Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;

Σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν «κοινωνικά», «αυτοδιαχειρόζμενα» στέκια σε νοικιασμένους χώρους, με εξοπλισμό, αναλώσιμα και άριστη οργάνωση, όπου οι ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν μαθήματα μίσους, μέσω προσεκτικά επιλεγμένης προπαγάνδας. Επειδή αυτά τα στέκια δημιουργούνται με χρηματοδότηση από τους τοκογλύφους, μέσω του …«αριστερού» Soros και διαφόρων ΜΚΟ…
…εννοείται ότι σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν στοχοποιούν επί της ουσίας τους τοκογλύφους, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τις Κεντρικές Τράπεζες. Ομοίως δεν στοχοποιούν ποτέ …πολυεθνικές, που ανήκουν σε σιωνιστικά συμφέροντα.
Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι φίλοι τους και ποιοι οι εχθροί τους.
Όσοι δεν ξέρουν …είναι συνήθως ηλίθιοι που περιμένουν εντολές άνωθεν.
Βασικός εχθρός τους …οποιοσδήποτε δηλώσει εθνικιστής,Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;2 πατριώτης, Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;4Έλληνας κλπ.

Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;6Ομαδοποιούνται όλοι ως φασίστες Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;5και άρα Χρυσαυγίτες Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;7και Νεοναζί Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;1 …οπότε θεωρούνται ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;8
Με αυτά τα μέσα οι ξένοι σιωνιστές θα επιδιώξουν να μειώσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ή έστω όσων έφυγαν από το μαντρί των οικογενειών, που διοικούν την χώρα εδώ κι 100 χρόνια.
Για τους μαντρωμένους στα κόμματα με τους προδότες …οποιαδήποτε αντιναζιστική ή αντιρατσιστική δράση ανταμείβεται γενναία και προωθείται από την ορχήστρα των μεγάλων ΜΜΕ. Έτσι ασυνείδητα οι δημιουργοί, μικροί και μεγάλοι, βλέποντας ότι ο αντιρατσισμός «πουλάει» και κεφαλαιοποιείται άμεσα… ασχολούνται αποκλειστικά με αυτόν…
…νομίζοντας ότι πρόκειται για «αυθόρμητη» επιλογή!
Ο ΟΗΕ που δολοφόνησε 576.000 παιδάκια στο ΙΡΑΚ
Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;11 …επιβραβεύει τους δημιουργούς ταινιών για τον αντιρατσισμό!Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;10

Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;12Σε μία χώρα που ο μισός πληθυσμός της εμπλέκεται σε τουριστικά επαγγέλματα, που η βασική της «βιομηχανία» είναι ο τουρισμός… Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;9προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές και κινδυνεύουμε από τον ρατσισμό …καθώς τα υπόλοιπα τα έχουν αναλάβει οι σιωνιστές τοκογλύφοι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε.

Ή θα πεθάνουμε από την πείνα λόγω αδράνειας ή θα μας …σκοτώσουν, εάν προσπαθήσουμε να σώσουμε αυτό που λέγεται Ελλάδα.
Μας στέλνουν καθημερινά έμμεσα κι άμεσα μηνύματα …ώστε να μαζευτούμε και να συμμορφωθούμε.

Έτσι κατάφεραν οι σιωνιστές δολοφόνοι να επεμβαίνουν ξεδιάντροπα, ακόμα και στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς. Κανείς δεν αναρωτιέται για τον ρόλο του Λόμπι στην «Ελληνική» πολιτική. Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;14

Ταυτόχρονα οι πολίτες οδηγήθηκαν στο να φοβούνται ακόμα και να πλησιάζουν την Ελληνική σημαία,Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;3 μήπως τους δολοφονήσουν ως Χρυσαυγίτες ή τους σπάσουν τα μούτρα ως φασίστες. Πλέον είναι επικίνδυνο το κοντό κούρεμα και η κυκλοφορία με στρατιωτική περιβολή.

Αντιθέτως η παρέλαση αντρών με στρινγκ …μπροστά σε νήπια… επιδοτείται από τους Δημάρχους που τοποθετεί το Λόμπι στις μεγάλες πόλεις.
Από το Δημοτικό Σχολείο προετοιμάζουν τα παιδιά για εμφύλιο.
Από το Δημοτικό σχολείο ετοιμάζεται ο στρατός που θα αναλάβει να υπερασπιστεί εθελοντικά και λόγω βλακείας …τους σιωνιστές βρικόλακες …στο όνομα του δήθεν αντιφασισμού και της προστασίας της «δημοκρατίας».
Μην ξεχνάτε ότι τα γνωστά κόμματα …ξέρουν καλά την «τέχνη» του μαντρώματος.
Από το Λύκειο και το Πανεπιστήμιο, με την υπόσχεση να περνάς τα μαθήματα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και μέσα σ’ αυτό το κλίμαΑὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;13 …η Χρυσή Αυγή αναπολεί τις ημέρες της Χούντας, τότε που είχαν σφίξει οι κ…λοι, τότε που και μία απλή συνωνυμία με γνωστό αριστερό σου δημιουργούσε τεράστια προβλήματα.
Αναπολούν τις «ηρωικές»  εκείνες ημέρες… που στην Ελλάδα κυβερνούσε ο Kissinger.
Έχει ΤΟΣΟΥΣ ηλίθιους αυτή η χώρα που …η επανάληψη ενός εμφυλίου…θα είναι παιχνιδάκι για τους σιωνιστές τοκογλύφους.
Είναι βλακεία ή σκοπιμότητα τελικά… ώστε να βαθύνει το ρήγμα μεταξύ των πολιτών, όπως ακριβώς βολεύει τους επικυρίαρχους;

Σίγμα

Υ.Γ. Όλοι προσπαθούν να μας «σώσουν» από τον φασισμό… μιας και η «δημοκρατία» του Λόμπι λειτουργεί τέλεια …για τους τοκογλύφους.
Κι επειδή στερούνται περιεχομένου …ο μόνος τρόπος να προσελκύσουν θύματα στην προπαγάνδα τους, είναι να παίξουν με τα πανίσχυρα βασικά ένστικτα. Πάμε να δούμε κώλους και βυζιά, πάμε να δούμε τις αξιοπερίεργες σκηνές… με άντρες να χουφτώνουν άντρες και γυναίκες να χουφτώνουν γυναίκες… κι ενώ οι θεατές θα γουρλώνουν ασυνείδητα τα μάτια… προσπαθώντας να καταπιέσουν την στύση τους και την έκκριση υγρών …θα πέφτει κι η προπαγάνδα σύννεφο… που «μοιραία» και «αβίαστα» θα μας οδηγεί έμμεσα στο συμπέρασμα: «ΜΟΝΟ με τους «αριστερούς» Εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνακίου και Εκάλης …θα σωθούμε από τον «φασισμό» των μπατίρηδων Χρυσαυγιτών της φτωχογειτονιάς, που χαίρουν επιτυχίας, λόγω του  «φιλελευθερισμού»» . Έτσι «αυθόρμητα» «συνωμοτεί» το σύμπαν …για να οδηγηθούν οι εξελίξεις …σε απόλυτα προσχεδιασμένο κι ελεγχόμενο αποτέλεσμα.
Λες και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, μασκαρεμένος ως ΔΗΜΑΡ «δεν» ψήφισε Μνημόνια και Ξεπούλημα. Λες και ο άλλος μισός ΣΥΡΙΖΑ «δεν» είναι μεγαλομέτοχοι των σιωνιστικών τοκογλυφικών εταιριών.Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;15

(Visited 20 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Αὐτοδιαχειριζόμενα «στέκια» ἤ χῶροι προπαγάνδας;

  • Στο άρθρο αναφέρονται οι Χρυσαυγίτες που αναπολούν την Χούντα του Κίσινγκερ … πρωτοκλασάτου σιωνιστή. Και γεννάται το ερώτημα στο άρθρο … αν οι Χρυσαυγίτες το κάνουν από βλακεία ή από σκοπιμότητα .Και οι δύο εξηγήσεις είναι αρνητικές. Δεν είναι λύση η ΧΑ … και πρακτικά ΔΕΝ υπάρχει λύση. Αν βγει πρώτο κόμμα οποιοσδήποτε αντισυστημικός …την άλλη μέρα θα κατεβούν τα τανκς στο Σύνταγμα , να “προστατεύσουν” τη “δημοκρατία” .
   Απλά δεν θέλουν να δούμε το αληθινό τους φασιστικό πρόσωπο… κι έτσι ή μαγειρεύουν τους εκλογικούς νόμους , τις μονοεδρικές , είτε διαλύουν ένα κόμμα προεκλογικά ώστε να πάνε οι ψήφοι στο συγγενικό , είτε υποχρεώνουν συνεργασίες Βορίδη με Ψαρριανό … Όλα με σκοπό να έχουμε να την ψευδαίσθηση της επιλογής και της δημοκρατίας. Όταν η δημοκρατία δεν τους βγαίνει και δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουν …τότε κατεβαίνουν οι πράκτορες στους δρόμους και προκαλούν το χάος.
   Είδαμε ότι ακόμα κι αν ο λαός επιμένει να εκλέγει έναν συστημικό (πχ Καραμανλή, Berlusconi ) …τη στιγμή που το σύστημα επιθυμεί να αναλάβει άλλος συστημικός … το θηρίο θα δείξει τα δόντια του και θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τη ΜΗ συμμόρφωση. Ο Καραμανλής δεν ακολούθησε πιστά το σενάριο … έκαψαν την Ελλάδα. Τον επανεκλέξαμε … έκαψαν την Αθήνα. Ήρθε το ΔΝΤ … και δεν κουνιέται φύλλο. Οι Συριζαίοι καθηγητές που κατέβαζαν τα παιδάκια στους δρόμους για τη γενιά των 700 ευρώ …έχουν πάρει σαφή εντολή να μην κάνουν την παραμικρή κίνηση για τη γενιά του 30% στην ανεργία , των 400.000 λουκέτων και των 6.000 αυτοκτονιών. Το σύστημα μας οδηγεί να επιλέξουμε … αυθόρμητα ανάμεσα σε Στουρνάρα , ΣΥΡΙΖΑ και Μιχαλολιάκο . Αφού ο ένας μας έχει κατακρεουργήσει κι ο άλλος είναι φυλακή … αυθόρμητα θα επιλέξουμε ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτή θα είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ …
   http://www.topontiki.gr/article/37126

Leave a Reply