Ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ μὲ τὸν Τοῦρκο ΠΡΑΚΤΟΡΑ καὶ ΦΙΛΟ τοῦ Ντεκτᾶς, DUGIN!

 

 

ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ!

Τον είχε πετάξει έξω από το Κρεμλίνο ο Πούτιν όταν ανακάλυψε αλληλογραφία του με τον Ντενκτάς και επαφές του με την Εργενεκόν!

Τον “αθώωσε” περιέργως ο Ερντογάν παρά το ότι το όνομα του είχε βρεθεί σε έγγραφα της φασιστικής οργάνωσης Εργένεκον, που έκαψε την Ελλάδα!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μέλη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με τον Ρώσσο καθηγητή Aleksandr Gelyevich Dugin, που είναι και επισήμως ο λομπίστας της Σλαβο – τουρκικής συμμαχίας, προωθώντας τα τουρκικά συμφέροντα του βαθέως κράτους στην Ρωσσία.
Η άγνοια στο συγκεκριμένο θέμα δεν δικαιολογείται γιατί ο επικίνδυνος εχθρός της Ελλάδας παρουσιάζεται επισήμως ως “φασίστας” ή “αντιαμερικάνος” χρησιμοποιώντας αυτή την ιδιότητα για να περάσει το ιδεολόγημα της “φίλης και συμμάχου Τουρκίας” στην Ρωσσική πολιτική.
Στο παρασκήνιο όμως, ο Ντούγκιν κατηγορήθηκε ευθέως από τις τουρκικές αρχές για σχέσεις με την φασιστική – τρομοκρατική οργάνωση “Εργενεκόν” που μεταξύ άλλων κατηγορείται για χτυπήματα κατά της Ελλάδας. Ήταν μάλιστα τακτικός συνομιλητής ενός από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, όπως ο Μαχεμεσί, αλλά και ο σφαγέας των Ελλήνων, Ντενκτάς. Κατά την έρευνα, αποκαλύφθηκαν και τακτικές επαφές του με τον Ντεμιρέλ.
Αυτό που προκαλεί πραγματική ανατριχίλα όμως, είναι το ένθερμο email που έστειλε στον Ντενκτάς και είχε περιέλθει στα χέρια των Ρωσσικών μυστικών υπηρεσιών. Την επίμαχη εποχή της απόρριψης του σχεδίου Ανάν, ο Dugin εστελνε email στον κατοχικό δολοφόνο Ελλήνων, με το οποίο αναγνώριζε το ψευδοκράτος!
Αυτή ήταν και η αφορμή αποπομπής του που τον μετέτρεψε σε υβριστή του Πούτιν και του Μεντβέντεφ για μία περίοδο.
Στο επίμαχο μήνυμα, αποκαλεί τον φονιά Ραουφ Ντενκτάς “εξοχότατο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βορείας Κύπρου” και του εύχεται για τον “εορτασμό της ημέρας νίκης”! Την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο δηλαδή, αφού το μειλ στάλθηκε εκείνη την ημέρα.

Είναι τόσο βαρύ το βιογραφικό του συγκεκριμένου ανθρώπου, που είναι αδιανόητο στελέχη Ελληνικού κόμματος να μην γνώριζαν με ποιόν έχουν να κάνουν. Περίεργη είναι και η σιωπή της συγκυβέρνησης για το συμβάν, όχι βέβαια για τον πατριωτισμό της αφού είναι ανάλογος του Dugin.

hellasforce.com

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

7 thoughts on “Ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ μὲ τὸν Τοῦρκο ΠΡΑΚΤΟΡΑ καὶ ΦΙΛΟ τοῦ Ντεκτᾶς, DUGIN!

  1. Αρχαγγελος (R) είπε
    Μαΐου 16, 2014 στις 2:23 μμ

    τελικά η λάσπη καλά πάει.
    από που και ως που ο DUGIN τούρκος πράκτορας, ανίδεοι και μαλάκες μέχρι τέλους και πολύ περισσότερο ο μαλάκας που έγραψε το άρθρο εγκάθετος σίγουρα αλλα με ποιο κόμμα άγνωστο για μένα.
    Ρε παπάρες της δημοσιογραφίας του κώλου μέχρι και ο μέγας και αείμνηστος Σάρρης είχε μιλήσει μαζί του γιατί είναι γνωστός τουρκολόγος.
    άντε ρε να διαβάσετε να σας βγουν τα μάτια που δεν ξέρετε πως να σώσετε από την κατάρρευση το σύστημα Άθλιοι ελεεινοί

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ
    για δείτε :

    Ο Αλεξάντρ Γκελγιέβιτς Ντούγκιν (Pωσικά: Алексáндр Гéльевич Дýгин) είναι ένας στοχαστής, γεωπολιτικός, παραδοσιοκράτης (τραντισιοναλιστής), και ένας εκ των δημοφιλέστερων ιδεολογικών θεωρητικών της Ευρασιατικής Ένωσης. Είναι ευρύτερα γνωστός για το βιβλίο “Τα θεμέλια της Γεωπολιτικής: Το Γεωπολιτικό Μέλλον της Ρωσσίας” (1996), το οποίο είχε μεγάλη επίδραση εντός των ελίτ του ρωσικού κράτους επάνω σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, έχοντας καταστεί εγχειρίδιο σε πολλά πανεπιστήμια. Είναι επίσης πολύ γνωστός για την έλξη του προς ριζοσπαστικά αριστερά και δεξιά ιδεώδη μέσα από τα οποία, ανασυνθέτοντας τα, δημιουργεί την Τέταρτη Πολιτική Θεωρία, εναλλακτική προς τον Φιλελευθερισμό (μετά την κατάρρευση του Φασισμού και του Κομμουνισμού).

    Ο καθηγητής Αλεξάντρ Ντούγκιν είναι, επί του παρόντος, επικεφαλής της έδρας Κοινωνιολογίας των Διεθνών Σχέσεων του τμήματος Κοινωνιολογίας[1] στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, καθώς και του Κέντρου Συντηρητικών Μελετών του εν λόγω τμήματος.

    Εκπόνησε διατριβές, όπως “Η Εξέλιξη των Παραδειγματικών Θεμελίων της Επιστήμης” [2] στο Επιστημονικό Κέντρο Ανωτέρας Σχολής του Βορείου Καυκάσου, λαμβάνοντας διδακτορικό τίτλο το 2000, “Ο Μετασχηματισμός των Πολιτικών Δομών και Θεσμών στην Διαδικασία Εκσυγχρονισμού των Παραδοσιακών Κοινωνιών” [3] στο Νομικό Ινστιτούτο του Ρόστωφ του Ντον, γινόμενος Διδάκτωρ Πολιτικής το 2004, “O Mετασχηματισμός των Κοινωνικών Δομών στο Πλαίσιο της Κοινωνιολογίας της Φαντασίας”[4] στο Νότιο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας, γινόμενος Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας το 2011. Μιλά εννέα γλώσσες, είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά. Τα βιβλία του κυκλοφορούν στα Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογάλικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Τούρκικα, Αραβικά, Γεωργιανικά, Ρουμάνικα, Γερμανικά, Ελληνικά κ.α. Άρθρά του, επίσης, σε πολλές ξένες γλώσσες.

    Οι φιλοσοφικές απόψεις του Αλεξάντρ Ντούγκιν

    Οι φιλοσοφικές απόψεις του είναι μερικώς παραδοσιοκρατικές (τραντισιοναλιστικές), συντηρητικές και αντινεωτερικές, υπολοίπως, μετανεωτερικές, ριζοσπαστικές και καινοτόμες. Απορρίπτει τον ρατσισμό σε κάθε του μορφή, προωθώντας την πολυμέρεια κοινωνιών, πολιτισμών, εθνισμών και θρησκειών. Υποστηρίζει ότι οι τρεις κύριες πολιτικές ιδεολογίες της Νεωτερικότητας (Φιλελευθερισμός, Κομμουνισμός, Φασισμός) είναι πλέον ξεπερασμένες και αγωνίζεται χάρη της δημιουργίας μίας πλήρως νέας πολιτικής θεωρίας – της Τέταρτης Πολιτικής Θεωρίας[5]. Πολιτικά, είναι ριζικά ενάντιος στον αμερικάνικο ηγεμονισμό και την παγκόσμια κυριαρχία. Εναντιώνεται στην Παγκοσμιοποίηση και αντιτάσσει το δόγμα της πολυπολικότητας. Έχει στενές επαφές με την ευρωπαϊκή Νέα Δεξιά του Αλαίν ντε Μπενουά. Το γαλλικό περιοδικό “Actuel” έχει ήδη, από το 1995, τον Ντούγκιν ως “με την μεγαλύτερη επίδραση, Ρώσο στοχαστή της μετασοβιετικής εποχής”.

    ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (R)

    • Κατ’ ἀρχὰς μὴν βρίζεις. Δὲν βρίσαμε.
      Δεύτερον, θὰ ἐνημερωθῆ ὁ Νετάκιας, ποὺ ἀνέβασε τὴν δημοσίευσιν, καὶ ἀναλόγως θὰ τοποθετηθῆ. Τὸ θέμα δὲν τὸ γνωρίζω καὶ ἀδυνατῶ νὰ λάβῳ θέσιν.
      Ἔχε ὑπομονή.

      • Δουλειά του Dugin είναι να συναντιέται με πολιτικούς και να προωθεί τις ιδέες του. Ο άνθρωπος είναι καθαρά κατά της παγκοσμιοποίησης όπως και εμείς την αντιλαμβανόμαστε. Φαίνεται να είναι και θερμός αδελφός έν Χριστώ. Ο νετάκιας προφανώς δέν γνωρίζει κάτι για τον Dugin. Δέν μπήκε στον κόπο να διαβάσει κάνα άρθρο του. Επιπλέον, η άγνοιά του στις τελετές μνήμης που διοργανώνει κάθε χρόνο η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες των Ιμίων, όπου μαζεύεται πολύς κόσμος, δέν δικαιολογείται. Στην τελευταία μάλιστα βρέθηκε ένας Τούρκος αλλά στους ολίγους άπλυτους της αντι-συγκέντρωσης. Δέν μπορεί επίσης να τον ενοχλούν τόσο οι Τούρκοι και να μήν αναφέρει τίποτα για τους ντονμέδες βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Περίεργη η σιωπή του για την χούντα Σαμαροβενιζέλου και την κατάργηση της διακρισης των εξουσιών. Όλα αυτά εντελώς τυχαία τώρα που λέμε να κυβερνήσουν Έλληνες και να στείλουν τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

    • Ὅταν κάτι δὲν τὸ ἔχῳ μελετήσει ἀδυνατῶ νὰ πάρῳ θέσιν.
      Κι ἀπὸ τὴν ἄλλην…
      Ὁ μόνος τρόπος νὰ κάνουμε κάποιον καλλίτερο, εἶναι νὰ κάνουμε καλλίτερον τὸν …ἑαυτόν μας. Ἔτσι μόνον μποροῦμε εἰλικρινῶς, ἐντίμως καὶ ὁριστικῶς νὰ ἐπηρεάσουμε τὸ περιβάλλον μας.
      Δὲν ἔχω λοιπὸν καταπιαστεῖ μὲ τὸ θέμα κι ἀδυνατῶ νὰ βοηθήσῳ. Ὁ Νετάκιας τὸ κατέχει καὶ πιστεύω πὼς θὰ μᾶς ἀπαντήση.

Leave a Reply