Ἡ …«εὐεργετικὴ φιλανθρωπία» τοῦ Soros στὴν ζωή μας!!!

Αυτός ο Soros, ο χιλιοστός πράκτορας και άνθρωπος-βιτρίνα των Rothschild, επιτίθεται στις οικονομίες ολόκληρων χωρών, αφαιρεί δισεκατομμύρια και φυσικά δεν πληρώνει φόρους όπως όλοι οι …«περιούσιοι» τοκογλύφοι.
Στην Ρωσσία είναι ανεπιθύμητος κι απαγορεύεται η λειτουργία ΜΚΟ που ελέγχει αυτός, αλλά στην Ελλάδα προκαλεί πολλαπλούς οργασμούς η παρουσία του σε πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Οι δικοί του άνθρωποι δίνουν γραμμή στις κυβερνήσεις για νέους νόμους, που επιτρέπουν την αφαίρεση πλούτου χωρίς συνέπειες, πίσω από «προοδευτικές» έννοιες όπως «ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων», «κατάργηση του κρατικού παρεμβατισμού», «ελεύθερη αγορά», «παγκοσμιοποίηση» κλπ.

George Soros reportedly could face up to $7B tax bill, after delaying payment for years

George Soros-funded groups targeted in Russian NGO crackdown

Billionaire who broke the Bank of England

Πώς γίνεται να ορκίζεσαι πίστη στα συμφέροντα του λαού και να συνεργάζεσαι με τους εχθρούς του;
Η πίστη στον λαό δεν γεμίζει τους λογαριασμούς στην Ελβετία.

Αυτούς που εμείς νομίζουμε ότι εκλέγουμε τους έχουν ήδη επιλέξει και δοκιμάσει οι ξένοι, για να υπερασπισθούν τα ξένα συμφέροντα ενάντια στα δικά μας.
Οι υπηρέτες του Soros, για να μην τους θεωρήσουμε δοσιλόγους, σπεύδουν να μας τον παρουσιάζουν ως …«φιλάνθρωπο» και άρα όσoυς υπηρετούν έναν φιλάνθρωπο δεν μπορούμε να τους υποπτευθούμε για απιστία και προδοσία.

Ἡ ...«εὐεργετικὴ φιλανθρωπία» τοῦ Soros στὴν ζωή μας!!!
Η φωτογραφία της Κατσέλη με τον Soros θα έπρεπε να προκαλεί ανατριχίλα στον μέσο Έλληνα,  αλλά δυστυχώς πολλοί Έλληνες έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα όπως ακριβώς και οι εχθροί της.
Βλέπουν την Ελλάδα και τον κρατικό πλούτο  ως ένα λαβωμένο ζώο, του οποίου τις σάρκες ξεσκίζουν ανελέητα πριν καν αυτό ξεψυχήσει…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply