατά πολύ διάφορον καί τελικῶς μικρότερον τοῦ φερομένου ὡς πραγματικοῦ χρέους;
        Μέ ποιό ὄφελος λοιπόν τό κάνουν αὐτό; Δὲν γνωρίζω. Ὑποψιάζομαι…
        Ἴσως πράγματι νὰ θέλουν νὰ δώσουν στὸν Ἕλληνα χρήματα. Τὸ πόσα, τὸ πῶς καὶ τὸ γιατὶ ὅμως εἶναι μία ἄλλη ὑπόθεσις.
        Γιὰ παράδειγμα, ἐγὼ δὲν ἀναγνωρίζω τὸ χρέος, ὅπως σοῦ προανέφερα, διότι τὸ θεωρῶ προϊὸν παρατυπιῶν, ὑπερτιμολογήσεων καὶ ψευδῶν καταγραφῶν. Ἐὰν ὅμως δὲν τὸ ἀναγνωρίζω, τότε γιατί νά κληθῶ νά τό πληρώσω; Ἴσα γιά νά μήν τό κουβαλῶ;
        Μὰ καλό μου, δὲν μὲ ἐνδιαφέρει μόνον νὰ μηδενίσω ἀλλὰ νὰ μηδενίσω σωστά.
        Ἐπίσης μὲ ἐνδιαφέρει τὸ νὰ μὴν κάνω κάποιαν πράξι ποὺ νὰ δηλώνῃ πὼς «ναὶ μὲν ἀλλά…» Οὐσιαστικῶς ἡ ἐξαγορὰ τοῦ χρέους τῶν 600 δὶς σημαίνει αὐτομάτως ἀναγνώρισίν του καὶ τελικῶς δέσμευσιν ἀποπληρωμῆς του. Πᾶμε καλά; Γιατί νά τό κάνω αὐτό; Ἐπεί δή κάποιοι ἄλλοι ἀπατεῶνες, ὅπως ὁ Γεωργίου, τό GAPατο, ὁ Παπακωνσταντίου καί οἱ συμμορίες τῶν Σημίτιδων μοῦ φόρτωναν ἀριθμούς γιά νά παχαίνουν τούς κώλους τους;
        Καί τελικῶς τί; Θά φύγω ἀπό τόν ἕναν τοκογλύφο, πού μέ χρεώνει μέ 1%, γιά νά πάω στόν ἄλλον πού μέ χρεώνει μέ τό μισό; Καί ὅλα αὐτά γιά ἕνα χρέος πού δέν εἶναι ἀληθές;
        Σέ ποιόν νά τό πῶ καί ποιός νά μέ πιστέψῃ; Ἔ;
        Μὲ ἐνδιαφέρει λοιπὸν τὸ νὰ μὴν φύγω ἀπὸ τὸν ἕναν τοκογλύφο γιὰ νὰ πάω σὲ ἄλλον. (Δέν τόν θέλεις τοκογλύφο; Ἐν τάξει… Κρᾶτα τὸν σὰν κύριο δάκτυλο ἀναγνωρίσεως καὶ νομιμοποιήσεως τοῦ χρέους!!!)
        Οὐδὲ μία πράξις ἀποδοχῆς χρέους ὅμως μὲ ἐξυπηρετεῖ. Οὐδὲ μία πράξις ἀποδοχῆς τῶν ἀριθμῶν ποὺ κάποιοι τραβοῦν νὰ μοῦ φορτώσουν. Οὐδὲ μία πράξις ποὺ νὰ νομιμοποιῇ κάτι παράνομον. Συνεπῶς οὐδὲ μία πράξις μεταφορᾶς τοῦ «χρέους» (ναί, μὲ εἰσαγωγικά) στὸν ὁποιονδήποτε.
        Τί δέν κατάλαβες; Ἔ;

        Ἐπίσης, μπορεῖς νὰ βρίζῃς ὅσο θέλεις, νὰ κατηγορῇς ὅσο θέλεις, νὰ συκοφαντῇς ὅσο θέλεις…
        Δικό σου θέμα εἶναι νὰ ἀποδείξῃς τὰ ὅσα ἰσχυρίζεσαι κι ὄχι δικό μου τὸ νὰ ἀποδείξω πὼς δὲν εἶμαι ἐλέφας.
        Τὸ ποιὰ εἶμαι τὸ γνωρίζουν αὐτοὶ ποὺ μὲ γνωρίζουν προσωπικῶς, καθὼς κι ΟΛΟΙ αὐτοὶ ποὺ καθημερινῶς, ἐδῶ καὶ χρόνια, μὲ συντροφεύουν καὶ τοὺς συντροφεύω στὸ ταξείδι.
        Τὸ ποιὰ ΔΕΝ εἶμαι εἶναι δική σου ὑποχρέωσις νὰ τὸ ἀποδείξεις. Ὄχι δική μου.
        Ἀναμένω λοιπὸν τὶς ἀποδείξεις σου, ὅταν θὰ ἡρεμήσῃς, ποὺ θὰ στηρίζουν τὶς ὑπόνοιες, καὶ ἴσως καὶ τὶς κατηγορίες, ποὺ ἐξαπολύεις ἐναντίον μου.
        Καλό σου ξημέρωμα καὶ χαιρετίσματα στοῦς Ἔλ…

        Υ.Γ.1. Αὐτὸ μὲ τὸ ὅ,τι ὁ Ἀλέξανδρος ἦταν ἀδύνατον νὰ κέρδισε τόσους πολέμους μὲ τοὺς Πέρσες, μόνον μὲ τὸν στρατό του, ἦταν ἡ καλλίτερη μπαρούφα ποὺ ἔχω ἀκούσῃ τὰ τελευταῖα χρόνια. Θὰ τὴν διηγοῦμαι στὰ ἐγγόνια μου γιὰ νὰ γελᾶμε… Κι αὐτὰ φυσικὰ θὰ τὴν διηγοῦνται στὰ δικά τους ἐγγόνια….

        Υ.Γ.2. Πότε ἐπί τέλους θά πάψουμε νά μετρᾶμε τό πόσα εἶναι τά «τάλαρα»; Πότε ἐπί τέλους θά συνειδητοποιήσουμε πώς ἡ Ἑλλάς δέν σώζεται μέ τά «τάλαρα»; Πότε ἐπί τέλους θά ἀντιληφθοῦμε πώς δέν χρειαζόμαστε σωτῆρες ἀλλά τά χέρια μας; Ἔ, ὅταν θά… τότε θὰ δῇς καὶ τὴν Ἑλλάδα νὰ σηκώνεται ἐκεῖ ποὺ τῆς ἀξίζει. Ἔως τότε νὰ τρέχετε πίσω ἀπὸ σωτῆρες καὶ νὰ πασχίσετε νὰ μᾶς ἐνώσετε κάτω ἀπὸ τὰ πέπλα τῆς ἀρλούμπας.

      • ΦΙΛΟΝΟΗ…ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ…ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΑΝΑ…ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ.
        ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ….ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ…ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΟΥ.

        ΥΓ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙ-END ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΦΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

        ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.: http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/06/10/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

        ΠΑΝΤΑ ΕΚΚΑΛΥΠΤΩΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΓΕΙ.

        ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ

      • Δημήτρη, δὲν ἔχω κάτι προσωπικὸ μὲ κάποιον. Ὅλοι εἶναι καλοδεχούμενοι, στὸν ἀγώνα γιὰ νὰ πάρουμε πίσω τὴν Πατρίδα μας, ἀρκεῖ νὰ μὴν ἔχουν:
        1ον. περίεργες προθέσεις γιὰ τὴν Ἑλλάδα ἤ δόλο,
        2ον. προσωπικὲς φιλοδοξίες,
        3ον. ἀναθέσῃ τὴν σωτηρία μας σὲ οὐφολογίες καὶ λοιπὲς μπαρουφολογίες ἤ παπαρολογίες γιὰ νὰ μᾶς ἀποκοιμίζουν.
        Ἡ Πατρίδα μας θὰ σωθῇ ΜΟΝΟΝ ἀπὸ ἐμᾶς, ἀπὸ τὰ χέρια μας καὶ τὰ μυαλά μας!!! Μόνον!!! Οὔτε ἀπὸ ἐκατομμύρια οὔτε ἀπὸ δισεκατομμύρια!!!

        Τὶς προθέσεις τους λοιπόν, τὶς πραγματικές τους προθέσεις, αὐτῶν τῶν κυρίων, δὲν τὶς γνωρίζω καὶ μὲ ἀφήνουν πλέον ἀδιάφορη. Μὲ ἐνδιαφέρει μόνον ἡ μπαρούφα, ἡ ἀνακρίβεια καὶ ἡ σαχλαμάρα. Ἐπίσης βαθειὰ μέσα μου πιστεύω, πίστη ὅμως ποὺ βασίζεται σὲ διαίσθησι καὶ συνεπῶς δὲν ἔχω ἀποδείξεις γιὰ νὰ σοὺ τὶς παρουσιάσω, πὼς κάτι κακὸ κρύβει αὐτὴ ἡ ἱστορία, διόλου εὐχάριστο γιὰ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες.
        Κι ἐγὼ θέλω τὴν Ἑλλάδα μου πίσω. Ἀλλὰ τὴν θέλω ὁλόκληρη, ὄχι μὲ νέους δυνάστες, ποὺ θὰ ἔχουν ἀλλάξῃ ὀνόματα. Καὶ δὲν εἴμαστε ἕτοιμοι ἀκόμη γιὰ κάτι τέτοιο, διότι δὲν ἔχουμε περάσῃ στὴν Ἀνάγκη, ποὺ θὰ μᾶς ἐνώσῃ ὁριστικῶς. (Θὰ συμβῇ κι αὐτό… στὴν Ὥρα του!!!)
        Ὅλοι αὐτοὶ ποὺ σήμερα μᾶς ζαλίζουν τὴν ὕπαρξι εἶναι Τίποτα. Νὰ τὸ θυμᾶσαι.
        Γιὰ νὰ φτιάξουμε Ἑλλάδα τὸ πρῶτον, καὶ σημαντικότερον, ποὺ ὀφείλουμε νὰ κάνουμε, εἶναι νὰ γίνουμε ἐραστὲς τῆς Ἀληθείας. Ὅσο λοιπὸν παραμυθιαζόμαστε ἤ παραμυθιάζουμε, διαιωνίζουμε αὐτὸ ποὺ πολεμοῦμε.
        Διότι ἀγαπητὲ Δημήτρη, ὁ ἐχθρὸς δὲν εἶναι ἐκεῖ ἔξω…
        Ὁ ἐχθρὸς εἴμαστε ἐμεῖς… Δυστυχῶς… Καὶ μόνον ἐὰν ἐμεῖς ἀλλάξουμε, στὰ πάντα, στὸ ΟΛΟΝ, θὰ μπορέσουμε νὰ πάρουμε πίσω τὴν Πατρίδα μας.
        Κάποιαν στιγμὴ θὰ σοῦ ἐξηγήσω περισσότερα.

        Ὅσο γιὰ τὰ ταινιάκια, τὶς συνεντεύξεις, τὶς ὁμιλίες, εἰλικρινῶς, πῆρα πολὺ μεγάλο δόσι σαχλαμάρας στὸ κείμενον μὲ τὴν NESARA. Χρειάζομαι γερὴ ἀποτοξίνωσι, γιὰ μῆνες, πρὸ κειμένου νὰ τοὺς ἀντέξω πάλι.

  2. ΦΙΛΟΝΟΗ…ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΥΒΡΕΙΣ…ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΑΝΑ…ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ.
    ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ….ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ…ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΟΥ.

    ΥΓ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙ-END ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΦΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.: http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/06/10/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

    ΠΑΝΤΑ ΕΚΚΑΛΥΠΤΩΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΓΕΙ.

    ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ

Leave a Reply