Ἐθνικὴ ἀκεραιότης στὰ σκουπίδια!!! Προέχει ἡ …«Ἡνωμένη Εὐρώπη»!!!

Ἐθνικὴ ἀκεραιότης στὰ σκουπίδια!!! Προέχει ἡ ...«Ἡνωμένη Εὐρώπη»!!!2Τὸ νὰ ἐμφανίζεται ἔτσι θρασύτατα ἕνα μόρφωμα-ὁδηγία, ποὺ ἀκυρώνει τὴν ἐθνικὴ ἀκεραιότητα-κυριαρχία-ὑπόστασιν, ἀπειλῶντας ταὐτοχρόνως μὲ στρατιωτικὴ παρέμβασιν στὰ ἐσωτερικὰ μίας χώρας, εἶναι ξεκάθαρος φασισμός.
Μία δικτατορία ἄνευ προηγουμένου, ποὺ καθιστᾶ ΟΛΑ τὰ κράτη τῆς «Ἡνωμένης Εὐρώπης» ἐλεγχόμενα καντόνια.
Ἐὰν συνυπολογίσουμε πὼς ὅλη αὐτὴ ἡ ἱστορία ὑποκρύπτει καὶ τὶς παρεμβάσεις τῆς «Ἡνωμένης Εὐρώπης» στὰ ἐσωτερικὰ κρατῶν ποὺ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ  στὴν «Ἡνωμένη Εὐρώπη», ὅπως γιὰ παράδειγμα ἡ Οὐκρανία καὶ ἡ Βουλγαρία, τότε εἶναι εὔκολο νὰ συμπεράνουμε τὶς πραγματικές στοχεύσεις τοῦ μορφώματος ποὺ ἀποκαλεῖται «Ἡνωμένη Εὐρώπη»….

Η Ε.Ε. αποφάσισε να επιτίθεται στρατιωτικά στα κράτη – μέλη της, εάν…

Το Δ’ Ράιχ αποκαλύπτεται και απειλεί… Εθνική ακεραιότητα τέλος, με νόμο της Ε.Ε.

Ἐθνικὴ ἀκεραιότης στὰ σκουπίδια!!! Προέχει ἡ ...«Ἡνωμένη Εὐρώπη»!!!1Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Με απόφαση – νόμο των Βρυξελλών η Ε.Ε. έχει δικαίωμα εισβολής και καταστολής, σε περίπτωση που διαπιστώσει η ίδια (δηλαδή το “διευθυντήριο” των ανωνύμων συμφερόντων πολυεθνικών) πως απειλούνται τα συμφέροντά της.

Πού θα εισβάλει η Ε.Ε. στρατιωτικά και θα καταστέλλει κινητοποιήσεις πολιτών; Μα, στα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των οποίων τη γνώμη δεν θα λαμβάνει υπόψιν, αφοί- θα έχει τη δυνατότητα εισβολής και επιβολής στρατιωτικών μέσων (δηλαδή πολέμου και θανάτου πολιτών) χωρίς να αιτηθεϊ κάτι τέτοιο η κυβέρνηση της χώρας που “αποσταθεροποιείταΓ…! (ενδεχομένως η συγκεκριμένη απόφαση να είναι και η κύρια αιτία ασκήσεων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για μάχες πόλεων και καταστολή εξεγέρσεων πολιτών…).

Η Δημοκρατία μέσα στην Ευρώπη έχασε και την έσχατη άμυνά της και το προσωπείο της ευρωχούντας με νόμο των Βρυξελλών αποφασίζει και διατάσσει…

Στο σημείο αυτό, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε πόσο συμπτωματική μπορεί να είναι η βούληση του Βερολίνου να λειτουργεί ο γερμανικός στρατός και πέραν των ορίων της Γερμανίας, αλλά και πέραν των ορίων δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ…

Με Ευρωπαϊκό νομοθέτημα, λοιπόν, οι Βρυξέλλες μπορούν από τώρα και στο εξής να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από τις 24.6.2014 και μετά…

Η οδηγία/νόμος δίνει πλέον και έμπρακτα το δικαίωμα σε χώρες της Ε.Ε. να καταστείλουν με δικές τους δυνάμεις αναταραχές στο εσωτερικό τρίτων χωρών, ακόμα και αν δεν το αιτηθεϊ η τοπική ηγεσία αν θεωρηθεί από Βρυξέλλες πως έχει χάσει τον έλεγχο και μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα συνοχής της ΕΕ.

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν φυσικά, είναι εντονότατες και δεκάδες βουλευτές όλων των κρατών μελών δηλώνουν πως δεν θα το αφήσουν να περάσευ Δυστυχώς, οι διαμαρτυρόμενοι ευρωβουλευτές ανήκουν σε “φατρίες”

(ομάδες της ευρωβουλής) και ελέγχονται κατά πολύ στις αποφάσεις τους.

Έτσι, δεν αναμένεται καμία ουσιαστική αντίδραση, όπως δεν αναμένεται να δοθεί καμία απολύτως έκταση στο συγκεκριμένο θέμα από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης (τα οποία ελέγχονται είτε άμεσα – ιδιοκτησιακά από μεγάλες πολυεθνικές, είτε οικονομικά από τράπεζες, λόγω των χρεών τους).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η απαρχή της διάλυσης κάθε δημοκρατικού ιδεώδους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία -ως γνωστόν- κυριαρχεί η Γερμανία. Η “απομάκρυνση” αυτή από τις δημοκρατικές διαδικασίες και το δικαίωμα της ανεξαρτησίας των κρατών – μελών της ΕΕ (το οποίο προστατεύεται από το Διεθνές Δίκαιο), είναι η πρώτη επίσημη είσοδος του Δ’ Ράιχ, το οποίο δεν διστάζει πλέον να απειλεί ευθέως με μέτρα τα οποία δεν θα είναι αποκλειστικά οικονομικά και φυσικά καμία απολύτως σχέση δεν θα έχουν με την αυτοπροστασία των κρατών -μελών της Ε.Ε. από αποφάσεις του ευρω-διευθυντηρίου.

Η απόφαση αυτή ενδεχομένως θα αποτελέσει την απαρχή διαδικασιών από κράτη – μέλη της Ε.Ε., που θα οδηγήσουν σε κρίση το οικονομικό οικοδόμημα που απειλεί να μετατραπεί σε φασιστικό – ναζιστικό έκτρωμα… Μένει να αναρωτηθούμε τι θα συμβεί στην Ελλάδα εάν θελήσει να απαγκιστρωθεί από την ευρωπαϊκή αγχόνη: Προφανώς όχι πλέον. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι πόσο σύντομα η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα εφαρμόσει (και επίσημα) αυτού του είδους την πρακτική στο εσωτερικό της Ελλάδας…

ἄς μιλήσουμε ἐπὶ τέλους

Εθνική ακεραιότητα τέλος. Η ΕΕ έχει δικαίωμα ένοπλης καταστολής

Ἐθνικὴ ἀκεραιότης στὰ σκουπίδια!!! Προέχει ἡ ...«Ἡνωμένη Εὐρώπη»!!!3 Με Ευρωπαικό νομοθέτημα (!!!!)πλέον οι Βρυξέλες μπορούν να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από τις 24.6.2014

Η οδηγία/νόμος δίνει πλέον και έμπρακτα το δικαίωμα σε χώρες της Ε.Ε. να καταστείλουν με δικές τους δυνάμεις αναταραχές στο εσωτερικό τρίτων χωρών, ακόμα και αν δεν το αιτηθεί η τοπική ηγεσία αν θεωρηθεί απο Βρυξέλες πως έχει χάσει τον έλεγχο και μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα συνοχής της ΕΕ.

Οι αντιδράσεις είναι εντονότατες και δεκάδες βουλευτές όλων των κρατών μελών δηλώνουν πως δεν θα το αφήσουν να περάσει.

Το αρχείο είναι σε μορφή pdf εδώ
Ἀλέξανδρος Νίκλαν
geopolitics

Συνυπολογίζοντας φυσικὰ καὶ τὸ ὅ,τι μέσα στὶς γενικὲς ὁδηγίες περιλαμβάνεται καὶ ἡ οἰκονομικὴ καταστροφὴ τῶν κρατῶν, μὲ ἀπώτερον στόχο τὸν ὁλικὸ ἔλεγχο, λόγῳ τῆς διαλύσεως τῶν κοινωνικῶν δομῶν, τότε δὲν συζητᾶμε διόλου γιὰ «τυχαῖα» γεγονότα ἀλλὰ γιὰ βεβαιωμένο σχέδιον καταστολῆς, ποὺ ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνει πὼς τὸ ἐν λόγῳ μόρφωμα πράγματι ἐξυπηρετεῖ ΜΟΝΟΝ ἕναν σκοπό:  τὴν ἀπόλυτον δουλοποίησιν τῶν λαῶν γενικῶς.
Καὶ τῆς Εὐρώπης, ἀλλὰ ἐὰν παρατηρήσουμε καλλίτερα, ὅλων τῶν κρατῶν τοῦ πλανήτου.

Λέτε οἱ διάφοροι εὐρωβο(υ)λευτές νά ἀρνηθοῦν νά ὑπογράψουν ἕνα τέτοιο κατασκεύασμα;
Καί μετά; Πῶς θά καταφέρουν νά ἐπιβιώσουν; Ἔ;

Φιλονόη

(Visited 161 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ἐθνικὴ ἀκεραιότης στὰ σκουπίδια!!! Προέχει ἡ …«Ἡνωμένη Εὐρώπη»!!!

Leave a Reply