Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!

Κυβέρνηση FYROM: «Ο αγωγός Turkish Stream θα πραγματοποιηθεί.  Victoria Nuland, CIA και SOROS πίσω από την αποσταθεροποίηση». Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!5

 

 

Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!7

Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!6

Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!4

Πολίτες της FYROM: «Να παραιτηθεί ο Γκρούεφσκι». Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!10

Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!8Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!2Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!1 

Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!3

Σας θυμίζει κάτι αυτή η κατάσταση;Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!9

 Ὅ,τι ἔκαναν ἐδῶ οἱ πράκτορες ἐπὶ Καραμανλῆ, τώρα τὸ ἐπαναλαμβάνουν στὰ Σκόπια!!!11
Τότε που όλοι ήθελαν να φύγει ο …«ανύπαρκτος» Καραμανλής για να αναλάβει ο …«εργατικός» Παπανδρέου…

Τότε που ο Βούδας της Ραφήνας έπαιζε …Playstation, ενώ οι πολίτες ήξεραν ποιος θα μπορούσε να σώσει την χώρα…
…κι αυτός ήταν ο ΓΑΠ.
Αυτός ήξερε που θα βρει τα λεφτά …

Κάπως έτσι στα Σκόπια και σήμερα με σκάνδαλα, με τρομοκράτες και με επικοινωνιακή επίθεση από τα ΜΜΕ του εξωτερικού, οι πολίτες αισθάνονται ότι βρήκαν το ποιος θα τους σώσει από τον …«διεφθαρμένο» Γκρούεφσκι.

To επίσημο Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων ΜΙΝΑ εμπλέκει ευθέως την φίλη του Καμμένου Victoria Nuland, τον Soros, την CIA και τους neocons (PNAC) στην επίθεση που δέχεται η σημερινή κυβέρνηση για το ότι δεν ήταν πολύ Αμερικανόφιλη και πολύ φιλονατοϊκή, αφού …καθυστέρησε «εγκληματικά» να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Με έγχρωμες επαναστάσεις δημιουργήθηκαν τα Βαλκανικά Κράτη και με έγχρωμες επαναστάσεις προχωρούν οι αλλαγές που βολεύουν τους επικυριάρχους.

Να μην ξεχνάμε ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  όχι μόνο δεν τόλμησε να μιλήσει για Soros τον Δεκέμβριο του 2008  αλλά ήταν στην πρώτη γραμμή, μαζί με τους πράκτορες που έκαιγαν την Αθήνα.

Βλέπετε τι τρομερά εργαλεία είναι η άγνοια και η βλακεία στα χέρια των επικυριάρχων;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply