Σόκ. Ὁ Παπανδρέου στό γυμναστήριο

Τό ἔργο πού ἀνέλαβε – νά καταστρέψῃ τήν χώρα – βαδίζει πρός τό τέλος του. Τίς «βάσεις» τίς ἔθεσε. Ε, εἶπε νά γυμναστῇ λίγο γιά νά ἐκτονωθῇ. Ἄλλωστε, εἶναι στό καθημερινό του πρόγραμμα ἡ γυμναστική. Ἕχει ἐμμονές ὁ ἄνθρωπος. Τί νά κάνουμε. Ἔτσι εἶναι οἱ τρελλοί. Λέτε νά τό «παίζῃ» μόνο; (τρελλός ἐννοεῖται).

Μινώταυρος

Οι δημοσιογράφοι στη Βουλή έτρεχαν να βρουν μικρόφωνα, κάμερες για να ακολουθήσουν τον πρωθυπουργό.

Ξαφνικά όλοι οι δημοσιογράφοι της Βουλής που παρακολουθούν τον πρωθυπουργό, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, καθώς υπήρξε η πληροφορία ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για την πρωθυπουργία της νέας κυβέρνησης. 

Οι δημοσιογράφοι που άλλοι ξεκουράζονταν, άλλοι είχαν πάει στο υπόγειο πάρκινγκ της Βουλής και κοιμόντουσαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και άλλοι έπιναν έναν καφέ να “ξυπνήσουν” στο κυλικείο της Βουλής, άρχισαν να τρέχουν. 

Η είδηση τους ξεσήκωσε όλους και άρχισαν να κατευθύνονται προς το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

Εκεί όμως δεν υπήρχε κανένας Λουκάς Παπαδήμος! Αντίθετα υπήρχε ο πρωθυπουργός, ο οποίος όμως είχε πάει εκεί όχι για συναντήσεις και επαφές, αλλά για να γυμναστεί, όπως κάνει άλλωστε κάθε μέρα. 

Οι δημοσιογράφοι βέβαια αποσβολωμένοι προσπαθούσαν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν μία τέτοια ημέρα ο πρωθυπουργός να εξακολουθεί να διατηρεί το πρόγραμμά του, ενώ σχεδόν όλη η υφήλιος περιμένει τις κρίσιμες ανακοινώσεις. (newsit) 

Σήμερα spa και γυμναστική, την περασμένη εβδομάδα … κανό!

Για όσους απορούν που σήμερα λίγο πριν ο-ακόμα-πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε γυμναστική και spa στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” πριν από λίγο εν μέσω όλου αυτού του διεθνούς κυκλώνα να πούμε ότι αυτό είναι … τίποτα μπροστά σε αυτό που γινόταν την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη.

Την ώρα που αποκεφάλιζε ο υπουργός του ολόκληρη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και έκανε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κάποιον που είχε διοικήσει μονάδες επιπέδου λόγου.

Λοιπόν ο Γ.Παπανδρέου, την ώρα που υποτίθεται θα γινόταν ΚΥΣΕΑ ήταν στο Σχοινιά και έκανε … κανό (!) εν μέσω πολιτικού ορυμαγδού εντός και εκτός Ελλάδος!

Δεν το δημοσιεύσαμε γιατί περιμέναμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση, κάτι που κατέστη δυνατό την άλλη ημέρα, αλλά λόγω των γεγονότων είχε καταστεί ανεπίκαιρο.

Και μη χειρότερα, δηλαδή…(defencenet)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Σόκ. Ὁ Παπανδρέου στό γυμναστήριο

  1. Είμαι κι εγώ τακτικό μέλλος στη ρουτίνα του γυμναστηρίου αλλά αυτό δεν με κάνει αδιάφορον στα προβλήματα του κόσμου. Ο ΓΑΠ δημιουργεί προβλήματα και μετά αδιαφορεί για τις συνέπειες διότι είναι ψυχοπαθής (αλλά όχι τρελός) και συνεπώς δεν αισθάνεται ευθύνη. Σε ό,τι κάνουμε στραβό δεν φταίει κάποιο γυμναστήριο αλλά το κεφάλι μας.

      • Τῶν κακῶν συνήθως ἕπονται τὰ χειρότερα, Μινώταυρε. Τὸ κακὸν, πολὺ κακόν, ἐν προκειμένῳ εἶναι ὅτι ὁ Τζέφρευ, ἤ GAP (τό κενόν), εἶναι πρωθυπουργός. Τὸ δὲ χειρότερον, χείριστον, εἶναι ὅτι δὲν εἶναι ὑποτιθέμενος ἀλλὰ πραγματικὸς μὲ τὴν ψῆφον τὴν ἰδικήν μας συνοδευομένην μάλιστα διὰ χορδῶν ὀργάνων καὶ πάσης φύσεως ευὠχιῶν. Αἱ εὐωχίαι βεβαίως μετεβλήθησαν εἰς θρήνους ἀλλὰ αὐτὰ ἔχει ἡ πολλὴ ἀβελτηρία, ραθυμία καὶ μα@@@α. Ἄς προσέχαμε!

Leave a Reply