Ἡ Γερμανία ὡς ἑταιρεία καὶ τὰ …περιφερειακά της ὑποκαταστήματα!!!!

Τὸ ἄρθρον εἶναι παλαιόν, ἀλλὰ λόγῳ μίας προσφάτου συζητήσεως, τὸ θυμήθηκα.
Εἶναι πάρα πολὺ σημαντικὲς οἡ πληροφορίες ποὺ μᾶς μεταφέρει καὶ μποροῦμε, μελετῶντας το καλὰ καὶ ἀκολουθῶντας τοὺς συνδέσμους, νὰ ἀποκτήσουμε μίαν πληρεστέρα εἰκόνα γιὰ τὸ τὶ  ἀκριβῶς συμβαίνει σήμερα στὴν χώρα μας καὶ στὴν Εὐρωπη, ἀλλὰ καὶ σε ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη γενικότερα.

Ἐκεῖ ποὺ θὰ σταθῶ, καὶ θέλω νὰ τὸ κρατήσετε, εἶναι πὼς ΜΟΝΟΝ κατ’  ὄνομα διατηρεῖται τὸ ὄνομα τῆς Γερμανίας.

Ἠ Γερμανία, ὅπως καὶ ἡ Γαλλία καὶ ἡ Ἀγγλία καὶ ἐμεῖς ἀλλὰ καὶ ΟΛΗ ἠ Εὐρώπη (κι ὄχι μόνον!!!) παραμένει (καὶ παραμένουμε) κατ’ ὄνομα μόνον πολῖτες κρατῶν. Κατὰ βάσει εἴμαστε ἀριθμημένοι δοῦλοι, δίχως σύνορα καὶ δίχως ταὐτότητα. Ἡ Γερμανία δέ, περισσότερο ἀπὸ ὅλους τοὺς ἄλλους, πάσχει καὶ ἀδυνατεῖ νὰ ἀντιδράσῃ.

Πρὶν σᾶς ἀφήσω σᾶς προτείνω νὰ ῥίξετε μίαν ματιὰ καὶ σὲ αὐτά:

Παραληρήματα Γερμανῶν;

ΚΑΙ στὴν Γερμανία ἀπαγορεύεται ἡ κριτικὴ κατὰ τῶν Rothschild!!!

Η ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οἱ ξένοι ἐπενδυτές ἀποχωροῦν ἤ οἱ …«κερδοσκόποι»*;

Δαυὶδ Μπάλφουρ. Ἕνας …ἱερὸς πράκτωρ!!!

Ἄνοδος-Πτώσις καὶ Ἀνάστασις τῆς I.G. FARBEN (α’)

Εἶναι ἀποκαλυπτικότατα γιὰ τὸ πῶς «ἀκοῦμε, φανταζόμεθα, αἰσθανόμεθα Γερμανία ἀλλὰ στὴν οὐσία εἶναι ἁπλῶς ἡ ἴδια τράπεζα!!! Τὸ ἴδιο ἀφεντικό!!! Ὀ ἴδιος περιούσιος!!!!»

Ἐὰν γνωρίζουμε τὴν ἱστορία καὶ τὶς συνήθεις μεθοδεύσεις, τότετ ναί, ἔχουμε ἐλπίδες ἀντιστάσεως.

Φιλονόη

Ὁ ἀρχικὸς τίτλος εἶναι λίγο …ἄκαιρος, διότι καὶ ἡ ΕΡΤ ἔκλεισε, ἀλλὰ καὶ ὁ Σόμπλε ἦλθε καὶ παρῆλθε.

Ἡ Γερμανία ὡς ἑταιρεία, τὸ ξεπούλημα τῆς Ἑλλάδος, ἡ ΕΡΤ καὶ ἡ ἐπίσκεψις Σόιμπλε

 ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ…

Καθηγητές, απλοί άνθρωποι, κινήματα πολιτών, ερευνητές, ψάχνουν και ψάχνονται και ξετυλίγουν την αλήθεια που τόσο ύπουλα μετά τον 2ΠΠ τους έκρυβαν. Η χώρα τους, η πατρίδα τους, υποχρεώθηκε από τις συνθήκες να ζει μέσα σε ένα τεράστιο  ψέμμα και να ανακαλύπτει τώρα πλέον, ότι αυτό που πίστευαν για την χώρα τους, δεν είναι καν ούτε στο ελάχιστο αυτό που μέχρι τώρα προσπάθησαν να τους πείσουν ότι είναι.
 Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, εξακολουθεί ακόμη να είναι ένα κατεχόμενο προτεκτοράτο, χωρίς -το σπουδαιότερο, κατά το Διεθνές Δίκαιο – Συνθήκη Ειρήνης, 68 χρόνια, μετά την λήξη του πολέμου και με ανώτατο όριο στρατιωτικής κατοχής – πάντα κατά το Διεθνές Δίκαιο τα 60 χρόνια και ως εκ τούτου, μέχρι σήμερα σε εμπόλεμη κατάσταση με 50 τόσες χώρες, σε απλή κατάπαυση πυρός!
Αλλά βρίσκεται νόμιμα και σύμφωνα με όσα έχουν υπογράψει οι 4 νικητήριες συμμαχικές Δυνάμεις, στην επικράτεια του 1937 και με ισχύον σύνταγμα αυτό του 1919 [ και τα δύο σε προσωρινή αδράνεια, μέχρι την υπογραφή της Συνθήκης ειρήνης.
Δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί ως κυρίαρχο κράτος, με ένα Βασικό Νόμο  (αντί Συντάγματος), που έχει επιβληθεί από τους κατακτητές. Εξακολουθεί να μην υπάρχει πραγματική ένωση, να έχει  «επίσημα» μεταβληθεί η χώρα σε μία οικονομική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με έδρα την Φρανκφούρτη / Μάιν, αναφερόμενη ως εξής:

BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Finanzagentur GmbH 

(Οικονομική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)

Lurgiallee 5

D – 60439 Frankfurt / Main

 Telefon : + 49 69 – 25 616 – 0

Telefax : + 49 69 – 25 616 – 14 76

E-Mail :   info@deutsche-finanzagentur.de

 

Αρ. Εγκρίσεως : HRB 51411 – AMTSGERICHT [ = Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο της πόλης / Frankfurt/Main

Vertretungsberechtigte ( =Υπεύθυνοι Εκπρόσωποι της Εταιρείας):

Dr. Tammo Diemer – Προϊστάμενος

Dr. Carsten Lehr     – Προϊστάμενος

 Inhaltlich Verantwortlicher ( = Υπεύθυνος Περιεχομένου ) :

Boris Knapp

Umsatzsteuer – Ιdentifikationsnummer ( = ΑΦΜ ) : DE 137223325, 

Η Εταιρεία αυτή εκπροσωπείται από τον εκάστοτε Ομοσπονδιακό Υπουργό των Οικονομικών – σήμερα από τον Σόϊμπλε, δηλ. – και έχει ελεγκτικό ρόλο.

 Ο Γερμανός πολίτης, κατέχει ένα Personalausweis, δηλ. ένα «Πάσσο» γι΄ αυτήν την εταιρεία, αντί για κανονική ταυτότητα ταυτοποιήσεως προσώπου, όπως έχουμε εμείς, αφού η χώρα του Νομικά είναι ανύπαρκτη.
( βλ.:επίσημη σελίδα:  deutsche-finanzagentur. και  deutsche-finanzagentur)

Στην χώρα αυτή, βγαίνουν τώρα από έναν μεγάλο εφιάλτη, ανακαλύπτοντας όλα αυτά, που στην ουσία σημαίνουν ότι  βρίσκονται ακόμα υπό κατοχή, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα νόμιμο, όλος ο δημόσιος βίος έχει μετατραπεί σε ιδιωτικές εταιρείες, η κυβέρνηση είναι μια φάρσα του καραγκιόζη και βέβαια τίθεται σε πλήρη αμφιβολία η «νομιμότης»  των Ευρωπαϊκών Διεθνών Συνθηκών και Συμφωνιών που υπογράφει εμφανιζόμενη «ψευδώς» ως κυρίαρχο κράτος, αφού δεν είναι.

Και τότε σκοντάφτουν επάνω στο επόμενο πρόβλημα, του ποιός μπορεί να είναι ο πραγματικός κυβερνήτης που κρατά τα ηνία, στο όνομα και για τα συμφέροντα του κατακτητή, οπότε αυτόματα ανακαλύπτουν τημ «σκιώδη κυβέρνηση» από τον οίκο BERTELSMANN που φαίνεται να κρύβεται από πίσω, με το «φιλανθρωπικό του ίδρυμα», αλλά μαζί και με τις θυγατρικές του, τα διάφορα καρτέλ που μετέχει, τα ΜΜΕ [π.χ. RTL/ALPHA] έντυπα, εκδοτικούς οίκους που κατέχει – σήμερα ανακοινώθηκε και  η συνένωση του εκδοτικού της οίκου RANDOM HOUSE με τις γνωστές εκδόσεις PENGUIN, του συστήματος υγείας, τα think tanks και ιδρύματα που έχουν διεισδύσει παντού και είναι πίσω από κάθε ιδιωτικοποίηση, όπως των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας, της παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες, της δικαιοσύνης κλπ. κλπ. και που βέβαια προωθεί μαζί και με τις τράπεζες την στυγνή οικονομική δικτατορία της Ευρώπης, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπαγορεύοντας και επιβάλλοντας και αυτές ακόμη τις συμβάσεις και συμφωνίες της Ε.Ε., όπου φαίνεται ότι θα κυριαρχεί και επιβληθεί το εμπορικό/αποικιακοκρατικό δίκαιο της αγοράς.

βλέπε και:
bertelsmann.com
nachdenkseiten
politonline   (Prof. Dr. Pierre Hillard : Bertelsmann und die Weltregierung)

Mαζί πάντα και με την θυγατρική του, την arvato, για την διαχείριση των δήμων/ της αυτοδιοικήσεως.

Στην Γερμανία:

Βλέπε και:

flegel

meinepolitik  – die Bertelsmann  Stiftung : Wegbereitrin für ARVATO,

nwnews._Arvato    Projekt_in_Wuerzburg_gescheitert.html

Στην Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία:

Βλέπε:

 arvato.co.uk

 arvato.co.uk/ memberships

 arvato.co.uk/ network

arvato.co.uk/ -locations

Στην Ελλάδα:

Βλέπε.:

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ

Σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 12 ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

sites.google.com/site/soerdrodou/anakoinoseis/deltiotypoutesp oe-otagiatisprokletikesdeloseisfuchtel

gnto.gov.gr/el/06092012-συνάντηση-της-υπουργού-τουρισμού- κ-όλγας-κεφαλογιάννη-με-τον-γερμανό-υφυπουργό-κ-fuchtel

tonoikaipnevmata

Η Διεύθυνση στην Αθήνα:

 

ARVATO + BERTELSMANN

Λεωφόρος Αθηνών 226 + Κηφισσού

10442 Αθήνα

Τηλ. 210 – 5197 -500 κλπ. κλπ. – […τυχαία …επάνω από το ΚΤΕΛ!…]

Οι βλέψεις τους, για …όλη την Ευρώπη και όχι μόνον….

Σύγχρονοι τρόποι κατακτήσεως και σκλαβοποιήσεως χωρών, λαών, εθνών!!!
Δικτατορία χωρίς όρια και τέλος, χωρίς τανκς και παραδοσιακούς στρατούς [προς το παρόν τουλάχιστον για την δική μας ήπειρο…].

Αλλά και το σύστημα Υγείας, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις φιλοδοξίες του συγκροτήματος, αφού έχει προχωρήσει ήδη πολύ η ιδιωτικοποίηση και διάλυση του συστήματος στην   Γερμανία, πριν αναλάβουν και εδώ δουλειά στο …ξέφραγο αμπέλι μας… 

Στην Γερμανία:

Βλέπε:

lupocattivoblog

lupocattivoblog     Gesundheitssystem in Deutschland – Was derzeit wirklich passiert – Dr. Jan Erik Döllein –

 

   Γερμανικά καρτέλ – τα ίδια – παίρνουν και τα δικά μας Νοσοκομεία, την διαχείριση ολόκληρου του συστήματος υγείας στην Ελλάδα:

   Βλέπε.:

antinews

 epikaira

 ygeianet.pdf

karteria

enet

palo

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΝ;;;

farmakopoioi

Τα ίδια όμως καρτέλ, έχουν ήδη εισχωρήσει και στην ιδιωτική υγεία, όπως στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών:

Βλ. π.χ.  iatriko 

Αυτά είναι μόνον κάποια παραδείγματα από την επιδρομή της «σκιώδους κυβερνήσεως = δικτατορίας» των Βρυξελλών.
Ο κατάλογος όμως είναι τεράστιος, μέχρι να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους οι εγκληματίες αυτοί, εάν και εφ’όσον εμείς συνεχίσουμε να τους στρώνουμε με τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά το δρόμο. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα κάνουμε την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!
ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΊΣΩΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΠΙΣΗΜΗ΄΄ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΊΜΠΛΕ…..

Βιβλία και ατέλειωτα άρθρα έχουν γραφεί γι αυτόν τον κολοσσό και τις αρπακτικές του διαθέσεις, την βαθειά του συμμετοχή στην ιδιωτικοποίηση ολόκληρης της πολιτικής ζωής, αλλά και μεγάλες κινητοποιήσεις εναντίον του.

 Στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Βλέπε:

radio-utopie

nutze-deine-freiheit

gloria.tv

unser-politikblog.blogspot

 Σε εμας βέβαια, όλα γίνονται στα μουλωχτά, αφού νομικοί, καθηγητές, δικαστές, συνταγματολόγοι κλπ. δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το μείζον θέμα που λέγεται Γερμανία – στις πραγματικές του όμως διαστάσεις – και όχι με περίεργους, ανεύθυνους και ατεκμηρίωτους σχολιασμούς,του τύπου: έ τώρα, τυπικό είναι που δεν υπάρχει συνθήκης ειρήνης κλπ. de facto [!] έχει αποκατασταθεί ως κράτος και όλα τα υπόλοιπα αφορούν στην ίδια…..όχι σε εμάς.
Δεν μας λένε Βέβαια, τι συμβούλευαν υπουργούς και πρωθυπουργούς, όταν Προχωρούσαν σε υπογραφή συμφωνιών και συμβάσεων, όπου συμμετείχε και η εταιρεία Γερμανία, ως κράτος…

Κατά τα άλλα, όταν στ ις 18 Ιουνίου θα μας έλθει ο προϊστάμενος της Ε.Π.Ε. που λέγεται ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, θα του στρώσουμε το κόκκινο χαλί των επισήμων και θα αποχαυνώσουμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο για τα καλά λόγια που θα μας πει αυτός ο Επικίνδυνος Εκπρόσωπος των εταιρειών, συγκροτημάτων και λεσχών που μας τον στέλνουν να μας τρομοκρατήσει, γιατί εκτόςτων άλλων έχουν μπροστά τους και τις «εκλογές» του Καραγκιόζη τον Σεπτέμβριο.
Πρέπει μέχρι τότε να έχουν να επιδείξουν ΈΡΓΟ, ότι επιτέλους τις πήραν τις αναγκαίες υπογραφές του ξεπουλήματός μας.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, Ή ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ;;;;;;
ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ;;;;

Απαραίτητη λοιπόν η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΓΥΡΩ από την ΕΡΤ – Τη ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ   ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ή στα ΧΕΡΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ!
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που ΕΜΕΙΣ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!

Απαραίτητο επίσης όπως η ΕΡΤ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ.  

Ο κύριος Σόϊμπλε πρέπει να καταδειχθεί ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗν ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 

Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ EXOYN ΞΕΚΙΝΗΣEI ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟN ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ , ΤΗΝ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

   ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ    ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.   

   ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΟΠΩΣ  ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ    ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Ε. – Ο.Δ.Γ. κ. ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΣΤΟ ΚΑΛΩΣ –ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Αθήνα,  Ιούλιος 2013

   Βενετία Κάντζια
Οἶμος

       Υ.Γ. : Παραπέμπω στα προηγούμενα σχετικά κείμενά μου, για όσους/όσες δεν τα έχουν εμπεδώσει ακόμα!

Ἔφθασε πλέον ἡ ἱστορικὴ στιγμή

klassikoperiptosι

Μήπως έφτασε πλέον η ιστορική στιγμή και η ευκαιρία για την Ελλάδα…;

 Ο Βενιζέλος και το ιδεολόγημα της ήττας 

ΜΗΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἡ Γερμανία ὡς ἑταιρεία καὶ τὰ …περιφερειακά της ὑποκαταστήματα!!!!

Leave a Reply