Μὲ μόλις 5700 «Ἐθνικὰ Μακεδόνες» προσπαθοῦν νὰ ἀνατρέψουν ἰσοῤῥοπίες αἰώνων!!!

Επειδή οι πράκτορες που αυτοπροσδιορίζονται «εθνικά Μακεδόνες»  δεν μπορούν, ή καλλίτερα …αποφεύγουν να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα:
Για ποιον λόγο δεν υπήρξε ποτέ στη Μακεδονία ένα … σλαβομακεδονικό σχολείο πριν το 1917, όταν μέσα στην πόλη των Σκοπίων, που βρισκόταν πολύ μακριά από την παλιά Ελλάδα, υπήρχε Ελληνικό Σχολείο και μάλιστα μεγάλο;
Για ποιον λόγο οι Γραφές μεταφράστηκαν στα Σκοπιανά, μόλις τη δεκαετία του ’60;
Για ποιον λόγο δεν υπήρχε μέχρι πριν 6-7 χρόνια Ελληνοσκοπιανό και Σκοπιανοελληνικό Λεξικό, δεδομένου ότι αφορά δύο χώρες που συνορεύουν κι έχουν αρκετές οικονομικές συναλλαγές;

Την απάντηση τη δίνει μία ανακοίνωση του 1912, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που είναι μεταφρασμένη σε τρεις γλώσσες, προκειμένου να γίνει κατανοητή από τους κατοίκους της Μακεδονίας της τότε εποχής.
«Εθνικά Μακεδόνες» δεν είχε το …μενού στο Μοναστήρι (Bitola σήμερα στη FYROM) .

Το συγκεκριμένο έγγραφο, των κρατικών αρχών εκείνης της εποχής, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει κάποια εθνότητα, ώστε να μην βρεθεί στην συνέχεια κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν έλαβε γνώση της ανακοίνωσης, λόγω άγνοιας των γλωσσών, στις οποίες είχε μεταφραστεί.
Ελληνικά και Βουλγαρικά, οι δυο πιο διεδομένες γλώσσες στο Μακεδονικό Μοναστήρι.

Σε τρεις περιφέρειες που αποτελούν την Μακεδονία, με συνολικά πάνω από 2.700.000 κατοίκους, το κόμμα των  «εθνικά Μακεδόνων», πήρε σε πανελλαδικό επίπεδο …5754 ψήφους!!!
Δηλαδή ΟΥΤΕ το 0,003% των ψήφων της Μακεδονίας και της Θράκης μαζί. Κι όμως αυτή η ασήμαντη ομάδα των 5754 ανθρώπων επιθυμεί να ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ σε 2.700.000 Μακεδόνες  να αυτοαποκαλλούνται και να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες!!!
Με τις πλάτες των σιωνιστών, που ως γνωστόν, θέλουν να κάνουν πάντα με το ζόρι την εξαίρεση κανόνα και τον κανόνα εξαίρεση, για να αποδομήσουν την λογική της μάζας.
Είναι πολύ …βολικό το θύμα να αισθάνεται ένοχος, ρατσιστής, τεμπέλης, εθνικιστής, κρατιστής επειδή απλά δεν έχει ιδέα του τι συμβαίνει στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, με τα ίδια θέματα.

Το κόμμα των «εθνικά μαλακεδόνων», μαζί με τους «Οικολόγους Πράσινους», είναι ενταγμένο στο Ευρωπαικό Κόμμα των Πρασίνων EFA του ιουδαίου Cohn-Bendit, γνωστού υπηρέτη του Σιωνισμού και σχετικό με θέματα παιδεραστίας, και το σήμα του περιέχει το Ουράνιο Τόξο (ίδιο με αυτό των Gay). Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα καταλάβετε και μόνοι σας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Μὲ μόλις 5700 «Ἐθνικὰ Μακεδόνες» προσπαθοῦν νὰ ἀνατρέψουν ἰσοῤῥοπίες αἰώνων!!!

Leave a Reply