«Βορίδη θυμόμαστε τὸ ποιὸς ἤσουν!!!»

«Κάτσε ήσυχα…»   

Είναι σαν να ψιθυρίζει απειλητικά ο κύκλος των ΜΜΕ, κάπου κάπου, στον Βορίδη.
Μα τα ΜΜΕ ανήκουν, ελέγχονται και καθοδηγούνται από τους γνωστούς βρυκόλακες, που μας πίνουν το αίμα…
Και είναι οι ίδιοι που εξαφανίζουν όποιον αναφέρεται ακόμη και στο όνομά τους…

Και είναι τα ίδια ΜΜΕ που αποσιωπούν κάθε έγκλημα…
Αυτοί που αφάνισαν τους Παλαιστίνιους από τον χάρτη, δείχνουν να ανησυχούν από το …παρελθόν του Βορίδη…

Αν ακούσετε τον Βορίδη να τους απαντάει και να τους ξεφτιλίζει …γράψτε μου.
Και παρόλο που έχει κάνει δήλωση «μετανοίας»… οι επικυρίαρχοι …γνωστοποιούν στους πράκτορές τους το παρελθόν του… ώστε να είναι έτοιμοι να τον αρπάξουν από τα μούτρα αν δεν χορέψει στον ρυθμό των σιωνιστών.

Σίγμα

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-Λάθος η υπουργοποίηση αυτού του κυρίου

Tο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Εβραϊσμού από τη συμμετοχή στην Κυβέρνηση πολιτικού προσώπου που στο παρελθόν έχει διατυπώσει θέσεις μισαλλοδοξίας και ξενοφοβίας και μέχρι προ δύο σχεδόν ετών ήταν ηγετικό στέλεχος παράταξης, η οποία κατ΄ επανάληψη είχε υιοθετήσει ρατσιστικές και ακραίες αντισημιτικές απόψεις.
Η συμμετοχή στην Κυβέρνηση θεωρούμε ότι δεν πρέπει να λειτουργεί ως λήθη της διαδρομής ενός πολιτικού, που οι συμπεριφορές του και οι τοποθετήσεις του έχουν πλήξει τη δημοκρατία.
Στόχος θα πρέπει να είναι να σταλεί ισχυρό μήνυμα τολμηρής και αποφασιστικής στάσης χωρίς υπολογισμούς και βραχυπρόθεσμες πολιτικές σκοπιμότητες, έτσι ώστε το μέτωπο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας, του αντισημιτισμού και των οπαδών του Ναζισμού να καταστεί πιο συμπαγές, αποφασιστικό και αποτελεσματικό.
Έχοντας πρόσφατα τα πολύ ανησυχητικά αποτελέσματα των εκλογών, που δείχνουν ότι οι μέχρι σήμερα πολιτικές και προσπάθειες της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση των φαινομένων αυτών δεν αποδείχθηκαν επαρκείς, εκφράζουμε τις προσδοκίες μας ότι αυτές θα ενισχυθούν σημαντικά.
Ο Ελληνικός Εβραϊσμός εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τόσο η Κυβέρνηση όσο και όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας μας δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να αμφισβητήσει και πολύ περισσότερο να παραβιάσει τις βασικές αρχές ισονομίας και σεβασμού των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος ή θρησκείας.

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply