Οἱ ἀναρχοαριστερὲς «ἐπαναστάσεις» τῶν «ἀγανακτισμένων»!

Ἔλαβα μὲ μήνυμα τὰ παρακάτω (ποὺ θὰ σᾶς παρουσιάσω εὐθὺς ἀμέσως) καὶ ἁπλῶς ἐπιβεβαιώνω λίγο τὴν διαίσθησι καὶ περισσότερο τὶς πληροφορίες ποὺ ἤδη ἔχουν διαρρεύσει τὶς τελευταῖες ἡμέρες. 

Τὸ κίνημα τῶν «ἀγανακτισμένων» εἶναι μία ἱστορία ἀμαρτία, μὲ ἐμπλεκομένους διαφόρους ἀναρχοαριστεροκουλτουριάρηδες, ποὺ μοναδικὸς σκοπὸς τῆς ζωῆς τους εἶναι μία παγκόσμια πολιτεία. (Σᾶς θυμίζει κάτι αὐτό; Ἐμένα πολλάαααα!!!)

Δὲν μὲ ἐνοχλεῖ διόλου κάτι τέτοιο. Ἀντιθέτως μάλιστα, θὰ  ἔλεγα. Ὅσο περισσότερες ἐπιβεβαιώσεις καταφθάνουν, τόσο πιό σίγουρη εἶμαι γιὰ τὸν δρόμο. 

Εδώ και πολλές ημέρες μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/tyxaio.html ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΩ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΌ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΪΚΟΤΆΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ , ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (ακόμα δεν κατάλαβα να σας πω την αλήθεια ποιας εθνικότητας είναι αυτοί οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!) ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ http://real-democracy.gr/el, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ειδικά στο ιστολόγιο http://olympia.gr/ που το έχω γράψει σαν σχόλιο ουκ ολίγες φορές!!! ).
Ο ΛΌΓΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΗΤΑΝ:
1ος Έφτασε σε γνώση μου την πρώτη ημέρα συνάθροισης των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ένα επεισόδιο  ενός φίλου ενός φίλου μου , ο οποίος κατηγορηματικά μου δήλωσε πως ο φίλος του ουδέποτε υπήρξε στέλεχος ακροδεξιού σχήματος αλλά ήταν ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!(ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε…..)
2ος λόγος , προ 2 η 3 ημερών πριν έτυχε να ακολουθήσω μια σειρά από λίνκ (ο στόχος μου ήταν βρω κάποια σχέση του Παγκόσμιου αναρχισμού με την Παγκοσμιοποίηση και την NWO, ετοίμαζα ένα άρθρο για το blog…. ) και έφτασα στο http://www.anarkismo.net/ όπου και βρήκα πάρα πολλά ενδιαφέροντα (‘οποιος κάνει τον κόπο θα κερδίσει την γνώση της πραγματικότητας και πως αυτή υφαίνεται από την NWO!!) , όπως και αυτό το άρθρο http://www.anarkismo.net/article/18246 .

Προσέξτε τώρα πως καμιά φορά η τύχη ευνοεί του τολμηρούς η τυχερούς , στις 27 Μαΐου μαθαίνω το συμβάν  του φίλου μου , το έχω στο μυαλό μου (στο ενδιάμεσο διαφημίζεται η Ισπανία από όλα τα blogs/ιστολόγια) αλλά χωρίς όμως να το πολυσκεφτώ βλέπω μια ομοιότητα επικίνδυνη και ξαναπάω βιαστικά στο http://www.anarkismo.net/ , όπου είχε πολλά άρθρα γραμμένα στα Ελληνικά και το μάτι μου πάει σε αυτό http://www.anarkismo.net/article/19682/.

Για τις κινητοποιήσεις των πλατειών…
Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο χρόνο χρειάστηκα η πόσο χρόνο προσπαθούσα να συντονίσω ….ίσως και καθόλου , πάντως στο μυαλό μου το θυμάμαι  ως μια φευγαλέα αιωνιότητα!!!
ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΖΛ …ΛΥΘΗΚΕ!!!

ΕΑΝ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ π.χ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (δεν υπήρχε περίπτωση θα το έψαχνα και πάλι …..), ΊΣΩΣ ΛΕΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ …..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ …….

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ Η ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (το είχα γράψει σαν σχόλιο στο http://olympia.gr/ και είχε σχέση με την γιουροβίζιον και τα δάκρυα του Έλληνα τραγουδιστή….), ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://alexander-hellas.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-27T20%3A47%3A00%2B03%3A00&max-results=7 , ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://peripatris.blogspot.com/2011/05/blog-post_1661.html

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ!!!
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ: http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/blogs-sites.html

Ευχαριστώ Σας
Έρρωσθε 

Μέγας Ἀλέξανδρος

Καὶ συνεχίζει ὁ γράφων:

ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!) 3ο Μέρος

Ελπίζω πως δεν χάσατε τις διαφημίσεις στο ενδιάμεσο……

Λοιπόν , για να συνοψίσουμε , έιχαμε και έχουμε τις χρωματιστές επαναστάσεις, έχουμε τις 3 πουλάκια κάθονταν (twitter) αραβικές χώρες …..στην Ευρώπη;;;;;;;

Στην Ευρώπη το σχέδιο προβλέπει τις ΛΕΥΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!

Έχετε διαβάσει η ακούσει για το Υπουργείο Οικονομικών που ονειρεύονται τα έμμισθα γλυφτρόνια /γύπες, τσιράκια των αληθινών Επικυρίαρχων αλλά για να το καταφέρουν χρειάζονται ένα λόγο …έναν ΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΙΝΙΧΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!!
ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΛΙ!!

Και εδώ έρχονται να κολλήσουν οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ , ΕΙΝΑΙ 2 ……ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ http://real-democracy.gr/el/ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html !!!!

Ποια η διαφορά τους , ας πούμε ότι είναι μια ….Το“ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ” το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados (http://aganaktismenoigr.blogspot.com/p/blog-page.html), οι άλλοι (http://real-democracy.gr/el/) είναι πως να το πω , πιο κοσμοπολίτες!!!!!

Τι τους ενώνει;;;;
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ!!!!!

Κάτι σαν παγκοσμιοποιημένη Κομμούνα του 21ου αιώνα να πω , η καλύτερα Σοσιαληστική Κομμούνα του 21ου Αιώνα;;;; (Anarcho-Syndicalist) http://www.syndicalist.org/

ή ΛΕΥΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΤΟΥ 21ου Αιώνα???

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
Με τις Υγείες μας
Ευχαριστώ Σας
Έρρωσθε

(Μέγας Ἀλέξανδρος 3ον μέρος, ἐδῶ τό 2ον κι ἐδῶ τό 1ον, τὰ ὁποῖα συνοψίζονται σὲ γενικὲς γραμμὲς μὲ τὸ πρῶτο τμῆμα τῆς ἀναρτήσεως.)
Καὶ τώρα τί θὰ κάνουμε δίχως ….πραγματικὴ ἐπανάστασι; (Κατὰ τὸ «καὶ τώρα τί θὰ κάνουμε δίχως τοὺς βαρβάρους;»)
Τὶς θέσεις μου τὶς ἔχω ἢδη ἐκφράσει.
Ἢ προχωροῦμε ἢ στὰ καναπεδάκια μας νὰ χαζεύσουμε ὡς ἠλίθιοι τὰ καπελώματα καὶ τὶς ἐπιβεβαιώσεις τῶν illuminatικῶν παιγνίων.
Εἶναι ὅλα μέρος σχεδίου καὶ τὸ γνωρίζουμε πολὺ καλά. Ἀκόμη καὶ οἱ πλέον ἀπέχοντες, ἔχουν βαθειὰ μέσα τους συνείδησι  πὼς κάτι παίζεται…
Πράγματι, παίζεται κάτι….
Καλὰ ὀργανωμένο καὶ μελετημένο ἐδῶ καὶ πολλεεεεὲες δεκαετίες!!!
Θὰ τοὺς χαρίσουμε τήν ἐλευθερία αας ἢ θὰ ἀρκεσθοῦμε σὲ μία «εἰκόνα ἐλευθερίας»; Ἐλευθερία σὲ κορνίζα ἢ ἐλευθερία ἐλευθερία;
Ἐγὼ τὸν δρόμο τὸν ξέρω..
Τὴν σημαία μου καὶ στὸν δρόμο!
Τὸν ἐθνικό ὕμνο ΔΥΝΑΤΑ!!! καὶ σὲ ὅποιον ἀρέσει…
Ὁ δρόμος καὶ οἱ πλατεῖες μας προσμένουν νὰ γεμίσουν μὲ γαλανόλευκες.
Ἡ Ἑλλάς προσμένει τὴν πραγματικὴ ἐπανάστασι κι ὄχι ἐτοῦτο τὸ κατασκεύασμα εἰκονικῆς ἐπαναστάσεως ποὺ κάτι λαμόγια ἔστησαν…
Καιρὸς νὰ ἀφήσουμε τὰ λόγια καὶ νὰ πιάσουμε τὰ ἔργα.

 

Σχετικὰ θέματα:

Ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε!  

Μία ἀπάντησις στὸ «ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε». 

«Ἀγανακτισμένα» συνθήματα; 

Εἶμαι ἐξ-Ὀργισμένη κι ὄχι «ἀγανακτισμένη»  

Μᾶς πᾶνε ἢ πᾶμε μόνοι μας;  

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!  

Οἱ  «ἀγανακτισμένοι» καὶ οἱ προβληματισμένοι. 

Τί κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν κίνησι τῶν ἀγανακτισμένων;  

Κάνετε φασαρία μήπως καὶ ξυπνήσουν οἱ Ἕλληνες!  

Ποιος δίδει σημασία στοὺς ἀγανακτισμένους;

Ὑπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω ἀπὸ τοὺς «ἀγανακτισμένους»;

Ἐξοργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα!

Ὀργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα! 

Οἱ διοργανωτὲς τῶν «ἀγανακτισμένων» μήπως εἶναι ἐντεταλμένοι; 

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς ἀγανακτισμένους! 

Βία εἶναι….  

Τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως καλὰ κρατοῦν.

φωτογραφία ἀπό ἐδῶ 

Leave a Reply