Λαθρομετανάστες σκέτο ἀλλὰ …«ἑλληνοποιημένοι»!!!

Γενοκτονία ἰθαγενῶν καὶ ἀντικατάστασίς τους ἀπὸ …«πρόσφυγες»!!!

Κυκλοφορεῖ τώρα τελευταία μία ἀνάρτησις μὲ θέμα τὴν παράνομη …ἀναβάπτισιν σὲ πρόσφυγες, τοῦ κάθε ΛΑΘΡΟμετανάστου.
Ἀλλὰ μόνον γιὰ …ἐσωτερικὴ κατανάλωσιν αὐτό, ἐφ΄ ὅσον στὴν πραγματικότητα τὸ κράτος διοικεῖται ἀπὸ τὶς Μ.Κ.Ο. τοῦ πSoros  καὶ τῆς Ἡνωμένης Εὑρώπη μας, ποὺ ἀνεξαρτήτως νόμων καὶ  ἐθνικῶν Συνταγμάτων ἐπιβάλλουν τὰ δικά τους νομομαγειρέματα, εἶτε διὰ τῆς πλαγίας ὁδοῦ εἶτε διὰ τοῦ ἐκφοβισμοῦ.

Ἡ ἀπόφασις, ποὺ παρουσιάζεται αὐτὲς τὶς ἡμέρες, εἶναι τοῦ ΣτΕ ἀλλὰ ἀπὸ τὸ 2015 καὶ ἤδη ἔχει τεθεῖ ὑπ΄ὄψιν τοῦ κάθε κουδουνισμένου.
Ἡ ἐπὶ πλέον παρέμβασις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας διευκρινίζει πὼς (στὴν οὐσία) εἶναι ἀντισυνταγματικὸ καὶ παράνομον καὶ πρᾶξις ἐθνικῆς προδοσίας ἡ καταπάτησις τοῦ Συντάγματος καὶ ἡ διὰ τῆς πλαγίας ὁδοῦ ἐλληνοποίησις κάθε εἰσερχομένου ΛΑΘΡΟμετανάστου, μὲ στόχο τὴν ἀντικατάστασιν τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος.

Γενοκτονία στοχευμένη ἡ ἀπόδοσις ἰθαγενείας!!!

Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Ὅλο αὐτὸ ἀφορᾶ στὸν νόμο ῥαγκούση, ποὺ παρανόμως ἐψήφισε ἡ βο(υ)λὴ καὶ κατέπεσε πολὺ εὔκολα.
Ἐπὶ πλέον θὰ πρέπη νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς ὅλες οἱ ἀπὸ τὸ 2010 ἐκλογικὲς ἀναμετρήσεις ἔγιναν ἀπολύτως παρανόμως, ἐφ΄ ὅσον μέσα στὸ ἐκλογικὸ σῶμα ἦσαν καὶ πάρα πολλοὶ παρανόμως «ἑλληνοποιημένοι», βάσει τῆς παρακάτω ἀποφάσεως.
(Ἡ ἀπόφασις ΣτΕ ἀναφέρεται στὸν νόμο ῥαγκούση καὶ σὲ κάθε …ἀπόνερό της ἤ, ἄλλως, σὲ κάθε παράνομον ἑλληνοποίησιν, διὰ τοῦ …«ἔτσι γουστάρω» τῆς κάθε φωφάρας, τασίας, μαρίας, κατίνας, μήτσου, μπούλη, κούλη κλπ κλπ κλπ, ποὺ μεσολάβησε πρὸ τῆς τελικῆς ἀποφάσεως, ἀλλὰ κι ἔως σήμερα…!!!)

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων…
Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμοδίους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.
 
Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμοδίους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝΕΙ ΕΔΩΛΙΑ ΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΥΝ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ!!!

Δείτε την απόφαση του ΣτΕ  που αναδημοσιεύσαμε στις 24/9/2015 και την οποία οι Τσίπρας-Καμμένος αντί να την εφαρμόσουν, κάνουν ακριβώς το αντίθετο: στήνουν εδώλια (δείτε εδώ την μήνυση που έκανε κατά του Μητροπολίτη Χίου) σε όσους αποκαλούν λαθρομετανάστες όσους εισβάλλουν παρανόμως στην χώρα μας! 

Ιδού τι ανέφερε η απόφαση του ΣτΕ:

Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παρατύπων προσφύγων…

Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμοδίους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.

Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμοδίους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορηγήσεως του εν λόγω καθεστώτος».

Επίσης άλλο δημοσίευμά μας που έλεγε ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες. Και αυτή την γράφουν στα μέζεά τους οι πολιτικοί μας ταγοί:

Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων.

Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω.

Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο αυτός που εγκαταλείπει ηθελημένα ή διωκόμενος την χώρα του για να βρεθεί σε άλλη χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Αυτό σημαίνει πως εάν πχ ένα πλοιάριο φύγει από την εμπόλεμη Συρία και φθάσει στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, τότε ναι μιλάμε για πρόσφυγες. Όταν όμως κάποιοι φύγουν από την εμπόλεμη Συρία, πάνε στην μη εμπόλεμη Τουρκία και τελικά περάσουν παρανόμως το Αιγαίο για να βρεθούν στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες και έτσι τους αναγνωρίζει ο νόμος. Κακώς και κατά παράβαση του νόμου οι Ελληνικές αρχές και το Ελληνικό κράτος χαρακτηρίζουν όλους αυτούς που μπουκάρουν από την Τουρκία ως πρόσφυγες. 

Με λίγα λόγια από την στιγμή που ο πρόσφυγας καταφύγει σε μη εμπόλεμη χώρα (Τουρκία), παύει και ο κίνδυνος κατά της ζωής του και μόνον αυτή η χώρα οφείλει να του παρέχει την ιδιότητα του πρόσφυγα και να του φερθεί αναλόγως. Όταν η χώρα αυτή (Τουρκία) προωθεί αυτούς τους πρόσφυγες σε άλλη χώρα με παράνομο τρόπο και χωρίς προηγουμένη κοινή συμφωνία, τότε τα άτομα αυτά χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και πλέον πρόκειται για λαθρομετανάστες για τους οποίους και υπάρχει σχετική νομοθεσία για την αντιμετώπισή τους που δεν είναι άλλη από την άμεση απέλαση. Δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει το Σύνταγμα και οι σχετικοί νόμοι.

Τα παραπάνω αποτελούν και τον λόγο που πριν λίγες ημέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας, απεφάνθη με απόφαση του Ε’ Τμήματος πως δεν επιτρέπεται  το ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων καθώς και η παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η παραμονή στην Ελλάδα ακόμα και προσφύγων που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με επίσημα έγγραφα της χώρας τους.

Το ΣτΕ μάλιστα απεφάσισε να επιστρέψει ως μη νόμιμο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που αφορούσε στην τακτοποίηση με τις απαραίτητες προϋποθέσεις χιλιάδων εκκρεμών από προηγούμενα χρόνια (μέχρι το 2010) αιτήσεων αποδόσεως ασύλου σε πρόσφυγες, έρχεται μάλλον σε προφανή αντίθεση με την προσπάθεια όλων των αρμοδίων αρχών να επιταχυνθούν οι διαδικασίες μπροστά στο μεγάλο προσφυγικό ρεύμα των τελευταίων μηνών. Είναι βέβαιο ότι η νέα κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα θα πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα νομοθετική πρωτοβουλία. Αυτό θα μπορέσει αυτόματα να επιταχύνει και τις νέες περιπτώσεις που αφορούν τις πολλαπλές αφίξεις προσφύγων από την Συρία.

Το προεδρικό διάταγμα που αρχικά είχε κατατεθεί στο ΣτΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και μετά την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έγινε αποδεκτό και από την υπηρεσιακή Κυβέρνηση και προέβλεπε την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για δύο χρόνια για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξεως σε όσους είχαν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας έως τις 21.11.2010 υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) να είναι κάτοχοι δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και

β) να μην συντρέχει «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή για την κοινωνία της χώρας, λόγω τελεσίδικης καταδίκης για την διάπραξη σοβαρού εγκλήματος και χωρίς να ελέγχεται η συνδρομή των προβλεπομένων στο ΠΔ 114/2010 προϋποθέσεων».

Ωστόσο το Ε΄τμήμα του ΣτΕ στην υπ΄ αριθμ. 120/2015 γνωμοδότηση του κρίνει ότι ο νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμοδίους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσίαν οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορηγήσεως του εν λόγω καθεστώτος».

Επομένως, σύμφωνα με το ΣτΕ, «οι ρυθμίσεις του υπό επεξεργασία σχεδίου, με τις οποίες προβλέπεται η κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων χορήγηση του καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, με μόνο κριτήριο τον χρόνο υποβολής του αιτήματος διεθνούς προστασίας και μόνες προϋποθέσεις την κατοχή δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και την μη τελεσίδικη καταδίκη του αιτούντος για την διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, κείνται εκτός των ορίων της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου 5 παραγράφου 3 του νόμου 3907/2011».

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε τέλος ότι στο εν λόγω Π.Δ. οι συνυπογράφοντες υπουργοί δεν εκθέτουν τους λόγους «που καθιστούν αναγκαίες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ενόψει του γεγονότος ότι με το υπό επεξεργασία σχέδιο επιχειρείται η εισαγωγή εξαιρετικών ρυθμίσεων, με τις οποίες τροποποιούνται οι πάγιες διατάξεις που ρυθμίζουν τόσο την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και την εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό προσφυγών στα πλαίσια της διαδικασίας χορηγήσεως καθεστώτος διεθνούς προστασίας».

Συνεπώς όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται. Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλανθρώπους… με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους. Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

Παρ’ ὅλα αὐτὰ σκασίλα τους καὶ στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων τους. Ἡ δὲ …«ἑλληνοποίησις» τῶν ΛΑΘΡΟμεταναστῶν, βάσει τοῦ νόμου «ἔτσι γουστάρω» εἶναι γεγονὸς καὶ στοχεύει ἐπισήμως πλέον στὴν ἀντικατάστασίν μας, γιὰ τὴν ὥρα, ἀλλὰ σταδιακῶς στὸ νέον ἀνθρώπινον εἶδος.

Γιὰ τὴν ὥρα μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλει τὸ νέο εἶδος ἐκλογικῶν ἀποτελεσμάτων, μὲ ἀλλοίωσιν τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος, ἀπολύτως ἀντισυνταγματικῶς καὶ παρανόμως.

«…Ξεκινᾶμε ἀπὸ τὸν ἀριθμὸ τῶν ψηφοφόρων.
Ἐπεὶ δὴ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νὰ ψηφίζουν σὲ αὐτὸν τὸν τόπο καὶ οἱ πέτρες…
Κι ἐπεὶ δὴ οἱ «ἑλληνοποιήσεις» τῆς Φωφάρας, παρὰ τὴν ἀπόφασιν τοῦ ΣτΕ, ἐξακολουθοῦσαν μὲ γοργοτάτους ῥυθμούς… (ἀλλὰ κι ἀπὸ τοὺς διαδόχους της…!!!)
Κι ἐπεὶ δὴ ἀκόμη καὶ …πεθαμένοι ψηφίζουν γενικότερα…
Ἀν τὶ νὰ ἀναφερόμεθα σὲ ἕνα ἐκλογικὸ σῶμα τῆς τάξεως τῶν 6,5-7 ἑκατομμυρίων, ἐμεῖς πλησιάζουμε στὰ δέκα. Διαθέτουμε λοιπὸν χῶρο στὶς κάλπες ἀκόμη καὶ γιὰ τὰ …ἀγέννητα ἐγγόνια μας…
Ἐὰν λοιπὸν συνυπολογίσουμε κι αὐτό, τότε τὰ ἐκλογικὰ ἀποτελέσματα ΔΕΝ ὑφίστανται κι ἁπλῶς κάποιος ἔγραψε σὲ ἕνα χαρτὶ κάποιους ἀριθμούς, κι ἐμεῖς ἤ χειροκροτᾶμε ἤ πέφτουμε σὲ καταθλίψεις.

Ἀλλὰ καὶ μὲ τὰ σχεδὸν δέκα ἐκατομμύρια τῶν ψηφοφόρων… (συμβάσεις κάνουμε… ἄς μὴν τὸ δένουμε καὶ …φιόγκο!!!)
Ἀκόμη καὶ μὲ τοὺς …πεθαμένους…
Ἀκόμη καὶ μὲ τοὺς …«ἑλληνοποιημένους», ποὺ γιὰ ἕνα 50ευρο …πωλοῦν καὶ τὴν μάννα τους (ὄχι μόνον τὴν ψῆφο τους…!!!)…
…Ἔχουμε μίαν ἀποχὴ τῆς τάξεως τοῦ 38%. Δῆλα δή, γιὰ νὰ λέμε τὰ πράγματα μὲ τὸ ὄνομά τους, τέσσερις στοὺς δέκα, περίπου, ἀπεφάσισαν πὼς αὐτὸ τὸ σουρούγελο, ποὺ ἀποκαλοῦν «ἐκλογικὴ ἀναμέτρησιν»,  δὲν εἶναι λόγος γιὰ νὰ βγοῦμε ἀπὸ τὰ σπίτια μας καὶ νὰ πᾶμε ἔως τὶς κάλπες….»

Ποιά εἶναι τά πραγματικά ἀποτελέσματα τῶν ἐκλογῶν τῆς 25ης Ἰανουαρίου 2015;

Τελικά ψηφίζουμε ἤ δέν ψηφίζουμε;

Γιὰ αὐτὸν καὶ μόνον τὸν λόγο ὅλες οἱ ἐκλογικὲς ἀναμετρήσεις, ἀπὸ τὸ 2010 (τοὐλάχιστον) καὶ μετά, εἶναι ἀντισυνταγματικές, παράνομες καὶ συνιστοῦν ἔγκλημα ἐσχάτης προδοσίας γιὰ ὅλους αὐτοὺς ποὺ τὶς διαφημίζουν (μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως), τὶς ἐπιζητοῦν καὶ τὶς ὀργανώνουν (κόμματα ἀντιπολιτεύσεως καὶ κυβερνήσεων) καὶ τὶς ὑποστηρίζουν (ψηφοφόροι).
Γιὰ αὐτὸν καὶ μόνον τὸν λόγο ὀφείλουμε νὰ ἀπέχουμε γενικῶς καὶ ἀδιακρίτως ἀπὸ τὰ παιχνίδια τους, διότι μὲ τὴν συμμετοχή μας στὴν ἀπάτη, ἐμμέσως πλὴν σαφῶς τὴν ἀποδεχόμεθα ὡς κάτι ὑπαρκτὸν καὶ νόμιμον.

Ὅμως…
Ἐὰν οἱ ἐκλογὲς εἶναι παράνομες, ἐφ΄ ὅσον παρανόμως ἀλλοιώνεται τὸ ἐκλογικὸ σῶμα, μὲ πράξεις ἀντισυνταγματικὲς καὶ ἀντεθνικές, τότε καὶ οἱ φερόμενες ὡς κυβερνήσεις εἶναι ἐξ  ἴσου παράνομες, καθὼς ἐπίσης καὶ ὅλα ὅσα ἔως σήμερα ἔχουν ὑπογράψει. Δεσμεύουν δὲ γιὰ τὴν ἐφαρμογή τους μόνον τοὺς ψηφοφόρους καὶ οὐδέποτε αὐτοὺς ποὺ ἀπεῖχαν συνειδητῶς ἀπὸ τὴν διαδικασία τῆς νομοτυπίας.

Γιὰ αὐτὸν ἄλλως τὲ καὶ μόνον τὸν λόγο πλέον ὅλα τὰ ΦΕΚ εἶναι σήμερα ἀνυπόγραφα.
Ἡ μὴ ὐπογραφὴ τῶν ΦΕΚ ἀποδεικνύει, γιὰ ἀκόμη ἕναν λόγο, πὼς ὅσα ἔχουν μέσα στὸ κΥνοβούλιον ὑπογραφεῖ, ἀπὸ ὁποιονδήποτε κουδουνισμένο, συνιστοῦν πράξεις ἐσχάτης προδοσίας, ἐνᾦ παραλλήλως ἐξακολουθοῦν νὰ εἶναι καὶ παράνομα καὶ ἀντισυνταγματικά.

Στὴν πραγματικότητα τοὺς ἔχουμε πρὸ πολλοῦ ἀκυρώσει καὶ μόνον μία μικρὴ μερὶς τοῦ πληθυσμοῦ μας, ἀκόμη, τοὺς ἀναγνωρίζει, ἐφ΄ ὅσον εἶτε μὲ τὴν ἀποχὴ εἶτε μὲ τὴν ἀπαξίωσιν λειτουργοῦμε ἅπαντες σχεδὸν ὅπως πρέπει.
Ἁπλῶς χρειαζόμεθα ἀκόμη λίγον χρόνο γιὰ νὰ ὑπάρξουν καὶ ἐπισήμως τὰ ἀναγκαία ἐκεῖνα ποσοστά, τοῦ καθαροῦ ἐκλογικοῦ σώματος, ποὺ θὰ ἀναλάβουν ἐπισήμως τὴν ἀνάληψιν τῆς εὐθύνης τῶν πράξεών τους καὶ τῆς ἀπελευθερώσεώς μας.

Φιλονόη

Σημείωσις

Ἐννοεῖται πὼς τὸ πρόβλημά μας, ὡς κοινωνίας, δὲν εἶναι τὸ ἐὰν ἀνάμεσά μας ὑπάρχουν πρόσφυγες, ἀλλὰ τὸ ἐὰν ἀνάμεσά μας ὑπάρχουν πράκτορες καὶ κοινωνικὲς ὁμάδες τέτοιες ποὺ στοχεύουν στὸν δικό μας ἀφανισμὸ καὶ τελικῶς στὴν ὁλοσχερὴ καταστροφὴ καὶ φίμωσιν τοῦ κάθε Ἐλευθέρου Ἀνθρώπου.

Αὐτοὶ εἶναι οἱ ἐχθροί μας καὶ αὐτοὺς πολεμοῦμε. Ἀνεξαρτήτως τοῦ ἀριθμοῦ τους λοιπόν, τοῦ χρήματος ποὺ κατέχουν καὶ τῆς ὑποτιθεμένης δυνάμεώς τους, νὰ θυμόμαστε πὼς εἶναι …τίποτα καὶ πὼς μόνον ἐὰν ἐμεῖς παραμείνουμε ἑνωμένοι, θὰ λάβουν αὐτὸ ποὺ τοὺς ἀξίζει: τὴν κατάργησίν τους.

 

Γενοκτονία ἰθαγενῶν καὶ ἀντικατάστασίς τους ἀπὸ …«πρόσφυγες»!!!

Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:

 • 194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,
 • 4.332 από την Σομαλία,
 • 277 από την Γκάνα,
 • 7.229 από το Μαρόκο,
 • 184 από την Γκάμπια,
 • 371 από το Σουδάν,
 • 676 από την Νιγηρία,
 • 351 από την Δημοκρατία του Αγίου Δομινίκου,
 • 817 από το Καμερούν,
 • δύο από την Κούβα,
 • 47 από τις Κομόρες,
 • 848 από την Ερυθραία,
 • 208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,
 • πέντε από την Μπενίν,
 • 1.306 από την Αλγερία,
 • 21.780 από το Πακιστάν,
 • 350 από το Μαλί,
 • 69 από την Αιθιοπία,
 • 331 από την Υεμένη,
 • 36 από την Γουινέα,
 • 53 από την Σιέρα Λεόνε,
 • 179 από την Ουγκάντα,
 • 1.177 από το Κονγκό,
 • 5.495 από την Παλαιστίνη,
 • 77.475 από το Ιράκ,
 • 27 από την Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,
 • δύο από την Ονδούρα,
 • ένας από το Νταρφούρ,
 • 49 από το Τόγκο,
 • 16 από την Ρουάντα,
 • 21.133 από το Ιράν,
 • 108 από την Μπουργκίνα Φάσο,
 • πέντε από την Γκαμπόν,
 • 454 από την Σενεγάλη,
 • 144 από την Ινδία,
 • 173 από την Μιανμάρ,
 • 12 από την Λιβερία,
 • 162 από την Σρι Λάνκα,
 • 37 από την Μαυριτανία,
 • εννέα από την Δημοκρατία του Νίγηρα,
 • 205 από την Λιβύη,
 • 228 από το Νεπάλ,
 • 28 από την Αϊτή,
 • 115 από την Τυνησία,
 • 467 από την Αίγυπτο,
 • 3.375 από το Μπαγκλαντές,
 • δύο από την Δημοκρατία του Τσαντ,
 • 15 από την Νότιο Αφρική,
 • δύο από την Κένυα,
 • δύο από την Κολομβία,
 • ένας από την Τζαμάικα,
 • εννέα από την Αρμενία,
 • εννέα από το Μπουρούντι,
 • 1.829 από τον Λίβανο,
 • 15 από το Ουζμπεκιστάν,
 • 33 από την Βιρμανία,
 • 50 από το Κουβέιτ,
 • ένας από την Αλβανία,
 • δύο από την Γαλλία,
 • έξι από την Αγκόλα,
 • 41 από την Ιορδανία,
 • 39 από την Τουρκία,
 • τρία από την Ουκρανία,
 • έξι από την Ζάμπια,
 • επτά από το Τατζικιστάν,
 • 15 από την Σαουδική Αραβία,
 • τέσσερις από τις Φιλιππίνες,
 • τρεις από το Καζακστάν,
 • δύο από την Ρωσσία,
 • τρείς από την Γεωργία,
 • τέσσερις από την Μολδαβία,
 • έξι από το Θιβέτ,
 • 26 από την Κίνα,
 • τρεις από το Τουρκμενιστάν και
 • τρεις από την Δυτική Σαχάρα.

Θυμάτων βασικὴ ἐκπαίδευσις…

Ὁ ἐποικισμὸς προωθεῖται ὡς …μακροπρόθεσμη ἐπένδυσις!

Ἐχθρικὰ ἐδάφη ἐντὸς τῶν ἐθνικῶν ἐδαφῶν…

(Visited 200 times, 1 visits today)
Leave a Reply