Ἡ ἐπομένη μαριονέτα εἶναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ!!!

Ἠ ἐπομένη μαριονέτα προετοιμάζεται στὰ «ἀποδυτήρια»…
Φαντάζομαι πὼς ὅλοι ἔχετε προσέξει ὅτι συνήθως πρὶν κάποιος  νὰ ἀναλάβῃ (διορισθῆ, μὲ τὴν βοήθεια τῶν ΜΜΕ) πρωθυπουργός, περνᾶ ἀπὸ μία κλειστὴ συνάντησι τῆς λέσχης Μπίλντερμεργκ.
Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ ΟΛΟΥΣ τοὺς ὑπουργοὺς οἰκονομικῶν (π.χ. Ἀλογοσκούφης) ἐκτὸς βέβαια ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἐξόφθαλμα καὶ «νόμιμα» τοὺς ἔχει ἀνατεθεῖ ὀ ῥόλος τοῦ ἀρμοστοῦ/ἐπιτρόπου τῶν δανειστῶν (Στουρνάρας, Χαρδούβελης), ἤ  ἀποτελοῦν μόνιμα μέλη τῆς ἰδίας, ἤ παρομοίου, λέσχης. (π.χ. Παπαδῆμος-Τριμερὴς Ἐπιτροπή).

Σὲ ὀρισμένα δημοκρατικότερα ἀπὸ τὸ Ἐλλαδιστὰν κράτη αὐτὸ – ἄν γίνεται – θεωρεῖται  κολάσιμο, ἀκριβῶς ἐπειδὴ συζητῶνται θέματα ποὺ ἀφοροῦν στοὺς πολῖτες, πού, ὐποτίθεται πὼς ἐκπροσωποῦν, ἐρήμην φυσικὰ καὶ ἐν ἀγνοίᾳ τῶν πολιτῶν τους, μιᾶς καὶ τὰ πρακτικὰ ἤ ἔστω τὸ περιεχόμενο τῶν συζητήσεων, δὲν ἀνακοινώνεται ΠΟΤΕ μὰ ΠΟΤΕ!!!

Ἀλέξανδρος Παυλίδης

Στην… ιταλική “Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” ως επόμενος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας!

Προσωπικότητες από την  Ευρωπαϊκή ελίτ και παγκόσμιους τραπεζίτες θα συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λαμβάνει μέρος στο «Φόρουμ του Κόμο», -ένα διεθνές συνέδριο-έπειτα από την πρόσκληση που του απηύθυνε το ιταλικό ίδρυμα European House – Ambrosetti.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν δύναται να παραστεί στο καθιερωμένο ραντεβού του με τους διαδηλωτές στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς μιλά στην πρωινή συνεδρίαση, με θέμα παρέμβασης «Η ατζέντα για την αλλαγή στην Ευρώπη». Οι πρώτες αντιδράσεις για το ταξίδι κατεγράφησαν ήδη από το στρατόπεδο της Αριστερής Πλατφόρμας: «είναι ένα αμφισβητήσιμο ταξίδι την περίοδο που γίνεται…ένα κλειστό συνέδριο για το οποίο δεν έχουμε καμία ενημέρωση και εντέλει μετέχουν σ’αυτό όσοι είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά μας» έλεγε στην Kontranews στέλεχος της μειοψηφίας, δίχως να κρύβει την ενόχλησή του. Αντιθέτως, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αφού χαρακτήρισε τυχαίο το γεγονός ότι η ημερομηνία του συνεδρίου συμπίπτει με αυτή των εγκαινίων της ΔΕΘ, επεσήμανε πως «για πρώτη φορά ο συγκεκριμένος κύκλος των πολιτικών προσώπων και ανθρώπων οι οποίοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη σημερινή Ευρώπη που συμμετέχει στο συνέδριο,  αναγνωρίζει σαν ισότιμο συνομιλητή, όχι συμφωνώντας, έναν άνθρωπο ο οποίος προέρχεται από την αριστερά και αυτός είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», και αυτό είναι ενδεικτικό του ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ … ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Το εν λόγω φόρουμ έχει ιστορία τεσσάρων δεκαετιών και διεξάγεται κάθε φθινόπωρο στο φημισμένο θέρετρο «Βίλα Ντ’ Εστε», το οποίο το 2009 ανακηρύχθηκε από το Αμερικανικό περιοδικό «Forbes» το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, ενώ ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί μαζί με «βαριά» ονόματα ……με την αφρόκρεμα της Ευρωπαϊκής  πολιτικής και οικονομικής σκηνής.Στη λίστα των υπολοίπων συμμετεχόντων, συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο τραπεζίτης Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ο Γερμανός υπουργός Γιεργκ Ασμουσεν, και οι Επίτροποι  Χοακίν Αλμούνια και Μισέλ Μπαρνιέ. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα  επαναλάβει τις πάγιες θέσεις του κόμματος για άμεση αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, ώστε να καταστεί δυνατή η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ευρώπης. Ακόμη, θα επισημάνει το τρίπτυχο: τερματισμός λιτότητας, συνολική ρύθμιση των χρεών της Ευρωζώνης στο πλαίσιο μιας ευρωπαικής διάσκεψης για το χρέος (κατά το πρότυπο του Λονδίνου το 1953), καθώς και ένα ευρωπαικό «New Deal» για την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply