ΔΥΣΚΟΛΟ τὸ χρῆμα γιὰ τὴν (ἀ)παιδεία!!! ΑΦΘΟΝΟ γιὰ τὰ …«ἐξοπλιστικά»!!!

Με …«τεράστια» προσπάθεια βρήκαν λεφτά για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών…
Ανησυχία για το μέλλον που προβλέπεται δυσοίωνο.
Όμως ΚΑΜΜΙΑ ανησυχία για τις πληρωμές των ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

Για την πληρωμή αυτών των …«ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» «ΜΑΣ»ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ακούσετε ότι υπάρχει δυσκολία!!!

Οι τοκογλύφοι διορίζουν ΔΙΚΟΥΣ τους ανθρώπους στις κυβερνήσεις «μας» …προκειμένου τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ να πληρώνονται ΠΑΝΤΑ κατά …προτεραιότητα,  αλλά σοβαρότατα θέματα όπως η υγεία, η παιδεία και η κοινωνική πρόνοια να αντιμετωπίζονται ως …τριτεύουσας σημασίας.

Ενώ κανονικά η ανακάλυψη ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μίζας, σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ προμήθεια του Δημοσίου, θα έπρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΑ να καθιστά ΟΛΗ την σύμβαση ΑΚΥΡΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ως προϊόν ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΙΣΤΙΑΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ εις βάρος του Δημοσίου,  βλέπουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ πορνοΠΟΛΙΤΙΚΟΣ …δεν τολμάει να αμφισβητήσει την εγκυρότητα αυτών των συμβάσεων ληστείας του Δημοσίου Πλούτου!!! 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ …ΜΕΛΕΤΗ!!!

Με την επιστροφή μερικών εκατομμυρίων από τις μίζες στο κράτος,  μας …ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ  να ξεχάσουμε τα ΔΕΚΑΔΕΣ δισεκατομμύρια που πληρώθηκαν σε…

  • υποβρύχια που …ΔΕΝ πήραμε,
  • σε ΑΠΑΤΣΙ που …πέφτουν,
  • σε τραίνα που …ΔΕΝ χωρούν στις γραμμές,
  • σε F16 που …μπάζουν νερά,
  • σε Άρματα που …ξεφλουδίζουν,
  • στο ανύπαρκτο C4I,
  • στις απάτες του Καλατράβα και της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων κλπ.

Ομοίως ξεχάσαμε ότι εξοφλήσαμε και δεν παραλάβαμε ποτέ τις φρεγάτες του Κόχραν από την επανάσταση του 1821….
Ο μέγας Κόχραν δούλευε για τους Rothschild και ήταν κατηγορούμενος για μία από τις μεγαλύτερες Χρηματιστηριακές απάτες της Αγγλίας.

Ακόμα και υποτιθέμενες ναυμαχίες,  (όπως αρκετές από τις ναυμαχίες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων) διεξήχθησαν από ανθρώπους της …εμπιστοσύνης των τοκογλύφων, ώστε αναλόγως του …πονταρίσματος στα Χρηματιστήρια ...να φέρνουν πάντα τα αποτέλεσμα που τους …βόλευε.

Για να μην ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ποτέ κι από κανέναν τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ δάνεια και τα εξωφρενικά προνόμια της Τράπεζας της «Ελλάδος», οι τοκογλύφοι φροντίζουν να εκλέγονταιν συνεχόμενα δικοί τους άνθρωποι, που ο κάθε ένας από αυτούς φοράει το …«κατάλληλο ιδεολογικό χρώμα», ώστε να καλύπτονται ΟΛΑ τα …Target Group των ψηφοφόρων.
Έτσι, μπορεί στημ Βουλή να γίνει χαμός για μερικά …δένδρα σε ένα πάρκο μίας άγνωστης συνοικίας,  αλλά για τα θέματα της Τράπεζας της «Ελλάδος», του «εθνικού» νομίσματος, των δανείων του 1821, που πληρώναμε μέχρι πριν λίγα χρόνια, δεν θα ακούσουμε ποτέ την παραμικρή κουβέντα.

Σήμερα λοιπόν οι …γκόμενες των σιωνιστών τοκογλύφων μας προειδοποιούν ότι δύσκολα θα ξαναβρεθούν χρήματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς…
Κάτι που σημαίνει …περισσότερη ανεργία, μιας και οι γονείς θα αναγκαστούν να μείνουν σπίτι να προσέχουν τα παιδιά τους.
Μία ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και ΠΑΓΙΑ δαπάνη του προϋπολογισμού αφαιρέθηκε από αυτόν και αφού χρηματοδοτήθηκε, μεταβατικά, από την Ευρωπαϊκή επιδότηση του ΕΣΠΑ,  εννοείται ότι αυτός ο κοινωνικός θεσμός οδεύει σε …ξαφνικό θάνατο.

Για την πληρωμή των δανείων τα κοράκια των χρηματαγορών και οι σιωνιστές τοκογλύφοι δεν έχουν να φοβηθούν το παραμικρό.
Η ΠΕΜΠΤΗ (5η) γενεά Μητσοτάκηδων  έχει πάρει τον δρόμο για την εξουσία…
…και δεν θα επιτρέψουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ εξωσυστημικό να κλονίσει το οικοδόμημα των τοκογλύφων, που βασίζεται σε νόμους του 1927 και τους οποίους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμά να ακυρώσει ή να ανανεώσει ή ακόμη και να …αμφισβητήσει!!!

Οι ξένοι φροντίζουν ώστε οι δικοί τους άνθρωποι να είναι πάντα στην κορυφή της όποιας πολιτικής πυραμίδας, ακόμα κι όταν δεν έχουν καμμία λαϊκή νομιμοποίηση...
…Ενώ οποιοσδήποτε απρόβλεπτος παράγων βρίσκει απέναντί του όλες τις …ύαινες του συστήματος.

Διαβάστε το απόσπασμα από το ΒΗΜΑ και θα καταλάβετε πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι για τους τοκογλύφους … με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτούς.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “ΔΥΣΚΟΛΟ τὸ χρῆμα γιὰ τὴν (ἀ)παιδεία!!! ΑΦΘΟΝΟ γιὰ τὰ …«ἐξοπλιστικά»!!!

Leave a Reply