Πολυπολιτισμικὰ νομομαγειρέματα ἀλλὰ μόνον ὅπου …ἐξυπηρετεῖ!!!

Κι ο πολυπολιτισμός περνάει και στην νομολογία…
…αλλά ΜΟΝΟΝ όπου βολεύει τους τοκογλύφους.
Γιατί η Σαρία δεν …προβλέπει μόνο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ θέματα … αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ και την τοκογλυφία και οποιαδήποτε χρέωση προμήθειας κατά τον δανεισμό χρημάτων.

Εννοείται ότι αυτοί οι νόμοι της Σαρίας δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ τύχη στις χώρες που βρίσκονται υπό την κατοχή των σιωνιστών τοκογλύφων.


Οι ελάχιστες ισλαμικές χώρες, όπου ακόμα ασκείται η ΑΤΟΚΗ ισλαμική τραπεζική πρακτική…
…δέχονται συνεχείς επιθέσεις από τους ξένους «πολιτισμένους» της Δύσεως.
Σημειώστε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε γιατί ακριβώς έφτασε στο σημείο να ...ΜΗ μπορεί να πληρώσει ΟΥΤΕ τους τόκους από τα δάνεια που είχαν πάρει στο όνομά μας.

Η τοκογλυφία είναι η βασική αιτία της καταστροφής των μισών νοικοκυριών στην Ελλάδα… την ίδια στιγμή που στο Ελληνικό Σύνταγμα δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά σε λέξεις όπως ΤΟΚΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ κι ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Έτσι επιτρέπουν με νόμους του 1927 …μία ιδιωτική Α.Ε, με ειδικά προνόμια να ελέγχει πλήρως την Ελληνική Οικονομία, να ληστεύει τους πολίτες, να κερδοσκοπεί στα χρηματιστήρια, με τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και να υπογράφει για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ …νέα επαχθή δάνεια.

Αλλά όλη η Ελλάδα κλαίει για την …ήττα του Ολυμπιακού…!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply