Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς

Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς14

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για τον λόγο υπάρξεως κάποιων μυστικών κοινωνιών (secret societies) [ή μυστικών εταιρειών]. Ασφαλώς και έχετε ακούσει για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», για τους «Ιλλουμινάτι» (=πεφωτισμένοι) και πολύ περισσότερο θα έχετε ακούσει για τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Μασόνους.

Άραγε,
  • γιατί υπάρχουν αυτές οι μυστικές κοινωνίες;
  • Ποιος είναι ο σκοπός τους;
  • Τι ακριβώς προσφέρουν στην κοινωνία;
Φυσικά, αυτές οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω είναι παραδείγματα μυστικών κοινωνιών. Με πιο απλά λόγια γίνεται κατανοητό ότι οι μυστικές κοινωνίες αποτελούν οργανισμούς των οποίων οι δραστηριότητες παραμένουν μυστικές από εκείνους που δεν είναι μέλη αυτών των οργανώσεων. Αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι είναι γνωστή η ύπαρξη αυτών των μυστικών κοινωνιών, αλλά δεν είναι γνωστοί ακριβώς οι σκοποί τους και οι δράσεις τους.
Ορισμένες από αυτές τις μυστικές κοινωνίες δεν περιορίζεται μόνο εκεί όπου ιδρύονται αρχικά, αλλά επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, στην εποχή της πληροφορήσεως, λόγω του Διαδικτύου, μέρος των δραστηριοτήτων των μυστικών κοινωνιών γίνεται γνωστό.
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς1
Ως παράδειγμα αναφέρουμε ότι σήμερα γνωρίζουμε ότι οι 14 από τους 43 Προέδρους των ΗΠΑ ήταν Μασόνοι δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι ένας στους τρεις Προέδρους των ΗΠΑ ήταν Μασόνος. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το μνημείο του Τζόρτζ Ουάσιγκτον που βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια είναι τεκτονικό μνημείο, ενώ στο χάλκινο άγαλμα του Τ. Ουάσιγκτον υπάρχουν όλα τα μασονικά εμβλήματα:
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς2
Ο πανύψηλος πύργος που έχει μορφή αιγυπτιακής πυραμίδας αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα αρχιτεκτονικής μορφολογίας, όπου η βάση είναι Δωρικού ρυθμού ακολουθεί κίονας Ιωνικού ρυθμού και στην συνέχεια κίονας Κορινθιακού ρυθμού με απόληξή του την σχηματοποίηση της Φλόγας.
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς3
Όσον αφορά τώρα στους Ιλλουμινάτι μεταξύ άλλων θα έχετε ακούσει για τον «Κοσμικό Ανθρωπισμό» με πυρήνα του μηνύματος την απαξίωση οποιασδήποτε θρησκείας στον κόσμο. Ακούγατε, αλλά δεν δίνατε σημασία όχι μόνο εσείς οι απλοί πολίτες, αλλά και οι θρησκευτικοί ηγέτες. Όμως, αξίζει να αποτιμήσουμε το αποτέλεσμα των ενεργειών τους. Ας εξετάσουμε την περίπτωση της χώρας μας.
Το μάθημα των θρησκευτικών μετατράπηκε σε θρησκολογία και ξαναγράφτηκαν τα θρησκευτικά βιβλία με το πνεύμα της απαξιώσεως των θρησκευτικών αξιών και παραδόσεων. Παρατηρείται, μια σημαντική στροφή σε μια κοσμική υλιστική θρησκεία που έχει ως βάση τον άνθρωπο και απορρίπτει την ύπαρξη του Θεού.
Το πρόγραμμα και ο στόχος της μυστικής κοινωνίας των «Ιλλουμινάτι» είναι η εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως. Προκειμένου όμως να εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη κατά τους Ιλλουμινάτι ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι η απαξίωση και η κατάργηση των παραδοσιακών θρησκειών ώστε να επηρεάσει την επικράτηση του με ευκολία και ταχύτητα η παγκοσμιοποίηση, που στοχεύει σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, μία θρησκεία.
Το 2009 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάνθηκε να μην υπάρχουν εικόνες του Εσταυρωμένου Χριστού στις αίθουσες των σχολείων της Ιταλίας, αφού αυτό αντίκειται «στο δικαίωμα των παιδιών να πιστεύουν ή να μην πιστεύουν» – Βλέπε BBC News 3 Νοεμβρίου 2009.
Άραγε, ποια σχέση έχει αυτή η απόφαση με τις μυστικές κοινωνίες; Η απόφαση αυτή είναι συνεπής με τις απόψεις των Ελευθεροτεκτόνων ή Μασόνων. Οι Μασόνοι είναι εκείνοι που αγωνίζονται για την εκκοσμίκευση της Ευρώπης. Άλλωστε, πριν από αυτή την απόφαση είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του τότε Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής j. Barroso, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Hans-Gert Pottering, του Επιτρόπου για την Ανάπτυξη και την Ανθρωπιστική Βοήθεια L. Michel και του Επιτρόπου για την εκπαίδευση J. Figel.
Ακολούθησε, τον Δεκέμβριο του 2011 και άλλη συνάντηση μεταξύ των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και των ηγετών των Τεκτόνων της Ευρώπης.
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς4
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς5
Οι συναντήσεις αυτές φαίνεται ότι είναι συχνές και οι φανεροί ή κρυφοί διάλογοι οδηγούν τους πολίτες στην υποψία μήπως η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κάτω από την επιρροή των μυστικών κοινωνιών.
Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου του 2015, που αφορούσε σε ζητήματα ελευθερίας της εκφράσεως, στην εκπαίδευση των νέων, στην θρησκεία και στην μετανάστευση!!
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς6
Ανάμεσα στους εκπροσώπους των Τεκτόνων που συμμετείχαν ήταν και ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος «ΔΕΛΦΟΙ» Δημήτριος Λυμπέρης.
Το οικόσημο του τεκτονικού τάγματος «ΔΕΛΦΟΙ» έχει ως εξής :
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς7
Ειδικότερα, για την περίπτωση της Ελλάδας έχουν γραφεί αρκετά για τον Τεκτονισμό. Η μεγάλη Στοά της Ελλάδας ουσιαστικά εκπροσωπεί τον Τεκτονισμό στην Ελλάδα. Οι διασπάσεις στον χώρο του Τεκτονισμού είναι αρκετές και συχνές, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι μυστικές κοινωνίες. Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2007 συγκροτήθηκε η «Κανονική Μεγάλη Στοά των Ελλήνων Τεκτόνων της Ελλάδας» με το ακόλουθο οικόσημό της:
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς8
Στο οικόσημο φαίνεται:
  • ο ουροβόρος Όφις
  • ο αριθμός 6007 που δηλώνει χρονολογία
  • το σιωνιστικό σύμβολο του Άστρου του Δαβίδ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αρκετές φορές αναφέρεται ότι σημαντικοί Έλληνες ήταν μέλη Μασονικών Στοών. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Πρώτος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας. Το περίεργο είναι ότι ο Καποδίστριας τακτικότατα εκκλησιάζετο και δολοφονήθηκε πριν από την είσοδο Εκκλησίας. Αλλά το σημαντικότερο στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Καποδίστριας δεν ήταν Μασόνος είναι η υπ. αριθ. 4286 (22.8.1831) εγκύκλιός του προς τους Προϊσταμένους των Δημόσιων Υπηρεσιών του Κράτους:
«…Γνωρίζει ἡ Κυβέρνησις ὅτι, Πολῖται τινες ἐπιμένουν πιστεύοντες ὅτι αἱ μυστικαὶ Ἑταιρεῖαι χορηγοῦσι μέσα σωτήρια εἰς τὴν Πατρίδαν, ἢ τοὐλάχιστον Αἰγίδαν, ὑπὸ τὴν ὁποίαν συνδεόμενοι μεταξύ των ἄνθρωποι διὰ μυστικῶν δεσμῶν δύναται νὰ ἀπολαύσωσιν ἐντὸς τῆς Πατρῖδος των καὶ διὰ τῆς ξένης ἐπιῤῥοῆς ἀξιώματα, τιμάς, καὶ τὸ πλέον τύχην, ὅ ἐστι χρήματα. Ὅσον καὶ ἂν ἐλεεινολογῇ ἡ Κυβέρνησις τὴν ἀπειρίαν τῶν Ἑλλήνων τῶν ἀπὸ τοιαύτας εἰσηγήσεις παρασυρομένων, δὲν ἤθελε δόσει τὴν προσοχήν της, ἂν δὲν ἦτο καταπεπεισμένη πόσον ὀλέθρια ἀποτελέσματα δύναται νὰ φέρῃ… ἡ περὶ τούτων γνώμη, τὴν ὁποίαν οἱ ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος ἤθελον συστήσει καὶ εἰς τὸν Κόσμον καὶ εἰς τὰς Εὐρωπαϊκὰς Κυβνερνήσεις…».
Με απλά λόγια η εγκύκλιος του Καποδίστρια διεκήρυξε το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου και του Μασόνου.
Ο τεκτονισμός υποστηρίζει την εκκοσμίκευση. Όμως εκκοσμίκευση σημαίνει στην ουσία την δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς Θεό, δηλαδή μιας κοινωνίας άθρησκης. Η εκκοσμίκευση στην χώρα μας επιβαρύνει τον ψυχισμό της κοινωνίας ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής και ηθικής κρίσεως. Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει με σθένος τις ιδεολογίες του ουμανισμού και της εκκοσμικεύσεως.
Αυτή η αναγνώριση από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν είναι κάτι καινούργιο στην ιστορία της Ευρώπης, αφού η εκκοσμίκευση προέρχεται από την Γαλλική Επανάσταση και τους Ιλλουμινάτι κατά την διάρκεια του 18ου αιώνα.
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς9
Επίσης, υπενθυμίζουμε πιο πρόσφατα γεγονότα, όπως στην περίπτωση του σατυρικού γαλλικού περιοδικού «Charlie Hebdo», του οποίου η γραμμή ήταν τόσο Iσλαμoφοβική όσο και Χριστιανοφοβική. Μάλιστα, δύο από τους δημοσιογράφους που δολοφονήθηκαν λόγω προσβολής του Ισλάμ ήταν γνωστοί ενεργοί Μασόνοι:
Ποια είναι η επίσημη θέση των τεκτόνων της Ελλάδας; Στις 5 Μαΐου του 2012 και σε ομιλία του Βασιλείου Πάτκα (Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης) με θέμα «Δημοκρατία και LAΪCITE» αυτός αναφέρει:
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς10
«Η Δημοκρατία προϋποθέτει την αυτονομία των πολιτών που διαθέτουν ατομική Ελευθερία και ειδικότερα την Ελευθερία της συνειδήσεως. Η Laïcité έχει την ρίζα της στην λέξη Λαός. Σημαίνει την απεξάρτηση της εξουσίας του Λαού, δηλαδή της πολιτικής εξουσίας από τα διάφορα θρησκευτικά κέντρα.»
Στην Ευρώπη τα θρησκευτικά κέντρα ήταν και σε πολλές χώρες παραμένουν ισχυρά. Πρώτη όμως η Γαλλία με Νόμο του 1905 προχώρησε στον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. Σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες το δικαίωμα της απολύτου Ελευθερίας της συνειδήσεως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Πολλές φορές όμως η δύναμη της Εκκλησίας χρησιμοποιείται εναντίον της ελεύθερης δράσεως των πολιτών.
Αναφέρουμε ότι όταν τον Μάιο του 2008 διοργανώθηκε από το Διεθνές Τεκτονικό Τάγμα «ΔΕΛΦΟΙ» το ΙΙ Διεθνές Τεκτονικό Συνέδριο συμμετείχαν 13 καθηγητές πανεπιστημίων εκτός Ελλάδος και ουδείς από την χώρα μας με την αιτιολογία ότι, όπως δήλωσαν, δεν θα άντεχαν στην πίεση της Εκκλησίας, σε περίπτωση γνωστοποιήσεως της συμμετοχής τους.
Δεν θα αναφερθούμε στα θέματα που αντιμετωπίζουν άλλες χώρες στην εφαρμογή της Laïcité. Θα μπορούσαμε όμως να αναφερθούμε γενικά στον τρόπο ανταποκρίσεως των πολιτών. Υπάρχει ανάγκη ενημερώσεως και οργανωσεως των ενεργών πολιτών μέσα στην κοινωνία. Η Citoyenneté που αποτελεί την εφαρμογή της Δημοκρατίας στην κοινωνία θα μπορούσε ίσως να εκτιμηθεί από τους πολιτικούς ότι αποτελεί σημαντική δύναμη, άξια προσοχής.
Σταδιακά η Laïcité και τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να εμπεδωθούν στην συνείδηση του Λαού και των εκλεγμένων, ώστε να σταματήσουν να σφετερίζονται την εξουσία του και την ελεύθερη δράση του. Η Laïcité αποτελεί την υλοποίηση της ανεξιθρησκείας που αποτελεί εγγύηση αμεροληψίας, όπου ο καθένας ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις είναι ισότιμος απέναντι του Νόμου και της Δημοκρατίας.
Η Laïcité πρέπει να εδραιωθεί ως ένας από τους πυλώνες του οικοδομήματος της Δημοκρατίας. Αποτελεί τον συνδετικό κοινωνικό ιστό που επιτρέπει την συνύπαρξη όλων, όποιες και αν είναι οι απόψεις και οι πεποιθήσεις τους. Είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από μία νομική διευθέτηση θεσμών, που διαχωρίζει τις Εκκλησίες από το Κράτος. Αποτελεί την υπόσχεση για μια ανεκτική κοινωνία η οποία θα σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.»
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς11
Συμπερασματικά, ο τεκτονισμός ανήκει στην οικογένεια των μυστικών κοινωνιών ή εταιρειών. Tα μέλη τους κρύβουν τις δραστηριότητές τους. Τι κρύβουν; Τι έχουν να φοβηθούν; Μήπως η μυστική τους κοινωνία δεν έχει μυστήρια; Μήπως η μυστική τους κοινωνία δεν έχει σύμβολα και σκεύη; Μήπως τα μέλη της μυστικής κοινωνίας δεν έχουν ιερατικούς βαθμούς και ιεραρχία; Μήπως η μυστική τους κοινωνία δεν έχει λατρευτικές πράξεις;
Όμως, μήπως όλα αυτά τα στοιχεία του Τεκτονισμού δεν αποτελούν εργαλεία για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως; Μάλιστα, είναι ένα δοκιμασμένο υπόδειγμα για την εξάλειψη των θρησκειών και άρα θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την επίτευξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως.
Ακόμη, και σήμερα που η χώρα βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις, λόγω της οικονομικής κρίσεως και των δεινών που έχει φέρει σε όλη την ελληνική κοινωνία, οι Μασονικές Στοές και η διαχείριση των οικονομικών τους βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Για του λόγου το αληθές αναφέρουμε πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία απορρίπτεται αίτηση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για την ακύρωση παραλείψεως του τέως Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωσταντίνου, σε αίτηση του ιεράρχη για τα οικονομικά των Μασονικών Στοών της χώρας.
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς12
Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς13
Σύμφωνα με τον C. Zeane γράφει ως Τέκτονας: «Οι ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν την πρώτη Μασονική χώρα. Ο πρώτος πρόεδρος, Τζόρτζ Ουάσιγκτον, δεν ήταν μόνο ένας μασόνος του υψηλοτέρου βαθμού αλλά και ένας διορατικός. Κάποιος μπορεί να ισχυρισθεί ότι το Αμερικανικό Σύνταγμα διέπεται από τις μασονικές ιδέες… η ελίτ των Ελευθεροτεκτόνων δημιουργούν γεγονότα… που στην συνέχεια γίνονται ιστορικά… Ακόμη, οι ελευθεροτέκτονες δεν περιορίζονται στα άτομα και στις ομάδες που δημιουργούν. Συμμετέχουν σε προγράμματα που αφορούν στο μέλλον των Εθνών…»
Έτσι, όταν συμμετέχουν οι μυστικές κοινωνίες ή οι εταιρείες – όπως την Μασονία – στα προγράμματα που αφορούν στο μέλλον των εθνών, τότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός γιατί όλα είναι πλέον χαοτικά σε αυτόν τον κόσμο.
Η θέση των μυστικών εταιρειών, ή κοινωνιών, όπως η Μασονία με τις ιδέες της και τις πρακτικές της διώχνει από κάθε Έλληνα την αγάπη προς την πατρίδα του, την εμπιστοσύνη προς τις παραδόσεις του και την αφοσίωση του στις Ελληνικές αξίες και την θρησκεία που. Δηλαδή οι μυστικές κοινωνίες ή εταιρείες συντελούν στην παρακμή της χώρας.
Ο βασικός τους σκοπός είναι να κυβερνήσουν τον κόσμο ως να είναι Θεοί γιατί θεωρούν τα μέλη τους ότι είναι άμεμπτοι, και όλοι οι άλλοι που βρίσκονται ενάντια στα σχέδια τους ότι είναι βέβηλοι.
Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι με υπευθυνότητα και θάρρος να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους των μυστικών κοινωνιών ή εταιρειών. Στόχος τους παραμένει η διάχυση ιδεών που ουσιαστικά επιφέρουν χαοτικές καταστάσεις στην κοινωνία ώστε να δημιουργηθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη: με μια παγκόσμια αυτοκρατορία, με την δική της Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Μία Παγκόσμια Θρησκεία.
Την παρουσίαση από την εκπομπή μας, «ΑΙΡΕΤΙΚΑ», για το ζήτημα της Μασονίας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο δεσμό:

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply