Φακελλώματα τῆς ΕΥΠ στά χέρια τοῦ …Soro-Indymedia;

Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ…

Νεο-«σωτῆρες» ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ …ΕΛΙΑΜΕΠ!!!

Τὸ Indymedia…

Ὁ Soros ποὺ χρηματοδοτεῖ τὸ Indymedia καὶ τοὺς ναζὶ τῆς Οὐκρανίας.

Οἱ …«πορτοκαλί» ἐπαναστάσεις τῶν πρακτόρων τῆς CIA καὶ τοῦ Soros!!!

Τό indymedia ὑπέρ τῆς γενοκτονίας τῶν Παλαιστινίων;

Ὁ Σφακιανάκης στηρίζει τό …Indymedia;

Δεκάδες κόμματα, πολιτικοί, δημοσιοκάφροι, σύλλογοι, Μ.Κ.Ο….

Τὸ …ἀλληλέγγυο «Solidarity Now» τοῦ Soros

Μέ 15.000 εὐρῶ ἐτησίως νά πληρώνουμε τόν κάθε ἕναν πού θά …αἰτεῖται ἄσυλο;

…χρηματοδοτῶνται ἀπὸ τὸν πSoros συστηματικά (ποὺ παραμένει βιτρίνα τῶν Rothschild), μὲ σκοπὸ φυσικὰ τὸν ἔλεγχο καὶ τὴν δουλοποίησιν τῶν πληθυσμῶν.
Ὅταν μαθαίνουμε πὼς κάτι προέρχεται ἀπὸ τὰ κέντρα ποὺ ἐλέγχει ὁ πSoros, αὐτομάτως ἀντιλαμβανόμεθα πὼς δὲν εἶναι καὶ τόσο πολὺ γιὰ τὸ …καλό μας!!!

Ποιοι και πώς κατήργησαν το ιστολόγιο μας;;;

«…4. Μήπως «διαβαθμισμένες» πληροφορίες φθάνουν στους αναρχικούς ;
Πάντως πολύ «παράξενα» πράγματα συμβαίνουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν 1 ημέρα (25/2/2017), το παρακρατικό αναρχικό indymedia, δημοσίευσε έκθεση με όλες τις «φασιστικές» ομάδες που δρουν πανελλαδικά. Πώς έφθασε η έκθεση αυτή στο indymedia;

 Υποτίθεται δουλειά ενός αναρχικού που τάχα εκδικείται το ότι ο αδερφός του έφαγε πέσιμο από «φασίστες»που τάχα τον άφησαν σχεδόν αόμματο….»
Φυσικά τέτοιος αναρχικός ΔΕΝ υπάρχει. Αν υπήρχε, θα είχαν γίνει εκατοντάδες πορείες, θα είχε καεί μία ακόμη φορά η Αθήνα, ο αναρχικός θα ήταν ήδη ευρωβουλευτής, ενδεχομένως και με  τεράστια περιουσία και άφθονο ρευστό εκτός Ελλάδος, όπως η Βουλγάρα συνδικαλίστρια Κούνεβα. 
Επίσης ακόμη κι αν μία στο εκατομμύριο, υπήρχε τέτοιος αναρχικός «θύμα», και ο αδερφός του άρχισε να ψάχνει, πώς ανακάλυψε και  τις 100 περίπου «φασιστικές» ομάδες και κυρίως πώς έμαθε τις διασυνδέσεις κάθε μιας, πληροφορίες που δεν γνωρίζουν ούτε καν μέλη της; Εκτός αν ήταν ο «Αστυνόμος Σαϊνης»!
Μήπως επί καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, οι απόρρητοι φάκελλοι της ΕΥΠ ή της ΕΛ.ΑΣ. (που φακελλώνουν συστηματικά τις πατριωτικές δυνάμεις), φθάνουν στους αναρχικούς (τα τσιράκια της Νέας Τάξεως);…»

«Έργα και ημέραι ΣΥΡΙΖΑ»!!!: Μετά την «διαρροή» ΚΥΠατζίδικης εκθέσεως στο Indymedia, την εξαφάνισε άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία τους με τους αναρχικούς!

«Μήπως «διαβαθμισμένες» πληροφορίες φθάνουν στους αναρχικούς;

Πάντως πολύ «παράξενα» πράγματα συμβαίνουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν 1 ημέρα (25/2/2017), το παρακρατικό αναρχικό indymedia, δημοσίευσε έκθεση με όλες τις «φασιστικές» ομάδες που δρουν πανελλαδικά. Πώς έφθασε η έκθεση αυτή στο indymedia;
 
 

Μήπως επί καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, οι απόρρητοι φάκελοι της ΕΥΠ ή της ΕΛ.ΑΣ. (που φακελλώνουν συστηματικά τις πατριωτικές δυνάμεις), φθάνουν στους αναρχικούς (τα τσιράκια της Νέας Τάξεως);»

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι:
2-3 ημέρες μετά, ο απόρρητος «φάκελλος», που άγνωστο πώς έφθασε στους αναρχικούς (ένα σωρό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γιους αναρχικούς, λέτε να έκαναν κλαποιο «δωράκι» στα παιδιά τους;), ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ λίγο μετά την καταγγελία μας, ότι πιθανότατα «κρατικοί» εφοδιάζουν αναρχικούς με διαβαθμισμένες πληροφορίες.
Το Indymedia έχει κρύψει την δημοσίευση.
Δείτε: «η δημοσίευση έχει κρυφθεί από την διαχειριστική ομάδα»
Ὅλος ὁ κατάλογος, ὅπως πρόλαβε καὶ τὸν «ἔκλεψε» τὸ ἱστολόγιον ἰσχύς:
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ …ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

«Έχω δημιουργήσει ένα δίκτυο επαφών με μέλη φασιστικών οργανώσεων και αυτά που θα αποκαλύψω είναι ομολογίες δικές τους. Χρησιμοποιούν ψευδώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητας τους. Οι περισσότεροι είναι άντρες που ξημεροβραδιάζονται για να χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο και είναι και κάποιες γυναίκες που τις στέλνουν σε αντιφασιστικές πορείες για να καταγράψουν πρόσωπα. Συμμετέχω σε εκδηλώσεις τους και έχω συλλέξει υλικό από ομιλίες που θα δημοσιοποιήσω όταν κρίνω ασφαλές για εμένα και την οικογένεια μου. Θα συγκεντρώσω όλα τα στοιχεία της έρευνας μου και θα τα εκδώσω όταν η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με όποιον τρόπο κριθεί αποτελεσματικότερος. Όποιος έχει κάτι χρήσιμο να προσθέσει να το κάνει με σοβαρότητα. Θα βοηθήσει να μην πέσουν άλλοι νέοι άνθρωποι θύματα των πρακτικών των φασιστικών μορφωμάτων που συνιστούν απειλή για τη Δημοκρατία στη χώρα με τα τόσα άλλα υπαρκτά προβλήματα. Η διασταύρωση των στοιχείων γίνεται εύκολα χωρίς κανείς να καταφύγει στις κρατικές υπηρεσίες για να βρει το δίκιο του. Άδικος κόπος για τους φασίστες να παραστήσουν τους συντρόφους για να εμποδίσουν τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Η απάντηση στις πρακτικές τους θα γίνει με κινηματικό τρόπο και όχι με προσφυγή στις υπηρεσίες που τους κάνουν πλάτες. Ο φασισμός τσακίζεται από τον κόσμο του αγώνα. Παρακαλείται η ΣΟ να σβήνει σχόλια που θα κρίνει ότι προέρχονται από φασίστες. Εθνικό Μέτωπο/Εμείς/Πλεύρης: Απογοητευμένοι λαοσίτες που κάνουν ό,τι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Να αρπάξουν βουλευτικούς μισθούς και προνόμια στο όνομα της Δημοκρατίας. Τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία για να κλέψουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Ραμολιμεντοφασίστες.

Blood and Honour Hellas: Ένας πρώην χρυσαυγίτης και λίγοι κάγκουρες. Η πιο αστεία φασιστική ομάδα. Κολλάνε αυτοκόλλητα στο δωμάτιο τους και εκδίδουν ένα πορνοπεριοδικό. Έχουν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή και τους έχουν κάνει πέρα όλοι οι αυτόνομοι. Σάπιοι φασίστες.

Brigade Hellas: Πρώην μέλη των Pro Patria και πλακωθήκανε μεταξύ τους γιατί οι Brigade το παίζανε αλβανοφάγοι και χουλιγκάνια με την υποστήριξη φασιστών του Ολυμπιακού. Παλιοφαληριώτες και Γλυφαδιώτες γαύροι ονομάζονται Brigade από την ονομασία οπαδικού γκρουπ του Ερυθρού Αστέρα. Φάγανε πόρτα γιατί στους Brigade άνηκε ο οργανωτής των Fanatics και έχουν μαζευτεί λόγω του ‘no-politica’. Μετονομάσθηκαν ‘Απέλλα Ελλάς’. Γλείφουν τον πρώην χρυσαυγίτη Ανδρουτσόπουλο. Δεν θα δραστηριοποιηθεί λόγω καταδίκης. Φασίστες οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος.

ΛΕΠΕΝ: Του μαφιόζου πρώην χρυσαυγίτη Χρήστου Ρήγα. Υπόκοσμος. Στον Άγιο Παντελεήμονα, τον Βοτανικό, στην Πλ.Κολοκοτρώνη ήταν αστεία η παρουσία τους. Την μία 3 άτομα και δεν κατέβηκαν ποτέ να τσακωθούν και απειλούσαν από το μπαλκόνι των γραφείων τους με τις πλάτες των μπάτσων, την άλλη 4 και τους προστάτεψε η αστυνομία με τις κλούβες της και την άλλη καμιά 20αριά κρυμμένοι στην πολυκατοικία και τα λάφυρα να ζεσταίνουν τους άστεγους της πλατείας. Τελειωμένοι φασίστες.

Ultras Hellas/ΝΟΠΟ/ΤΟΦΑ/Πορφυρή Φάλαγγα/Γαλάζια Στρατιά: Ανύπαρκτες ομάδες με στόχο την φασιστική παρουσία στις εξέδρες των γηπέδων. Όποτε επιχείρησαν να κάνουν την εμφάνιση τους έφυγαν με τα πόδια στο κεφάλι. Μετά την αποτυχημένη ανάρτηση φασιστοπανό στη Ν.Φιλαδέλφεια και τις φάπες που έφαγαν οι ‘Aryans’ του Λαγού και του Βασιλόπουλου η Χρυσή Αυγή στοχοποίησε τον σύνδεσμο της Original στα Εξάρχεια. Πουθενάδες φασίστες.

Ανένταχτοι Εθνικιστές Αιτωλοακαρνανίας: Πρώην χρυσαυγίτες της τοπικής της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο που προσπαθούν να πιάσουν επαφές με αυτόνομες ομάδες. Έχουν βρει στέγη στον Μαύρο Κρίνο. Κάνουν πεζοπορίες με μαγκούρες και τάματα στην Παναγία. Χριστιανόπληκτοι φασίστες.

Μαύρος Κρίνος: Πρώην χρυσαυγίτης της Τρίπολης που το γύρισε στον εθνικομπολσεβικισμό και στο γλείψιμο συντρόφων του α/α χώρου. Μοναχικός ψυχοπαθής που έχει δώσει ένα όνομα στην πάθηση του. Τσακώνεται χρόνια με τους ναζιστές εκδότες της Θούλης που διατηρούν το μπλογκ ‘Ristorante Verona’ για τον Στράσσερ. Ψυχιατρικοί φασίστες.

Combat 18: Έχει έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν αναγνωρίζει ελληνικό παράρτημα λόγω συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή. Μέλη της Χρυσής Αυγής διατηρούν επαφή με την οργάνωση που έχει κατηγορηθεί ως παρακλάδι της MI5. Είναι αόριστη ονομασία, όπως ένα δικό μας αλφάδι ή αντιφά σε κάποια δράση. Kάθε φασίστας μπορεί να υπογράψει και γιατί όχι κάποιοι ξενερωμένοι χρυσαύγουλοι που αναπολούν παλιές καλές μέρες του παρακράτους. Κάτι οργανωμένο όπως το έχουμε στο μυαλό μας δεν υπάρχει. Μασκαράδες φασίστες.

Η μεγάλη των φωτογράφων σχολή Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ή ΑΜΕ: Παγιδεύουν ανήλικους φασίστες και τους εκβιάζουν ότι εάν δεν κάνουν ό,τι τους πουν θα τους καταδώσουν σε αντιφασίστες. Δεν παραδέχονται πως έχουν μορφωθεί αρκετοί μπογιατζήδες τους σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. Δεν είναι παραπάνω από 20-30 άτομα σε όλη την Ελλάδα. Έρχονται από άλλες πόλεις να παίξουν με σπρέι και σπίρτα και μετά πάλι πίσω. Δεν έχουν κάνει ποτέ αντίποινα σε αντιφασιστικές δράσεις. Μπλαμπλάρουν από την ιστοσελίδα τους ότι σύντομα θα κάνουν το ένα ή το άλλο. Τους παίρνει πολύ καιρό για οτιδήποτε και αυτό λέει πολλά. Στον φασιστικό μικρόκοσμο θεωρούνται από όλους παρακρατικοί. Στη Κατάληψη της Ζαϊμη 11 φυγαδεύτηκαν από τους μπάτσους που φυλάνε το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Ανδρουτσόπουλος σχετίζεται μαζί τους με περίεργο τρόπο και αποφεύγει σκόπιμα να τοποθετηθεί. Συνομιλεί κρυφά μαζί τους ακόμα και από αυτούς που συνδέεται φανερά. Μπογιατζήδες φασίστες.

ΑΡΜΑ: Οργάνωση του πρώην χρυσαυγίτη Στέφανου Γκέκα που αποχώρησε όταν η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ. Διατηρούν μυστικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι σχετικά ακίνδυνοι. Καθαρολόγοι ορθόδοξοι ναζιστές. Κάνουν ιδεολογικές ομιλίες, πεζοπορίες σε βουνά και λαγκάδια και διαλογίζονται. Για μασονική στοά ναζιστικού τύπου κάνουν παρά για κάτι που πρέπει να μας προκαλεί σοβαρές σκέψεις. Ας αφήσουμε τους τρελούς στην τρέλα τους. Έχουν επαφές με αυτόνομους από τις ομάδες Pro Patria και Ιδεάπολις. Έχουν απαγορεύσει στον Μαύρο Κρίνο και τους Blood and Honour να αναφέρονται σε αυτούς. Διαλογιζόμενοι φασίστες.

Άρης Αρίων: Βλαμμένος που μένει μόνιμα στην Ουκρανία και στέλνει ανταποκρίσεις στους γραφικούς διαδικτυακούς φασίστες. Ανάξιος αναφοράς. Δεν γνωρίζει τίποτα για Ελλάδα. Φετιχιστής φασίστας.

Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914/ΣΒΕΦΑ/ΕΝΒΗ/ΝΕΒ: Οργανώσεις Βορειοηπειρωτών που συνεργάζονται με όλους τους φασίστες. Δεν είναι ενταγμένοι σε άλλες ναζιστικές ομάδες και κρατούν αποστάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ναζιστές ξεμυαλισμένοι εθνικοπατριώτες που ψηφίζουν ο καθένας και άλλο κόμμα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Χρυσή Αυγή. Επετειακοί φασίστες.

Σύλλογοι Ποντίων: Πρώην κομματόσκυλα που το γύρισαν σε Χρυσή Αυγή. Έχουν κάνει αρκετά χοντρά πεσίματα σε Αλβανούς και Ρομά σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και είναι οπλισμένοι. Έχουν άκρες με το παρακράτος και στρατιωτικούς. Επικίνδυνοι φασίστες.

Pro Patria: Οργάνωση με επικεφαλής τον δημοσιογράφο της Ελεύθερης Ώρας Δημήτρη Παπαγεωργίου και τον πρώην πρόεδρο της νεολαίας ΛΑΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλο. Από κοντά και αυτοί στο μίσος συναγωνίζονται τους σκατόψυχους ΑΜΕ και Combat που τους κατηγορούν δεξιά και αριστερά. Όπως φάνηκε από την επίθεση στο στέκι τους που δεν ήταν τελικά μυστικό, δεν θεωρούνται κακοί, αλλά ξεφτιλισμένοι στον χώρο τους. Κατηγορούν την ‘Απέλλα Ελλάς’ ότι ρουφιάνεψαν το στέκι τους λόγω διαφορών μεταξύ τους. Ο Παπαγεωργίου κρύβεται πίσω από το ακροδεξιό έντυπο ‘Patria’ που χρηματοδοτείται από τον πρώην χρυσαυγίτη εκδότη Ζαφειρόπουλο και νεοδημοκράτες κυπατζήδες και καθοδηγεί τα σκουλήκια από απόσταση. Εάν διέθεταν λίγα γραμμάρια φαιά ουσία, αυτοί οι βλάκες που τον ακολουθούν, θα έπρεπε να έχουν σπάσει πρώτοι το γεμάτο σκατά κεφάλι του Παπαγεωργίου, αντί εμείς που έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου να το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί. Αυτός έσυρε τους δικούς του στις δικαστικές αίθουσες και όχι το αντιφασιστικό κίνημα όπως τους λέει. Στις 8/2/17 αποδείξαμε πώς οι φασιστικές λυκοφιλίες Ελλήνων-Αλβανών ναζιστών ‘Pro Patria’ καταλήγουν σε κρεβάτια νοσοκομείων. Δυσκοίλιοι φασίστες.

Περιοδικό Ιδεάπολις/Δεσμοί Ελλήνων/Λυκώρεια: Τρεις ομάδες που πάνε πακέτο σε Θεσσαλονίκη και Λαμία. Αρθρογραφούν ακαταλαβίστικα και είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού. Όλοι πρώην χρυσαυγίτες. Αρχηγός του Ιδεάπολις ένας καραφλός από την Κοζάνη που έφυγε κλωτσηδόν από την πόλη. Αρχηγός του Δεσμοί Ελλήνων ο πρώην λαοσίτης Κουριανίδης και αρχηγός του Λυκώρεια ένας γυαλάκιας πρώην χρυσαυγίτης από την Λαμία. Λοβοτομημένοι φασίστες.

Αριστοτέλης Καλέντζης: Καταδικασμένος ναζιστής φιλόζωος τρομοκράτης που παίζει ένα προσωπικό παιχνίδι στην πλάτη όσων κατά καιρούς τον έχουν πιστέψει. Παριστάνει τον Ταρζάν του ναζιστικού χώρου. Έχει πρόσβαση στην πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα, και στηρίζει τον έγκλειστο Ρωμανό. Ό,τι είναι ο Τριανταφυλλόπουλος στη δημοσιογραφία είναι ο Καλέντζης για τους ναζιστές. Έχει τσακωθεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο επειδή μέλη της Χρυσής Αυγής τον έσπασαν στο ξύλο, με τον Στέφανο Γκέκα λόγω ιδεολογικών παρεκκλίσεων, με τον Μαύρο Κρίνο λόγω της μη προβολής του και άλλους ναζιστές λόγω τηλεφωνικών παρενοχλήσεων. Ακούγεται ότι τον ψάχνει ο Ανδρουτσόπουλος για προσωπικές εξηγήσεις για αυτά που του σέρνει. Έχει πιάσει λυκοφιλίες με Αλβανούς για να τον προστατέψουν από ενδεχόμενο χτύπημα του Ανδρουτσόπουλου. Διατηρεί σχολή Έφιππης Τοξοβολίας με κοινό άσχετο με τον ναζιστικό χώρο, αλλά με υψηλά εισοδήματα που τους αρέσει η νεοπλατωνική φιλοσοφία. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από αφελείς και να καλυφθεί για διάφορες υποθέσεις που εκρεμμούν σε βάρος του. Ανενεργός λόγω ηλικίας πέρα από το ίντερνετ που δεν τον πιάνει κανείς. Αλογίσιοι Φασίστες.

Ελληνική Δράση για την Καλαμάτα: Είναι η οργάνωση του πρώην χρυσαυγίτη Δημητρούλια που θέλει να αποσπάσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία και να εκλεγεί Δήμαρχος. Έχει επαφές με Ουκρανούς ναζιστές και τη νεοφασιστική κατάληψη Κάζα Πάουντ. Συνεργάζεται με τον Ελεύθερο Κόσμο του Ζαφειρόπουλου. Η δράση τους είναι απειροελάχιστη. Καπιταλιστές φασίστες.

Αναγέννεσις Πύργου: Μετονομασία της Εθνικής Δράσης Ηλείας με αρχηγό τον Χάρη Μιχαλακόπουλο. Στηρίζουν κρυφά την ΛΕΠΕΝ και είναι γλείφτες κομματαρχών στον Πύργο. Διατηρούν γραφεία και από δράση τίποτα. Κυριλέδες φασίστες.

Πορτοκαλί Λαμία: Δημοτική κίνηση του Γιώργου Σαγιά. Πρώην στελέχους του Ελληνικού Μετώπου του Βορίδη και πρώην λαοσίτης. Υποστηρίζει κρυφά αυτόνομες ομάδες, όπως Λυκώρεια και τον ΠΕΣ του γελοίου Αστέριου Χάμου. Κάθεται άνετα στο ίδιο τραπέζι με τον ναζιστή Ανδρουτσόπουλο και τον πράκτορα Στήβεν Λάλας. Γραβατωμένος φασίστας.

Πατριωτικές κινήσεις Κατερίνης/Αλεξανδρούπολης/Αλιάρτου/Δράμας: Ομάδες που δεν σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι ναζιστές αλλά απογοητευμένοι ψηφοφόροι αστικών κομμάτων. Δεν έχουν δράσεις και μιλάνε πολύ στο διαδίκτυο. Αφηρημένοι φασίστες.

Ιερός Λόχος/Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Δυο ομάδες που τα μέλη τους συγκεντρώνονται μυστικά σε κάποιο χώρο της Θεσσαλονίκης και αποτελούνται από στρατόκαυλους θρησκόληπτους πρώην καταδρομείς. Ακούγεται ότι αποτελούν παρακλάδια των ΑΜΕ, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο. Η δράση τους μηδαμινή. Στρατόκαυλοι φασίστες.

ΟΕΝ ‘Γεράκι της Θράκης’: Ένας γραφικός χουντόγερος του Στόχου που παραμένει τραβάει όλη την ώρα φωτογραφίες μουσουλμάνους που βαφτίζει τούρκους πράκτορες και υποστηρίζει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Ακίνδυνος. Φασίστας για τα ΚΑΠΗ.

Ελεύθερη Ώρα/Μακελείο/Στόχος/Ελληνική Φλόγα/Βελόπουλος/ Λιακόπουλος: Φασιστοεκδότες που διατηρούν πολλές φασιστοσελίδες και έντυπα. Κινούνται στα όρια γραφικότητας και εγκλεισμού σε ψυχιατρείο. ΕΥΠ και φασιστικό παρακράτος. Καθόλου πεζοδρόμιο. Ψυχοπαθείς φασίστες.

ΜΑΒΗ: Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου. Το 1994 δολοφόνησαν 2 Αλβανούς στρατιώτες και ανέλαβαν την ευθύνη για κάποιες ακόμα επιθέσεις. Τους συνέλαβαν, αλλά την έπεσαν στα μαλακά με την παρέμβαση δικηγόρων όπως ο Βορίδης. Υπόκοσμος χωρίς πολιτικά κίνητρα. Λαθρέμποροι όπλων. Χρησιμοποιείται συχνά από τους παρακρατικούς φασίστες των ΑΜΕ χωρίς να υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ τους.

Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου ή ΟΕΡ: Παλιά ομάδα του Στόχου που υποστηρίζουν πια τη Χρυσή Αυγή. Στο παρελθόν είχαν κάνει κάποιες δράσεις αλλά η ισορροπία άλλαξε. Δοσίλογοι φασίστες.

Εθνικιστική Ένωση Ηρακλείου: Οργάνωση πρώην χρυσαυγίτη και νυν λαοσίτη που τα τσούγκρισε με τους συναγωνιστές του. Έχουν γραφεία και κάνουν τρισάγιο στον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον μπάρμπα Γιάννη Μεταξά δυο φορές το χρόνο. Φουρνάρηδες φασίστες.

Οργάνωση Εθνικιστών Χανίων είναι μια άλλη ονομασία Χανιωτών ναζιστών που νταλαβερίζονται με τη Χρυσή Αυγή. Καρεφυλάκηδες παραλιοφασίστες.

Ισχύς: Οργάνωση αντίζηλων της Χρυσής Αυγής στα Χανιά. Δεν δείχνουν ότι τους νοιάζουν οι δράσεις. Κλειστή ομάδα με σχετικά υψηλό μορφωτικό επίπεδο που διαθέτουν οπλισμό. Αποκομμένοι από τον φασιστικό χώρο. Υπολογίσιμοι φασίστες.

ΟΝΑΚ: Οργάνωση με μέλη του Στόχου που είχε αναλάβει την ευθύνη για βομβιστική επίθεση σε βιντεοκλαμπ μουσουλμάνου στο Γκάζι. Τους συνέλαβαν όλους. Δεν τιμωρήθηκαν επειδή ο Στόχος τους ξελάσπωσε. Μαλάκες φασίστες.

Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν/Ελληνορθόδοξες Κινήσεις/ Εσφιγμένου: Θρησκόληπτη παρέα υπερήλικων που αντί να πάνε στην εκκλησία την Κυριακή ή στο καφενείο πάνε βόλτες με τα πούλμαν του προέδρου τους. Έχουν επαφές με όλους και παλιότερα με άλλη ονομασία είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους ως ‘Πατριωτικός Σύνδεσμος Θεσσαλίας’. Είναι στα μαχαίρια με τους Χρυσαυγίτες. Ο πρώην χρυσαυγίτης βομβιστής Κολτσίδας συνδέεται μαζί τους, όπως και πορτιέρηδες από νυχτερινά μαγαζιά της Λάρισας. Εκδικητικοί φασίστες.

Σιδηρά Πατρίς: Παρέα από το Βόλο που είχαν κατηγορηθεί για τον εμπρησμό ΑΤΜ. Έχουν επαφή με τον Μαύρο Κρίνο και διατηρούν μπλογκ. Υποστηρίζονται από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Σαλιάρηδες φασίστες.

Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Καβάλας/Πατριωτική Κίνηση Καβάλας: Ένα κομμάτι της Π.Κ.Κ το πήρε η Χρυσή Αυγή του φασίστα Βογιατζή. Η Π.Κ.Κ ανέστειλε τυπικά την λειτουργία της. Ένα άλλο κομμάτι ακολουθεί τον απόστρατο Αντρέα Πετρόπουλο και ονομάστηκαν Φοίνιξ. Στην Καβάλα των αγωνιστών καπνεργατών υπάρχουν 2-3 ναζιστικές φωλιές και κρυφοί φασίστες βαζέλες. Φλώροι φασίστες.

Αυτόνομοι Πειραιά: Παραλλαγή των ΑΜΕ που δραστηριοποιούνται σε γειτονιές του Πειραιά. Πέρα από μπογιές δεν έχουν κάτι αξιόλογο να παρουσιάσουν. Πιθανόν μέλη της Χρυσής Αυγής του Πειραιά και υπογράφουν έτσι για ξεκάρφωμα. Λιμανίσιοι φασίστες.

Απέλλα Ελλάς: Ομάδα περιθωριακών ναζιστών που εκδιώχθηκαν από τους Pro Patria και μεταξύ τους υπάρχει έντονη έχθρα. Οι Pro Patria έχουν Αλβανούς φασίστες μεταξύ τους και οι Απέλλα Ελλάς έχουν Σέρβους φασίστες. Βρίζουν τη Χρυσή Αυγή, τον Σώρρα, τον Μαύρο Κρίνο, τον Καλέντζη, τους Blood and Honour, όλους εκτός των παρακρατικών ΑΜΕ που γλείφουν για να τους υποστηρίξουν όταν έρθει η ώρα τους. Ο Ανδρουτσόπουλος τους κάνει πλάτες για να πάρουν τα πάνω τους. Πολιτικός φορέας δεν θα υπάρξει. Είναι υπόδικοι για επεισόδια με αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Πανόρμου που τους έσυρε το Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών. Έχουν σχέσεις με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το κόμμα του. Τοξικομανείς φασίστες.

Exit Area/Εθνικοαναρχικοί: Πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων ομάδων που έκοψαν επαφές με τους ναζιστές και γλείφουν μέλη συλλογικοτήτων του α/α χώρου. Δηλώνουν αντισιωνιστές. Δράση μηδέν, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό έχουν και τίποτα παραπάνω. Αναρχοφασίστες ούγκανοι.

Κόκκινος Ουρανός/Έσχατη Ανάσχεση: Χριστιανοταλιμπάν που ζουν στη φασιστική φορμόλη. Απέχουν ελάχιστα από την ιδρυματοποίηση. Καμμένοι φασίστες.

Θούλη/Ελεύθερη Σκέψη/Λόγχη/Ελεύθερος Κόσμος/Στόχος: Ανταγωνιστές λυκόφιλοι φασιστοεκδότες που προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και το φασιστικό παρακράτος και πουλάνε φασιστική κουλτούρα σε βιβλία τσέπης. Εγκεφαλικοί φασίστες.

Skinhouse Hellas: Πρώην χρυσαυγίτες που μετά την προσχώρηση καραφλών δικών τους στην τοπική οργάνωση Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα έβαλαν λουκέτο στο φασιστομάγαζο. Κάποιοι ελάχιστοι από τις γύρω πόλεις, Βόλος, Λάρισα και Καρδίτσα που στελέχωναν αυτή τη φασιστοστρούγκα στη μέση του πουθενά έχουν ενταχθεί στις τοπικές των χρυσών αυγών. Η φασιστική παρουσία είναι πια μηδαμινή στην πόλη που κρεμάστηκε το κεφάλι του Άρη στον φανοστάτη. Κομπλεξικοί με τα μαλλιά φασίστες.

Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος: Πρώην πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Στηρίζει φανερά την ‘Απέλλα Ελλάς’. Οι υπόλοιπες ομάδες τον έχουν αποκηρύξει και δεν θέλουν παρτίδες μαζί του. Πολλά πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής τον μισούν μέχρι θανάτου και δεν θέλει να ασχοληθεί με κόμματα και πολιτικά. Καθόλου ακίνδυνος, έξυπνος και ασκεί επιρροή σε όσους τον έχουν θεοποιήσει στο χώρο των απογοητευμένων της Χρυσής Αυγής. Θεωρείται Μεσσίας που μπορεί να ενώσει όλους αυτούς στα πρότυπα στρατιωτικής οργάνωσης με ανατριχιαστικές μεθόδους που χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή στο παρελθόν. Νάρκισσος φασίστας.

Ανένταχτοι Πατριώτες/Greek Alert/Ελλήνων Έγερσις: Τσούρμο ηλιθίων του Στόχου που χειρίζονται ιστοσελίδες εθνοπατριωτικού περιεχομένου και συνεργάζονται με τη Χρυσή Αυγή. Ηλίθιοι φασίστες.

Εθνικοσοσιαλιστική Στρατιά: Οργάνωση πρώην χρυσαυγίτη της Δράμας που καταδικάστηκε για επίθεση και ληστεία σε Αλβανούς που τελικά ήταν Βορειοηπειρώτες. Παιδόφιλοι φασίστες.

Δράσις/ΚΕΣ:Οργάνωση Κύπριων στου Ζωγράφου και συνεργάζονται με χρυσαυγίτες και αυτόνομους. Έχουν επαφές με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και οργανώνουν ομιλίες και πορείες. Ξεχασμένοι φασίστες.

ΕΛΑΜ: Παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο. Έχουν επεκταθεί με γραφεία σε όλες τις πόλεις του νησιού και κάνουν πορείες και φιλάνε κατουρημένα μνημεία. Κλαψιάρηδες φασίστες.

Ελληνικό Απελευθερωτικό Κίνημα Κύπρου: Οργάνωση που μαζεύει αυτόνομους φασίστες του νησιού. Φορούν μάσκες και ανάβουν πυρσούς. Αξιολύπητοι φασίστες.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης ή Πόρκυ: Ναζιστής μαχαιροβγάλτης που κυκλοφορεί πια με περούκα για να μην αναγνωριστεί από συντρόφους που τον ψάχνουν. Δεν ασχολείται ενεργά αφού τον πούλησαν όλοι οι δικοί του. Θλιβερός φασίστας.

Μοναχόλυκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού είναι οργάνωση που ανέλαβε με βίντεο την δολοφονική επίθεση στην Νοταρά 26. Δεν έχουν δείξει σημάδια ότι συνεχίζουν τη δράση τους. Στο βίντεο που ανέβασαν και κατέβασαν έλεγαν ασυναρτησίες και έγιναν ρεζίλι των φασιστών. Παρακρατικοί φασίστες.

Αρτέμης Σώρρας: Τρισμέγιστος φασίστας που έχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και θεωρείται απειλή για τους χρυσαυγίτες. Δεν είναι ναζιστής. Θεωρείται μεσσίας που έχει χιλιάδες οπαδούς που θα δώσουν μάχη για τον Δια και θα διαγράψουν το ελληνικό χρέος. Τραμπούκος φασίστας.

Χρυσή Αυγή: Παρακρατική ναζιστική οργάνωση που έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα. Θεωρούνται πεμπτοφαλαγγίτες στον φασιστικό μικρόκοσμο. Δεν θέλουν να γίνουν πολλοί. Όταν γίνονται πολλοί ο Μιχαλολιάκος κάνει διασπάσεις για να κρατιέται αρχηγός. Θέλουν άσχετους για να μην ξέρουν πολλά και να τους ακολουθούν χωρίς ενστάσεις. Μακρύ χέρι του φασιστικού παρακράτους και όσο υπάρχουν δεν θα υπάρξουν μεγαλύτερες ναζιστικές οργανώσεις. Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν προσπαθούν να συγκρατήσουν όσους μπορούν. Είναι χαλαροί με τους πρώην χρυσαυγίτες που δεν υποστηρίζουν τον μεγάλο εχθρό τους Ανδρουτσόπουλο. Προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο. Το μέλλον τους είναι ελάχιστες έδρες στη Βουλή. Κρατικοί φασίστες.

Είναι τέτοιο το εύρος του εγχώριου φασισμού με ή χωρίς σβάστικα. Άλλους τους ξέρουμε, άλλους όχι. Άλλους θα τους μάθουμε, άλλους όχι. Ο μαχητικός αντιφασισμός τους έχει κόψει την όρεξη να κάνουν σπέκουλα στη νεολαία. Η Χρυσή Αυγή πέρα από ναζιστικό κόμμα με σταθερό ποσοστό δεν έχει πια μέλλον στο πεζοδρόμιο. Το κράτος θα τους επιτρέπει να κάνουν κάποιες χουντοσυνάξεις και τίποτα παραπάνω. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν ήταν το τέλος της συμμορίας. Οι δυο νεκροί δικοί τους ο επικήδειος. Μέτωπο Νεολαίας δεν υπάρχει πέρα από την Ουρανία και τις φίλες της που επιτίθενται στη Συνατσάκη. Υπάρχουν αυτόνομοι που συνεργάζονται με μέλη τους στο κουτσομπολιό και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δικών τους. Επικρατεί φασιστομπάχαλο και προσπάθεια για την κυριαρχία της μιας ομάδας έναντι της άλλης. Αν δεν το εκμεταλλευτούμε, κακό του κεφαλιού μας.»

(Τὸ ὅ,τι κι ὁ πσῶῤῥας εἶναι στὸν κατάλογο, τὸ ἔχουμε ἀναλύσει ἀρκετὲς φορὲς κι ἔχει νὰ κάνῃ, ὄχι φυσικὰ μὲ τὸν (βλακώδη-ἂς ποῦμε) φασισμό του, ἀλλὰ μὲ ἄλλα ζητήματα, ποὺ ἀφοροῦν κυρίως στὰ …ψηφαλάκια: Ποιοί καταστρέφουν τά γραφεῖα τοῦ Σῶῤῥα;)

Ἐπὶ πλέον πρέπει νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς πέραν τῶν «γενικῶν πληροφοριῶν» ὁ συντάξας τὸ παραπάνω ἰσχυρίζεται πὼς διαθέτει στοιχεῖα ἀρκετά, γιὰ νὰ στοχοποιήσῃ πολλοὺς συμπολῖτες μας. Προφανῶς αὐτοὶ οἱ συμπολῖτες μας (ποὺ δὲν μᾶς ἐνδιαφέρουν οἱ πολιτικές τους ἀπόψεις), συνιστοῦν κίνδυνο γιὰ τὰ σχέδια τοῦ πSoros καὶ τοῦ ἀγαπημένου του Indymedia.

Ὰς θυμηθοῦμε ὅμως κάποια ἱστορικὰ στοιχεία…
…ἀλλὰ καὶ μὲ κάποια ὀνόματα, ποὺ δὲν πολυ-ἀκούγονται, ἀλλὰ ποὺ δροῦν καὶ πάντα καταλήγουν οἱ …κερδισμένοι!!!

Ἡ …«διακήρυξις» τῆς καύσεως τῶν φακέλλων καί, ἐμμέσως πλὴν σαφῶς, ἡ «ἀπελευθέρωσις» χιλιάδων ὁμήρων συμπολιτῶν μας ἀπὸ τὸν μπαμπούλα κράτος, συνιστᾶ, στὴν πραγματικότητα, ἕνα ἀπὸ τὰ μεγαλύτερα κολπάκια τῆς μεταπολιτεύσεως πού, ἐπὶ πλέον, κρύβει πίσω του τὴν ἀμέριστο σύμπνοια τῆς ΝουΔουλάρας μὲ τὸ ΚΚΕ (καὶ τὸν τότε Συνασπισμό, τοῦ ἐπίσης τότε, συνεργάτου -ἢ συμβούλου ἢ …τέλος πάντων, φιλικοῦ τῆς οἰκογενείας- τῶν Ἀλαφούζων, Νίκου Κωνσταντοπούλου), τὰ μετέπειτα συντεχνιακά τους καμώματα καὶ τὸ ὁλοκληρωτικὸ ξεπούλημα τοῦ λαοῦ μας ἔως σήμερα…
Ἑνὸς λαοῦ ποὺ πάντα ἐθυσιάζετο στὸν βωμὸ τῶν ξένων συμφερόντων καὶ στὸν βωμὸ τῶν ἐγχωρίων καθαρμάτων.

Βρὲ Ζωή… Τί ἀκριβῶς ἔχεις μέ τόν ΣΚΑΙ;

 

Σὲ μίαν κρίσιν συνειδήσεως (;;;) τότε φλωράκης καὶ  κύρκος (ἐπισήμως γιὰ λόγους ἱστορικούς) ἐζήτησαν ἀπὸ τὸν μητσοτάκη νὰ μὴν καοῦν οἱ φάκελλοι, ἀλλὰ δὲν συνεφώνησαν, παρητήθη ὁ τζανετάκης τελικῶς κι ἐπισήμως, οἱ φάκελλοι λοιπὸν κατεστράφησαν. (Πληροφορίες ἀπὸ ἐδῶ.)
Αὐτὴ ἡ ἐμμονή τους νὰ καταστραφοῦν κι ὄχι νὰ φυλαχθοῦν, ὡς ἱστορικὸ ἀρχεῖον καὶ μόνον, ἀποδεικνύει πὼς τελικῶς σίγουρα πολλοί, πολλὰ εἶχαν νὰ κρύψουν.

Ἐπὶ πλέον τῶν παραπάνω, ἡ σύμπραξις τοῦ 1989, μὲ τὶς τότε οἰκουμενικὲς κυβερνήσεις (Ζολώτα καὶ Τζανετάκη), μεταξὺ πολλῶν ἄλλων, ἐπέτυχε μερικὰ πολὺ ἐνδιαφέροντα «νέα δεδομένα».
Ἐπέτυχαν, γιὰ παράδειγμα, οἱ τότε κυβερνῶντες, μέσῳ τῆς ἐπισήμου (καὶ γιὰ τὰ μάτια τῶν χαχόλων) διώξεως τοῦ μΠατΣοΚ καὶ τῶν στελεχῶν του, ἐκτὸς ἀπὸ τὸν θάνατο Κουτσόγιωργα, νὰ …νομιμοποιήσουν τὸ πλιάτσικο τῶν περασμένων ἐτῶν, μέσῳ τῆς …ἀθωώσεως τῶν μΠατΣόΚων.
Ἐπέτυχαν ἀκόμη νὰ δοθῇ «συγχωροχάρτι» γιὰ τὰ Ἐθνικὰ Ἐγκλήματα τοῦ Κ.Κ.Ε., μέσῳ τῆς μετατροπῆς τοῦ διαρκοῦς ἐγκλήματος τῆς Ἐθνικῆς Προδοσίας σέ, ἔτσι-θελικά, «ἐμφύλιο»… Κι ἐπίσης ἐπέτυχαν ἐπὶ πλέον νὰ μοιρασθοῦν συντάξεις «ἐθνικῆς ἀντιστάσεως» σὲ κάτι …χιλιάδες ἀντιστασιακούς, πραγματικοὺς ἢ …φανταστικούς. (Ἀκόμη πληρώνουμε 250.000 ἀπὸ αὐτές…!!!)

Κι ἀκόμη πληρώνουμε 250.000 μαϊμουδένιες συντάξεις …«ἀντιστασιακῶν»!!!

Κι ἀκόμη πληρώνουμε σὲ 250.000 ἀπέθαντους …«ἀντιστασιακούς» συντάξεις!!!

Ὅμως…
Αὐτὰ συνέβησαν καί, ἐπισήμως, παρεγράφησαν. (Ἂν καὶ τὰ ἐθνικὰ ἐγκλήματα οὐδέποτε παραγράφονται!!!)
Σήμερα ἐπὶ κεφαλῆς τῆς Ε.Υ.Π. (τότε Κ.Υ.Π.) εἶναι ὁ Ἰωάννης Ῥουμπάτης, ποὺ γιὰ τὰ δεδομένα τῆς τότε ἐποχῆς, ἦταν ὑψηλοῦ κινδύνου πρόσωπον καί, στὴν πραγματικότητα, ἀνεπιθύμητος στὴν χώρα.

Ὅταν μᾶς ἦλθε ὁ Ῥουμπάτης…

Συζητᾶμε πάντα γιὰ τὸν γνωστὸ ῥουμπάτη, ποὺ ἐνᾦ εἶναι διευθυντὴς τῆς Ε.Υ.Π., ἐν τούτοις διατηρεῖ καὶ κάτι ἑταιρειοῦλες, ποὺ σχετίζονται μὲ τοὺς Τούρκους καὶ ποὺ δὲν γνωρίζουμε ποιός, πῶς τὶς ἐλέγχει…

 «…και τι δεν θάδινα να ήξερα τι έχει στο μυαλό της αυτή η νυφίτσα και τι απεργάζεται, με τα σαϊνια των αμερικανών, εκεί στα υπόγεια της ΕΥΠ».
Αυτά που δεν λέει η Βικιπίντια, απ’  όπου και τα στοιχεία, είναι οτι ο Γιάννης υπήρξε στέλεχος των επιχειρήσεων Τύπου που έστησε ο …Κοσκωτάς και επί χρόνια έμπιστος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, στο ραδιόφωνο του Σκάϊ, όπου μετέδωσε και μία, κατ’ αποκλειστικότητα συνέντευξη του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν ξαναπάρει τις εκλογές.
Γι’ αυτό ρωτάω, για ποιόν ακριβώς «δουλεύει» ο εν λόγω;
Διότι είχε πολλά αφεντικά ρε παλληκάρια, πώς να το κάνουμε και σιτίσθηκε καλά απ’ αυτά…

Διαῤῥοὲς μέσῳ Ῥουμπάτη…

«…Ο Ρουμπάτης, που χρημάτισε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβερνήσεως του Ανδρέα, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κάποτε δεξί χέρι του Κοσκωτά, είναι παιδί των Αμερικανών….»

Κάτι …ψιλὰ γράμματα.

Ποιός εἶναι ὁ Ῥουμπάτης;

Αὐτὴ λοιπόν, ἡ σημερινὴ Ε.Υ.Π., ποὺ διευθύνει ὁ Γιάννης Ῥουμπάτης, ποὺ δὲν ἐξυπηρετεῖ Ἐθνικὰ συμφέροντα (ἀλλὰ πληρώνεται ἀπὸ ἐθνικὰ ταμεῖα), στὴν ὁποίαν βασιλεύει ὁ ῥουμπάτης,  ἀλλὰ ποὺ ὁ ἴδιος ἐθεωρεῖτο ὕποπτος (γιά ποιά ζητήματα ἄρα γέ;;;) ὅταν μᾶς πρωοῆλθε, ἔχει παίξει πολὺ …«περίεργον» ῥόλο ὑπὲρ τῆς παγκοσμιοποιήσεως, ὑπὲρ τῆς ἐπιβολῆς τῶν μνημονιακῶν κυβερνήσεων ὡς …νομίμων καὶ ὑπὲρ τῆς καταγραφῆς-χαρτογραφήσεως πολλῶν πραγματικῶν πατριωτῶν, ποὺ ὄχι μόνον παρέμεναν ἀνέντακτοι, ἀλλά, κατὰ τὶς ὑπηρεσίες παρακολουθήσεως (ὄχι μόνον τῆς Ε.Υ.Π. σαφῶς) συνηστοῦσαν καὶ κίνδυνο γιὰ τὰ παγκοσμιοποιητικά τους σχέδια.

Πρακτοράκια ἀνάμεσά μας..

Αὐτὴ λοιπὸν ἡ Ε.Υ.Π., ποὺ κάποτε ἐλέγετο Κ.Υ.Π., θεωρητικῶς ἔπαψε νὰ μᾶς φακελλώνῃ καὶ νὰ μᾶς στοχοποιῇ. Θεωρητικῶς πάντα. Διότι καιόμενοι ἐκεῖνοι οἱ πρῶτοι φάκελλοι (πλὴν ἐλαχίστων, ποὺ προσφάτως εἶδαν τὸ φῶς τῆς δημοσιότητος), μετέφεραν τὰ ἐπὶ χάρτου δεδομένα σὲ …ἠλεκτρονικοὺς δίσκους καὶ δισκέτες. Φακέλλωμα σαφῶς οἰκονομικότερον καὶ μικροτέρου ὄγκου ἀλλά, ἐπὶ πλέον, ἐπισήμως μὴ στοχοποιήσιμον, ἐκτὸς κι ἐὰν κάποιος (ἢ κάποιοι) δὲν …«προσέξουν» τὰ δεδομένα ποὺ διαχειρίζονται κι αὐτὰ …«διαῤῥεύσουν», πάντα …«ἀτυχῶς»!!!

Συζητᾶμε δῆλα δὴ γιὰ ὑλικὸ ποὺ συνιστᾶ συνθῆκες ὑψηλοῦ κινδύνου, ἰδίως γιὰ τὴν ἀσφάλεια κι ἐπιβίωσιν ἀθώων πολιτῶν, ποὺ στοχοποιοῦνται ἀπὸ τὶς ἴδιες τὶς δυνάμεις, ποὺ ὄφειλαν νὰ τοὺς προστατεύσουν.
Συζητᾶμε γιὰ ὑλικὸ ποὺ ἤδη διακινεῖται σὲ …ἀκατάλληλα χέρια (βλέπε πSoros καὶ τσιράκια του), ἀπὸ τὸ 2010!!! (Ξεχάσαμε μήπως τίς δημοσιεύσεις, ποὺ μετὰ …ἐξηφανίσθησαν, γιά 4.000 πρόσωπα, ὑποτίθεται κι αὐτούς χρυσαυγίτες-;;;;- , τά ὁποία ἔπρεπε νά …«ἐξαφανισθοῦν»;;; Ξεχάσαμε πώς τούς ἀπειλοῦσαν ἀνοικτά μέ ἐκκαθαρίσεις;;;).
Συζητᾶμε δῆλα δὴ γιὰ κάτι ποὺ γνωρίζουμε πὼς ἤδη ἰσχύει καὶ ἔχει πλέον καταντήση μονότονο τὸ νὰ τὸ ἐπαναλαμβάνουμε…

«Τὸν νοῦ σας!!!
Θὰ στήσουν «ἐμφύλιο» γιὰ νὰ «καθαρίσουν» μὲ τοὺς πραγματικοὺς πατριῶτες!!!
Τὸν νοῦ σας!!! Ἔχουν προγεγραμμένους 300.000 Ἕλληνες, μὲ ὀνόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα…
Τὸν νοῦ σας!!!
Θὰ στήσουν σκηνικὰ «πολέμου» μέσα στὶς πόλεις μας καὶ στὰ χωριά μας… Ἕνα …«ἀτύχημα» ἐδῶ, μία …«ἐκτόνωσις ὀργῆς» ἐκεῖ, μία στοχευμένη ἐκκαθάρισις στὴν συνέχεια…
Τὸν νοῦ σας!!! Αὐτοὺς ποὺ φέρνουν -καὶ θὰ φέρουν ἀκόμη περισσοτέρους- θὰ τοὺς χρησιμοποιήσουν γιὰ νὰ ξεπαστρέψουν τοὺς λίγους, συνειδητοποιημένους καὶ καθαροὺς Ἕλληνες, κρύβοντας τὶς στοχευμένες ἐκκαθαρίσεις πίσω ἀπὸ νέους «ἐμφυλίους»!!!
Τὸν νοῦ σας!!!
Προστατεύστε αὐτοὺς τοὺς Ἕλληνες, ἀκόμη καὶ μὲ τὴν ζωή σας!!!
Τὸν νοῦ σας!!!
Θὰ κομματιάσουν ἀκόμη καὶ τὸ σπέρμα τους, διότι θέλουν νὰ μηδενίσουν τὰ πάντα…
Τὸν νοῦ σας!!!
Ἑτοιμασθεῖτε ὅταν δεῖτε τὰ σημάδια… Τὰ σημάδια, ἐκτὸς ἀπὸ φανερά, θὰ εἶναι καὶ αὐξανόμενα διαρκῶς…
Θὰ ἀρχίσουν μὲ τὸ νὰ φωνάζουν πὼς πρέπει νὰ πετάξουμε ἔξω ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα μας τοὺς «Ἑλληνάρες» καὶ θὰ συνεχίσουν μὲ προβοκάτσιες… Τὸν νοῦ σας!!! Μίλα, γρᾶψε, φώναξε, ἐνημέρωσε… Τὸν νοῦ σας… Θὰ κτυπήσουν μὲ πολλὰ …προσχήματα καὶ πάντα «δικαιολογημένα»… Τὸ νοῦ σας!!! Μὴν τοὺς ἀφήσετε!!!».

Τὸν νοῦ μας!!!

Λοιπόν; Τί λέγαμε;
Κρατοῦν κάποια πρακτοράκαι τοῦ πSoros στοιχεία πού ὄφειλε νά προστατεύσῃ (ἢ καὶ νὰ μὴν κατέχῃ) ἡ Ε.Υ.Π. κι ἀπειλοῦν ἀνοικτά; Ἔτσι εἶναι ἤ λάθος καταλάβαμε;

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply