«Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν …κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!

«Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν ...κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!1Σκότωσαν τον ηγέτη των «καλών φασιστών» της Ουκρανίας κι έτσι δεν θα χρειαστεί να του δώσουν αυτά που του είχαν τάξει (λεφτά κι εξουσία), για τις υπηρεσίες του στους επικυριάρχους.
Μάλιστα σπεύδουν να του φορτώσουν και τις εκτελέσεις αστυνομικών και πολιτών, κατά την διάρκεια της …ψεύτικης επαναστάσεως, ώστε οι υπόλοιποι να παρουσιαστούν πεντακάθαροι και να …αναβαπτιστούν σε …αθώες περιστερές αλλά πάντα  …προστάτες της Δημοκρατίας (των τοκογλύφων).

Η ΜΗ εκλεγμένη πραξικοπηματική κυβέρνηση της Ουκρανίας  έσπευσε να υπογράψει συμφωνίες συνδέσεως με την Ε.Ε.χωρίς να ρωτήσει κάποιος από αυτούς τους …Ουκρανούς αν το επιθυμούν.«Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν ...κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!2

Mετά το 1821, οι ένοπλοι επαναστάτες εκδιώχθηκαν και δεν τους επετράπη να συμμετάσχουν στην εξουσία.
«Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν ...κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!3
Mετά το τέλος του Β’ Π.Π. οι ένοπλοι αντιστασιακοί εκδιώχθηκαν και δεν τους επετράπη να συμμετάσχουν στην εξουσία.
«Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν ...κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!4
Έτσι και στην Ουκρανία οι ένοπλοι θα εκδιωχθούν και δεν θα συμμετάσχουν στην διανομή εξουσίας. «Καθάρισε» ὁ τόπος ἀπὸ ἕναν ...κακὸ ὑποψήφιο ἡγέτη!!!3

Οι τοκογλύφοι χρειάζονται κι επιβάλλουν κυβερνήσεις που αποτελούνται από φοβισμένους φλώρους, οι οποίοι τα κάνουν επάνω τους μόλις δεχτούν ένα τηλεφώνημα από το Λόμπι.

Οι ένοπλοι δεν είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι.
Oι επαγγελματίες δολοφόνοι δεν θα τα κάνουν επάνω τους αν τους αγριοκοιτάξει ο Νετανιάχου…
Επομένως δεν είναι κατάλληλοι για κυβερνητικές θέσεις.

Αφού εκτελέσουν τη βρώμικη δουλειά …το σύστημα απαλάσσεται από αυτούς με κάθε τρόπο.
Στην κορυφή της εξουσίας σπρώχνονται ασήμαντοι κι ανίκανοι πολιτικάντηδες, που δεν θα τολμήσουν ΠΟΤΕ να αντισταθούν στις εντολές των επικυριάρχων.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply