Τὰ ἀνθρώπινα ἀνταλλακτικὰ τῆς Σερβίας.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε το 2012…κι αφορά στην μαρτυρία ενός Αλβανού του Κοσσόβου, σχετικά με το πώς αφαιρέθηκε η καρδιά ενός ζωντανού Σέρβου αιχμαλώτου. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 300 Σέρβοι σφαγιάστηκαν για να μετατραπούν σε ανταλλακτικά.
Αλλά επειδή ήταν οι «κακοί» του παραμυθιού, σύμφωνα με τα σιωνιστικά ΜΜΕ, η υπόθεση δεν διερευνήθηκε ποτέ.

Ακόμα και η γνωστή Carla Del Ponte, η Πρώην ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, που στήθηκε για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, έγραψε σχετικό βιβλίο, αλλά αφού φυσικά βγήκε πρώτα στην σύνταξη. Όσο πληρωνόταν για να κατηγορεί τους Σέρβους για τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, δεν ανέφερε κουβέντα.

Εννοείται ότι οι ένοχοι ηγέτες της γενοκτονίας στη Γιουγκοσλαυΐα χαρακτήρισαν το βιβλίο ως …«συνονθύλευμα φαντασιώσεων».

100.000 δολάρια για ένα ζωτικό όργανο είναι αρκετά για πολλούς, προκειμένου να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, έχοντας εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν καν συνέπειες….

Σίγμα

Η ΚΑΡΛΑ ΝΤΕΛ ΠΟΝΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ.

Η πρώην κατήγορος του Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία Κάρλα ντελ Πόντε, στις δηλώσεις της οποίας για πολλά χρόνια στηριζόταν η αρνητική εντύπωση της Δύσης για τους Σέρβους, προέβη σε εκπληκτικές ομολογίες.

Η πρώην κατήγορος του Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία Κάρλα ντελ Πόντε, στις δηλώσεις της οποίας για πολλά χρόνια στηριζόταν η αρνητική εντύπωση της Δύσης για τους Σέρβους, προέβη σε εκπληκτικές ομολογίες. Στο νέο βιβλίο της «Κυνήγι: εγώ και οι εγκληματίες πολέμου» αφηγήθηκε, πως η τωρινή ηγεσία του Κοσόβου έκανε περιουσία με το εμπόριο εσωτερικών οργάνων, που είχαν αφαιρεθεί από Σέρβους.

Όπως γράφει στο βιβλίο της η πρώην κύρια κατήγορος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το καλοκαίρι του 1999 στο Κόσοβο είχαν απαχθεί 300 νεαροί Σέρβοι, που μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, για την αφαίρεση από το σώμα τους εσωτερικών οργάνων και από εκεί προωθούνταν στην παγκόσμια «μαύρη αγορά». Σ΄ αυτά τα τερατώδη εγκλήματα επιδίδονταν οι ηγέτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου, ένας από τους οποίους ήταν ο Χασίμ Θάτσι με το παρατσούκλι Φίδι – τωρινός πρωθυπουργός του Κοσόβου. Ακριβώς αυτός έλεγχε προσωπικά την αιματηρή επιχειρηματική δραστηριότητα, κάνοντας περιουσία εκατ. δολαρίων από το εμπόριο οργάνων, αποσπασμένων από ζωντανούς ανθρώπους.

Στη Σερβία ο Χασίμ Θατσι πάντα θεωρούταν εγκληματίας πολέμου. Στο φάκελο του υπάρχουν συγκεντρωμένες πληροφορίες για πολλές θηριωδίες του. Η Σερβία προσπαθούσε να πετύχει από το διεθνές δικαστήριο έρευνα των εγκλημάτων των αλβανών κοσοβάρων. Γι΄αυτό το σκοπό οι Σέρβοι έδιναν στους Εισαγγελείς λεπτομερείς χάρτες των τάφων και στρατοπέδων συγκέντρωσης στο έδαφος της επαρχίας και στη Β. Αλβανία, τεκμήρια των απάνθρωπων βασανιστηρίων και εξόντωσης ειρηνικών κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών και εγκύων γυναικών, που είχαν ταπεινώσει οι αλβανοί με ιδιαίτερη αγριότητα. Όμως όλες αυτές οι προσπάθειες αντικρούονταν ασυζητητί. Ούτε ένα γεγονός δεν έχει ερευνηθεί. Και γινόταν λόγος αποκλειστικά για τα εγκλήματα των Σέρβων, για ό,τι στη Δύση ονομαζόταν «σερβική γενοκτονία». Ποιά είναι η αιτία αυτής της εκλεκτικής θέσης της Δύσης προς τα αντιμαχόμενα μέρη; Γι΄αυτό το θέμα σε συνέντευξη στη ” Φωνή της Ρωσίας” μίλησε η επικεφαλής του Κέντρου έρευνας της σύγχρονης βαλκανικής κρίσης του Ινστιτούτου Σλαβολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών Ελένα Γκουσκόβα:

«Στην πραγματικότητα, — είπε η εμπειρογνώμονας, τη Σερβία την τιμωρούν για ανυπακοή. Γιατί αν αυτή παραχωρούσε στο ΝΑΤΟ το έδαφος της, όπως απαιτούσαν από το Μιλόσιεβιτς το 1998, αν επέτρεπε να καταστραφεί η Γιουγκοσλαβία, όπως πρότειναν οι νατοϊκοί τότε, τη δεκαετία του ΄90, τότε η Σερβία, ίσως, θα μπορούσε να αποφύγει αυτή τη διένεξη. Πως μπορεί να μοιράζεται η Σερβία, αν δεν αποδειχτεί ότι στο Κόσοβο οι σερβικές αρχές επιδίδονταν σε γενοκτονία. Μόνο πείθοντας τον κόσμο, ότι εκεί υπήρξε γενοκτονία, θα μπορούσαν να απαιτήσουν την απόσχιση του Κοσόβου. Στην πραγματικότητα βάσιμοι λόγοι γι΄αυτή την απόσχιση δεν υπήρχαν. Συνεπώς, έπρεπε να τους επινοήσουν».

Η ίδια η Κάρλα ντελ Πόντε σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα LaStampa παραδέχτηκε ότι η δίωξη των εγκληματιών πολέμου στο σύγχρονο κόσμο αποτελεί υπόθεση αποκλειστικά πολιτική. Αν τα εγκλήματα των αλβανών γίνονταν γνωστά, για την ανεξαρτησία του Κοσόβου δεν θα μπορούσε ούτε λόγος να γίνει. Δεν είναι τυχαίο το ότι το βιβλίο της ντελ Πόντε εκδόθηκε μόνο μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply